ویزای تایلند را چگونه تهیه کنیم؟

ویزا و سفارت تایلند

تایلند آنقدر جاذبه گردشگری، جنگل و دریا دارد که تبدیل به یکی از مقاصد گردشگری مهم آسیا شده و در سال های اخیر توجه ایرانی ها را هم به خود جلب کرده است، اگر شما هم از آن ایرانی هایی هستید که شیفته این کشور زیبا شده اید و می خواهید به آنجا سفر کنید باید نسبت به تهیه ویزا اقدام کنید در این هنگام است که با سوالاتی روبرو می شوید که مثلا سفارت تایلند در کجا قرار دارد و برای گرفتن این ویزا چه مدارکی لازم است، با الی گشت همراه باشید تا پاسخ سوالات خود را پیدا کنید.

مطالب مرتبط:
راهنمای مسافرتی تایلند
عادت‌های عجیبی که فقط در تایلند می بینید!
ویزای تایلند

محل سفارت تایلند و ساعات کاری آن

سفارت تایلند در شهر تهران در بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال، پلاک ۳ واقع شده است. این سفارت در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ باز است، برای اینکه مدارک خود را به سفارت تایلند دهید می توانید روزهای یکشنبه تا پنچشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰ به این سفارت بروید و بعد از آماده شدن ویزا برای دریافت آن می توانید از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۶:۰۰ روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه به سفارت مراجه کنید.

برای درخواست ویزای گردشگری تایلند چه مراحلی لازم است

قوانین کلی

  • باید هنگام درخواست ویزا حتما در ایران باشید.
  • هزینه صدور ویزا ۳۵ یورو برای ویزای یک بار ورود و ۷۰ یورو برای ویزای دو بار ورود است که بعد از اینه این هزینه را پرداخت کردید هزینه به هیچ عنوان پس داده نمی شود.
  • اگر می خواهید از آژانس های مسافرتی درخواست کنید تا برای شما ویزا تهیه کنند باید ملیت شما حتما ایرانی باشد و فقط هم ویزایی از نوع گردشگری بخواهید و برای انواع دیگر ویزا باید شخصا اقدام کنید.
مدارک

پاسپورت

در هنگام درخواست ویزا پاسپورت شما باید شرایط زیر را دشته باشد:

  • در هنگام درخواست ویزا پاسپورت شما باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
  • پاسپورت نباید پارگی داشته باشد و همه صفحات آن باید سالم باشد.
  • از آنجاییکه ویزای شما باید در پاسپورت چسبانده شود، پاسپورت باید حداقل یک صفحه ویزای سفید داشته باشد.
  • اگر تاریخ ۲۹ فوریه در پاسپورت آمده باشد (تاریخ صدور/ انقضا یا تاریخ تولد) باید کیبیسه بودن یا نبودن سال را چک کنید.
  • اگر هر گونه مهر، علامت یا نوشته نا آشنای تایلندی در پاسپورت خود دیدید از سفارت بخواهید تا شما را راهنمایی کنند.
  • اگر در پاسپورت شما مهر اخراج وجود دارد با سفارت صحبت کنید.

هزینه ویزای تایلند چقدر است

  • ویزای توریستی یک بار ورود: ۳۵ یورو
  • ویزای تجاری یک بار ورود: ۶۰ یورو
  • ویزای تجاری چند بار ورود یک ساله: ۱۴۰ یورو
  • ویزای گذری: ۲۵ یورو
سفر به تایلند

برای گرفتن ویزای گردشگری تایلند چه مدارکی لازم است

۱. اصل و کپی بلیط (حتما در یک صفحه A4) تایید شده هوایی به مقصد تایلند

۲. یک قطعه عکس جدید ۳ در ۴ رنگی، تمام رخ، بدون عینک که به فرم ویزا چسبانده شده باشد

۳. اصل گذرنامه

۴. کپی پاسپورت، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)

۵. گذرنامه باید بیش از ۶ ماه اعتبار داشته باشد.

۶. تکمیل فرم صدور ویزا به صورت تایپ شده

۷. برای تحویل و دریافت مدارک باید صاحب پاسپورت حضور داشته باشد.

۸. باید حتما هزینه را به واحد پول یورو تبدیل کنید.

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد

code