الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر
  • گردشگری

کاخ عجیبی که بر روی رودخانه ساخته شده!

توسط تیم خبری الی گشت 1396-11-10
نوشته شده توسط تیم خبری الی گشت 1396-11-10
1,4K

این کاخ عجیب بر روی رودخانه ساخته شده!

در نزدیکی روستای کوچکی در فرانسه  کاخی به اسم Chenonceau قرار دارد که از جذابیت و محبوبیت هیچ چیز کم ندارد. این کاخ از آن کاخ های معمولی که در سراسر فرانسه درست شده اند نیست بلکه بر روی رودخانه زیبای «شر» ساخته شده، رودخانه ای که در بیشتر روزها آنقدر آرام است که انگار دریاچه است. نکته خاص دیگر درباره این کاخ این است که توسط یک زن ساخته شده و برای مدت ۴ قرن متوالی زنان صاحبش بودند و از آن محافظت می کردند. اگر می خواهید با این کاخ فرانسه بیشتر آشنا شوید در ادامه الی گشت را همراهی کنید.

کاخی که بر روی رودخانه ساخته شده
مطالب مرتبط:
کلیسای درختی شن پال فرانسه!+ تصویر
هزینه های سفر به استراسبورگ در فرانسه

پادشاه «شارل هشتم» فرانسه از مدت ها قبل محلی که امروز این کاخ در آن قرار دارد را خریده بود و خیال داشت که در آن کاخ بزرگی درست کند. او برای این کار، قلعه و آسیابان محکمی که در اینجا قرار داشت را خراب کرد و در اوایل قرن ۱۶ از کاخ دارش «توماس بوهیر» خواست که این کاخ را بسازد. همسر توماس مسئول نظارت بر نحوه ساخت و ساز این کاخ بود برای همین هم هست که می گوییم این کاخ را یک زن ساخته است.  ماجراهای جالبی اتفاق افتاد تا این کاخ برای مدت ۴۰۰ سال در اختیار زنان باشد و کاملا به سلیقه زنان ساخت و ساز و مرمت شود.

بعد از مرگ توماس، پادشاه «فرانسوای اول» به خاطر طلبی که داشت این قلعه را تصرف کرد اما چند وقت بعد از تصاحب این قلعه فوت کرد و اینجا به پسرش، «هنری دوم» رسید. هنری دوم این کاخ را به همسرش، دیانا هدیه داد. دیانا که از این هدیه حسابی ذوق زده شده بود کاخ را مملوء از تزئیات کرد و با اضافه کردن یک باغ آن را باشکوه تر از قبل کرد. از طرفی او یک پل هم بر روی رودخانه ساخت تا رفت و آمد به این کاخ را راحت تر کند.

محوطه کاخ Chenonceau

بعد از اینکه هنری دوم در حادثه ای غم انگیز در سال ۱۵۵۹ درگذشت همسر اول او، کاترین از فرصت استفاده و دیانا را از کاخ بیرون کرد.  کاترین نوسازی های زیادی بر روی کاخ انجام داد و آن را بزرگ تر از قبل کرد. او بر روی پلی که قبلا دیانا بر روی رودخانه کشیده بود یک گالری دو طبقه به سبک رنوسانس ایتالیایی ساخت که امروز همه مردم این کشور این گالری معروف را می شناسند.

بعد از مرگ کاترین در سال ۱۵۸۹ این کاخ به عروسش لوئیس، همسر هنری سوم رسید. بعد از اینکه هنری سوم در همان سال ترور شد لوئیس مدتی افسردگی گرفت و تصمیم گرفت که برای  کم کردن غم و غصه اش این کاخ را به مقبره تبدیل و اتاق های خواب را کاملا به رنگ سیاه رنگ آمیزی کند.

کاخ Chenonceau

در نهایت لوئیس هم این کاخ را برای دختر برادرش به ارث گذاشت، کسی که در آن زمان فقط ۶ سالش بود اما به دلیل نسبتی که با هنری چهارم داشت این کاخ به او رسید. کاخ در طی ۱۰۰ سال بعد وضعیت خیلی بدی پیدا کرد چون بوربون ها علاقه چندانی به این کاخ نداشتند و اصلا تلاشی برای گسترش و مرمت کاخ انجام ندادند.

