پینک اپارت تکسیم

Pink Apart Taksim

Turan Caddesi Misir Bugdayi Sokak No: 23 - Taksim - Istanbul
0
5
1
4
3
3
5
2
8
1
منصفانه
7.1
1 نظر
منصفانه 1 نظر
7.1 1 نظر
Turan Caddesi Misir Bugdayi Sokak No: 23 - Taksim - Istanbul

مشخصات پینک اپارت تکسیم

درباره هتل :هتل پینک آپارت تکسیم (Pink Apart Taksim) یک انتخاب مناسب برای مسافران و گردشگرانی است که به دنبال اقامتی راحت و دلنشین در قلب شهر استانبول هستند. این هتل در نزدیکی میدان تکسیم واقع شده و به راحتی به جاذبه‌های گردشگری و مراکز خرید دسترسی دارد. طراحی داخلی هتل مدرن و دلپذیر است و امکانات مناسبی برای اقامت مهمانان در نظر گرفته شده است.
توضیحات اتاق :این هتل انواع اتاق‌ها و آپارتمان‌ها را با طراحی‌های متنوع و امکانات کامل ارائه می‌دهد. اتاق‌ها به‌خوبی تجهیز شده‌اند و شامل امکاناتی مانند تلویزیون صفحه‌تخت، وای‌فای رایگان، سیستم تهویه مطبوع و آشپزخانه مجهز هستند. برخی از اتاق‌ها دارای بالکن با نمای زیبایی از شهر می‌باشند.
توضیحات منطقه :منطقه تکسیم یکی از مناطق پرجنب‌وجوش و محبوب استانبول است. این منطقه به خاطر زندگی شبانه فعال، رستوران‌های متعدد، فروشگاه‌ها و کافه‌های جذاب شناخته می‌شود. همچنین، میدان تکسیم به عنوان یکی از نمادهای فرهنگی و اجتماعی استانبول محسوب می‌شود و بسیاری از رویدادهای فرهنگی در اینجا برگزار می‌شود.
اتاق های هتل :بعضی از اتاق ها دارای بالکن هستند که فضای بیشتری را برای استراحت به مهمانان می دهد. اتاق ها دارای یک تخت دونفره و یک مبل تخت خواب شوهستند. یخچال و مایکروویو ، یک تلویزیون صفحه تخت با کانال های ماهواره ای و وای فای جهت راحتی مطلوب ارائه می شود. دمپایی موجود است. حمام ها مجهز به دوش ، سشوار وحوله هستند. هتل دارای اتاق های غیر سیگاری است.
پذیرایی و غذا :هتل پینک آپارت تکسیم امکاناتی برای تهیه غذا در اتاق‌ها فراهم کرده است. مهمانان می‌توانند از آشپزخانه‌های مجهز در اتاق‌های خود استفاده کنند و وعده‌های غذایی خود را آماده کنند. همچنین، در اطراف هتل، رستوران‌ها و کافه‌های متعددی وجود دارد که انواع غذاهای محلی و بین‌المللی را ارائه می‌دهند.
نظرات مثبت مسافران :- نزدیکی به میدان تکسیم و جاذبه‌های گردشگری - اتاق‌های تمیز و راحت - امکانات آشپزخانه مناسب در اتاق‌ها - رفتار دوستانه کارکنان
نظرات منفی مسافران :- کمبود فضای پارکینگ - سروصدای زیاد در شب‌ها - دسترسی محدود به برخی امکانات عمومی - نبود صبحانه شامل در قیمت اتاق‌ها

جستجو در هتل های ترکیه

اطلاعات مفید درباره پینک اپارت تکسیم

  • ورورد به هتل :

    ساعت 2 بعدازظهر
  • خروج از هتل :

    ساعت 12 ظهر