راهنمای سفارت برزیل و اخذ ویزای این کشور

ویزای برزیل

برزیل در آمریکای جنوبی قرار دارد و کشوری است که برای ما به خاطر موارد متعددی مانند جنگل های آمازون، تیم فوتبال آن و … شناخته شده است. هر روز که می گذرد افراد بیشتری تمایل دارند که به این کشور سفر کنند اما شما باید ویزای برزیل را برای ورود به آن دریافت کنید. در این متن، الی گشت برای شما تمام مواردی که برای اخذ ویزای برزیل نیاز با دانستن آن ها دارید، از جمله نشانی سفارت، مدارک مورد نیاز، بایدها و نبایدها و … فراهم کرده است. با ما همراه باشید.

برزیل-مهاجرت از طریق خرید خانه

اطلاعات کلی از سفارت برزیل

مطالب مرتبط:
کوه کله قندی که در برزیل رشد کرده!
حتما در سفر به برزیل به این نکات توجه کنید!

نشانی سفارت:  خیابان ولیعصر، خیابان سرلشگر فلاحی (زعفرانیه)، خیابان بهار نبش یکتا، شماره ۲

شماره تلفن: ۱۰-۲۲۷۵۳۱۰۸ (۰۲۱)

فکس: ۲۲۷۰۲۰۰۹ (۰۲۱)

سایت سفارت: http://teera.itamaraty.gov.br

پست الکترونیک سفارت برزیل: [email protected]

پست الکترونیک بخش توسعه تجارت: [email protected]

پست الکترونیک امور کنسولی: [email protected]

روزهای کاری: یکشنبه تا چهارشنبه ساعت ۹ الی ۱۴

(اگر از متقاضیان امور کنسولی می باشید، باید از سمت خیابان بهار به سفارت وارد شوید.)

مورد قابل توجه برای اخذ ویزای برزیل این است که نیازی به حضور شخص متقاضی نیست و شما می توانید توسط یک وکیل و یا نماینده کارهایتان را انجام دهید. البته امضاها باید توسط شخص شما انجام گیرد.

چطور وقت سفارت برزیل بگیریم؟

در سفارت برزیل گفته شده که طبق قانون جدیدی که اخذ شده است برای افرادی که می خواهند به برزیل سفر کنند (حداکثر ۹۰ روز)، برای هر گونه هدفی مانند گردشگری، تجارت، ترانزیت، نشست ها، نمایشگاه های تجاری و …، روادید سفر صادر خواهد شد.

شما برای اینکه این ویزا را دریافت نمایید باید از طریق وبسایت برزیل پرسشنامه ای که این کشور برایتان آماده کرده را پر کرده و همچنین تمامی مدارک مورد نیاز را اسکن و از همین طریق روی سایت بارگذاری (آپلود) نمایید.

HTTPS://SCEDV.SERPRO.GOV.BR

  1. شما می توانید یک نسخه دیجیتال از عکس، امضا و دیگر مدارک خود را روی سایت آپلود کنید.
  2. کامل کردن این فرم، مرحله اول شما برای دریافت ویزای برزیل است.
  3. بعد از اینکه درخواست تان را ثبت کردید، رسیدی به شما داده می شود که باید آن را پرینت گرفته، امضا کنید و همراه با اصل مدارک تان در همگان ورود به سفارت برزیل همراه تان باشد.
  4. برای اینکه پاسپورت جدیدی را ثبت کنید باید روی گزینه «Start New Application» کلیک کنید.
  5. اگر در بخشی از مرحله کار خود را ذخیره کردید و می خواهید ادامه فرآیند را انجام دهید و درخواست را کامل کنید باید روی گزینه «Continue Application» کلیک کنید.
طبیعت برزیل

پر کردن فرم درخواست

  • مراحل اولیه:
  1. فرم درخواست باید آنلاین تکمیل شود.
  2. اطمینان حاصل کنید که اسناد شخصی خود را در دست دارید.
  3. لطفا توجه داشته باشید که برخی از بخش های فرم درخواست «اجباری» هستند.
  4. پس از اتمام فرم، روی «Complete Application» کلیک کنید تا یک شماره درخواست دریافت کنید.
  5. رسید را چاپ کنید و امضا نمایید.
  6. حتی اگر عکس شما روی سایت آپلود و ارسال شده باشد، باید نسخه چاپی آن را تهیه کنید و به همراه داشته باشید. عکس خود را در قسمت مربوط به رسید دریافت شده، بچسبانید. استانداردهای ICAO را دنبال کنید (در ادامه آمده است).
  7. رسید دریافتی خود را همراه با مدارک مربوطه به سفارت ببرید و یا ارسال نمایید.
  • موارد مربوط به حضور در سفارت
  1. رسید را به همراه اصل مدارک خواسته شده به همراه داشته باشید.
  2. بعد از چک کردن همه مدارک و فرآیند پر کردن درخواست شما، نماینده کنسولی هزینه ویزای برزیل را از شما دریافت می کند و به شما یک تاییدیه تحویل می دهد.
برزیل
  • استاندارد ICAO مربوط به ویژگی های عکس
  1. عکس باید از جلو و با پشت زمینه سفید گرفته شود.
  2. صورت و شانه تان باید در وسط دوربین باشد و باید به دوربین نگاه کنید.
  3. هیچ انعکاسی، سایه یا درخشانی در تصویر قابل قبول نیست.
  4. شما در هنگام عکس باید صورتتان خنثی (بدون لبخند یا اخم) باشد و چشمان تان نیز باید باز و قابل مشاهده باشند.
  5. اگر عینک می زنید، لنزها نباید نور محیط یا دوربین را منعکس کنند (در این صورت باید بدون عینک عکس بندازید). عینک های تیره یا عینک هایی با لنزهای تیره یا فریم های ضخیم قابل قبول نیستند.
  6. پوشیدن کلاه یا پوشش سر قابل قبول نیست، البته مواردی مانند حجاب برای بانوان که به دلایل مذهبی باید داشته باشند مورد قبول است، البته نباید صورتتان را بپوشاند.
  7. اگر کودکی دارید، نباید اسباب بازی و … و یا دست هایی که او را نگه می دارد در عکس باشد.
کشور برزیل
  • موارد مهم دیگری که باید در نظر بگیرید به شرح زیر می باشند:
  1. شما تنها در صورتی می توانید برای ویزای برزیل اقدام کنید که تمامی موارد بالا را رعایت کنید و عکس ها و مدارک و پرسشنامه را به صورت اینترنتی پر کرده و همراه خود داشته باشید.
  2. مدارک شما حتما باید به یکی از زبان های انگلیسی، پرتغالی و یا اسپانیایی ترجمه رسمی شده باشند.
  3. تمام صفحات پرسشنامه را باید علاوه بر تکمیل، پرینت و امضا کنید.
ساحلی در برزیل

هزینه و مدارک ویزای برزیل

برای دریافت ویزای برزیل باید ۸۰ دلار آمریکا در هنگام مراجعه به همراه داشته باشید. مدارک مورد نیازی که باید هم روی سایت بارگذاری شوند و هم به همراه داشته باشید به شرح زیر می باشند:

– اصل پاسپورت و یا گذرنامه ای که امضا شده که حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد

– گذرنامه های قبلی متقاضی

– یک قطعه عکس رنگی جدید ۴×۳ که تمامی موارد بالا در آن رعایت شده باشد

– گواهی نوع کار و اشتغال در ایران (اشتغال به کار به همراه لیست بیمه، اشتغال به تحصیل و یا پروانه کسب و کار).

– رزرو بلیط هوایی رفت و برگشت از برزیل (در نظر داشته باشید که تاریخ بلیط شما باید حداقل ۲۰ روز بعد از درخواست تان باشد).

رزرو هتل و یا دعوتنامه رسمی که مواردی چون نشانی، تلفن تماس و امضای تایید شده محضری میزبان شما در برزیل را داشته باشد

– مدارکی که تمکن مالی شما را نشان دهند (مانند پرینت حساب بانکی تایید شده، سند مالکیت و سایر مدارک)

– اصل شناسنامه

– افراد زیر ۱۸ سال که بدون والدین و یا با یکی از آنها سفر می کنند باید اجازه محضری از والدین را ارائه دهند.

  1. علی

    متشکرم از اطلاعات مفید. اگر فقط ریو بخواهم سفر کنم به نظر شما کافیه؟؟ چون تحقیق کردم سائوپائولو زیاد دیدنی نیست ..و برای رسو ۱ هفته زمان خوبه؟

  2. Hamed

    ممنون اطلاعات خوبی بود . ولی لطفا اطلاعاتو یکم کامل تر و مرحله به مرحله بزارین که بشه به عنوان یه منبع اطلاعاتی دقیق به سایت الی گشت مراجعه کرد . در مورد سفارت برزیل هیچ اطلاعاتی هیچ جا نیست و تقریبا گنگ بودم برای ثبت نام . ممنون

  3. Reza

    سلام
    از معلومات شما جهان سپاس
    ببخشید
    از ایرا ن ، تنها به اتباع ایرانی ویزا میدهد یا به دیگر اتباع که قانونی وارد ایران شون بخواهد برود برازیل ویزا میدهد ؟

  4. Alieh

    سلام لطفا درمورد هزینه زندگی واسه۲نفر در برزیل اگه کسی اطلاع داره راهنماییم کنه و بدون بیمه هزینه درمان چقدر هست؟میشه از جایی اقدام به بیمه کردن خودمون کنیم.ممنون

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد