راهنمای سفارت بلژیک و اخذ ویزای این کشور

سفارت بلژیک

بدون شک کشور بلژیک جزء یکی از جذاب ترین کشورهای اروپایی برای اقامت محسوب می شود. این کشور دارای تعادل مثال زدنی در مسائل سیاسی و اقتصادی می باشد و همچنین یک سیستم مالیاتی مناسب که شامل موارد زیادی از معافیت ها و بخشودگی های مالیاتی می گردد از همین جهت است که کشوری مناسب برای سرمایه گذاری و اقامت به شمار می رود. سطح زندگی در این کشور بسیار بالاست  و همچنین از جامعه ای سلامت و ایمن بهره می برد. علاوه بر این موارد مذکود کشور بلژیک دارای میراث تاریخی و فرهنگی بسزایی می باشد. با توجه به متن هر فردی دوست دارد که به این کشور برود اما لازمه رفتن، داشتن ویزای بلژیک هست. اما چگونه؟  الی گشت در این پست نحوه دریافت ویزای بلژیک را شرح می دهد. ما را همراهی کنید.

بروکسل در بلژیک

اطلاعات کلی از سفارت بلژیک 

مطالب مرتبط:
۱۰ دسر معروف بلژیکی به همراه دستور تهیه آن
زمستان رویایی را در این مکان ها ببینید

بلژیک در همسایگی کشورهای مهمی مثل هلند، آلمان، لوکزامبورگ و فرانسه قرار دارد. از همین رو عضو پیمان شینگن هم می باشد. به همین دلیل است که می گویند برای به کشور بلژیک باید ویزای شینگن داشته باشید.

آدرس : خیابان ولی عصر- خیابان  ‏فیاضی(فرشته)- پلاک  ‏‏۱۵۵‏

تلفن : ‏۲۲۰۴۹۲۴۷‏، ‏۲۲۰۴۱۶۱۷‏
فکس : ‏۲۲۰۴۴۶۰۸‏
پست الکترونیک: [email protected]
ساعات کاری سفارت: روزهای یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر

جاذبه های دیدنی بلژیک

دریافت ویزای بلژیک

قبل از  آنکه بخواهید اقدام به دریافت ویزا نمایید ابتدا هدفتان از سفر باید مشخصکنید که می خواهید چه نوع سفری داشته باشید، سپس بنابر هدفی که دارید می توانید اقدام کنید. ویزاهای اصلی کشور بلژیک به این گروه های تقسیم می شوند.

ویزای کوتاه مدت (توریستی و تجاری)

ویزای بلند مدت (اجازه اقامت موقت)

ویزای الحاق به خانواده (در صورت ازدواج)

هزینه دریافت ویزا

ویزای کوتاه مدت (کمتر از ۹۰ روز با یکبار ورود) ۶۰ یورو

ویزای بلند مدت (برای اقامت موقت)  ۱۸۰ یورو

نکته قابل توجه این است که باید مبالغ به یورو پرداخت شود.

بلژیک

 مدارک مورد نیاز برای ویزا

۱- گذرنامه ( حداقل باید ۶ ماه از اعتبار آن گذشته باشد.)

۲- کپی از موارد زیر:

  • تمام صفحات شناسنامه
  • تمام صفحات سند مالیکت به نام فرد متقاضی
  • کپی و پرینت از گردش های مالی ۳ ماه اخیر حساب های جاری فرد
  • کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی

۳- اصل فرم ویزا به همراه امضای درخواست کننده

۴- تکمیل فرم مشخصات فردی و امضا شده به همراه یک عدد کپی

۵- ۲قطعه عکس ۶×۴ رنگی (زمینه کاملا سفید باشد)

۶- کارمندان: گواهی اشتغال به کار و آخرین فیش حقوقی

۷- کسبه: جواز کسب/کارت بازرگانی

۸- دانشجویان و اعضای هیات علمی ها: گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن و برای و برای اعضای هیات عملی حکم استخدامی

۹- دیگر افرادی که شاغل نیستند:

  •  اگر از طریق ازدواج اقدام به دریافت ویزا می نمایید باید سندی دال بر اثبات خویشاندی شما با فرد مذکور ارائه شود.
  •  به منظور سفر فرزندان باید رابطه خویشاندی با ارائه شناسنامه پدر ثابت شود.
  •  در صورتی که فرزند می خواهد تنها سفر کند باید رضایت نامه محضری از پدر و مادر ارائه دهد.
  •  در صورتی که فرزند می خواهد تنها با یکی از والدین سفر می کند باید رضایت نامه محضری از پدر یا مادر ارائه دهد.

تمامی مدارک باید به انگلیسی ترجمه شده باشند.

سفر به بروسکل در بلژیک

تعیین وقت برای درخواست ویزا

به منظور تعیین وقت برای دریافت ویزای بلژیک باید به سایت رسمی سفارت بلژیک visaonweb.diplomatie.be مراجعه کنید. و فرم مربوط به ویزا را تکمیل بنمایید. در صورت تکمیل کامل و بدون نقص فرم یک کد اینترنتی سایت به ما می دهد. لازم به ذکر است پس از دریافت کد دیگر قادر به ویرایش اطلاعات خود در فرم نیستید.

بعد از دریافت کد اینترنتی برای دریافت وقت باید به سایت visa4Belgium.com مراجعه کنید. پس از تعیین وقت حضور در سفارت از فرم مربوط به وقت ملاقات خود پرینت بگیرید. در روز مصاحبه حتما دو کپی از فرم مذکور همراه داشته باشید. در این قسمت داشتن کد اینترنتی لازم هست.

اگر روند کاری شما دارای شرایط اضطراری می باشد می توانید ایمیلی به [email protected] ارسال نمایید و شرایط خود را ذکر کنید. سفارت با شما تماس خواهد گرفت. ( شرایط اضطراری شامل افرادی که جلسات اضطراری، بیماری های مهم برای اقوام و مواردی از این قبیل را دارا هستند.)

ویزای کشور بلژیک

چند نکته برای دریافت ویزای بلژیک 

۱- حتما باید حداقل ۳ هفته و حداکثر ۳ ماه قبل از اینکه بخواهید عزیمت کنید درخواست ویزا خود را انجام داده باشید.

۲- برای دریافت وقت و فرم های درخواست ویزا پرداخت هیچ گونه وجه نقدی لازم نیست.

۳- زمانی که درخواست ویزای شما پذیرفته شد از طرف سفارت با شما تماس گرفته می شود.

۴- اگر در زمان تعیین شده برای ملاقات حضوری شما حاضر نشوید وقت مجدد برای شما مدت دیگر خواهد بود.(یک الی دو ماه)

۵- سفارت بلژیک هیچ گونه اطلاعاتی در مورد وضعیت ویزای شما به صورت تلفنی نمی دهد پس هرگز در مورد این موضوع تماس نگیرید.

۶- کشور بلژیک جزء اعضای هم پیمان قانون شنگن است، به همین دلیل صدور ویزا کمی با تاخیر و حساسیت بیشتری انجام می گردد.

۷- صدور ویزا بلژیک در دو صورت انجام می شود:

  • دعوت نامه ای از سوی کسانی که قانونی در این کشور اقامت دارند و یا دارای تابعیت رسمی در کشور بلژیک را اخذ کرده اند تا در صورت لزوم بتوانند پشتیبان مالی فرد اقامت کننده باشند.
  • فرد درخواست ویزای خود را شخصا یا به وسیله آژانس های مسافرتی ارائه کرده است و سفارت بلژیک پس از احراز شرایط عمومی، تمکن مالی و عدم سوء پیشینه متقاضی در سازمان اتحادیه اروپا برای شخص متقاضی ویزای درخواستی را صادر می نماید

۸- افراد در صورت داشتن ویزای بلژیک بدلیل هم پیمانی این کشور با قانون شنگن می توانند به تمام کشورهای اروپایی که از قانون شنگن تبعیت می کنند سفر کنند.

منبع:‌ visa4belgium.com

  1. Avatar
    منصور برکچی زاده

    با سلام و عرض خسته نباشید.
    ایا شما میتوانید جهت اخذ ویزای توریستی بلژیک وقت بگیرید.هزینه مربوطه چه میزان خواهد بود.
    ممنون از پاسخ شما.
    منصور برکچی زاده.

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد

code