راهنمای سفارت یونان و اخذ ویزای این کشور

راهنمای ویزا و سفارت یونان

یکی از کشورهایی که به خاطر برخورداری از قدمت فرهنگی، تاریخی و طبیعت فوق العاده اش بسیار مورد توجه گردشگران و مسافران می باشد، کشور یونان است. علاوه بر وجود تمامی جاذبه های منحصر به فردش، یونان یکی از کشورهای اروپایی است که هزینه ی سفری به مراتب کمتر از دیگر کشورهای اروپایی دارد و به همین علت با اقبال بسیاری نزد گردشگرانی دارد که مقصدشان اروپا است، روبرو شده است. در این مطلب راهنمای سفارت یونان و اخذ ویزای این کشور را به اتفاق هم بررسی می کنیم. با الی گشت همراه باشید.

جاذبه های جزیره های یونان

مختصری درباره ی یونان

مطالب مرتبط:
چگونه در یونان جزیره گردی کنیم؟
بهترین جاذبه های یونان کجاها هستند؟

کشور یونان در محل پیوند سه قاره ی اروپا، آسیا و آفریقا قرار گرفته است و با دریای اژه و دریای یونان همجوار است. یونان مهد تمدن اروپا و غرب نام گرفته است  زیرا، بسیاری از مفاهیم پایه ی جهان همچون: دموکراسی، فلسفه، بازی های المپیک، علوم سیاسی و نمایشنامه نویسی از این سرزمین به دنیا معرفی شده است. پایتخت یونان شهر آتن است و شهرهای سالونیک، پاتراس و هراکلیون از جمله ی شهر های بزرگ این کشور محسوب می شوند. زبان رسمی مردم این کشور یونانی است و واحد پولیشان، یورو است. آب و هوای یونان به علت این که جزیره ای است، معتدل و گرم است. یونان ۶هزار جزیره دارد که تنها ۲۲۷ مورد از آن ها دارای سکنه هستند. بیشتر این جزیره ها در تملک افراد ثروتمند است.

جادبه های اساطیری یونان

اطلاعات کلی از سفارت یونان در تهران

نشانی سفارت: تهران، بلوار آفریقا (جردن)، بلوار اسفندیار، پلاک ۴۳

شماره تلفن سفارت: ۲۲۰۵۰۵۳۳_۲۲۰۵۳۷۸۴

شماره فکس: ۲۲۰۵۷۴۳۱

سایت سفارت: www.mfa.gr

آدرس پست الکترونیکی: gremb.teh@mfa.gr

آدرس پست الکترونیک برای ثبت نام وقت مصاحبه: e-visa.mfa.gr

کد پستی سفارت یونان: ۱۹۶۷۹۱۵۶۸۱

روزهای کاری سفارت: از روز شنبه تا پنجشنبه، ساعت ۱۰ الی ۱۷ بعد از ظهر

روزهای کاری سفارت جهت گرفتن ویزا: روزهای دوشنبه و سه شنبه

انواع ویزای یونان

  • ویزا توریستی
  • ویزا تجاری
  • ویزا ترانزیت
  • ویزا دیدار اقوام و خانواده
  • ویزا تحصیلی
  • ویزای کودکان زیر ۱۸ سال
  • ویزای ویژه شهروندان عضو اتحادیه ی اروپا
نمونه ای آثار تاریخی یونان

مدارک لازم برای درخواست ویزای یونان

  • اصل پاسپورت شما با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتر از مدت زمان ویزای درخواستی
  • فرم درخواست ویزای پر شده
  • کارت ملی و شناسنامه
  • ۲ قطعه عکس رنگی با پس زمینه ی سفید و بدون ادیت و روتوش
  • اگر قبلا ویزای شینگن و یا ویزای کشوری دیگر را کسب کرده اید، از آن ها و مهر ورود و خروجتان یک کپی تهیه کنید.
  • از گردش ۶ ماهه ی آخر سپرده ی بانکی خود و تمکن مالیتان به همراه یک نامه ی تمکن مالی مدرک تهیه کنید.
  • گواهی و نامه ی اشتغال به کار که اطلاعاتی همچون تاریخ استخدام، سمت، میزان حقوق و مرخصی شما ذکر شده باشد.
جاذبه ی جزایر یونان در شب
  • فیش حقوقی
  • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و کارت بازرگانی
  • گواهی بازنشستگی
  • گواهی اشتغال به تحصیل
  • بیمه نامه مسافرتی با اعتبار ۳۰ هزار یورو
  • سند مالکیت(در صورت وجود)
  • رزرو بلیط هواپیما و واچر هتل محل اقامتتان
  • ترجمه ی رسمی  همه ی مدارک به زبان انگلیسی
جاذبه های تاریخی یونان

دریافت ویزای توریستی یونان

برای دریافت ویزای توریستی کشور یونان، به سایر مدارکی که در بالاتر ذکر شد نیازمندید و باید فرم ویزای مخصوص توریستی را پر کنید. همچنین باید واچر هتل، بلیط رفت و برگشت و بیمه ی مسافرتی معتبر خود را نیز به سفارت تقدیم کنید.

آکروپولیس

دریافت ویزای شنگن یونان

برای دریافت ویزای شنگن کشور یونان باید فرم مربوطه به سفر با ویزای شینگن را از سایت سفارت ابتدا تهیه کنید و فرم درخواستتان را به دقت پر نمایید. از اصل پاسپورتتون جدا از همراه داشتنش باید از تمامی صفحات، کپی واضح تهیه کنید. شناسنامه تان باید به انگلیسی ترجمه شده باشد. گواهی تمکن مالی و سایر مدارکی را که در بالاتر نام بردیم را نیز به همراه داشته باشید. در کل روال دریافت ویزای کشور یونان همانند دیگر کشورهای اروپایی هست و برای دریافت هر نوع ویزایی باید همه ی مدارکتان را به همراه داشته باشید.

جاذبه های یونان

مدت زمان صدور ویزای یونان

کلیه ی متقاضیان دریافت ویزای یونان می توانند تا حداقل ۳ ماه پیش از تاریخ سفرشان به این کشور برای دریافت ویزا اقدام کنند. در حالت کلی، حداقل مدت زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزای یونان از جانب سفارت برای متقاضیان ویزا، ۲ هفته است.

معماری های جذاب یونانی

هزینه ی صدور انواع ویزای کشور یونان

  • هزینه ی صدور ویزای یونان: ۶۰ یورو
  • ویزای توریستی: ۶۰ یورو
  • ویزای ملاقات با دوستان و وابستگان: ۶۰ یورو
  • ویزای تجاری: ۶۰ یورو
  • ترانزیت فرودگاهی: ۶۰ یورو
  • برای ویزای شهروندان عضو اتحادیه ی اروپا: ۳۵ یورو
  • ویزای کودکان ۶ تا ۱۲ سال: رایگان است.
  • ویزای کودکان زیر ۶ سال: رایگان است.
یکی از فروم های معروف یونان

نکات مهم در هنگام مراجعه به سفارت یونان

  • حضور متقاضی و یا متقاضیان در روز مصاحبه الزامی است.
  • بهتر است حداقل ۳۰ دقیقه زود تر از وقت اعلام شده در سفارت حاضر شوید تا مدارکتان کنترل و تاییدیه شان را گرفته باشید.
  • کلیه ی متقاضیان اعم از کودک و بزرگسال باید به صورت انفرادی درخواست ویزا دهند و فرم های مخصوص را پر کنند.
  • وجه صدور ویزای شما در محل سفارت و به صورت نقدی پرداخت می گردد.
  • توجه داشته باشید که حتما پول نقد به همراه داشته باشید زیرا در محل سفارت کارت خوان ندارند.
  • کلیه ی مدارک درخواستی شما باید به انگلیسسی ترجمه و توسط دادگستری کشور و وزارت امور خارجه تایید شده باشد.
  • در هنگام ورورد به سفارت حتما رسید خرید بلیط هواپیما و هتل را به همراه داشته باشید زیرا سفارت می تواند تا این مدارک را از شما درخواست کند.
بنادر زیبای یونان
  • این مسئله لازم است که در هنگام تسلیم مدارکتان به سفارت حتما شخصا در محل حضور داشته باشید و و بدون واسطه و همراه مدارکتان را ارائه کنید.
  • در مرحله ی آخر مصاحبه در سفارت از شما انگشت نگاری می شود.
  • در هنگام حضور در سفارت یونان، برای دریافت پاسخ و ویزایتان صبر و شکیبایی به خرج دهید.
  • لازم است بدانید که اگر می خواهید ویزای شینگن دریافت نمایید، این ویزا دارای اعتبار ۹۰ روزه می باشد و بسته به نوع ویزای درخواستی شما، اجازه ی ۱ یا ۲ و یا چند بار ورود و خروج به کشورهای شنگن به جز کشور یونان به شما داده می شود.
  1. هاله

    سلام، ۱۰ تا ۱۸ شهریور برای مراسم عروسی دعوت شدم یونان. آژانس وقت مصاحبه برای ۲۲ مرداد گرفته برام! احتمالش چقدره که به موقع ویزا بدن؟ بایدچکار کنم الان؟؟

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد