الی گشت
  • مجله گردشگری الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر

این نفرین به زودی تمام جهان را فرا خواهد گرفت!

توسط تیم خبری الی گشت 1398-07-16
نوشته شده توسط تیم خبری الی گشت 1398-07-16
مقبره ی توت عنخ آمون
2,K

مقبره ی توت عنخ آمون

تقریبا با اطمینان می توان گفت که یکی از اولین شخصیت های تاریخی که ما شناختیم، فرعون های مصری و اهرام ثلاثه و داستان های افسانه ای است که حول و حوش آن ها وجود دارد. اما این افسانه ها ممکن است که حقیقت داشته باشند! بیایید قبل از این که به موضوع امروز بپردازیم با هم به جواب این سوال فکر کنیم. توت عنخ آمون، یکی از فرعون های معروف مصری است که کشف مقبره اش در دنیای باستان شناسی انقلابی به پا کرد. حال بگویید که، اگر این واقعیت داشته باشد که نفرین مقبره ی توت عنخ آمون به زودی پای همه ی انسان ها را می گیرد، چه حسی دارید و چه کار می کنید؟ در ادامه با ما در الی گشت همراه باشید تا به اتفاق یکدیگر داستان نفرین مقبره ی توت عنخ آمون، فرعون مصری را به اتفاق یکدیگر بخوانیم.

نفرین مقبره ی توت عنخ آمون
مطالب مرتبط:
عجیب است اما قوم متمدن آزتک ها آدمخوار بوده اند!
عجیب و غریب ترین رستوران های دنیا! + تصویر
جشن روز مردگان، عجیب ترین و جذاب ترین فستیوال مکزیک!

در خاندان فراعین مصر، یازدهمین فرعون از خاندان هجدهم است و به عنوان پادشاهی نو در بین فراعنه و خاندان پادشاهی مصر شناخته می ‌شود. نام این فرعون معروف به معنای زندگی آمون است. توت عنخ آمون تنها ۹ سال داشت که با دختر سوم آخناتون و نفرتیتی، ازدواج می‌ کند و پس از مدتی پادشاه جوان با نام فرعون توت عنخ آمون بر مسند پادشاهی می‌ نشیند. همسری که در سن پایین برای او انتخاب کرده بودند، از دنیا رفت و توت عنخ آمون همسر جوانی به نام انخ‌ اسن ‌آمون به معنای کسی که برای آمون زندگی می ‌کند را برای همسری خود انتخاب کرد.

توت عنخ آمون بزرگ در برابر دیگر فرعون های ثروتمند مصری بسیار متوسط بوده و آن چه که او را از دیگران متمایز کرده است، گنج های مقبره ی دست نخورده اش است که البته بسیار هم مرموز هستند. توت عنخ آمون دوره ی حکومتی کوتاه و بی غوغایی داشت و به همین خاطر هم پس از مدت کوتاهی به فراموشی سپرده شد.

از توت عنخ آمون در کتاب سینوهه نیز یاد شده ‌است. در تمام هزاران سالی که این مقبره وجود داشت، هچ دزدی نتوانسته بودند به آن نفوذ کند و این در حالی است که تمام محیط اطراف آن مورد دستبرد قرار می گرفت. البته این به آن معنا نیست که این مقبره هیچ وقت مورد دستبرد قررا نگرفته باشد بلکه دو بار به صورت خیلی جزئی مورد دزدی قرار گرفته ولی این دزدان کار خاصی نکرده و چیز خاصی نبرده بودند و بنابراین نظم و شکل اولیه ی مقبره همچنان به شکل روز اول مانده بود.

توت عنخ آمون

مهم ترین چیزی که در این سال ها پنهان مانده بود و در دسترس دزدان و مقبره روها نبود، آرامگاه توت عنخ آمون بود که در زیر سنگ ها پنهان مانده بود و جلب توجه نمی کرد. بالاخره پس از گذشت میلیون ها سال، مقبره ی توت ‌عنخ ‌آمون در تاریخ ۴ نوامبر سال ۱۹۲۲ میلادی در دره ی پادشاهان توسط تیم دکتر هاوارد کارتر دست‌ نخورده و سالم پیدا شد.

این کشف یکی از مهم ترین یافته های باستانی قرن ۲۰ میلادی است که هنوز هم طرفداران پر و پا قرص خودش را دارد. اما این تازه شروع ماجرا است زیرا نفرینی که پای همه را گرفت، تازه شروع می شود. این فرعون جوان، پایتخت خود را شهر تب تبس، تیبس و یا تبای بود که از زمان آخناتون رها شده بود، قرار می ‌دهد و حدود ۱۰سال حکومت می ‌کند. آخناتون آخرین فرعون دوره ی خاندان هجدهم است؛ آیه که یکی از افراد تاثیرگذار بر فرعون بود، پس از چهار سال پادشاهی حکومت را به رامسسیان که خاندان نوزدهم بودند، می‌ سپارد.

چهارمین تابوت توت عنخ آمون، از ۱۱۰۰ کیلوگرم طلای خالص ساخته شده بوده است. در یکی از اتاق‌های مقبره ی او حدود ۶۵۰ وسیله که شامل جام، کوزه، مجسمه، تخت، گنجه، … پیدا شد که تعداد بسیاری از آن ‌ها با طلا و سنگ‌ های بسیار گران ‌قیمت تزیین شده بودند. البته در این اتاق یادگارهای فرعون از دوران کودکی هم قرار داشتند که شامل اسباب ‌بازی ‌های ارزشمند، پر، میز و صندلی‌ های کوچک بود. در مقبره، تخت ‌هایی روان با سرهای گاو، شیر، اسب آبی و تمساح، تخت پادشاهی فرعون توت عنخ آمون، لباس ‌هایی از پوست پلنگ، گنجه‌ هایی از عاج و جواهرات نیز پیدا شد.

مقبره

از ارزشمندترین اشیائی که در این اتاق پیدا شد می توان به مجسمه‌ هایی از طلا و درشکه ی شکاری فرعون اشاره نمود. ۳۵۰۰ شی در مقبره ی فرعون در انتها لیست شد. اما این پایان قصه نیست زیرا، مرگ ناگهانی لرد کارناروون که مسئول جستجو در مقبره ی توت عنخ آمون باعث شایعه ‌ای شد که مدت ‌ها در اکثر رسانه‌ های سراسر جهان دنبال می شد. دلیل این معروفیت هم این بود که جمله ی معروفی بر روی ورودی مقبره ی فرعون نوشته شده بود: مرگ، هر کسی را که خواب فرعون را به هم بزند را در بر خواهد گرفت! همین باعث شده بود که مردم از طلسمی صحبت کنند که تمامی افرادی را که در کشف آرامگاه توت عنخ آمون دست داشتند از بین می‌ برد. لرد کارناروون به دلیل نیش عقرب که حیوانی مقدس در مصر باستان بوده است، مرده اما در اصل او به علت عفونت پس از نیش نوعی پشه جان داده بود.

این نفرین به زودی تمام جهان را فرا خواهد گرفت!

اما اتفاقات شومی که افتاده بود این ها بود: پرنده ی قناری‌ هاوارد کارتر، توسط مار کبری که حیوانی مقدس است، خورده ‌شد. سگ شکاری کارنارون همزمان با مرگ او به شکل عجیبی پارس کرد و او نیز در همان حالت جان داد. ریچارد بثل، منشی کارتر و پدرش، لرد وست ‌بری به‌ طور ناگهانی مردند. پروفسور لافلور، در مقبره ناپدید شد.

همسر لرد کارناروون داگلاس رید، فوت کرد. مأمور کارشناسان مصری، نیز مرد. ۲۷ کارشناس و دانشمند در مدت کوتاهی مردند و این باعث شد نفرین توت عنخ آمون جدی به نظر برسد. انتقام توت عنخ آمون شد. اما در این بین، هاوارد کارتر، کاشف اصلی آرامگاه سالم به انگلستان بازگشت. دکتر جمال الدین محرز از کسانی بود که وجود نفرین را تکذیب می کرد و به هیمن خاطر بقایای توت عنخ آمون را برای مطالعه ی بیشتر به آمریکا برد ولی چند هفته ی بعد در سن ۵۲ سالگی به صورت ناگهانی فوت کرد. گویی هر کس که به آرامگاه فرعون رود و آرامش او را به هم زند، سرنوشتی جز مرگ نخواهد شد و چه بسا این سرنوشت در انتظار هر کسی باشد.

مصر
۱۷ نظرات
تیم خبری الی گشت

مطلب قبلی
بدبوترین میوه جهان، این میوه خوشمزه بوی تعفن می دهد!
مطلب بعدی
شهری که در آن مردن هم ممنوع شده است!

مطالب مرتبط

استانبول کجا خرید کنیم؟ راهنمای محلی مراکز خرید...

شهربازی ویالند | تجربه ای خانوادگی برای همه...

مسیر شیراز به باکو با ماشین، اتوبوس یا...

اگه تا حالا ایروان نرفتی این راهنمای سفر...

از شرجی جنوب تا خنکای قفقاز | مسیر...

چگونه با کمترین هزینه از اصفهان به وان...

اگر فقط یک‌بار به آنتالیا سفر می کنی،...

فرار از روزمرگی تهران با سفر به باکو

با جاذبه های وان در ترکیه آشنا شوید!

معرفی کامل فرودگاه امام خمینی، راه های دسترسی...

۱۷ نظرات

علیرضا 1400-01-17 - 4:04 ق.ظ

میلیون ها سال؟ XD زیبا بود

پاسخ
Mirwais 1400-02-17 - 12:57 ب.ظ

همه خرافات است مرگ فقط به دست الله (ج) است نی این که یک جسم بیجان و مرده باعث مرگ انسان شود همه دروغ و خرافات است

پاسخ
بنده خدا 1400-03-09 - 4:10 ب.ظ

نه خیلی هم دروغ نیست فراعنه مصر چیز های زیادی داشتند که بشر هنوز با این تکنولوژی نمیتواند به دست اورم نمونش اهرم ثلاثه مصر. من گمان کنم که پودری آیزی یا سمی انحا قرار دادن تا کسی رفت و بمیره تا همه فکر کنن نفرینهاونا خیلی باهوش بودن ولی شاید هم واقعا با حادویی نفرین شده خداوند میداند ولی هرکس که بمیرد بدامید امرش به پایان رسیده اگه تو مصر نمیمرد میومد شهرش و مثلا ماشین بهش میزد

پاسخ
مسعود 1403-07-01 - 6:08 ب.ظ

معلوم شد که روی دیوارهای مقبره و اشیاء گرده آی پاشیده اند که سمی بود و کسی که به آنها دست می‌زده یا تنفس می‌کرده به مرور زمان مسموم و میمرده

پاسخ
مهرداد آقائی 1403-07-24 - 10:12 ب.ظ

پرودگار و مردم باید حفظ شوند چون بقیه مهم نیستند!

پاسخ
افشار 1400-05-21 - 9:01 ب.ظ

بالاخره پس از گذشت میلیون ها سال، مقبره ی توت ‌عنخ ‌آمون در تاریخ ۴ نوامبر سال ۱۹۲۲ میلادی در دره ی پادشاهان توسط تیم دکتر هاوارد کارتر دست‌ نخورده و سالم پیدا شد.این متن را دوباره مرور بفرمایید یعنی چه پس از میلیون ها سال مگر تاریخ پادشاهان مصر باستان به کی و چه وقت میرسد.لطفاًاصلاح بفرمایید.

پاسخ
امیر 1400-08-05 - 1:11 ب.ظ

میلیون ها سال ؟؟ دوران ژوراسیک رو میگی مگه ؟؟

پاسخ
محمدضمیر 1401-11-27 - 6:28 ب.ظ

میدانم همه امورات زندگی بشر از ابتدا ازجانب خداوند یکتا تعین شده اما ناگفته نماند که مصر باستان از بتن تاریخ اسرار آمیز و بسیار پیچیده حرف میزند والله اعلم

پاسخ
Katayoon 1400-05-22 - 1:11 ق.ظ

این طلسم نیست. دیوار های مقبره توتن عنخ خامون سمی هستند. این گاز سمی در هوا است و باعث میشه که افراد بمیرند

پاسخ
س. 1400-06-02 - 2:12 ب.ظ

احتمالا یا کار هاوارد کارتر بوده یا فرد دیگه ای که از راز آلود بودن مقبره فراعنه سود میبرده…

