حساب کاربری
021 85 40
  • IRR
      • IRRریال ایران
      • USDدلار آمریکا
      • EURیورو
      • AEDدرهم امارات
      • فارسی
      • ENGLISH
      • Türkçe
      • العربية

ویزای چین

ویزا چین

ویزای توریستی چین




چین

سفر به چین، سفر به سرزمین باستانی افسانه هاست، در جای جای این سرزمین پهناور می توانید از آثار باستانی و داستان های اساطیری و افسانه ای لذت ببرید، کافی است چند قدم در خیابان های این سرزمین بردارید تا از طراحی و معماری خارق العاده معابدش به وجد بیایید. چین زیباترین جاذبه های طبیعی و باستانی همچون دیوار بزرگ چین، شهر ممنوعه، بناهای تاریخی بودایی ها، غارهای زیر زمینی، پایگاه کمپ اورست، فلات تبت، پارک ملی کومولانگما و ... را در دل خود جای داده است.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای چین

  1. کپی صفحات اول و همسر و فرزندان و توضیحات شناسنامه
  2. دو قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه سفید ( بدون عینک )
  3. پاسپورت با حداقل 6 ماه و 10 روز اعتبار
  4. جهت دریافت ویزای این کشور افرادی که تاریخ صدور پاسپورت آنها از تاریخ اول ژانویه 2015 به بعد باشد بایستی پاسپورت قبلی خود را همراه داشته و به سفارت تحویل دهند، در صورتی که برای اولین بار پاسپورت دریافت کرده اند و یا پاسپورت قبلی آنها مفقود شده است، بایستی مراتب را به آژانس مربوطه و یا سفارت اعلام کنند. در غیر این صورت پروسه اخذ ویزا تا 2 ماه ممکن است به تعویق بیافتد.

انواع ویزای چین

  • ویزای تجاری
  • ویزای توریستی شخصی
  • ویزای توریستی گروهی
  • ویزای دانشجویی
  • ویزای کار

سفارت چین

آدرس سفارت چین: تهران، خیابان پاسداران، خیابان نارنجستان هفتم، پلاک ۳۲
شماره تماس : 021-22912140
وب سایت: http://.ir.chineseembassy.org

Copyright © 2015 Eligasht.com