الی گشت
  • مجله گردشگری الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر

اولین آژانس های مسافرتی را چه کسانی راه اندازی کردند؟

توسط تیم خبری الی گشت 1398-07-11
نوشته شده توسط تیم خبری الی گشت 1398-07-11
توماس کوک
1,4K
توماس کوک

سفیران، تاجران و پژوهشگران سفرهای طلایی را در قرن های هفدهم و هجدم تحت عنوان “گراند تور” رواج دادند. تحصیل در پاریس، رم و فلورانس و دیگر مراکز فرهنگی رایج شده بود. با توجه به این که گراند تور در ابتدا با اهداف آموزشی رونق گرفته بود، تغییر رویه آن، به سمت سفرهای لذت جویانه، انتقاداتی را در پی داشت. این متن برگرفته از جغرافیایی گردشگری است که به توصیف گراند تور می پردازند.

یکی از جذاب ترین جنبه های گراند تور سبک عرفی و مرسوم آن بود. در سال ۱۶۷۸ ، جین گیل هارد توری سه ساله تعریف کرد. در این خصوص برنامه سفر نیز تعریف شد که اقامت در فرانسه به ویژه در پاریس، و بازدید یک ساله از شهرهای ایتالیا، از جمله ژنووا، میلان، فلورانس، رم و ونیز در مسیر بازگشت بازدید از آلمان و سایر کشورها همچون سوئیس در برنامه های آن بود. البته تغییراتی در این برنامه سفر اعمال می شد. اما این مسیر معروف ترین و محبوب ترین مسیر سفر بود، در کل نظر بر این بود که پس از دیدن شهرهای کشورهای ایتالیا و فرانسه و چند کشور دیگر، مردم جهان بیشتر به هم نزدیک می شوند.

در سال ۱۸۲۲ رابرت اسمارت در انگلستان خود را نخستین کارگزار کشتی بخار معرفی کرد. او به ثبت نام علاقمندان به سفر دریایی با کشتی تجار به بندرهای گوناگون و کانال بریستول تا دوبلین ایرلند می پرداخت.

در سال ۱۸۴۱ توماس کوک سفر تدریجی خاصی را به مسافت ۱۹ کیلومتر از لستر تا بافبورو در (انگلستان ) برنامه ریزی کرد. در پنجم ژوئیه همان سال، قطار مسافری توماس کوک با ۷۵۰ مسافر و با قیمت رفت و برگشت یک شیلینگ به ازای هر مسافر به حرکت درآمد. به نظر می رسد که این قطار اولین قطار مسافرتی بود که با تبلیغات عمومی برای جذب مسافر اقدام کرده است. بنابراین می توان ادعا کرد که کوک اولین آژانس مسافرتی ریلی بوده است و تلاشهای پیشتازانه وی به مرور در سراسر جهان الگوبرداری شده است. شرکت کوک پیشرفت سریعی داشت و به ارائه تورهای گوناگون درسراسر قاره اروپا و متعاقب آن آمریکا و سایر نقاط جهان پرداخت. این شرکت همچنان یکی از بزرگترین سازمانهای مسافرتی در جهان است.

به احتمالی بسیار، توماس بنت (۱۸۱۴-۱۸۹۸) نخستین متخصص مسافرت های فردی فراگیر (یعنی پایه و اساس آژانس های مسافرتی) بوده است. او انگلیسی بود و سرکاردار بریتانیا در نروژ بود. در این سمت وی تورهای فردی متعددی را برای بازدید از انگلستان ترتیب می داد. در نهایت در سال ۱۸۵۰ کسب و کار را با نام سازمان دهنده سف راه انداخت و به گردشگران خدماتی چون برنامه سفر و درشکه و خوار و بار و کوله پشتی ارائه می کرد. رفته رفته برنامه کرایه اسب و اجاره اتاق هتل نیز به خدمات وی اضافه شد.

۰ نظرات
تیم خبری الی گشت

مطلب قبلی
معتبرترین پاسپورت های دنیا را در سایت Passport Index بشناسید
مطلب بعدی
نقاط حیرت انگیز امارات، که حتما باید دیده شوند

مطالب مرتبط

لیست غذاهای محلی باکو برای عاشقان شکم گردی

تقویم جشنواره های تهران

این ۱۸ شیرینی فروشی، مقصد عاشقان شیرینی در...

آداب و رسوم و فرهنگ مردم ایروان

سوغات محبوب گردشگران از باکو

لیست کامل تفریحات وان ترکیه برای ایرانیان

جاذبه های آنتالیا + مسیرهای دسترسی روی نقشه

قطار سیبری یا دیوار چین؟ تصمیم سخت سفر...

+۴۰ تا از خوشمزه ترین غذاهای استانبول

نگاهی به فرهنگ مردم تهران در گذر زمان

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • لیست غذاهای محلی باکو برای عاشقان شکم گردی

    1404-02-22
  • چگونه با کمترین هزینه از اصفهان به وان برویم؟

    1404-02-22
  • تقویم جشنواره های تهران

    1404-02-22
  • این ۱۸ شیرینی فروشی، مقصد عاشقان شیرینی در تهران اند!

    1404-02-21
  • اگر فقط یک‌بار به آنتالیا سفر می کنی، این رستوران های آنتالیا رو امتحان کن!

    1404-02-21

مطالب برتر

  • خوشمزه ترین و بهترین صبحانه های دنیا

    1402-05-30
  • راهکارهایی جهت عکاسی هنرمندانه از سواحل

    1398-07-15
  • راهنمای سفر به لتونی

    1398-07-15
  • نقد و بررسی هتل سنترال پالاس، ۴ ستاره منطقه تکسیم استانبول

    1403-01-09
  • معرفی هتل هالیدی این مسکو وینوگرادو | ۴ ستاره

    1397-03-21
  • چطور از فرودگاه بوداپست به مرکز شهر برویم؟

    1398-07-22

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • معرفی هتل الیزه یونیون پاریس | ۳ ستاره

  • دیدنی های گلپایگان؛ رد پای تاریخ در شهر چهار اقلیم!

  • معرفی هتل لئوناردو سیتی وست برلین | ۴ ستاره

مطالب جذاب

  • هزار و یک دلیل برای سفر به بندر لنگه دروازه خلیج فارس

  • همه چیز درباره قوم مادها

  • شهرهای دنیا را از بالا ببینید + تصویر

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

۷ راه خرید بدون کیسه پلاستیکی برای...

معرفی هتل کورتیارد مریوت ایرپورت ساسکاتون |...

۶ قانون عجیب اخراج شدن از هواپیما!