الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • راهنمای سفر
    • راهنمای سفر

      در سفر به دبی و امارات چه پولی…

      ۱۴۰۱-۱۲-۲۷

      راهنمای سفر

      در کوش آداسی به کدام رستوران ها برویم؟

      ۱۴۰۱-۱۲-۲۷

      راهنمای سفر

      معرفی بهترین پارک های موضوعی دبی!

      ۱۴۰۱-۱۲-۲۷

      راهنمای سفر

      معرفی چشمه های آبگرم پاموکاله؛ قلعه سفید پوش…

      ۱۴۰۱-۱۲-۲۷

      راهنمای سفر

      منطقه ساپانجا، طبیعتی زیبا در دل استانبول

      ۱۴۰۱-۱۲-۲۷

  • اخبار
    • اخبار

      یونسکو باغ شاهزاده کرمان را به ۳۵ زبان…

      ۱۴۰۱-۱۱-۱۲

      اخبار

      کاهش نرخ بلیط هواپیما چه زمانی اتفاق می…

      ۱۴۰۱-۱۰-۲۶

      اخبار

      بارش شهابی جوزایی در آذر ماه: این چند…

      ۱۴۰۱-۰۹-۱۰

      اخبار

      الی گشت، بهترین سیستم آنلاین خرید بلیط هواپیما

      ۱۴۰۱-۰۸-۲۵

      اخبار

      نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی ۲۰۲۲؛ برای علاقه مندان…

      ۱۴۰۱-۰۷-۱۹

  • آموزشی
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدیو

موزه تاریخ کانادا در اتاوا، نمادی از زندگی فرهنگ های مختلف کنار یکدیگر

توسط تیم خبری الی گشت 1397-05-23
1397-05-23
1

موزه تاریخ کانادا | Musée canadien de l’histoire

موزه تاریخ کانادا یک موزه ملی در کانادا است که راجع به تاریخ انسان و تمدن به ویژه تاریخ کانادا اطلاعات جالبی را در اختیار شما قرار می دهد. این موزه در گاتینو واقع در استان کبک و در کنار رود اتاوا است. این موزه از ۳ بخش تشکیل شده است. هدف از تاسیس این موزه جمع آوری، مطالعه و نگهداری از اشیایی است که مربوط به تاریخ زندگی انسان ها در کانادا و نشان دهنده فرهنگ آن ها می باشند. در اکتبر سال ۲۰۱۲ نام موزه رسما از موزه تاریخ تمدن کانادا به موزه تاریخ کانادا تغییر یافت تا دقت بیشتری بر روی تاریخ کانادا و مردمش باشد. در ادامه با الی گشت همراه شوید تا با موزه تاریخ کانادا آشنا شویم.

موزه تاریخ کانادا
مطالب مرتبط:
راهنمای سفر به اتاوا در کانادا
اتاوا، ارزانترین شهر کانادا در حین پایتخت بودنش!
صداهای مرموز این شهر از کجا می آید؟

در نمایشگاه های دائمی موزه تاریخ کانادا می توان با تاریخ ۲۰۰۰۰ ساله بشر در این منطقه آشنا شد. همچنین اشیا و برنامه های مربوط به فرهنگ و تمدن کانادا از گذشته تا کنون در آن برگذار می شود. انستیتو اصلی تحقیقات درباره در موضوعات نیز در موزه قرار دارد. کامندان آن اغلب افراد متخصصی در تاریخ کانادا، باستان شناسی، قومی، و فرهنگ های محلی هستند. موزه همچنین نمایشگاه های مسافراتی را نیز برگذار می کند.

تاریخچه

این موزه در سال ۱۸۵۶ میلادی به عنوان نمایشگاهی برای سازمان زمین شناسی کانادا تاسیس شد که نه تنها مواد معدنی، بلکه نمونه های بیولوژیکی و دست سازه های تاریخی و قومی نیز جمع آوری می کرد. موزه تاریخ کانادا در مونترال تاسیس شد و در سال ۱۸۸۱ به اتاوا نقل مکان کرد. در سال ۱۹۱۰، بر اساس توصیه فرانتس بواس، ادوارد سپیر انسان شناس و زبان شناس، به عنوان اولین انسان شناس در بخش جدید انسان شناسی مؤسسه موزه مشغول به کار کرد. به زودی پس از آن، انسان شناسان Diamond Jenness و Marius Barbeau استخدام شدند. در سال ۱۹۱۰، آن را به ساختمان جدید یادبود ویکتوریا درMetcalfe خیابان در مرکز شهر اتاوا انتقال دادند.

تاریخچه

گالری ملی کانادا نیز در این ساختمان نیمی از طبقه را اشغال کرده است. در سال ۱۹۶۸، موزه به موزه طبیعت و موزه انسان تقسیم شد، اما هر دو به همان حالت در ساختمان باقی ماندند. در سال ۱۹۸۲، دولت پیر ترودو اعلام کرد که موزه انسان به محل جداگانه مختص خودش در تالار منتقل خواهد شد. در آن زمان نام دقیق موزه به زبان انگلیسی Museum of Man که می توان آن را به موزه مردها نیز ترجمه کرد به همین دلیل منتقدان علیه تبعیض آمیز بودن این نام گفت و گو می کردند تا این که مسابقه انتخاب نام برای مجموعه در سال ۱۹۸۶ برگذار شد و نام موزه تاریخ تمدن کانادا برای آن انتخاب شد، مجموعه در سال ۱۹۸۹ مجددا به مکانی با تاسیساتی جدید منتقل شد.

از زمان افتتاح آن، هزینه موزه از حدود تخمین اولیه تقریبا ۸۰ میلیون دلار تا حدود ۳۴۰ میلیون دلار افزایش یافته است. علیرغم انتقادات اولیه در مورد Disneyfication در نظر گرفته شده از موزه، هزینه های عظیم آن، معماری منحصر به فرد و نمایش های ناتمام از بسیاری از مناطق (از جمله دولت محافظه کار براون ملوانی)، موزه به سرعت تبدیل به یک جاذبه توریستی شد و توسط جناح های مختلف سیاسی به عنوان نماد ملی یک جامعۀ چند فرهنگی شناخته شد. در سال ۲۰۰۵، موزه توانست ۱،۳۹۶،۰۰۰ بازدید کننده جذب کند اما تعداد گردشگران در سال ۲۰۱۰ به ۱.۲ میلیون کاهش یافت.

نام موزه در سال ۲۰۱۳ به موزه تاریخ کانادا تغییر یافت. احزاب مخالف اعتراض می کردند که هزینه ۵۰۰۰۰۰ دلاری برای این تغییر آن هم در دوره رکود اقتصادی غیر ضروری است. به هر حال نام موزه تغییر یافت و با تغییری در سیاست ها و اهداف آن نیز همراه بود. در حال حاضر هدف از موزه به شرح زیر است:

هدف از موزه تاریخ کانادا، ارتقاء دانش، درک و ارزیابی رویدادها، تجربیات، افراد و اشیاء کانادایی است که تاریخ و هویت کانادا را منعکس و شکل داده و همچنین آگاهی آنان از تاریخ و فرهنگ جهان را تقویت کرده است.

نمایشگاه های دائمی

نمایشگاه های دائمی

  • سالن بزرگ

سالن بزرگ در طبقه اول ساختمان معماری مرکز موزه است. دارای دیواری پر از پنجره است که ۱۱۲ متر (۳۶۷ فوت) عرض آن ۱۵ متر (۴۹ فوت) ارتفاع آن است و دارای منظره ای از رودخانه اتاوا و مجلس پارلمان است. در دیوار مقابل یک عکس رنگی در اندازه مشابه است. این تصور یک صحنه جنگل است و گفته می شود که بزرگترین عکس رنگی در جهان است.

  • سالن انسان ها اولیه

این موزه نیز در طبقه اول ساختمان قرار دارد  و بازگو کننده تاریخ و هنر بومیان کانادایی از زمان سکونتشنان در آمریکای شمالی تا به امروز است.  در این بخش از موزه تایخ کانادا تنوع اولی مردم، تعاملات آنها با زمین و مشارکت آنها در جامعه را بررسی می کند. این سالم نتیجه یک همکاری پیشگامانه و فشرده بین مدیران موزه و نمایندگان انسان های اولیه است. در واقع این بخش نشان دهنده تاریخ ۲۰۰۰۰ ساله منطقه است و خود به سه بخش بزرگ تقسیم می شود.

