alexaa

راهنمای سفارت اندونزی و اخذ ویزای این کشور

راهنمای دریافت ویزای کشور اندونزی

کشور اندونزی که به مجمع الجزایر معروف است، دارای جاذبه های گردشگری وسوسه انگیزی می باشد. از آنجایی که این کشور در جوار اقیانوس آرام و در یکی از پر باران ترین مناطق گردشگری جهان واقع شده است از آب و هوای دلپذیری بهره می برد، به همین دلیل سالانه گردشگران زیادی به سمت جزایر این کشور سفر می کنند. کشور اندونزی هم مانند دیگر کشورهای جهان برای ورود به خاکش باید ویزا داشته باشید. الی گشت راهنمای سفارت و ویزای این کشور را در این مطلب آماده کرده است که تا با خواندن آن می توانید از نحوه دریافت ویزای کشور اندونزی مطلع شوید. با ما همراه باشید.

راهنمای سفارت اندونزی و اخذ ویزای این کشور

اطلاعات کلی از سفارت کشور اندونزی

مطالب مرتبط:
گردشگری اندونزی یک میلیارد دلار ضرر دید!
۷ بهشت اندونزی برای موج سواران

دو نکته ای که باید در مورد ویزای کشور اندونزی بدانید این است که اعتبار ویزای توریستی در این کشور یک ماه بیشتر نبوده و دیگر نکته این است که برای دریافت ویزای این کشور نیازی به مصاحبه حضوری فرد متقاضی وجود ندارد.

آدرس : خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به خیابان دکتر بهشتی (عباس آباد)، جنب ساختمان پزشکان ۲۰۰، پلاک ۱۸۰

تلفن : ‏۸۸۷۱۶۸۶۵، ۸۸۷۱۷۲۵۱ و ۸۸۵۵۳۶۵۵ (۰۲۱)

فکس : ۸۸۷۱۸۸۲۲

صندوق پستی : ۴۵۶۴-۱۱۳۶۵

پست الکترونیک : tehran.kbri@kemlu.go.id

وب‌سایت : www.kemlu.go.id/tehran

ساعات کاری سفارت : یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر

ویزای کشور اندونزی

مدارک مورد نیاز برای ویزا

۱- تکمیل فرم درخواست

۲- شناسنامه و کارت ملی به انضمام کپی تمام صفحه‌ها

۳- گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه) به همراه کپی

۴- دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید سایز ۴*۳

۵- نامه منوط به تمکن مالی و پرینت گردش حساب بانکی (باید بر روی سربرگ انگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه شود).

۶- بلیط هواپیما و تائیدیه رزرو هتل

۷- برای دریافت ویزای کاری

  • کارمندان: گواهی اشتغال به کار و آخرین فیش حقوقی

۸- برای دریافت ویزای تجاری

  • کسبه: جواز کسب/کارت بازرگانی

۹- برای دریافت ویزای ویزای تحصیلی

  • دانشجویان و اعضای هیات علمی ها: گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن و برای و برای اعضای هیات عملی حکم استخدامی

۱۰- دیگر افرادی که شاغل نیستند:

  • اگر از طریق ازدواج اقدام به دریافت ویزا می نمایید باید سندی دال بر اثبات خویشاندی شما با فرد مذکور ارائه شود.
  • به منظور سفر فرزندان باید رابطه خویشاندی با ارائه شناسنامه پدر ثابت شود.
  • در صورتی که فرزند می خواهد تنها سفر کند باید رضایت نامه محضری از پدر و مادر ارائه دهد.
  • در صورتی که فرزند می خواهد تنها با یکی از والدین سفر می کند باید رضایت نامه محضری از پدر یا مادر ارائه دهد.
کشور اندونزی

هزینه صدور ویزای کشور اندونزی

برای دریافت ویزای توریستی کشور اندونزی باید حدود ۱۰۰ دلار هزینه نمایید.

مدت زمان صدور ویزای اندونزی

یکی دیگر از نکاتی که برای دریافت ویزا نیاز است که بدانید، مدت زمان صدور آن است. زمان انتطار برای صدور ویزای اندونزی اگر ویزا از نوع توریستی باشد هفت روز کاری طول می کشد و اگر ویزای از نوع فوری باشد دو الی سه روز کاری زمان می برد. منظور از روز کاری، روزهای کاری سفارت اندونزی در تهران است.

سفارت اندونزی و ویزای اندونزی

انواع ویزای اندونزی

  • ویزای توریستی* (گردشگری)
  • ویزای تجاری
  • ویزای خبرنگاری
  • ویزای مقام‌های رسمی
  • ویزای تحصیلی

 

ویزای توریستی به چه کسانی تعلق می گیرد؟

این نوع از ویزا برای کسانی صادر می شود که قصد تفریح و بازدید از این شهر را دارند. مدت زمان اعتبار این ویزا یک ماه است و دارندگان آن به هیچ عنوان اجازه کار یا اقامت بیشتر از مدت تعیین شده در ویزا را ندارند. ویزای توریستی تنها در قالب بلیط هتل صادر می شود.

جاذبه های اندونزی

چند نکته برای دریافت ویزای کشور اندونزی

  1. گذرنامه فرد متقاضی باید ۶ ماه حداقل از زمان صدور آن گذشته باشد.
  2. دارندگان ویزای توریستی مجاز به کار یا اقامت بیش از مدت مجاز در خاک اندونزی نیستند.
  3. مدت اعتبار ویزای گردشگری اندونزی یک  ماه بوده و امکان تمدید اعتبار آن در اندونزی وجود ندارد.
  4. صدور ویزای اندونزی فاقد مصاحبه بوده و نیازی به حضور متقاضی ندارد.
  5. ویزای اندونزی در مدت ۷ تا ۱۰ روز کاری صادر می‌شود؛ پس بهتر است تا حداقل دو هفته پیش از تاریخ سفر برای دریافت ویزا اقدام کنید.

 

مقررات گمرک اندونزی :

  •  ورود اسلحه ، میوه های تازه و میوه های تازه و مواد مخدر به کشور اندونزی ممنوع می باشد.
  •  از بردن بیش از ۲۰۰نخ سیگار به شدت خودداری فرمایید.
  •  بیشتر از حد نیازتان عطر به این کشور نبرید زیرا در صورت مشاهده کمرگ آنها را از شما خواهد گرفت .
راهنمای دریافت ویزای کشور اندونزی

اطلاعات کلی از سفارت ایران در اندونزی

تلفن سفارت: ۰۰۶۲۲۱۳۱۹۳۴۶۳۷

ایمیل سفارت: iranemb.jkt@mfa.gov.ir

سایت سفارت: jakarta.mfa.ir

آدرس سفارت ایران در اندونزی: ۱۱۰ JL.HOS- COKROAMINOTO-MENTENG JAKARTA PUSAT 10310  INDONESIA

ساعات کاری بخش کنسولی سفارت ایران در اندونزی:  روزهای دوشنبه تا جمعه از ساعت ۸:۳۰ صبح الی ۱۶ به جز ایام تعطیل باز می باشد.

جاذبه های کشور اندونزی

خدمات کنسولی سفارت ایران در اندونزی

  • سفارت ایران در کشور اندونزی فعالیت هایی نظیر ثبت تولد، ازدواج و طلاق، کارت ملی، دیانت و فوت، گواهی عدم سوء پیشینه، امور حقوقی و قضایی و تایید اسناد را انجام می دهد.
  • انجام کارهایی مثل صدور یا تعویض گذرنامه برای ایرانیان مقیم آن کشور ( مانند درخواست تغییر محل اقامت، مهر خروج مکرر در گذرنامه، استعلام آخرین خروج از کشور، اجازه خروج و صدور گذرنامه جداگانه برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال )
  • فعالیت های اجتماعی نظیر اعزام بیماران، رسیدگی به اختلافات مالی، کسب خبر از ایرانیان مفقود
  • انجام امور تحصیلی دانشجویان مانند معافیت تحصیلی، درج مهر اجالزه خروج دانشجویی، توسعه جذب دانشجوی غیر ایرانی
  • امور ایرانیان شامل جذب نخبگان و سرمایه گذاران ایرانی مقیم خارج از کشور، نحوه خرید غیبت از خدمت سربازی، استعلام، ترجمه، تمدید یا المثنی گواهینامه رانندگی

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد