هالیدی این سن پترزبورگ مسکوسکی وروتا

Holiday Inn St Petersburg Moskovskye Vorota

Moskovsky Prospekt 97A, Moskovskiy district, 196084 Saint Petersburg, Russia
53
5
60
4
227
3
894
2
2053
1
عالی
9.2
1183 نظر
عالی 1183 نظر
9.2 1183 نظر
Moskovsky Prospekt 97A, Moskovskiy district, 196084 Saint Petersburg, Russia

مشخصات هالیدی این سن پترزبورگ مسکوسکی وروتا

درباره هتل :هتل هالیدی این سن پترزبورگ مسکوسکی وروتا، یکی از هتل‌های معتبر در شهر سنت پترزبورگ روسیه است که با ارائه خدمات باکیفیت و امکانات مدرن، تجربه‌ای دلپذیر را برای مهمانان خود فراهم می‌کند. این هتل در نزدیکی جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی شهر قرار دارد و با دسترسی آسان به حمل و نقل عمومی، گزینه‌ای مناسب برای مسافران تجاری و تفریحی به شمار می‌رود.
توضیحات اتاق :اتاق‌های هتل هالیدی این سن پترزبورگ مسکوسکی وروتا با طراحی مدرن و راحتی بالا تجهیز شده‌اند. انواع اتاق‌ها شامل اتاق‌های یک تخته، دو تخته و سوئیت‌ها می‌باشند. تمامی اتاق‌ها دارای امکاناتی همچون تلویزیون صفحه‌تخت، مینی‌بار، چای‌ساز و کتری برقی، سیستم تهویه مطبوع و اینترنت بی‌سیم رایگان هستند. طراحی داخلی اتاق‌ها به گونه‌ای است که فضای آرامش‌بخشی را برای مهمانان فراهم می‌کند.
توضیحات منطقه :منطقه مسکوسکی سنت پترزبورگ به عنوان یکی از مناطق مرکزی و مهم شهر شناخته می‌شود و به دلیل نزدیکی به نقاط توریستی و مراکز خرید، جذابیت بالایی برای گردشگران دارد. خیابان‌های پرجنب و جوش این منطقه پر از کافه‌ها، رستوران‌ها و فروشگاه‌ها است که تجربه‌ای شگفت‌انگیز از زندگی شهری را برای بازدیدکنندگان به ارمغان می‌آورد. همچنین، فضای سبز و پارک‌های اطراف نیز امکان استراحت و سرگرمی را برای مهمانان فراهم می‌کند.
اتاق های هتل :Rooms are equipped with air conditioning and individually adjustable heating. All rooms are carpeted and include a double bed or a king-size bed. A safe and a minibar are also available. Additional features include a mini fridge and a tea/coffee station. An ironing set is provided for guests' convenience. A direct dial telephone, a television with satellite/cable channels and WiFi are provided as well. Bathrooms are equipped with a shower and a bathtub, as well as a hairdryer. Guests can also book wheelchair-friendly rooms with wheelchair-accessible bathrooms. The hotel has 557 non-smoking rooms.
ورزش/سرگرمی :After an eventful day, guests can work out and recharge in the gym.
پرداخت در هتل :The hotel accepts the following credit cards: American Express, VISA, Diners Club and MasterCard.
نظرات مثبت مسافران :- موقعیت مکانی عالی نزدیک به ایستگاه مترو - اتاق‌های تمیز و راحت با امکانات مدرن - خدمات دوستانه و حرفه‌ای کارکنان - رستوران با غذاهای خوشمزه و تنوع زیاد
نظرات منفی مسافران :- صدای زیاد از خیابان در برخی اتاق‌ها - برخی اتاق‌ها نیاز به بازسازی دارند - پارکینگ محدود و نیاز به رزرو قبلی

جستجو در هتل های روسیه

اطلاعات مفید درباره هالیدی این سن پترزبورگ مسکوسکی وروتا

  • ورورد به هتل :

    ساعت 2 بعدازظهر
  • خروج از هتل :

    ساعت 12 ظهر
  • تعداد سوییت :

    20
  • سال بازسازی هتل :

    2008
همه 88%