در سال ۱۷۳۳ دیگر زمان آن فرا رسید که این کاخ از دست خانواده های سلطنتی خارج شود چون آن ها انگار علاقه ای به کاخ نداشتند. در همان سال کاخ توسط فرد پولداری به اسم دوپین خریداری شد. همسر او، «لوئیز دوپین» در این کاخ یک سالن ادبی تاسیس کرد تا پای آثار روشنفکران ادبی آن زمان مثل نمایش نامه نویس ماریوو، بوفون و … را به کاخ باز کند. بعد از اینکه تب و تاب انقلاب فرانسه بالا گرفت آشوبگر ها ین کاخ را نماد زیاده خواهی ها و بی عدالتی های پادشاهان می دانستند برای همین تهدید کردند که به زودی این کاخ را خراب می کنند. اما «لوئیس دوپین» موفق شد تا آشوب گران را از این تصمیم منصرف کند؛ آن هم با یادآوری این نکته که این کاخ تا کیلومترها تنها پلی است که بر روی رودخانه شر کشیده شده است.

کاخ فرانسه

آخرین زنی که ردی از خود در این کاخ به جا گذاشت کسی نبود جز مارگاریت پلوزه، زن ثروتمندی که کاخ را در سال ۱۸۶۴ خرید و شروع کرد به ساخت و ساز و ترمیمش. او تقریبا همه بخش های داخلی کاخ را بازسازی کرد و همه قسمت هایی که قبلا به این کاخ را اضافه شده بود را از بین برد. متاسفانه مارگاریت برای بازسازی این کاخ آنقدر ولخرجی کرد و پول زیادی خرج کرد که در نهایت به ورشکستگی رسید و مجبور شد این کاخ را بفروشد و از پولش استفاده کند. پس از اینکه مارگاریت این کاخ را فروخت دیگر کاخ از دست زنان خارج شد چون صاحب بعدی اش مردی به اسم «هنری منیر» بود که در سال۱۹۱۳ کاخ را خرید و امروز همچنان مالک این کاخ است.

منبع: amusingplanet.com

فرانسه
۰ نظرات ThreadsBluesky
تیم خبری الی گشت

مطلب قبلی
زیبایی های کی یف را از نزدیک ببینید به همراه ویدیو
مطلب بعدی
چرا این خانه خود به خود جا به جا می شود؟

مطالب مرتبط

راهنمای خرید سوغات در کوالالامپور

چطور ارزان ترین تور کوالالامپور را پیدا کنیم؟

مقایسه جامع تور کوالالامپور با تور سنگاپور و...

غذاهای محلی و تجربه های خاص در تور...

۱۰ نکته طلایی برای رزرو هتل بدون اشتباه...

مقایسه تور کیش و قشم | کدام برای...

ویزای فرودگاهی برای سفرهای توریستی کوتاه مدت

روستای دربند آستارا | بهشتی بکر و زیبا

چگونه از تهران به مسکو برویم؟ راهنمای کامل...

راهنمای کامل سفر به کوش آداسی برای ایرانی...

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • راهنمای خرید سوغات در کوالالامپور

    1404-08-13
  • چطور ارزان ترین تور کوالالامپور را پیدا کنیم؟

    1404-08-12
  • مقایسه جامع تور کوالالامپور با تور سنگاپور و بالی

    1404-08-12
  • غذاهای محلی و تجربه های خاص در تور کوالالامپور

    1404-08-11
  • ۱۰ نکته طلایی برای رزرو هتل بدون اشتباه | تجربه سفر حرفه‌ای

    1404-08-04

مطالب برتر

  • نکاتی که برای داشتن سفری بهتر لازم است، بدانید!

    1401-05-09
  • راهنمای سفر به نیکوزیا در قبرس

    1396-12-17
  • مجموعه تفریحی ایل گلی، نگین گردشگری تبریز

    1402-07-20
  • کثیف ترین فستیوال های دنیا که با مواد غذایی برگزار می شود!

    1397-05-14
  • شهر بلقیس اسفراین، میراث تاریخی خشتی و گلی

    1403-07-28
  • میمند، روستای چند هزار ساله‌ای که با دست کنده شده است!

    1402-06-28

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • گردشگری
رزرو تور کیش

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • آبشار لوشکی | طبیعتی بکر و دست نخورده در گیلان

  • معرفی فرودگاه بین المللی همدان

  • معرفی فرودگاه خرم آباد

مطالب جذاب

  • شاید باور نکنید اما این تفریحات در آتن رایگان است!

  • معرفی مرکز خرید سوریا کی ال سی سی کوالالامپور

  • چرا سفر به کشور نروژ از شما یک انسان مهربان‌تر می سازد؟

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر
  • گردشگری

بیشتر بخوانیدx

غارهای لیلافورد در مجارستان، محل زندگی انسان...

پارک جنگلی سراوان، آرامشی از جنس طبیعت

داخل کاخ ورسای واقعا چه چیزی وجود...