alexaa

راهنمای سفارت اوکراین و اخذ ویزای این کشور

راهنمای سفارت و ویزای اوکراین

کشور اوکراین جزء کشورهای اروپای شرقی است. نژادهای مختلفی در کشور اوکراین زندگی می کنند از جمله روسی، بلاروسی، مولداوی، تاتارهای کریمه، بلغارها، مجارستانی، رومانیایی، لهستانی، یهودیان، ارامنه، یونانی‌ها و تاتارها اما طی سرشماری که دولت این کشور انجام داده است، حدود ۷۷ درصد مردم دارای نژاد اوکراینی هستند. این کشور در آمار سازمان جهانی گردشگری، از نظر تعداد گردشگران جایگاه هشتم را در جهان برای خود کسب کرده است. از جمله دیدنی های این کشور عجایب هفتگانه است، که از اصلی‌ترین جاذبه‌های گردشگری اوکراین به شمار می رود. برای رفتن به این کشور همانند دیگر کشورهای جهان باید ویزا دریافت کنیم اما چگونه؟ الی گشت در این گزارش نحوه دریافت ویزای اوکراین را شرح خواهد داد.

جاذبه های اوکراین

اطلاعات کلی از سفارت اوکراین

مطالب مرتبط: 
بهترین دانشگاه های اوکراین برای تحصیل
راهنمای سفر به اودسا اوکراین

 

سفارت اوکراین در جمهوری اسلامی ایران فعالیت خود را در اکتبر ۱۹۹۲آغاز نمود.

آدرس : سفارت کشور اوکران در تهران، تهران، خیابان شهید باهنر، کوچه قادری، پلاک ۱۰ قرار دارد.

تلفن تماس سفارت : ۲۲۳۹۷۱۹۵ – ۰۲۱

شماره فکس : ۲۲۳۹۷۲۹۲ – ۰۲۱

ایمیل : emb_ir@mfa.gov.ua

ساعات کاری سفارت اوکراین :  روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۰۹:۰۰ الی ۱۳:۰۰ و از ساعت ۱۴:۰۰  الی ۱۸:۰۰

پذیرش کنسولی اتباع ایرانی و خارجی در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه صورت می گیرد.

ساعت تحویل دادن مدارک : ۹ الی ۱۳

ساعت تحویل گرفتن مدارک : ۱۶ الی ۱۷

بین کشور اوکراین و ایران نظام اخذ ویزا به منظور انجام سفر ها برقرار شده است. اما برای کسانی که داری مشاغل سیاسی و دولتی (خدمت) هستند می توانند به مدت ۳۰ روز در خاک ایران یا اوکران بدون داشتن ویزا اقامت داشته باشند.

سفارت و ویزای اوکراین

مدت زمان صدور ویزا اوکراین

برای دریافت ویزای اوکراین مدت زمان ۱۵ روز از تاریخ دریافت مدارک و درخواست صدور ویزا تصمیم لازمه در مورد صدور ویزای شخص درخواست کنند، اتخاذ می شود. گاهی ممکن است صدور تا ویزا تا ۳۰ روز کاری هم طول بکشد.

امکان صدور ویزای فوری برای اوکراین وجود دارد اما هزینه آن دو برابر حالت عادی می شود.

دیدنی های اوکراین

تاریخ اعتبار ویزای اوکراین

تاریخ اعتبار  ویزاها بر حسب تیپ ویزای این کشور تعیین می شود. ویزاهای اوکراین در ۳ تیپ تقسیم می شوند. که در مورد تمامی آنها توضیح ارائه خواهد شد.

 ویزای ترانزیتی (تیپB) : حداکثر تا یک سال این ویزا اعتبار دارد.

ویزای کوتاه مدت (تیپ C) : شش ماه یا مدت زمان تعیین شده بر اساس مدارکی که ارائه شده است، اما حداکثر تا پنج سال اعتبار خواهد داشت.

 ویزای بلند مدت (تیپ Д) : این ویزا برای ورود به خاک اوکراین با هدف ثابتی مبنی بر مدارک ارائه شده صادر می شود. و اجازه اقامت یا سکونت در خاک اوکراین را بیش از ۹۰ روز می دهد. شخص متقاضی پس از گذشت ۴۵ روز باید به مراجع قانونی اوکراین برود و برای کسب مجوز اقامت اقدام نماید.

چند نکته درباره ویزای اوکراین:

  • در صورتی که سفارت تصمیم به عدم صدور ویزا برای شخص درخواست کننده بنماید این موضوع را به صورت کتبی به شخص اعلام خواهد کرد.
  • همچنین فردی که درخواست ویزایش رد شده است. می تواند به همراه مدارکی دال بر اثبات درخواست ویزا و با داشتن نامه تجدید نظر ظرف مدت دو ماه از تاریخ رد درخواست ویزا به سفارت اوکراین مراجعه کند.
شهر اوکراین

مدارک ویزای توریستی اوکراین

۱- فرم درخواست ویزا به طور کامل پر و امضا شده باشد

۲- گذرنامه با حداقل ۸ ماه اعتبار به همراه گذرنامه قدیمی (درصورت داشتن)

۳- بلیط هواپیما

۴- رزرو هتل

۵- دو قطعه عکس  ۳×۴

۶- کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی به طور جدا گرفته شود.

۷- پرینتی از گردش مالی در حساب های جاری فرد با حداقل موجودی ۱۵ میلیون

۸-  مدرکی مبنی بر پرداخت تعرفه کنسولی، در صورتی که در قانون اساسی اوکراین و معاهدات بین‌المللی اوکراین طور دیگری لحاظ نشده باشد.

۹- مدارک لازم برای کودکان زیر ۱۸ سال: مدرکی مبنی بر موافقت یکی از والدین یا نماینده قانونی وی و همچنین سایر مدارک لازم برای سفر تنهای افراد نابالغ به خارج کشور یا سفر ایشان به همراه یکی از والدین یا نماینده قانونی.

۱۰- مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی

  •   مدرکی رسمی جهت تحصیل از سوی سازمان آموزشی کشور اوکراین
  •  همراه داشتن گواهی تحصیلی و ریز نمرات فرد تحصیل کننده
  • یک نسخه از گواهی تولد فرد متقاضی برای تحصیل در کشور اوکراین

۱۱- مدارک لازم برای دریافت ویزای جهت پیوستن به خانواده

  • مدرک رسمی دال بر اثبات ازدواج با  شهروند اوکراینی
  •  مدرکی از خویشاوندی فرد با شهروند موقت خارجی که دارنده ی کارت موقت اوکراینی است به همراه کپی کارت موقت اوکراینی یا تایدیه ی وضعیت پناهجو در اوکراین و مدرکی دال بر امکانات مالی کافی برای اقامت در اوکراین

۱۲- مدارک لازم برای دریافت ویزای کاری

  • مجوز رسمی کار به نام فرد از سوی مرکز اشتغال در کشور اوکراین  را که باید پیش از درخواست ویزا توسط کارفرما اخذ شده باشد را همراه داشته باشید.

۱۳-  ویزا برای معالجه ی پزشکی

  • همراه داشتن یک دعوت نامه رسمی از بیمارستانی که می خواهید به آن مراجعه کنید.

تمامی مدارک با به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شده باشند. 

کشور اوکراین

صدور ویزای اوکراین برای این افراد رایگان است:

۱- کودکانی که سنی زیر شش سال دارند.
۲- برای افرادی که به قصد انجام وظیفه سازمانی خود به اوکراین سفر می کنند. و دارای گذرنامه دیپلمات یا سازمانی هستند.
۳- برای کارکنان نهادهای بین المللی و نمایندگی های شان در اوکراین و همچنین اعضای خانوده ها این افرد صدور رایگان است.
۴- رای افرادی که با هدف انجام کمک های بشر دوستانه و امور خیریه وارد اوکراین می شوند، در صورتی که از تاییدیه لازمه کمیسیون امور کمک های بشردوستانه کابینه وزیران اوکراین برخوردار باشند.
۵- برای اعضای خانواده افرادی که از عنوان پناهندگی به اوکراین برخوردارند؛
۶- برای نمایندگان نظامی که به دلایل کاری بنا به دعوت وزارت مربوطه اوکراین یا دیگر نهاد های مرکزی اجرایی دولتی به اوکراین سفر می نمایند؛

منبع :  iran.mfa.gov.ua

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد