الی گشت
  • مجله گردشگری الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر

دبی بلندترین ساختمان جهان را می سازد + تصویر

توسط تیم خبری الی گشت 1396-01-15
نوشته شده توسط تیم خبری الی گشت 1396-01-15
برج جدید دبی
1,9K

بلندترین ساختمان جهان در دبی

اولین سنگ بنای ساختمان جدیدی که تاور نام دارد در اکتبر ۲۰۱۶ توسط امیر دبی، محمد بن راشد ال مکتوم در بندر خور دبی گذاشته شد. این برج از بلندترین ساختمان جهان برج خلیفه که ۸۲۸ متر ارتفاع دارد بلندتر خواهد شد. اگر می خواهید درباره این برج بیشتر بدانید در ادامه الی گشت را همراهی کنید.

مطالب مرتبط:
۱۰ چیز غیر منتظره درباره دبی که نمی دانید!
بزرگترین سیاره سبز در دبی + تصویر

برج جدید دبی

این برج که ۶ کیلومتر مربع پروژه توسعه خور دبی را شکل خواهد داد از برج خلیفه ارتفاع بیشتری خواهد داشت. این گفته ها را رئیس املاک عمار، همان شرکتی که برخ خلیفه را ساخته، در ماه آوریل بعد از اعلام ساخت این پروژه مطرح کرد. سازندگان این برج قصد دارند تا ساخت آن را قبل از اکسپو جهانی دبی در سال ۲۰۲۰ تکمیل کنند. طراح برج جدید دبی معمار سوئیسی- اسپانیایی به نام سانتیاگو کالاتراوا است که به ساخت ساختمان های مدرنی مثل شهر هنر و مجتمع علمی در والنسیا و قطب حمل و نقل مرکز تجارت جهانی جدید نیویورک معروف است. ویژگی های برجسته این برج اتاق اوج آن است که به صورت نوک سوزنی باریک طراحی شده،  چندین سکوی رصدخانه باغ مانند دارد که با درختان و گیاهان سرسبزی تزئین شده اند و چشم اندازی ۳۶۰ درجه از شهر می دهند.

بالکن شیشه ای

این بنا بالکن هایی شیشه ای خواهد داشت که در خارج از دیوار برج می چرخند. همچنین هتلی لوکس و ۱۸ تا ۲۰ طبق مغازه، رستوران و دیگر امکانات گردشگری دارد. این برج درست در جایی ساخته می شود که هتل آدرس داون تاون هتل لوکس ۶۳ طبقه این شرکت در مراسم سال نوی ۲۰۱۵ آتش گرفت. آتش سوزی این هتل که از سال ۲۰۱۲ سومین آسمان خراش مهم دبی است ترس و نگرانی استفاده از مواد قابل احتراق را در نمای بیرونی صدها آسمان خراش امارات افزایش داد. مقامات این شهر در آن زمان دستور دادند تا امنیت ساختمان های این کشور بررسی شود و بعد از این ماجرا قول وضع قوانین سخت گیرانه تر را دادند.

برج دبی

تست های لرزه ای و باد بر روی برج جدید انجام می شود و همه جنبه های این برج از مواد سازنده آن گرفته تا تکنولوژی ساخت بر طبق بالاترین استانداردهای بین المللی طراحی می شود. وقتی در ماه آوریل خطر ریسک آتش سوزی این برج جدید مطرح شد سازندگان این برج گفتند اینکه بتوانیم هر گونه ریسک احتمالی را از بین ببریم امکان پذیر نیست. آن ها معتقدند که : «قوانین ایمنی خوب هستند اما انسان قادر نیست که همه علایم خطر را حذف کند، تا زمانی که ما در حال ساخت این برج هستیم احتمال ریسک و خطر وجود دارد تنها کاری که از دست ما بر می آید این است که کاری کنیم تا در صورت اتفاق هر چیزی، آن اتفاق در کمترین حالت ممکن باشد.» برج جده عربستان که قرار است تا سال ۲۰۲۰ ساخته شود از هر دو برج دبی بلندتر خواهد شد. تامین مالی آخرین فاز توسعه این برج به مبلغ ۱.۲ میلیارد دلار در اواخر سال ۲۰۱۵ انجام شد.

برج جده عربستان

در اوایل سال ۲۰۱۶ طرح ساخت برج اسکای مایل با ارتفاع ۵۵۷۷ فوت در توکیو توسط دو معمار نیویورکی انجام شد، اگر طرح ساخت این برج قبول شود این برج در سال ۲۰۴۵ از برج جده هم بالاتر خواهد بود.

منبع: telegraph.co.uk

دبی
۰ نظرات
تیم خبری الی گشت

مطلب قبلی
قطار بین المللی عقاب طلایی وارد ایران شد
مطلب بعدی
۲ تا از بهترین فستیوال های مشهور تایلند

مطالب مرتبط

از شرجی جنوب تا خنکای قفقاز | مسیر...

چگونه با کمترین هزینه از اصفهان به وان...

اگر فقط یک‌بار به آنتالیا سفر می کنی،...

فرار از روزمرگی تهران با سفر به باکو

با جاذبه های وان در ترکیه آشنا شوید!

معرفی کامل فرودگاه امام خمینی، راه های دسترسی...

راهنمای سفر از تهران به وان | مسیر...

راهنمای سفر از بندرعباس به استانبول | فاصله...

روش های سفر از تبریز به ایروان

راهنمای سفر از بندرعباس به وان

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • اگه شیرینی های آنتالیا رو نخوردی، یعنی اصل سفر رو از دست دادی!

    1404-02-23
  • بهترین تفریحات ایروان که باید امتحان کنید!

    1404-02-23
  • از شرجی جنوب تا خنکای قفقاز | مسیر شگفت انگیز بندرعباس به ایروان

    1404-02-23
  • لیست غذاهای محلی باکو برای عاشقان شکم گردی

    1404-02-22
  • چگونه با کمترین هزینه از اصفهان به وان برویم؟

    1404-02-22

مطالب برتر

  • خوشمزه ترین غذاهای گیلانی در رستوران های ماسال

    1402-01-17
  • با این دلایل به آمازون جهنم سبز می گویند!

    1398-07-22
  • معرفی کوچک‌ترین و جذاب‌ترین شهرهای روسیه

    1403-04-16
  • راهنمای سفر به کره جنوبی

    1397-10-27
  • دیدنی های میلان،شهری با مناظر فوق العاده، کدامها هستند؟

    1396-12-15
  • بهترین دانشگاه های آنکارا برای تحصیل

    1397-05-06

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • بازدید از این جاذبه ها را در شهر گوانجو از دست ندهید

  • معرفی هتل هسپریا فیرا سوئیتس بارسلونا + تصویر

  • معرفی هتل ۵ ستاره ماریوت در ورشو

مطالب جذاب

  • محله فانتین هاس در گوا، دری به میراث امپراتوری پرتغال

  • معرفی تنها پارک ملی سوئیس + تصویر

  • بهترین رستوران های تهران برای صرف یک غذای دریایی به‌یادماندنی

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

بالا رفتن از این برج ها دل...

در این فصل سفر به پوکت را...

راهنمای سفر به پرتغال