alexaa

راهنمای سفارت تاجیکستان و اخذ ویزای این کشور

دریافت ویزای تاجیکستان

جمهوری تاجیکستان در آسیای میانه قرار گرفته، کشوری که در گذشته های دور قسمتی از امپراتوری ساسانی بود و بعدها در سال ۱۹۹۱ به یک کشور مستقل تبدیل شد. تاجیکستان جاذبه های طبیعی و تاریخی زیادی دارد که در کنار مردمان صمیمی و مهمان نواز این کشور را به جایی عالی برای سفر تبدیل کرده اند. اگر خیال دارید تا سفری به تاجیکستان ترتیب دهید حتما باید قبل از سفر به سفارتخانه یا کنسولگری های این کشور بروید و ویزا تهیه کنید. برای گرفتن ویزای تاجیکستان باید اطلاعات لازم درباره سفارت تاجیکستان و چگونگی اخذ ویزای تاجیکستان داشته باشید. در ادامه الی گشت را همراهی کنید تا با راهنمای سفارت تاجیکستان و اخذ ویزای آن استفاده کند.

دریافت ویزای تاجیکستان

صدور ویزای تاجیکستان با چه روش هایی انجام می شود؟

مدطالب مرتبط:
دریاچه اسکندرکول، نگینی در میان کوهستان های تاجیکستان
لباس های رنگارنگ و نحوه پوشش بانوان در تاجیکستان + تصویر

همه ی ایرانی ها برای سفر به تاجیکستان احتیاج به ویزا دارند. شما ویزای تاجیکستان را می توانید یا از طریق سفارت یا کنسولگری جمهوری تاجیکستان در خارج از کشور، یا آژانس‌های مسافرتی یا هنگام ورود به فرودگاه دوشنبه (با شرایط ویژه) تحویل بگیرید.

با این حال امروز دریافت ویزای گردشگری خیلی راحت تر شده است. با پر کردن فرم درخواست ویزا و تحویل آن به آژانس های مسافرتی مقدمات سفرتان شروع می شود. حتی اگر می خواهید به صورت انفرادی سفر کنید در این صورت هم می توانید بر اساس فرم درخواست ویزا و برنامه‌های سفر خودتان اقدام به دریافت ویزا کنید.

سفارت تاجیکستان

اطلاعات کلی از سفارت تاجیکستان در تهران

  • آدرس: تهران، ضلع شمالی کاخ نیاوران، خیابان شهید زینعلی، کوچه سوم، پلاک ۱۰
  • تلفن: ۲۲۸۳۴۶۵۰ و ۲۲۸۰۹۲۲۹۹
  • پست الکترونیک: ir@gmail.com، tajemb.ir@yahoo.com، tajemb.ir@list.ru
  • وب‌سایت: tajembiran.tj
  • ساعات کار سفارت تاجیکستان در تهران: هر روز به جز جمعه‌ ها و شنبه ‌ها از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۷:۳۰ عصر

چه مدارکی برای اخذ ویزای تاجیکستان نیاز داریم؟

  • برگه تکمیل شده درخواست ویزا
  • دو عکس (به اندازه عکس های پاسپورت)
  • پاسپورت. این پاسپورت باید بعد از ۶ ماه از تاریخ خروج اعتبار داشته باشد و حداقل دو صفحه خالی برای ویزا داشته باشد.
  • رونوشت اولین صفحه پاسپورت.
  • برگه معرفی نامه از محل کار و یا از آژانس هواپیمایی .
  • اگر از طرف شرکتی خاص به تاجیکستان دعوت شده اید باید دعوت ‌نامه از وزارت امور خارجه تاجیکستان یا وزارت امور داخلی هم جزو مدارکتان باشد.
  • ارائه ی نامه ای از طرف والدین برای کودکان کمتر از ۱۶ سال، به مهر و امضای دفتر اسناد رسمی که ثابت می کند کودکان همراه والدین هستند.
ویزای تاجیکستان

هزینه ی ویزای تاجیکستان

بسته به مدت زمان ویزای شما هزینه صدور ویزا فرق می کند:

  • هزینه ویزای یک ماه: ۲۰ یورو
  • هزینه ویزای ۴۵ روزه: ۳۰ یورو
  • هزینه ویزای دو ماهه: ۳۵ یورو
  • هزینه ویزای سه ماهه: ۴۰ یورو
  • هزینه ویزای ۶ ماهه: ۷۵ یورو
  • هزینه ویزای ۹ ماهه: ۱۰۰ یورو
  • هزینه ویزای یک ساله: ۱۲۵ یورو

نکات لازم برای دریافت ویزای تاجیکستان

  • اگر ویزای چند بار ورود دارید برای هر بار ورود باید ۵ یورو پرداخت کنید.
  • اگر به دنبال خدمات فوری هستید هزینه کنسولی ۱۰۰ درصد قیمت اصلی ویزا می شود.
  • هزینه ویزای صادر شده هیچ وقت برگردانده نمی شود.
  • هزینه لازم برای ویزای گردشگری ۲۰ یورو است.
فرم درخواست ویزا

انواع ویزاهای تاجیکستان

شهروندان خارجی باید قبل از ورود به این کشور ویزا بگیرند. سفارت تاجیکستان در ایران بسته به اینکه مقصد اقامتی شهروندان در کجا قرار دارد ویزای مربوطه را صادر می کنند. این کشور ویزاهای مختلفی دارد که تعدادی از مهمترین آن ها را معرفی می کنیم:

  • ویزای گردشگری (T) : مدت زمان این ویزا ۳۰ روزه و کمتر از ۴۵ روز است. هر مسافر خارجی که با ویزای گردشگری به تاجیکستان می رود بید قبل از تاریخ انقضای ویزا از این کشور برود. این ویزا تمیددی شدنی نیست و با دیگر ویزاها هم جایگزین نیم شود.
  • ویزای تحصیلات دانشگاهی (O-1) : صادر کننده ی این ویزا اداره کنسولی وزارت امور خارجه تاجیکستان است.
  • ویزای آموزشی (O-2): کمتر از ۹ ماه. این ویزا تمدید شدنی نیست و با انواع دیگر ویزا هم تمدید نمی شود.
  • ویزای کار (M) : کمتر از ۳ ماه. این ویزا بر اساس مجوز کار که توسط خدمات مهاجرتی وزارت امور داخلی جمهوری تاجیکستان داده می شود، تمدید خواهد شد.
مدارک لازم

انواع ویزا بر اساس تعداد ورود

بر اساس تعداد ورود و خروج ویزاهای این کشور شامل سه دسته است:

  • ویزای یک بار ورود: با در دست داشتن این ویزا فقط می توانید یک بار به تاجیکستان ورود و خروج داشته باشید.
  • ویزای دو بار ورود: با در دست داشتن این ویزا فقط می توانید دو بار به تاجیکستان ورود و خروج داشته باشید.
  • ویزای چند بار ورود: با در دست داشتن این ویزا می توانید چندین به تاجیکستان ورود و خروج داشته باشید.

ویزای الکترونیکی

به تازگی و از اول ژوئن سال ۲۰۱۶ پرتال جدیدی برای صدور ویزای الکترونیکی شروع به فعالیت کرده است. اگر می خواهید برای کار یا گردش به تاجیکستان بروید با این پرتال به راحتی می توانید فرم را پر کنید و بدون اینکه به کنسولگری بروید ویزای الکترونیکی را تحویل بگیرید. کافیست اطلاعات لازم را ارائه دهید و مبلغ را با کارت بانکی پرداخت کنید تا ویزای الکترونیکی به پست الکترونیکی صادر شود. هزینه صدور این ویزا ۵۰ دلار است و در صورت رد درخواست این مبلغ قابل برگشت نیست. باید پرینت این ویزا را به همراه سند مسافرت در هنگام گذشتن از مرز ارائه دهید. اعتبار این ویزا ۹۰ روز است اما بیشتر از ۴۵ روز تقویمی نمی توانید با آن در تاجیکستان باشید. این ویزا تمدید شدنی نیست و باید در زمان مشخص از این کشور خارج شوید.

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد