راهنمای دریافت ویزای آلمان

شرایط دریافت ویزای آلمان

آلمان یکی از کشورهای صنعتی و پیشرفته ای است که گردشگران زیادی سالانه  به منظور گردشگری، زندگی و یا کار و تجارت به سمت آن سفر می کنند. از همین رو همواره سوالاتی در رابطه با چگونگی دریافت ویزای آلمان وجود دارد ما در این مطلب از مجله ی گردشگری الی گشت قصد داریم تا درباره راهنمای دریافت ویزای آلمان برایتان اطلاعات کامل و جامع را تهیه بنماییم در ادامه با ما همراه باشید و در صورتی که اطلاعات کاملتری را درباره این موضوع دارید در اختیار ما و مخاطبان مجله گردشگری الی گشت بگذارید پیشاپیش از توجه شما سپاسگزاریم.

ویزای آلمان
مطالب مرتبط:
راهنمای سفر به آلمان
۱۰ جاذبه ی معروف و دیدنی شهر دوسلدورف در آلمان
۱۵ جاذبه ی معروف و دیدنی شهر برلین در آلمان

برای سفر به کشور آلمان نیاز است که حتما ویزای این کشور را دریافت کنید، از همین رو لازم است تا اطلاعاتی درباره نحوه دریافت ویزا آلمان بدانید به طور مثال این که چه مدارکی نیاز است یا این که چه مقدار زمان برای دریافت ویزا زمان لازم است. یک موردی که در مورد دریافت تمامی ویزای های آلمان مشترک است داشتن دعوت نامه یا دلیل موجهی برای دریافت ویزای آلمان می باشد. از این رو گردشگران برای سفر به آلمان نیازمند دریافت ویزای توریستی آلمان هستند. این ویزا لازمه حضور به مدت معینی در این کشور است و عموماً به صورت سه ماهه صادر می‌شود. به عبارت دیگر، فرد اجازه حضور به مدت طولانی‌تری در خاک این کشور را ندارد.

انواع مختلف ویزاهای آلمان

  • ویزای دیدار از بستگان
  • ویزای ماموریت کاری
  • ویزای نمایشگاهی
  • ویزای کنگره و سمینار
  • ویزای توریستی
  • ویزای مسابقه‌های ورزشی
  • ویزای تجاری
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای ماموریت کاری
  • ویزای درمان
  • ویزای همراه بیمار
  • ویزای ورزشی
دریافت ویزای آلمان

اطلاعات کلی از سفارت آلمان

آدرس:سفارت کشور آلمان در تهران، خیابان فردوسی، پلاک ۳۲۰-۳۲۴
وب ‌سایت:www.teheran.diplo.de
پست الکترونیک (ایمیل):info@teheran.diplo.de
تلفن تماس سفارت:۳۹۹۹۰۰۰۰
صندوق پستی:۱۷۹-۱۱۳۶۵
شماره فکس:۳۹۹۹۱۸۶۰
ساعات کاری:روزهای یکشنبه تا پنجشنبه
ساعت کاری بخش حقوقی کنسولی:۷:۳۰ تا ۱۰:۳۰
ساعت کاری تحویل مدرک تحصیلی برای تایید:۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰
ساعت کاری دریافت مدارک:۱۴:۳۰ تا ۱۵:۳۰ که البته در ماه های ژوئیه تا اوت این زمان تغییر می کند و بین ۱۴:۰۰ تا ۱۴:۳۰ می شود.
ساعت دریافت گذرنامه:۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰ و ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰
ساعت کاری دریافت تایید مدارک:روزهای یکشنبه تا پنجشنبه در ساعت های ۷:۰۰ صبح تا ۱۴:۳۰
راهنمای دریافت ویزای آلمان

با توجه به این که کشور آلمان عضو اتحادیه اروپا است برای ورود به خاک آن نیاز است که ویزای شینگن بگیرید، اما این کشور به منظور تسهیل روند صدور ویزا، مراحل اولیه از جمله جمع‌آوری مدارک و انگشت ‌نگاری را به دفتر خدمات ویزا واگذار کرده است. بدیهی است تصمیم‌ نهایی در مورد ویزای درخواستی از جانب سفارت آلمان اخذ می‌شود.

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن توریستی:

  • فرم درخواست ویزا (سایت دریافت فرم درخواست ویزا)
  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه (گذرنامه متقاضی باید حتما اعتباری بیشتر از ۶ ماه از تاریخ پایانی اعتبار ویزای درخواستی و دارای دو صفحه خالی باشد. کپی کلیه ویزاهای پنج سال گذشته متقاصی نیز باید ارائه شوند).
  • دعوت ‌نامه
  • اسناد رسمی شغلی و منابع مالی
برای صاحبان اصناف، تاجران و صاحبان صنایع:سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانکی (شرح عملکرد بانکی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس ‌انداز با تاریخ گشایش حساب
حقوق بگیران:گواهی اشتغال به کار (تاریخ دقیق شروع به کار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب برای کارکنان مستقل
مشاغل آزاد:کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب

 

افراد تحت تکفل (زنان خانه ‌دار یا فرزندان):گواهی کار، صورتحساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز متکفل (شوهر، پدر) با تاریخ گشایش حسابپرینت حساب بانکی باید بر روی سربرگ انگلیسی و مهر شده به سفارت مربوطه ارائه شود.

 

  • اجازه کتبی و رسمی والدین یا قیم قانونی مختص کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می‌کنند.
  • گواهی اشتغال به تحصیل مختص دانش‌آموزان دبستانی، دبیرستانی و دانشجویان.
  • بیمه مسافرت فردی یا جمعی برای متقاضیان روادید الزامی است
  • بلیط هواپیما
  • چارتر هتل
کشور آلمان

امکان صدور روادید مطابق با آئین نامه ی روادید در صورت وجود موارد زیر امکان پذیر نمی باشد:

  • برای درخواست ویزا سعی نکنید که سه ماه مانده به سفرتان اقدام نمایید
  • فرم درخواست تکمیل و یا امضاء نشده باشد.
  • متقاضی گذرنامه معتبر با مشخصات ذیل ارائه نکرده باشد:

* دارای حداقل سه ماه اعتبار پس از بازگشت از سفر پیش‌بینی شده باشد.

* دارای حداقل دو صفحه خالی طی ۱۰ سال گذشته صادر شده باشد.

  • عکس ارائه شده از سوی متقاضی مربوط به بیش از ۱۲ ماه پیش باشد
  • تأکید می کنیم که اصولاً تنها در صورت ارائه کامل و مطابق مقررات مدارک مربوط به درخواست روادید، امکان صدور روادید وجود دارد، درخواست ‌های دارای نقص مدارک معمولاً رد می‌شوند.
ویزای آلمان

شرایط تعیین وقت مصاحبه

به منظور دریافت ویزای آلمان باید وقت مصاحبه تعیین کنید، اما سوال اینجاست که چطور باید این کار را انجام دهید؟ جالب است بدانید که سفارت آلمان به منظور راحت کردن کار خود برای ارائه درخواست روادید متقاضیان طبق قرارداد با شرکت های خدمات ویزا همکاری می نمایند. در این روش متقاضیان جهت ارائه درخواست روادید در زمان وقت تعیین شده شخصا نزد شرکت خدمات ویزا باید حضور بیابند. زمانی که برای درخواست ویزا به دفاتر ویزایی مراجعه می کنید می بایست مدارک کامل درخواست که در بالا ذکر کردیم خدمتتان را همراه داشته باشید و هزینه های بررسی درخواست روادید توسط سفارت آلمان در تهران و نیز هزینه خدمات برای همکاری را ارائه دهید و به سؤالات مرتبط با سفر خود پاسخ دهد.همچنین،عکس و آثار انگشتان متقاضی نیز اخذ می‌شود.

کارگزار درخواست ‌های متقاضیان را پس از دریافت به سفارت منتقل می‌کند. درخواست در سفارت بررسی و درباره آن تصمیم‌ گیری می ‌شود. مدت زمان بررسی مدارک و تصمیم ‌گیری در مورد ویزا سه هفته است. به محض تصمیم ‌گیری سفارت در مورد درخواست ویزای متقاضی، مراتب به کارگزار ابلاغ می‌شود و متقاضی می ‌تواند برای دریافت گذرنامه خود به دفتر کارگزار مراجعه کند.

آلمان

بایدها و نبایدها درباره دریافت ویزای آلمان

  • وقت های مصاحبه ویژه با زمان انتظار کمتر؛ تنها در شرایط خاص انسانی یا موارد اضطراری پزشکی تنها در مدت ۵ روز امکان پذیری است.
  • توجه داشته باشید که به هیچ وجه امکان لغو وقت های مصاحبه وجود ندارد، پس بهتر است که متقاضی زمانی اقدام به گرفتن وقت دریافت ویزای آلمان بنماید که می داند زمان برای حضور را دارا می باشد.
  • در صورتی که متقاضی در مدت ۵۹ ماه قبل از وقت تعیین شده، درخواست روادید شنگن کرده‌ است و در آن زمان اثر انگشت وی دریافت شده باشد، نیازی به حضور شخص مجدد جهت ارائه درخواست وجود ندارد. البته وقت سفارت باید به نام متقاضی گرفته شود، سپس شخصی به وکالت از طرف وی می‌تواند درخواست را ارائه کند.به این منظور، شخص وکیل باید در روز ارائه درخواست، تمام مدارک مورد نیاز مانند گذرنامه و وکالتنامه‌ای به امضای متقاضی را به همراه داشته باشد و به سفارت ارائه کند.
  • طبق ماده ۱۷ (۵) آئین‌نامه روادید، در صورتی که متقاضیان مایل به استفاده از خدمات کارگزار ویزا نباشند، این امکان را دارند که درخواست روادید خود را مستقیماً نزد سفارت آلمان ارائه کنند. در این حالت، تعیین وقت باید از طریق سیستم تعیین وقت اینترنتی آنلاین سفارت آلمان صورت گیرد. البته به دلیل ظرفیت محدود باجه ها، معمولاً زمان انتظار طولانی خواهد بود.
  • تمام ایمیل هایی که به سفارت آلمان می فرستید باید به زبان آلمانی و یا انگلیسی باشد، به ایمیل هایی که به زبان دیگری مثلا فارسی باشد جواب داده نمی شود.

توجه داشته باشید که این اطلاعات در سال ۱۳۹۷ تهیه شده و امکان هر گونه تغییر در قوانین و شرایط دریافت ویزای آلمان توسط سفارت این کشور وجود دارد.

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد