استانبول ددم هتل

Avcilar Dedem Hotel

Gumuspala Mah. Nadide Sok. No:2 Avcilar(Istanbul), 34510 Avcılar, Turkey
39
5
16
4
7
3
13
2
15
1
معمولی
4.7
90 نظر
معمولی 90 نظر
4.7 90 نظر
Gumuspala Mah. Nadide Sok. No:2 Avcilar(Istanbul), 34510 Avcılar, Turkey

مشخصات استانبول ددم هتل

درباره هتل : هتل استانبول ددم (Avcilar Dedem Hotel) در منطقه آوجیلار واقع شده و به عنوان یک اقامتگاه مناسب برای مسافران تجاری و تفریحی شناخته می‌شود. این هتل با دسترسی آسان به نقاط مختلف شهر و همچنین امکانات مدرن، تجربه‌ای راحت و دلپذیر را برای مهمانان فراهم می‌کند. طراحی داخلی هتل با توجه به راحتی و آسایش مهمانان انجام شده و فضایی دل‌انگیز و صمیمی را به وجود آورده است.
توضیحات اتاق : اتاق‌های هتل ددم به گونه‌ای طراحی شده‌اند که نیازهای مهمانان را به بهترین نحو تأمین کنند. این اتاق‌ها شامل امکاناتی چون: - تلویزیون صفحه تخت - تهویه مطبوع - اینترنت وای‌فای رایگان - مینی‌بار - حمام خصوصی با لوازم بهداشتی رایگان اتاق‌ها به‌طور مرتب تمیز می‌شوند و برخی از آن‌ها دارای بالکن با چشم‌اندازهای زیبا هستند. فضای هر اتاق به گونه‌ای است که آرامش و راحتی را برای مهمانان به ارمغان می‌آورد.
توضیحات منطقه : منطقه آوجیلار در بخش اروپایی استانبول واقع شده و به عنوان یک منطقه مسکونی و تجاری شناخته می‌شود. این منطقه به خاطر دسترسی آسان به بزرگراه‌ها و ایستگاه‌های مترو، به یکی از نقاط مهم شهر تبدیل شده است. همچنین مراکز خرید، رستوران‌ها و کافه‌های متنوعی در این منطقه وجود دارد که می‌تواند تجربه‌ای خوب برای مسافران باشد. آوجیلار همچنین به سواحل زیبای دریای مرمره نزدیک است و می‌توان در زمان اقامت از آنها نیز بهره‌مند شد.
اتاق های هتل :تهویه مطبوع دمای مناسب اتاق ها را حفظ می کند. اتاق ها شامل یک تخت دونفره هستند. مینی بار تهیه شده است. این اتاق ها مجهز به تلویزیون صفحه تخت و وای فای هستند که روش های بسیاری را برای ارتباط و سرگرمی مهمانان فراهم می کند. دمپایی موجود است. حمام ها مجهز به دوش هستند. اتاقهای خانوادگی برای والدین دارای فرزند در دسترس است.
ورزش/سرگرمی :در تراس از آب و هوای خوب می توان لذت برد.
نظرات مثبت مسافران : - اتاق‌های تمیز و راحت - دسترسی آسان به حمل و نقل عمومی - صبحانه متنوع و خوشمزه - کارکنان مهربان و خدمات عالی
نظرات منفی مسافران : - برخی اتاق‌ها به صدای خیابان حساس هستند - کمبود فضا در پارکینگ هتل

جستجو در هتل های ترکیه

اطلاعات مفید درباره استانبول ددم هتل

  • ورورد به هتل :

    ساعت 2 بعدازظهر
  • خروج از هتل :

    ساعت 12 ظهر
همه 44%