پاسخ
مصطفی تیمورزاده 1400-11-08 - 9:33 ب.ظ

عزیزان وقتی پای چینی ها به مصر رسبد دیگر ویروس همه جا پیدا شدا چون هزاران سال پیش مصریها این ویروس ها برای مرافبت از قبرهای خود ساخته بودن میگی چینی ها چرا چون اونها دماغشان را به هر سوراغی میبرند شوغی کردم

پاسخ
میترا 1401-02-17 - 3:49 ب.ظ

به نظر من هم خرافه نیست داستان الهه ی ماه رو شنیدی درباره یکی از خدایان مصره اون هنوز هم زندست چون آدم نبوده

پاسخ
حق جو 1401-10-01 - 1:30 ب.ظ

سلام
“بالاخره پس از گذشت میلیون ها سال، مقبره ی توت ‌عنخ ‌آمون در تاریخ ۴ نوامبر سال ۱۹۲۲ میلادی در دره ی پادشاهان توسط تیم دکتر هاوارد کارتر دست‌ نخورده و سالم پیدا شد.”
میلیون ها سال اشتباهه، لطفاً متن را اصلاح فرمایید.

پاسخ
جوان 1401-12-22 - 11:32 ق.ظ

بخشی از تابوت آلوده به رادیواکتیو درصد پایین بوده و گاز هایی سمی که با بازشدن صندقچه ها در هوا پخش میشه و تماس مستقیم پوستی باهاش باعث مرگ میشه. ولی ارباب رسانه و قدرت اینو نمیگن ، چون سودشون تو ایجاد خرافات و به طبع فروش کتاب ها مجلات و فیلم هاشون در این مورده.

پاسخ
م ح م د 1402-07-13 - 7:42 ق.ظ

السلام علی م ح م د
هروکلیوس هوتن خانوم از سربازان منتظر وپادشاهان تراژدی مسیح عصر یخبندان …
وارث ومالکیت حکومت انان در عصر حاضر باستناد وجود دو خال بر تخت پشت مهدی موعودبا توصیف مالکیت وحکومت وافرینش محمد ص به شخص م ح م د فرعون منتظر تعلق میگیرد ..‌ گردشگر موعود…

پاسخ
رها 1402-11-06 - 8:35 ق.ظ

۳۵۰۰سال تقریبا ،این مومیایی انجام شده ، تا میلیون ها سال هنوز هم هزاران سال دیگه باید بگذره !!!

پاسخ
هادی 1403-02-06 - 8:19 ب.ظ

لطفاً به صدای سگ نگوییم پارس کرد
اصالت مون زمانی از بین رفت که عرب برای توهین به ایرانی به صدای سگ گفت پارس

پاسخ

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • معرفی لوکیشن های رایگان عکاسی در تهران

    1404-02-31
  • استانبول کجا خرید کنیم؟ راهنمای محلی مراکز خرید استانبول

    1404-02-30
  • شهربازی ویالند | تجربه ای خانوادگی برای همه سنین

    1404-02-29
  • همه چیز درباره متروی اصفهان، از مسیر تا قیمت بلیط

    1404-02-28
  • راهنمای سفر از اصفهان به باکو | بررسی بهترین مسیرها

    1404-02-28

مطالب برتر

  • بازار اردبیل ، گذر از دالان تاریخ

    1402-03-13
  • معرفی هتل ۵ ستاره فونته کروز در لیسبون

    1396-12-16
  • با بزرگترین پارک آبی کشور در تبریز آشنا شوید!

    1403-11-01
  • سفر یک میلیون و ۱۵۹ هزار گردشگر ایرانی به ترکیه

    1397-05-06
  • جزیره بلوواترز در کجای دبی قرار دارد؟

    1401-02-29
  • معرفی ۱۰ دره ی خیره کننده در جهان

    1398-07-22

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • معرفی هتل متروپولیتن آنکارا | ۵ ستاره

  • مقایسه جامع سفر به مالزی یا سنگاپور

  • معرفی هتل فرنت ماریتیم بارسلونا | ۴ ستاره

مطالب جذاب

  • ساخت موزه شناور لوور ابوظبی، رویایی نزدیک به واقعیت

  • طبیعت گردی در میان بهترین پارک های ملی آسیا

  • ۴ مقصد محبوب قبرس از دید توریست ها در سالی که گذشت

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

جملات پر کاربرد عربی در سفر به...

فرار از یک روز گرم تابستانی با...

ملکه آتش خوار، معمای عجیب زنی که...