ویزای تایلند را چگونه تهیه کنیم؟

ویزای تایلند را چگونه تهیه کنیم؟
5 1 نفر)

ویزا و سفارت تایلند

تایلند آنقدر جاذبه گردشگری، جنگل و دریا دارد که تبدیل به یکی از مقاصد گردشگری مهم آسیا شده و در سال های اخیر توجه ایرانی ها را هم به خود جلب کرده است، اگر شما هم از آن ایرانی هایی هستید که شیفته این کشور زیبا شده اید و می خواهید به آنجا سفر کنید باید نسبت به تهیه ویزا اقدام کنید در این هنگام است که با سوالاتی روبرو می شوید که مثلا سفارت تایلند در کجا قرار دارد و برای گرفتن این ویزا چه مدارکی لازم است، با الی گشت همراه باشید تا پاسخ سوالات خود را پیدا کنید.

مطالب مرتبط:
راهنمای مسافرتی تایلند
عادت‌های عجیبی که فقط در تایلند می بینید!
ویزای تایلند

محل سفارت تایلند و ساعات کاری آن

سفارت تایلند در شهر تهران در بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال، پلاک ۳ واقع شده است. این سفارت در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ باز است، برای اینکه مدارک خود را به سفارت تایلند دهید می توانید روزهای یکشنبه تا پنچشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰ به این سفارت بروید و بعد از آماده شدن ویزا برای دریافت آن می توانید از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۶:۰۰ روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه به سفارت مراجه کنید.

برای درخواست ویزای گردشگری تایلند چه مراحلی لازم است

قوانین کلی

  • باید هنگام درخواست ویزا حتما در ایران باشید.
  • هزینه صدور ویزا ۳۵ یورو برای ویزای یک بار ورود و ۷۰ یورو برای ویزای دو بار ورود است که بعد از اینه این هزینه را پرداخت کردید هزینه به هیچ عنوان پس داده نمی شود.
  • اگر می خواهید از آژانس های مسافرتی درخواست کنید تا برای شما ویزا تهیه کنند باید ملیت شما حتما ایرانی باشد و فقط هم ویزایی از نوع گردشگری بخواهید و برای انواع دیگر ویزا باید شخصا اقدام کنید.
مدارک

پاسپورت

در هنگام درخواست ویزا پاسپورت شما باید شرایط زیر را دشته باشد:

  • در هنگام درخواست ویزا پاسپورت شما باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
  • پاسپورت نباید پارگی داشته باشد و همه صفحات آن باید سالم باشد.
  • از آنجاییکه ویزای شما باید در پاسپورت چسبانده شود، پاسپورت باید حداقل یک صفحه ویزای سفید داشته باشد.
  • اگر تاریخ ۲۹ فوریه در پاسپورت آمده باشد (تاریخ صدور/ انقضا یا تاریخ تولد) باید کیبیسه بودن یا نبودن سال را چک کنید.
  • اگر هر گونه مهر، علامت یا نوشته نا آشنای تایلندی در پاسپورت خود دیدید از سفارت بخواهید تا شما را راهنمایی کنند.
  • اگر در پاسپورت شما مهر اخراج وجود دارد با سفارت صحبت کنید.

هزینه ویزای تایلند چقدر است

  • ویزای توریستی یک بار ورود: ۳۵ یورو
  • ویزای تجاری یک بار ورود: ۶۰ یورو
  • ویزای تجاری چند بار ورود یک ساله: ۱۴۰ یورو
  • ویزای گذری: ۲۵ یورو
سفر به تایلند

برای گرفتن ویزای گردشگری تایلند چه مدارکی لازم است

۱. اصل و کپی بلیط (حتما در یک صفحه A4) تایید شده هوایی به مقصد تایلند

۲. یک قطعه عکس جدید ۳ در ۴ رنگی، تمام رخ، بدون عینک که به فرم ویزا چسبانده شده باشد

۳. اصل گذرنامه

۴. کپی پاسپورت، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)

۵. گذرنامه باید بیش از ۶ ماه اعتبار داشته باشد.

۶. تکمیل فرم صدور ویزا به صورت تایپ شده

۷. برای تحویل و دریافت مدارک باید صاحب پاسپورت حضور داشته باشد.

۸. باید حتما هزینه را به واحد پول یورو تبدیل کنید.

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد