گلدن رین هتل اولد سیتی

Golden Rain Hotel Old City

Mimar Kemalettin Mahallesi Mithatpasa Caddesi Abuhayat Sokak No:6 Beyazit, Fatih, 34130 Istanbul, Turkey
0
5
3
4
3
3
20
2
37
1
منصفانه
7
11 نظر
منصفانه 11 نظر
7 11 نظر
Mimar Kemalettin Mahallesi Mithatpasa Caddesi Abuhayat Sokak No:6 Beyazit, Fatih, 34130 Istanbul, Turkey

مشخصات گلدن رین هتل اولد سیتی

درباره هتل :هتل گلدن رین (Golden Rain Hotel) واقع در شهر زیبای استانبول، یکی از مقاصد محبوب برای گردشگران و مسافران است. این هتل با موقعیت مکانی مناسب در محله بیازیت، دسترسی آسانی به جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی این شهر دارد. هتل گلدن رین با طراحی مدرن و امکانات رفاهی مناسب، تجربه‌ای راحت و دلپذیر را برای مهمانان خود به ارمغان می‌آورد.
توضیحات اتاق :اتاق‌های هتل گلدن رین با دقت و ذوق طراحی شده‌اند و شامل انواع مختلفی هستند که نیازهای مختلف مهمانان را برآورده می‌سازد. امکانات هر اتاق شامل: - تختخواب‌های راحت و باکیفیت - تلویزیون صفحه‌تخت - اینترنت بی‌سیم رایگان - مینی‌بار - سیستم تهویه مطبوع - سرویس بهداشتی اختصاصی با لوازم بهداشتی رایگان این اتاق‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که مهمانان بتوانند در فضایی آرامش‌بخش استراحت کنند و از اقامت خود لذت ببرند.
توضیحات منطقه :محله بیازیت یکی از مناطق تاریخی استانبول است که با جاذبه‌های فرهنگی و تاریخی خود شناخته می‌شود. این منطقه به دلیل وجود مکان‌های تاریخی و بازارهای رنگارنگ، همواره مورد توجه گردشگران قرار دارد. همچنین، خیابان‌های اطراف هتل پر از کافه‌ها، رستوران‌ها و فروشگاه‌های محلی است که تجربه‌ای متفاوت از فرهنگ محلی را به مهمانان ارائه می‌دهند.
اتاق های هتل :اتاقها مجهز به سیستم تهویه هوای مطبوع هستند. اتاق ها دارای یک تخت دونفره هستند. صندوق امانات و مینی بار نیز موجود است. از ویژگی های بیشتر اتاق ها می توان به یخچال مینی و ایستگاه چای / قهوه اشاره کرد. تلویزیون و اینترنت وای فای تمام امکانات را برای یک تعطیلات راحت فراهم می کند. سرویس بهداشتی مجهز به دوش و سشوار است. 1 اتاق خانواده برای والدین با فرزندان در دسترس است.
ورزش/سرگرمی :در تراس از آب و هوای خوب می توان لذت برد.
نظرات مثبت مسافران :- موقعیت عالی و نزدیک به جاذبه‌های تاریخی - اتاق‌های تمیز و راحت - صبحانه با کیفیت و متنوع - کارکنان مهربان و مهمان‌نواز
نظرات منفی مسافران :- سرویس اینترنت در برخی نقاط ضعیف است - صدای خیابان در اتاق‌ها ممکن است مزاحمت ایجاد کند - فضای پارکینگ محدود است

جستجو در هتل های ترکیه

اطلاعات مفید درباره گلدن رین هتل اولد سیتی

  • ورورد به هتل :

    ساعت 2 بعدازظهر
  • خروج از هتل :

    ساعت 12 ظهر