تبریز در شمال غرب ایران قرار دارد و سفر از این شهر به ترکیه و شهر استانبول به راحتی امکانپذیر است. شما میتوانید با هواپیما، قطار، اتوبوس یا خودروی شخصی راهی مقصد شوید و از دیدن شگفتیهای تاریخی، طبیعی و فرهنگی استانبول لذت ببرید. با الی گشت همراه باشید تا در راهنمای سفر از تبریز به استانبول اطلاعاتی کاملی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
استانبول، پایتخت امپراتوری های بزرگ
استانبول یکی از بزرگترین شهرهای جهان است که در دو قاره و بین دو دریا گسترده شده است. این شهر برای هزاران سال به عنوان گذرگاهی مهم بین تمدنهای مختلف شناخته میشد. استانبول جایی است که قاره اروپا و آسیا یکدیگر را ملاقات میکنند.
در واقع کمتر جایی به اندازه این شهر پهناور، در دورههای تاریخی مختلف به عنوان یک مرکز سیاسی و فرهنگی مهم مورد توجه بوده است. استانبول پایتخت دو امپراتوری بزرگ یعنی امپراتوری بیزانس و عثمانی بوده و بناهای یادبود این امپراتوریها از کلیسای ایاصوفیه که بعدها به مسجد تبدیل شد گرفته تا مسجد آبی و کاخ توپکاپی هنوز هم مانند گذشته باشکوه هر چه تمامتر هر بینندهای را شگفتزده میکنند.
اما شهر پویای امروزی جایی است که زندگی در آن جریان دارد. این شهر چیزی بیشتر از درسهای تاریخی را ارائه میدهد. در استانبول میتوانید با کشتیها در طول تنگه بسفر سفر کنید، در بازار پرهیاهوی ادویه عطر و طعمهای دلخواهتان را بخرید، به صدای اذان که در شهر میپیچد گوش بسپارید، به چشمانداز منارههای رنگارنگ در افق خیره شوید و یا در یک ضیافت غذای دریایی شرکت کنید.
گذری بر تاریخچه استانبول
استانبول در سال ۶۶۷ میلادی توسط مهاجران یونانی که در خلیج شاخ طلایی ساکن شده بودند با نام بیزانس تاسیس شد. در قرن پنجم قبل از میلاد این شهر توسط ایرانیان اشغال و ویران شد. در سال ۴۷۹ قبل از میلاد پاوسانیاس اسپارتی شهر را بازسازی کرد.
در سال ۴۰۹ قبل از میلاد، بیزانس به دست آتنیان افتاد. چهار سال بعد اسپارتها توانستند مجددا شهر را فتح کنند اما در سال ۳۹۰ قبل از میلاد شهر باز هم توسط آتنیان تسخیر شد. تا سال ۲۷۹ قبل از میلاد بیزانس بخشی از امپراتوری اسکندر مقدونی بود. این شهر حتی پس از تحمیل خراج توسط سلتها (گروهی از قبایل هندواروپایی جنگجوی چادرنشین) هنوز نسبتا مستقل بود.
در سال ۱۹۱ پس از میلاد این شهر به عنوان یک شهر آزاد و مستقل شناخته میشد. بعدها امپراتور سپتیمیوس سوروس (Septimus Severus) یکی از امپراتوران روم شهر را غارت کرد و دیوارهای آن را ویران کرد؛ اما او بعدا تصمیم گرفت که بیزانس را مانند دیگر مستعمرات روم شرقی بازسازی کند و طی این بازسازی منطقه محصور شدهی شهری گسترش یافت.
در سال ۳۲۴ پس از میلاد، کنستانتین کبیر شروع به ساخت رم جدید کرد و در سال ۳۳۰ استانبول با نام «قسطنطنیه» به عنوان پایتخت امپراتوری روم شرقی (امپراتوری بیزانس) انتخاب شد. این شهر هم مانند روم غربی به چهارده منطقه تقسیم میشد که ده تای آنها داخل دیوارها قرار داشتند.
قسطنطنیه به دلیل موقعیت استراتژیک خود، مسیر بین دو قاره آسیا و اروپا بود و به عنوان گذرگاه مهمی بین مدیترانه و دریای سیاه شناخته میشد. در زمان امپراتوری بیزانس قسطنطنیه رشد کرد و جمعیت آن از ۳۰۰۰۰ نفر در زمان سپتیموس سوروس به ۴۰۰۰۰۰ نفر در زمان سلطنت ژوستینیانوس رسید.
در سال ۱۴۵۳ پس از سالها درگیری بین بیزانس و ترکهای عثمانی، کنستانتین یازدهم (آخرین امپراتور بیزانس) در دفاع از شهر درگذشت. در نهایت قسطنطنیه به دست محمد فاتح افتاد و ایاصوفیه به مسجد تغییر کاربری داد.
در این دوره شهر دستخوش درگرگونی عمیق فرهنگی شد؛ زیرا یک شهر امپراتوری بیزانسی حالا به شهر عثمانی تبدیل شده بود و دین مردم از مسیحیت ارتدکس به اسلام تغییر پیدا کرده بود. با وجود تغییر کاربری بسیاری از کلیساها به مسجد در دوره عثمانی، بسیاری از بناهای قدیمی با همان کاربری کلیسا حفظ شدند و سلاطین عثمانی مساجد جدیدی را در حومه شهر ساختند.
در ۲۹ اکتبر ۱۹۲۳، مصطفی کمال آتاتورک جمهوری ترکیه را تأسیس کرد و پایتخت از استانبول به آنکارا منتقل شد. در سال ۱۹۳۰ استانبول به طور رسمی نام فعلی خود را برگزید. در دهههای ۱۹۵۰ تا ۶۰ یک تغییر ساختاری جمعیتی بزرگ در این شهر رخ داد؛ طی این تغییر بسیاری از نوادگان یونانی ساکن در استانبول پس از حمله به جوامع ارمنی، یونانی و یهودی به یونان رفتند.
در دهه ۱۹۶۰، برخی از ساختمانهای تاریخی شهر به منظور ساخت شبکه حمل و نقل عمومی مدرن تخریب شدند. در طول دهه ۱۹۷۰ به دلیل تاسیس کارخانههای متعدد در حومه شهر، استانبول با رشد جمعیتی عمدهای مواجه شد.
این شهر امروزه یکی از پربازدیدترین مقاصد گردشگری اروپا است و هر ساله بیش از یک میلیون نفر از آن بازدید میکنند.
بهترین زمان برای سفر از تبریز به استانبول
بهترین زمان برای سفر به استانبول اواسط بهار، در ماههای آوریل و می و همچنین پاییز، از سپتامبر تا اکتبر است. در این بازه زمانی متوسط دمای هوای استانبول از ۱۶ درجه سانتیگراد تا ۲۵ درجه سانتیگراد است. همچنین در این ایام گردشگران کمتری به استانبول سفر میکنند و میتوانید به دور از شلوغی و هیاهو جاذبههای شهر را تماشا کنید.
در زمستانها هوای استانبول ممکن است سرد شود و شاهد روزهای ابری زیاد و روزهای برفی باشید. از طرف دیگر در فصل تابستان به خصوص ماه آگوست با وجود مناسب بودن دمای هوا، استانبول بسیار شلوغ است.
شیوه های سفر از تبریز به استانبول
شما میتوانید برای سفر از تبریز به استانبول از هواپیما، قطار، اتوبوس یا خودروی شخصی استفاده کنید. در ادامه هر یک از این روشها را بررسی میکنیم:
سفر از تبریز به استانبول با هواپیما
برای دسترسی سریع و بیدردسر به مقصد باید به سراغ خرید بلیط هواپیما تبریز به استانبول بروید. فاصله هوایی تبریز تا استانبول
حدود ۱۵۲۰ کیلومتر بوده و مدت زمان پرواز تبریز استانبول ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه است.
پروازهای تبریز استانبول به مقصد فرودگاه جدید استانبول (IST) و فرودگاه صبیحا گوکچن (SAW) انجام میشوند. شما میتوانید پس از رسیدن به مقصد با استفاده از شاتلهای فرودگاهی، اتوبوس یا تاکسی به داخل شهر دسترسی داشته باشید.
سفر از تبریز به استانبول با قطار
برای سفر از تبریز به استانبول با قطار باید بلیط قطار تبریز وان بخرید و پس از رسیدن به مقصد به شهر تاتوان و سپس به آنکارا بروید و در نهایت سوار قطار به مقصد استانبول شوید. فاصله تبریز تا وان با قطار ۳۳۴ کیلومتر است.
دقت داشته باشید که برای خرید بلیط قطار در مسیر تبریز به وان به پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار و برگه پرداخت عوارض خروج از کشور نیاز دارید.
سفر از تبریز به استانبول با اتوبوس
برای سفر از تبریز به استانبول با اتوبوس میتوانید بلیط اتوبوس تبریز استانبول خریداری کنید. در حال حاضر قیمت این بلیطها از ۴ میلیون تومان شروع میشود. مدت زمان سفر از تبریز به استانبول با اتوبوس حدود ۲۰ ساعت است.
سفر از تبریز به استانبول با خودروی شخصی
برای سفر از تبریز به استانبول با خودروی شخصی ابتدا باید از طریق مرزهای بازرگان، سرو یا رازی وارد شهر وان شوید و از آنجا مسیرهای منتهی به شهر استانبول را دنبال کنید. طی کردن فاصله وان تا استانبول با خودروی شخصی حدود ۱۶ تا ۲۰ ساعت طول میکشد. در این سفر شما از شهرهای وان، ارزروم، ارزنجان، سیواس و آنکارا عبور کرده و در نهایت به استانبول میرسید.
برای سفر به استانبول با خودروی شخصی به گواهینامه بینالمللی، پلاک بینالمللی، کاپوتاژ، برچسب IR و CD و مجوز خروج از کشور نیاز دارید.
حمل و نقل عمومی در استانبول
در این بخش از راهنمای سفر از تبریز به استانبول وسایل حمل و نقل عمومی فعال در استانبول را معرفی میکنیم. در این شهر زیبا وسایلی از جمله تاکسیهای زرد، تاکسیهای آنلاین، مترو، تراموا، اتوبوس و انواع قایق و کشتی به مسافران خدماترسانی میکنند.
برای استفاده از وسایل نقلیه عمومی استانبول باید استانبول کارت تهیه کنید. با خرید این کارت میتوانید از تخفیفهای ویژه بهرهمند شوید.
تردد با مترو و تراموا در استانبول
در شهر استانبول ایستگاههای مترو با تابلوهای قرمز و آبی M مشخص شدهاند. ساعات کار مترو استانبول از ۶ صبح تا ۱۲ نیمه شب است.
تردد با اتوبوس در استانبول
برای تردد در محلههای کاباتاش، بشیکتاش، کادیکوی و اوسکادور و همچنین میدان تکسیم میتوانید از اتوبوسها که بین ساعات ۶ صبح تا ۲۳ شب فعال هستند، استفاده کنید. ایستگاههای اصلی و مقصدهای این وسایل نقلیه در سمت راست اتوبوس و روی تابلوی الکترونیک جلوی اتوبوس قابل مشاهده هستند.
تردد با تاکسی در استانبول
در استانبول قیمت پایه تاکسیها مقدار مشخصی است و سپس به ازای هر ۱ کیلومتر مبلغی به کرایه افزوده میشود. همچنین تاکسیهای آنلاین در این شهر فعال هستند و میتوانید با نصب اپلیکیشن درخواست تاکسی دهید.
تردد با قایق و کشتی در استانبول
در شهر زیبای استانبول برای دسترسی از بخش اروپایی به آسیایی و بالعکس از طریق تنگه بسفر یا گلدن هورن و همچنین گذر از جزایر پرنس باید از قایق یا کشتی استفاده کنید. بنادر اصلی بخش اروپایی استانبول امینونو و کاراکوی در بشیکتاش هستند که در کنار ایستگاه تراموای کاباتاش قرار دارند.
تردد با دلموش یا ون در استانبول
دلموشها رنگ زردی دارند و کرایه آنها بیشتر از اتوبوسها و کمتر از تاکسیهای زردرنگ است. این وسایل نقلیه دارای ۸ نفر ظرفیت هستند.
تله کابین استانبول
استانبول دارای دو خط تلهکابین است که با علائم اختصاری TF1 و TF2 مشخص شدهاند.
خرید سیم کارت در استانبول
در سفرتان به استانبول میتوانید خدمات رومینگ همراه اول یا ایرانسل خود را فعال کنید. اما اگر ترجیح میدهید پس از رسیدن به مقصد سیم کارت محلی بخرید میتوانید به سراغ سیم کارت ترکسل (turkcell) بروید. ترکسل شناختهشدهترین اپراتور تلفن همراه در ترکیه است.
همچنین از دیگر اپراتورهای فعال در ترکیه میتوان به وودافون (vodafon) و اوا (avea) اشاره کرد. برای خرید سیم کارت در استانبول باید به شعبههای فروش سیم کارت در فرودگاه یا به نمایندگیهای معتبر اپراتورها در سطح شهر مراجعه کنید. در حال حاضر هزینه سیم کارت در استانبول از ۱۵۰ تا ۲۰۰ لیر متغیر است.
جاذبه های استانبول
استانبول شگفتیهای تاریخی و طبیعی زیادی را در خود جای داده است. در ادامه با ۵ مورد از بهترین جاذبه های استانبول آشنا میشویم:
- جزیره بیوک آدا (Büyükada)
جزیره بیوک آدا یکی از زیباترین جاذبههای استانبول است. این جزیره بزرگترین جزیره در میان جزایر پرنس استانبول محسوب میشود. در بیوک آدا خبری از خودرو، ترافیک یا آلودگی هوا نیست و تردد در آن با استفاده از دوچرخه یا کالسکه صورت میگیرد.
برای دسترسی به جزیره بیوک آدا باید از کشتی استفاده کنید؛ پس از رسیدن به مقصد از دیدن مناظر سرسبز و ویلاهای پلکانی روی دامنهی تپهها شگفتزده خواهید شد. به طور کلی جزیره بیوک آدا یک مکان عالی برای شکمگردی، طبیعتگردی و پیادهروی است.
- محله ببک استانبول (Bebek)
محله ببک یکی از قدیمیترین محلههای استانبول است که در گذشته ماهیگیران یونانی در آن سکونت داشتند. این محله امروزه به مقصد محبوبی برای ثروتمندان استانبول تبدیل شده است. محله ببک در ساحل تنگه بسفر در بخش اروپایی قرار دارد و رستورانهای متنوع، مراکز خرید مجهز و مراکز تفریحی عالی را در خود جای داده است.
- محله امینونو استانبول (Eminoun)
محله امینونو از مهمترین مراکز گردشگری استانبول است که در محله فاتح (بیاوغلو سابق) و بخش اروپایی قرار دارد. این محله در دوران عثمانی شکل گرفته و در آن دوره، مرکز تردد بازرگانان، تجار و دریانوردان بوده است.
در این محلهی قدیمی میتوانید ساختمانهای قدیمی با معماری عثمانی و ساختمانهای مدرن را در کنار یکدیگر تماشا کنید. همچنین این منطقه چشمانداز بسیار زیبایی از خلیج شاخ طلایی را به بازدیدکنندگان هدیه میکند.
- محله آنادولو کاوایی استانبول (Anadolu Kavağı)
آنادولو کاوایی یکی از بهترین جاذبههای استانبول است که در بالای سواحل آسیایی قرار دارد. این محله پر از بازارهای قدیمی، رستورانهای متنوع محلی و ویرانههای قلعه و معابد بیزانسی است. هنگام گشت و گذار در این محله میتوانید از مسجد آزیز محمود خان، قلعه رومی و موزه کراولو بازدید کنید.
همچنین فروشگاههای سنتی و بازارهای محلی آنادولو کاوایی مکانهای ایدهآلی برای خرید انواع سوغات هستند.
- محله بشیکتاش استانبول (Beşiktaş)
محله بشیکتاش جزو قدیمیترین محلههای استانبول است که در بخش اروپایی شهر قرار دارد. این محله از میدان تکسیم آغاز شده و به اسکله ببک منتهی میشود. بشیکتاش پر از فروشگاههای کوچک و بزرگ است که انواع کالاها را در دسترس مشتریان قرار میدهند.
این محله همچنین رستورانها و کافههای متعددی دارد و مکان مناسبی برای شکمگردی محسوب میشود. شما میتوانید در محله بشیکتاش از کاخ موزه دلماباغچه، یکی از زیباترین سازههای دوره عثمانی، بازدید کنید.
بهترین هتل های استانبول
در این بخش از راهنمای سفر از تبریز به استانبول ۵ مورد از بهترین هتل های استانبول را معرفی میکنیم. این هتلها با امکانات عالی اقامت خوب و راحتی را برای مسافران فراهم میکنند.
هتل سیتی لافت استانبول (Cityloft 81 Hotels)
هتل سیتی لافت یکی از بهترین هتلهای ۴ ستاره استانبول است که ۸۱ اتاق دارد. از امکانات و خدمات این هتل میتوان به سونا، ماساژ، باشگاه بدنسازی، جکوزی، پارکینگ رایگان، خدمات تبدیل ارز، خشکشویی، اینترنت وای فای رایگان، صندوق امانات و پذیرش ۲۴ ساعته اشاره کرد.
آدرس هتل سیتی لافت استانبول: منطقه آتاشهر، خیابان Kayışdağı
شماره تلفن هتل سیتی لافت استانبول: ۹۰۲۱۶۵۷۴۷۷۷۷+
هتل گلدن وی استانبول (Hotel Golden Way Giyimkent)
هتل ۴ ستاره گلدن وی یکی دیگر از بهترین هتلهای استانبول است که ۱۸۰ اتاق دارد. امکانات و خدمات این هتل شامل پارکینگ رایگان، اینترنت رایگان، باشگاه ورزشی، سونا، ماساژ، خشکشویی، خدمات اجاره خودرو، مرکز تجاری، تراس با چشمانداز عالی، سرویس ویژه صبحانه، رستوران، اتاق کنفرانس و پذیرش ۲۴ ساعته هستند.
آدرس هتل گلدن وی استانبول: منطقه اسنلر، خیابان İdris Nebi
شماره تلفن هتل گلدن وی استانبول: ۹۰۲۱۲۴۳۸۶۸۸۸+
هتل عثمان هان استانبول (Osmanhan Hotel)
هتل ۳ ستاره عثمان هان را میتوان یکی از کوچکترین هتلهای استانبول دانست که فقط ۷ اتاق (حداکثر ظرفیت ۳۰ نفر) دارد. اما این هتل برخلاف فضای کوچک، توانسته نظر مثبت بسیاری از مسافران را جلب کند. این هتل چشمانداز زیبایی رو به دریای مرمره و مسجد سلطان احمد دارد.
با اقامت در هتل عثمان میتوانید دسترسی بسیار خوبی به کاخ توپکاپی، مسجد آبی و مسجد ایاصوفیه داشته باشید و در زمان صرف صبحانه از دیدن چشمانداز تنگه بسفر لذت ببرید. از امکانات و خدمات این هتل میتوان به مینی بار، وای فای و ایستگاه چای یا قهوه اشاره کرد.
آدرس هتل عثمان هان استانبول: منطقه فاتح، خیابان Çetinkaya
شماره تلفن هتل عثمان هان استانبول: ۹۰۲۱۲۴۵۸۷۷۰۲+
هتل ورلد هیریتیج استانبول (World Heritage Hotel)
هتل ۳ ستاره ورلد هیریتیج استانبول در منطقه سلطان احمد قرار دارد و دارای ۲۰ اتاق از جمله ۱۰ اتاق استاندارد، ۶ اتاق سوپریور، ۲ اتاق خانوادگی و ۲ اتاق سه نفره است. شما میتوانید وعده صبحانه را در تراس رستوران این هتل نوش جان کنید. همچنین منوی رستوران این مجموعه شامل غذاهای بدون گلوتن، رژیمی و گیاهخواری است.
از امکانات و خدمات هتل ورلد هریتیج استانبول میتوان به صندوق امانات، صرافی، خشکشویی و پارکینگ اشاره کرد.
آدرس هتل ورلد هیریتیج استانبول: منطقه سلطان احمد،
شماره تلفن هتل ورلد هیریتیج استانبول: ۹۰۲۱۲۵۱۱۴۴۳۳+
هتل آدا استانبول (Ada Homes Hotel)
هتل ۳ ستاره آدا یکی دیگر از بهترین هتلهای استانبول است که در فاصله ۲۵۰ متری از میدان تکسیم قرار دارد. این هتل دارای ۱۵ اتاق است. شما میتوانید صبحانه سنتی ترکی این هتل را تراس مجموعه نوش جان کنید.
هتل آدا استانبول چشمانداز زیبایی رو به دریای مرمره و مسجد مهمت پاشا دارد. همچنین امکانات و خدمات این هتل شامل ترانسفر فرودگاهی، پذیرش ۲۴ ساعته، وای فای رایگان و پارکینگ رایگان هستند.
آدرس هتل آدا استانبول: منطقه بیاوغلو، کوچه Abdullah
شماره تلفن هتل آدا استانبول: ۹۰۲۱۲۲۴۳۸۰۸۳+
ارزان ترین هتل های استانبول
معمولاً هتلهای ارزان استانبول امکاناتی مانند صبحانه، اینترنت رایگان، شاتل فرودگاهی و روم سرویس را در اختیار مهمانان قرار میدهند. از ارزانترین هتلهای استانبول میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
هتل آرون بوتیک استانبول (Arven Boutique Hotel)
هتل آرون بوتیک یکی از اقتصادیترین هتلهای استانبول است که در منطقه فاتح و در نزدیکی مسجد سلطان احمد قرار دارد. با اقامت در این هتل کوچک به کاخ توپکاپی، مسجد ایاصوفیه و بازار بزرگ استانبول دسترسی خوبی خواهید داشت.
از امکانات و خدمات هتل آرون بوتیک استانبول میتوان به اینترنت رایگان، صبحانه بوفه رایگان، سرویس کرایه خودرو و دوچرخه با هزینه اشاره کرد.
آدرس هتل آرون بوتیک استانبول: منطقه فاتح، کوچه Çayıroğlu
شماره تلفن هتل آرون بوتیک استانبول: ۹۰۲۱۲۴۵۸۰۹۱۰+
هتل لوکس گاردن استانبول (Luxx Garden Hotel)
هتل لوکس گاردن یکی از ارزانترین هتلهای ۳ ستاره استانبول است که در منطقه فاتح قرار دارد. شما میتوانید فاصله این هتل تا مسجد سلطان احمد را با پای پیاده طی کنید. همچنین هتل لوکس گاردن استانبول دسترسی خوبی به کاخ توپکاپی، مسجد ایاصوفیه و بازار بزرگ استانبول دارد.
از امکانات و خدمات این هتل میتوان به خدمات ترانسفر فرودگاهی، صبحانه رایگان به صورت بوفه، خدمات خشکشویی و خدمات اتوکشی اشاره کرد.
آدرس هتل لوکس گاردن استانبول: منطقه فاتح، Amiral Tafdil Sokak
شماره تلفن هتل لوکس گاردن استانبول: ۹۰۲۱۲۵۱۶۷۴۹۳+
هتل وید استانبول (The Void Hotel)
هتل ۳ ستاره وید استانبول در منطقه شیشلی قرار دارد. این هتل به ایستگاه متروی عثمانیبی نزدیک است و شما به راحتی میتوانید با استفاده از مترو به مقصدهای دلخواهتان دسترسی داشته باشید. از امکانات و خدمات هتل وید استانبول میتوان به اینترنت رایگان، صبحانه با منوی بوفه و پذیرش ۲۴ ساعته اشاره کرد.
اگر در سفر از تبریز به استانبول به دنبال یک هتل ارزان هستید هتل وید مکان ایدهآلی برای اقامت شماست.
آدرس هتل وید استانبول: منطقه شیشلی، Cumhuriyet Mahallesi Tavukcu Fethi sokak
شماره تلفن هتل وید استانبول: ۹۰۲۱۲۲۲۵۲۵۹۷+
هتل ویلا پرا سوئیت استانبول (Villa Pera Suite Hotel)
هتل ویلا پرا سوئیت در سال ۲۰۱۳ در یک ساختمان تاریخی ۳ طبقه راهاندازی شده است. این هتل در منطقه بیاوغلو واقع شده و فاصله کمی تا میدان تکسیم و خیابان استقلال دارد.
هتل ویلا پرا سوئیت استانبول دارای ۲۸ اتاق و سوئیت دلباز با دکوراسیون تلفیقی دوره عثمانی و مدرن است. از امکانات و خدمات این هتل میتوان به اینترنت رایگان، آشپزخانه، صبحانه به صورت بوفه، پذیرش ۲۴ ساعته و خدمات نگهداری از چمدان اشاره کرد.
آدرس هتل ویلا پرا سوئیت استانبول: منطقه بیاوغلو، Kocatepe Mahallesi Feridiye Caddesi
شماره تلفن هتل ویلا پرا سوئیت استانبول: ۹۰۵۳۰۳۹۴۱۶۸۰+
هتل تمپو سوئیت ایرپورت استانبول (Tempo Suites Airport Istanbul)
هتل ۳ ستاره تمپو سوئیت ایرپورت در میان هتلهای میانرده استانبول قرار دارد. این هتل در بخش اروپایی شهر (منطقه باهچه لی اولر) واقع شده و به فرودگاه آتاتورک نزدیک است. از امکانات این هتل میتوان به اینترنت رایگان، صبحانه به صورت بوفه، خدمات خشکشویی و خدمات اتوکشی اشاره کرد.
آدرس هتل تمپو سوئیت ایرپورت استانبول: منطقه باهچه لی اولر، خیابان Hurriyet
شماره تلفن هتل تمپو سوئیت ایرپورت استانبول: ۹۰۲۱۲۴۹۶۸۲۸۲+
بهترین مراکز خرید استانبول
استانبول با مراکز خرید فوقالعاده مجهز خود تجربهای بینظیر از خرید و تفریح را برایتان به ارمغان میآورد. بهترین مراکز خرید این شهر شامل موارد زیر هستند:
مرکز خرید مال تپه پارک استانبول (Maltepe Park)
مرکز خرید مال تپه پارک در منطقه مال تپه قرار دارد و یکی از بهترین مراکز خرید استانبول است. شما میتوانید با استفاده از مترو به راحتی به این مجموعه دسترسی پیدا کنید.
در مرکز خرید مال تپه پارک استانبول به جز خرید گزینههای غذاخوری متعددی را هم در دسترس خواهید داشت. فودکورت بزرگ این مجموعه محل عرضه برندهای فستفود معروف است. همچنین از دیگر امکانات سرگرمی تپه پارک میتوان به فضای بازی و تفریح برای کودکان، سینما و برگزاری رویدادهای سرگرمی اشاره کرد.
آدرس مرکز خرید مال تپه پارک استانبول: منطقه مال تپه، خیابان Tugay Yolu
شماره تلفن مرکز خرید مال تپه پارک استانبول: ۹۰۲۱۶۵۱۵۱۵۵۰+
مرکز خرید پالادیوم استانبول (Palladium)
مرکز خرید پالادیوم در بخش آسیایی استانبول قرار دارد و به خاطر گنبد شیشهای خود در بین گردشگران شناخته شده است. در این مجموعه لوکس میتوانید کالاهای مختلف از برندهای معروف محلی و جهانی را خریداری کنید.
از امکانات مرکز خرید پالادیوم استانبول میتوان به ۲۰ رستوران و کافه، سالن تئاتر، سالن کنسرت، سینمای مدرن با ۱۰ سالن مختلف، سه سالن سهبعدی و فضای سرگرمی و تفریح اشاره کرد.
آدرس مرکز خرید پالادیوم استانبول: بارباروس، هالک سی دی
شماره تلفن مرکز خرید پالادیوم استانبول: ۹۰۲۱۶۶۶۳۱۵۰۰+
مرکز خرید آکوا فلوریا استانبول (Aqua Florya)
مرکز خرید آکوا فلوریا را میتوان از معروفترین مراکز خرید استانبول در بخش اروپایی دانست. این مجموعه در ساحل دریای مرمره قرار دارد و شما با مراجعه به آن، علاوه بر خرید میتوانید از چشمانداز زیبای دریا هم لذت ببرید.
مرکز خرید آکوا فلوریا دارای کافهها و رستورانهای متعدد برای انواع سلیقهها و ذائقههاست. همچنین آکواریوم سی لایف فلوریا، بزرگترین آکواریوم موضوعی جهان در این مجموعه قرار دارد.
آدرس مرکز خرید آکوا فلوریا استانبول: باکرکوی، خیابان یاشیلکوی
شماره تلفن مرکز خرید آکوا فلوریا استانبول: ۹۰۲۱۲۵۷۴۵۹۰۰+
مرکز خرید اوتلت ۲۱۲ استانبول (Outlet Center 212)
مرکز خرید اوتلت ۲۱۲ یکی از اقتصادیترین مراکز خرید استانبول است که تخفیفهای ویژهای روی انواع کالاها ارائه میدهد. این مجموعه در نزدیکی فرودگاه آتاتورک و بزرگراه باسین اکسپرس واقع شده است. مرکز خرید اوتلت ۲۱۲ استانبول دارای فودکورت، شهربازی، سینما و پارکینگ است.
آدرس مرکز خرید اوتلت ۲۱۲ استانبول: هچیلار، اتوبان تاشو جائی، پلاک ۵
شماره تلفن مرکز خرید اوتلت ۲۱۲ استانبول: ۹۰۴۴۴۴۲۱۲+
مرکز خرید ونیزیا استانبول (Venezia Mega Outlet)
مرکز خرید ونیزیا مگا اوتلت را میتوان یکی از لوکسترین مراکز خرید استانبول دانست. کانالهای مصنوعی آب و استخرهای تزیینی این مجموعه فضای شهر زیبای ونیز را برایتان تداعی میکنند. در ونیزیا مگا اوتلت میتوانید انواع کالاها از برندهای مطرح محلی و جهانی را با قیمتهای عالی خریداری کنید. همچنین این مجموعه دارای سینما و فودکورت است.
آدرس مرکز خرید ونیزیا مگا اوتلت استانبول: محله کارادنیز کوچوکوی، پلاک ۴۰۸
شماره تلفن مرکز خرید ونیزیا مگا اوتلت استانبول: ۹۰۲۱۲۶۱۸۸۱۰۱+
دیگر مراکز خرید استانبول
نام مرکز خرید |
آدرس |
مرکز خرید عمار (Emaar Square Mall) |
اوسکودار، خیابان لیبادیه، پلاک |
مرکز خرید سیتیز نیشانتاشی (City’s Nisantasi) |
میدان تکسیم، عثمان بی، نیشان تاشی |
مرکز خرید بی اوغلو ایش (Beyoglu) |
میدان تکسیم، ابتدای خیابان استقلال |
مرکز خرید سفیر (Istanbul Sapphire) |
لونت، اسکی بویوکدره، بشیکتاش |
اوت لت آسیا پارک (Asya Park Outlet Mall) |
عمرانیه، خیابان نصیب فاضل |
مرکز خرید اوت لت کاله (Kale Outlet Center) |
منطقه گون گورن |
مرکز خرید ایرپورت (Airport Outlet Center) |
منطقه باکرکوی، کاراکوی |
مرکز خرید دیپو سایت (Deposite Outlet Mall) |
محله ایکیتالی، بلوار آتاتورک |
مرکز خرید اوت لت استار سیتی (StarCity Outlet) |
منطقه ینی بوسنا، خیابان دئیرمن باغچه |
پاساژ ترکوز (Terkos Pasaji) |
میدان تکسیم، خیابان استقلال، کوچه کیسا باییر |
پاساژ چیچک (Cicek Pasaji) |
خیابان استقلال، محله حسین آقا |
مرکز خرید آکباتی (Akbati) |
محله Esenyurt، Koza Mahallesi |
مرکز خرید هیستوریا (Historia) |
منطقه فاتح، بلوار عدنان مدرس، شماره ۲ |
مرکز خرید آکاسیا (Akasya) |
محله اسکودار، Acıbadem |
مرکز خرید کاپاسیتی (Capacity) |
منطقه آتاکوی، باکرکوی |
مرکز خرید عثمان بی (OSMANBEY) |
خیابان عثمان بی |
مرکز خرید ترامپ تاورز (Trump Alışveriş Merkezi) |
Mecidiyekoy Yolu Caddesi |
مرکز خرید آتاکوی گالریا (Galleria) |
بزرگراه کندی، محله آتاکوی، مرکز خرید گالریا |
مرکز خرید هیلتون (Hilltown) |
بشیکتاش، بلوار Süleyman Demirel |
مرکز خرید بویاکا (Buyaka) |
منطقه عمرانیه |
مرکز خرید ویالند (Vialand) |
ایوب، محله یشیلپینار، خیابان شهید متین کایا، پلاک ۱۱ |
پاساژ هازوپولو (Passage Hazzopulo) |
خیابان استقلال |
مرکز خرید کن پارک (Canpark) |
منطقه عمرانیه |
مرکز خرید آکیاکا پارک (Akyaka Park) |
منطقه عمرانیه |
مرکز خرید واتر گاردن (Watergarden AVM) |
آتاشهیر |
مرکز خرید مترو گاردن (Metrogarden) |
منطقه عمرانیه |
مرکز خرید لاله لی (Laleli) |
منطقه فاتح، خیابان بایزید |
مرکز خرید آکسارای (Aksaray) |
منطقه فاتح، محله آکسارای، خیابان تسدوت |
مرکز خرید میگروس (Migros AVM) |
Beylikdüzü، خیابان Sakarya |
پاساژ اطلس استانبول (Atlas Pasajı) |
خیابان استقلال، پلاک ۱۳۱ |
مرکز خرید ایست مارینا (ISTMARINA) |
منطقه کارتال |
لوکس ترین مراکز خرید استانبول
لوکسترین مراکز خرید استانبول شامل موارد زیر هستند:
- ایستینیه پارک (Istinye Park)
- مرکز خرید کانیون (Kanyon)
- مرکز خرید توریوم (Torium)
- مرکز خرید زورلو سنتر (Zorlu)
- مرکز خرید پالادیوم (Palladium)
- مرکز خرید ونیزیا (Venezia Mega Outlet)
- مرکز خرید ترامپ تاورز (Trump Alışveriş Merkezi)
- مرکز خرید ایست مارینا (ISTMARINA).
ارزان ترین مراکز خرید استانبول
از ارزانترین مراکز خرید استانبول میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- مرکز خرید بی اوغلو ایش (Beyoglu İsh)
- مرکز خرید جواهر استانبول (Istanbul Cevahir Shopping mall)
- پاساژ اطلس استانبول (Atlas Pasaji)
- پاساژ ترکوز استانبول (Terkos Pasaji)
- مرکز خرید آکسارای استانبول (Aksaray)
- مرکز خرید فروم استانبول (Forum)
- ویاپورت مارینا استانبول (Viaport Marina)
- مرکز خرید استانبول مال
- مرکز خرید ونیزیا استانبول (Venezia Mega Outlet)
- مرکز خرید ترکوز استانبول (Terkos Pasajı)
- مرکز خرید اوزدلیک پارک (ÖzdilekPark Istanbul Shopping Mall)
- گرند بازار یا بازار بزرگ استانبول
- شنبه بازار بشیکتاش (Besiktas Market)
- بازار محمود پاشا استانبول (Mahmutpasha Bazaar)
- بازار زنان استانبول (Women’s Bazaar)
- بازار آستارا استانبول (Arasta Bazaar)
- بازار مصریها استانبول (Egyptian Bazaar)
- بازار لاله لی استانبول (Laleli Market)
- سه شنبه بازار کادیکوی (Tuesday Kadikoy Market)
مراکز تفریحی استانبول
شما میتوانید در سفرتان به استانبول به مراکز تفریح این شهر شامل شهربازیها و پارکها سر بزنید و لحظات هیجانانگیز و لذتبخشی را تجربه کنید. در این بخش از راهنمای سفر از تبریز به استانبول با چند مورد از بهترین مراکز تفریحی استانبول آشنا میشویم.
شهربازی موی پارک استانبول (Moipark)
شهربازی موی پارک بزرگترین شهربازی سرپوشیده استانبول است که در مرکز خرید استانبول مال قرار دارد. در این شهر بازی دوطبقه انواع وسایل سواری و سرگرمی از جمله ترن هوایی چرخان و هتل خالی از سکنه برای سنین مختلف در نظر گرفته شده است.
آدرس شهربازی موی پارک استانبول: بشیکتاش، بلوار Süleyman Demirel
شماره تلفن شهربازی موی پارک استانبول: ۹۰۲۱۲۸۰۱۱۰۶۰+
شهربازی فان لب استانبول (fun lab)
شهر بازی فان لب یکی از جذابترین مراکز تفریحی استانبول است که در مرکز خرید جواهر قرار دارد. این شهربازی با مساحت ۱۶۰۰۰ مترمربع در ۴ طبقه ساخته شده و از بزرگترین مراکز سرگرمی خانوادگی در اروپا درون یک مرکز خرید محسوب میشود.
در شهربازی فان لب استانبول میتوانید از بازیها و سرگرمیهای مختلف لذت ببرید. همچنین در این مجموعه کودکان میتوانند با خرید کوپنهای بازیها جوایزی را برای خودشان انتخاب کنند. از دیگر امکانات شهربازی فان لب استانبول میتوان به محوطه تئاتر و اتاق جشن تولد اشاره کرد.
شهر بازی کیدزموندو (KidzMondo)
شهربازی کیدزموند یک پارک موضوعی سرپوشیده مخصوص کودکان است که به منظور انتقال دانش از طریق یادگیری طراحی شده است. در ساخت دکوراسیون این شهربازی از معماری رومی، نئوکلاسیک و عثمانی الهام گرفته شده است.
شهربازی کیدزموند استانبول در واقع یک شهر کوچک است که در آن کودکان میتوانند مشاغل مختلف را تجربه کرده و مسئولیتپذیری را یاد بگیرند. تمام جزئیات این شهربازی یعنی خیابانها، ساختمانها، مسیرهای پیادهروی و محوطه سبز آن طوری طراحی شدهاند تا اهداف آموزشی مجموعه را تحقق بخشند.
بنابراین اگر در سفر از تبریز به استانبول به دنبال یک مکان تفریحی متفاوت برای کودکتان هستید حتماً به شهربازی کیدزموندو سر بزنید.
پارک تفریحی بابالو استانبول (BaBaLu Active Play Park)
پارک تفریحی بابالو استانبول در محله باشاک شهیر قرار دارد. این مجموعه پر از تونلها، سرسرهها و استخرهای توپ مختلف است. در بابالو استانبول کودکان میتوانند فعالیتهای فیزیکی هیجانانگیزی را تجربه کنند و یا از ترامپولین مجموعه لذت ببرند.
استار پارک استانبول (Star park)
استار پارک یکی دیگر از مراکز تفریحی استانبول است که در سال ۱۹۶۱ میلادی تاسیس شده است. این مجموعه به خاطر داشتن بازی گرانش صفر، سه مدل چرخ و فلک و ماشین بازی برای بزرگسالان در میان گردشگران محبوبیت زیادی دارد. همچنین در استار پارک استانبول وسایل بازی و تفریح برای کودکان موجود است.
ویا کریزی پارک استانبول (Via/Crazy Park)
ویا کریزی پارک در کنار مرکز خرید ویاپورت استانبول قرار دارد. در ورودی این مجموعه تعدادی سواری بزرگ و یک کشتی دزدان دریایی تعبیه شده است. از تفریحات متنوع ویا کریزی پارک استانبول میتوان به کارتینگ، باشگاه اسب سواری برای کودکان، بولینگ، لونا پارک و سینما ۸ بعدی اشاره کرد.
شهربازی ویا سی تما استانبول (ViaSea Tema Park)
در شهربازی ویا سی تما استانبول میتوانید از موسیقی، سرگرمی، ورزش، رقابت، خوردن و نوشیدن لذت ببرید. این مجموعه دارای یک سالن بولینگ فوقالعاده مدرن و ۱۰ لاین بازی مختلف است که ۴تای آنها برای کودکان طراحی شدهاند.
دیگر امکانات شهربازی ویا سی تما استانبول شامل مجموعه سینمایی با امکانات صوتی و تصویری جدید، بوفههای مخصوص نوشیدنی و آکواریوم یا تونلهای شیشهای حاوی آبزیان مختلف هستند.
پارک ساحلی مال تپه استانبول (Maltepe Sahil Parkı)
پارک ساحلی مال تپه استانبول یکی دیگر از مراکز تفریحی استانبول محسوب میشود که در ساحل دریای مرمره قرار دارد. در این مجموعه جشنوارههای مختلفی برگزار میشود. همچنین پارک مال تپه پر از مسیرهای پیادهروی زیبا و باغهای گل بسیار تماشایی است.
سخن پایانی
در این مقاله اطلاعات کاملی درباره سفر از تبریز به استانبول در اختیار شما عزیزان قرار دادیم. همانطور که گفته شد تبریز یکی از نزدیکترین شهرهای ایران به مرز ترکیه است و شما میتوانید با استفاده از هواپیما، قطار، اتوبوس یا حتی خودروی شخصی از این شهر راهی استانبول شوید.
سؤالات متداول
برای سفر از تبریز به استانبول باید از چه شهرهایی در ترکیه عبور کنیم؟
شهرهای وان، ارزروم، ارزنجان، سیواس و آنکارا
استانبول کارت چیست؟
برای استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی در استانبول میتوانید از استانبول کارت استفاده کنید. این کارت مانند کارت مترو قابل شارژ است و در زمان پرداخت کرایه، مشمول ۳۰ تا ۵۰ درصد تخفیف خواهید شد.
ارزان ترین وسایل نقلیه در استانبول کدامند؟
اتوبوس و مترو
مطالب مرتبط : سفر از شیراز به استانبول | مسیر شیراز به استانبول روی نقشه راهنمای سفر از تهران به استانبول | مسیر تهران به استانبول روی نقشه جامع ترین راهنمای سفر از اصفهان به استانبول برای گردشگران