قسمت بومی به تنوع فرهنگی بومیان، دستاوردها و محل زنگی پیش از تاریخ آمریکای شمالی اشاره دارد. شامل داستان های سنتی در مورد خلقت و پدیده های دیگری است که توسط مردم بومی گفته می شد.

  • سالن تاریخ کانادا

تالار تاریخ کانادا، یک گالری دائمی است که به تاریخ کانادا اختصاص دارد و شامل هر دو طبقه سوم و چهارم موزه است. این بخش در تاریه یکم ماه ژوئیه سال ۲۰۱۷ به مناسبت صد و پنجاهمین سال موزه تاریخ کانادا افتتاح شد.

موزه

قیمت بازدید از موزه: برای بزرگ سالان ۲۰ دلار

برای افراد بالای ۶۵ سال ۱۸ دلار

و برای افراد بین ۳ تا ۱۲ سال ۱۲ دلار

ساعت کاری موزه معمولا بین ۹ صبح تا ۵ عصر است اما هر روز برنامه خاصی دارد و چند روز در سال نیز تعطیل است، حتما قبل از بازدید سایت موزه تاریخ کانادا را چک کنید.

شماره تماس: ۰۰۱۸۰۰۵۵۵۵۶۲۱

آدرس: Canadian Museum of History 100 Laurier Street Gatineau, QC K1A 0M8

وبسایت: historymuseum.ca

به کجا سفر کنیمجاذبه های گردشگریکانادا
۰ نظرات
مطلب قبلی
آشنایی با انواع عقرب؛ کدام نوع خطرناک تر است؟
مطلب بعدی
«دیوار بزرگ هند»، دومین دیوار طولانی جهان!

مطالب مرتبط

در سفر به دبی و امارات چه پولی...

در کوش آداسی به کدام رستوران ها برویم؟

معرفی بهترین پارک های موضوعی دبی!

معرفی چشمه های آبگرم پاموکاله؛ قلعه سفید پوش...

منطقه ساپانجا، طبیعتی زیبا در دل استانبول

۱۰ تا از جاهای دیدنی و جاذبه های...

سوغات سنندج، از خوراکی های خوشمزه تا صنایع...

چطور جعبه کمک‌های اولیه مناسبی برای سفر بخریم؟

به این موردها از نکات ضروری درباره سفرهای...

در این فعالیت های گروهی در دبی بسیار...

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • در سفر به دبی و امارات چه پولی ببریم؟

    1401-12-27
  • در کوش آداسی به کدام رستوران ها برویم؟

    1401-12-27
  • معرفی بهترین پارک های موضوعی دبی!

    1401-12-27
  • معرفی چشمه های آبگرم پاموکاله؛ قلعه سفید پوش ترکیه

    1401-12-27
  • منطقه ساپانجا، طبیعتی زیبا در دل استانبول

    1401-12-27

مطالب برتر

  • کوچه پس کوچه‌های مراکش به همراه ویدیو

    1401-11-04
  • تلاش سازمان میراث فرهنگی کشور برای توقف حراج اشیای تاریخی ایران در لندن

    1397-04-06
  • آکواریوم آکوا وگا آنکارا، گلچین گونه های دریایی و حیات وحش از سراسر جهان

    1398-09-02
  • با این راهکارها، خود را ثروتمند بدانید!

    1396-02-11
  • مقاصد برتر برای سفرهای انفرادی

    1398-07-16
  • پرواز هواپیمای بویینگ۷۳۷ مکس در اکثر کشورها متوقف شد

    1398-07-10

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Pinterest

سفر و گردشگری

  • عجیب و غریب ترین صبحانه های جهان

  • همه چیز درباره توریست فرش در ایران

  • کجای تبریز خوشمزه ترین کوفته تبریزی را بخوریم؟!

مطالب جذاب

  • ۵ وسیله ای که در طول سفر هرگز نیاز نخواهید داشت

  • با خیال راحت سفر کنید

  • ۵ مقصد جاده ای جذاب در کشور کانادا

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • صفحه اصلی
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

تصاویری زیبا از لباس عروس سنتی در...

مجسمه گردی در ژاپن

تفریحاتی در بانکوک که نیازی به پرداخت...