الی گشت
  • مجله گردشگری الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر

برگزاری ۳ نمایشگاه در مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان

توسط تیم خبری الی گشت 1397-03-01
نوشته شده توسط تیم خبری الی گشت 1397-03-01
کاخ گلستان - الی گشت
1,2K

برگزاری ۳ نمایشگاه در کاخ گلستان

به مناسب هفته میراث فرهنگی، سه نمایشگاه “فرش های کاشان در کاخ و تاثیر آن در مناطق دیگر” ، گزیده نامه نگاری های عهد قاجار در کاخ گلستان” و “عکس باسمه ای آلبوم خانه کاخ گلستان” از دوم خرداد ماه در مجموعه کاخ گلستان برگزار خواهد شد. در ادامه این خبر با الی گشت همراه باشید.

برگزاری 3 نمایشگاه در کاخ گلستان

آقای مسعود نصرتی مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ موزه گلستان امروز اول خرداد ماه ۹۷، از برگزاری سه نمایشگاه به مناسب هفته میراث فرهنگی در این مجموعه خبر داد. نصرتی در رابطه با نمایشگاه “گزیده نامه نگاری های قاجار در کاخ گلستان” گفت: «در این نمایشگاه، بیش از صد پاکت نامه استفاده شده یا نشده، انواع و اقسام سربرگ های مصور و غیر مصور، نمونه هایی از نامه ها، برچسب پاکت ها، تلگراف ها و برخی دیگر از اشیایی که در نامه نگاری مورد استفاده قرار می گرفته و مربوط به دوران قاجار است، در معرض نمایش قرار داده می شود.

قدیمی ترین اثری که به نمایش گذاشته می شود، پاکت و سر برگ شخص مظفرالدین شاه و برچسبی از دوران ناصر الدین شاه است. نصرتی اظهار داشت که این برای اولین بار است که سربرگ های مصور قاجاری به نمایش گذاشته می شوند. وی زمان ورود این سر برگ ها به کشور را قرن بیستم میلادی و زمان حیات مظفرالدین شاه اعلام کرد.

مجموعه کاخ گلستان

مسعود نصرتی درباره نمایشگاه فرش های کاشان در این مجموعه برای بار چهارم گفت: «با روی کار آمدن سلسله قاجاریه، صنعت قالی بافی کشور دوباره احیا شد و در این دوران، توجهات دوباره به هنر قالی بافی معطوف شد و در نتیجه آن کارگاه های فرش بافی زیادی در کشور راه اندازی گشت.»

نقوشی که در این فرش های قاجاری به کار رفته است، بسیار نزدیک و  شبیه به نقوش فرش های دوران صفویه است. در واقع هنرمندان قاجاری همان سبک هنرمندان عصر صفویه را تقلید کردند. هنر قالی بافی کاشان نقش زیادی در احیاء این صنعت در کل کشور ایفا کرده است و قالی های این شهر را به راحتی می توان از روی ظرافت ابریشم آن از دیگر قالی ها تشخیص داد.

نصرتی در این رابطه افزود: «در این نمایشگاه، ۱۳ قطعه قالی و قالیچه به نمایش گذاشته می شود. یکی از شاخص ترین این آثار قالیچه بافت محتشم است.

کاخ گلستان

نمایشگاه سومی که در مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان برگزار خواهد شد، نمایشگاه «عکس باسمه‌ای آلبوم خانه کاخ گلستان» است که در آن ۳۰ قطعه عکس با چاپ لیتوگرافی و تکنیک باسمه و گراور در معرض نمایش قرار خواهد گرفت. موضوعات این تصاویر، تصویری از ناپلئون بناپارت و دیگر شاهزادگان، زن عثمانی، دختر فرانسوی، یگان پیاده نظام، جشن روستایی، اقوام مختلف و … است.

لازم به ذکر است که این سه نمایشگاه در تاریخ ۲ خرداد ماه و راس ساعت ۱۴ افتتاح خواهد شد و به مدت دو هفته از ساعت ۹ صبح الی ۱۸ پذیرای گردشگران و بازدیدکنندگان خواهد بود.

۰ نظرات
تیم خبری الی گشت

مطلب قبلی
چطور از فرودگاه بوردو فرانسه به مرکز شهر برویم؟
مطلب بعدی
آموزش اصول اولیه موج سواری

مطالب مرتبط

گردشگری در خط مقدم بحران – فریاد بی...

برگزاری مسترکلاس پایه و پیشرفته لیفت صورت با...

داروهای غیر مجاز در سفر به تایلند را...

نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی

معتبرترین پاسپورت های جهان برای چه کشورهایی است؟

کم جمعیت ترین کشورهای جهان

احداث مجموعه فرهنگی شمس تبریزی در خوی

طولانی ‌ترین پرواز بدون توقف جهان؛ از نیویورک...

پرده برداری از دنیای انیمیشن| خود را در...

حفاظت از محیط زیست در طبیعت گردی های...

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • قبل از مهاجرت به تهران، این واقعیت ها را بدانید

    1404-04-21
  • هر گردشگر عاشق عکاسی باید این مکان ها را در آنتالیا ببیند

    1404-04-21
  • معرفی مراکز خرید مسکو همراه با نقشه

    1404-04-19
  • خانه زیبای استاد شجریان در گلمکان

    1404-04-19
  • هر آنچه باید درباره سفر شیراز به آنتالیا بدانید

    1404-04-18

مطالب برتر

  • کاخ لدنیس در پراگ، انعکاس رویاهای کودکی+ تصویر

    1398-07-14
  • جذابترین مناطق گردشگری برای سفرهای تابستانی + ویدئو

    1398-07-22
  • معرفی پرطرفدارترین فری شاپ های آسیا

    1402-02-07
  • آموزش فعال سازی و غیرفعال سازی رومینگ ایرانسل

    1403-10-11
  • معرفی هتل ۴ ستاره فلامینگو در کوالالامپور

    1396-10-17
  • تمیز ترین ساحل شمال کجاست؟!

    1398-07-22

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • معرفی هتل کورتیارد دانتون تورنتو | ۳ ستاره

  • هتل آزولیک، تجربه هم زیستی با طبیعت در قلب مکزیک

  • معرفی هتل ۵ ستاره رادیسون بلو در استانبول

مطالب جذاب

  • معرفی هتل ۴ ستاره لیندنر ام بلودر در وین

  • ۲۰ جاذبه دیدنی در سفر به جاده هراز!

  • چرا سفر دور دنیا برای همه مناسب نیست؟

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

سفر گردشگران ایرانی به اسپانیا و مشکلات...

بازسازی کلیسای نوتردام در ۵ سال امکان...

توسعه صنعت گردشگری ارزشمندتر از نفت!