الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر
  • گردشگری

کاخ سفید آمریکا، محلی برای رفت و آمد ارواح!

توسط تیم خبری الی گشت 1395-12-21
نوشته شده توسط تیم خبری الی گشت 1395-12-21
کاخ سفید
1,7K

کاخ سفید آمریکا در تسخیر ارواح است!

تا به حال درباره ساختمان هایی که به تسخیر ارواح در آمده اند چیزی شنیده اید؟ معمولا درباره این ساختمان ها داستان های زیادی وجود دارد که درستی خیلی از آن ها هیچ وقت ثابت نشده و گاهی داستان پردازی ها و خرافات باعث شده که این داستان ها به شهرت جهانی برسند. شاید اصلا به اینکه روح بتواند جایی را تسخیر کند باور نداشته باشید ولی در دل این داستان ها هیجان و ترسی نهفته است که شنیدن آن گاهی می تواند لذتبخش باشد. می خواهیم درباره یکی از معروف ترین ساختمان های تسخیر شده جهان حرف بزنیم: کاخ سفید آمریکا. اگر کنجکاو شدید که درباره آن بیشتر بدانید در ادامه با الی گشت همراه باشید.

مطالب مرتبط:
حقایقی از مجسمه آزادی در آمریکا که نمی دانید
آمریکا را با دیدنی های جذابش بشناسید
کاخ سفید

کاخ سفید آمریکا مدت زیادی است که در تخسیر ارواح و اشباح است، گزارش های زیادی وجود دارد که روح افرادی مثل «ویلیام هنری هریسون»، «توماس جفرسون»، «ابیگیل لینکلن»، «دالی مدیسون»، «اندرو جکسون» و … بارها در این ساختمان از سوی افراد مختلف دیده شده است. انگار که هر یک از این ارواح محل خاصی از این ساختمان را برای رفت و آمد انتخاب کرده اند چون هریسون همیشه در اتاق زیر شیروانی دیده می شود، جکسون، اتاق رز را دوست دارد چراکه در مدت ریاست جمهوری خود در آن اتاق استراحت می کرد، خانوم آدامز که خودش را در اتاق شرقی دار زد هم همیشه در همان جا مشاهده می شود. گل های باغ گل رز توسط «دالی مدیسون» کاشته شده بودند، روح او همچنان از این گل ها محافظت می کند چون وقتی کارگران در حال بزرگ تر کردن این باغ بودند روح او را بارها مشاهده کردند. «ماری تاد لینکلن» همسر آبراهام لینکلن روزی اعلام کرد که ارواح رئیس جمهورهای گذشته جفرسون و تایلر را در اتاق بیضی زرد دیده است، روح پسر آبراهام لینکلن که در یازده سالگی در این ساختمان از دنیا رفت نیز همچنان در این محل است.

روح لینکلن بارها توسط افراد مختلف دیده شده است و کسانی مثل «النور روزولت»، رئیس جمهور «ترومن» و دخترش و نیز «ژاکلین کندی» «ملکه ویل‌هِلمینا» از هلند، «جیمز هاگرتی» دبیر مطبوعاتی رئیس جمهور «دوایت آیزنهاور»، وینستون چرچیل، تئودور روزولت، دختر رونالد ریگان و نیز شوهرش روح او را دیده اند.

آبراهام لینکلن

اتاق زرد در زمان رئیس جمهوری آبراهام لینکلن، کتابخانه شخصی او بوده، کارمندان زیادی بارها گفته اند که او را در کنار پنجره و در حالی که در حال تماشای بیرون است دیده اند، در این اتاق صدای دیوید بارنز هم شنیده می شود.

اتاق زرد

این ساختمان اتاق های تسخیر شده زیادی دار که یکی از آن ها زیرزمین آن است که در تسخیر یک گربه شوم و شرور است عده ای می گویند که این گربه همیشه قبل از اتفاقات بد مثل ترور رئیس جهور کندی و بحران مالی آمریکا در سال ۱۹۲۰در این زیر زمین ظاهر شده است. افرادی که روح او را دیده اند می گویند که او اول به صورت بچه گربه ای ناز ظاهر می شود و وقتی به فرد نزدیک شد شبیه یک دیو می شود.

به غیر از این گزارش های ترسناک که هر از چند گاهی شنیده می شود، گروهی نیز می گویند که در این ساختمان گاهی بوهای عجیب به مشام می رسد، گاهی بوی گل رز می آید که همه را یاد روح خانوم مدیسون می اندازد.

آمریکا
۴ نظرات ThreadsBluesky
تیم خبری الی گشت

مطلب قبلی
جاذبه ای به جا مانده از جنگ جهانی اول
مطلب بعدی
بلو اسمارت، تنها یک چمدان نیست!

مطالب مرتبط

چطور ارزان ترین تور کوالالامپور را پیدا کنیم؟

مقایسه جامع تور کوالالامپور با تور سنگاپور و...

غذاهای محلی و تجربه های خاص در تور...

جاذبه‌های دیدنی کوالالامپور که نباید از دست بدهید

۱۰ نکته طلایی برای رزرو هتل بدون اشتباه...

مقایسه تور کیش و قشم | کدام برای...

ویزای فرودگاهی برای سفرهای توریستی کوتاه مدت

روستای دربند آستارا | بهشتی بکر و زیبا

چگونه از تهران به مسکو برویم؟ راهنمای کامل...

راهنمای کامل سفر به کوش آداسی برای ایرانی...

۴ نظرات

پناه رضا زاده 1395-12-21 - 6:06 ب.ظ

چقدر عجیب و جالب

پاسخ
Tina 1396-09-22 - 9:50 ب.ظ

دقیقا

پاسخ
مهسا 1395-12-21 - 6:07 ب.ظ

خیلی ترسناک بود شب فکر کنم خوابم نبره

پاسخ
امیر 1401-05-17 - 0:50 ق.ظ

خوابت برد؟

پاسخ

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • چطور ارزان ترین تور کوالالامپور را پیدا کنیم؟

    1404-08-12
  • مقایسه جامع تور کوالالامپور با تور سنگاپور و بالی

    1404-08-12
  • غذاهای محلی و تجربه های خاص در تور کوالالامپور

    1404-08-11
  • جاذبه‌های دیدنی کوالالامپور که نباید از دست بدهید

    1404-08-11
  • ۱۰ نکته طلایی برای رزرو هتل بدون اشتباه | تجربه سفر حرفه‌ای

    1404-08-04

مطالب برتر

  • کشورهای ثروتمند آسیا

    1395-11-10
  • ۷ مورد از بهترین جشنواره های پاییزی ژاپن

    1397-07-03
  • همه چیز درباره منطقه گوتیک بارسلونا

    1396-04-19
  • معرفی بهترین غذاهای سوئدی

    1397-05-16
  • معرفی موزه هنر کاستیف قزاقستان

    1396-12-17
  • شهرهای کهن فراموش شده در جهان | بخش اول

    1397-08-27

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • گردشگری
رزرو تور کیش

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • راهنمای کامل مراکز خرید قشم و درگهان

  • شهر باستانی یازلیکایا پایتخت امپراتوری هیتی ها

  • جامع ترین راهنمای تفریحات قشم

مطالب جذاب

  • راهنمای سفر به هلسینکی در فنلاند

  • چگونه حرفه ای سفر کنیم؟ (بخش دوم)

  • آیا جاکارتا ارزش سفر کردن دارد؟

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر
  • گردشگری

بیشتر بخوانیدx

در گیلان بدون ویزا به آلمان سفر...

خوشمزه ترین های کره جنوبی

۱۸ درس از ۵ سال سفر به...