راهنمای دریافت ویزای تایلند

شرایط دریافت ویزای تایلند

تایلند جز آن دسته مقاصدی است که به دلیل جاذبه های طبیعی و توریستی جالب و متعددی که دارد، طرفداران بسیار زیادی را در سراسر جهان در سال های اخیر توانسته کسب کند. نکته ای که در رابطه با سفر به این کشور باید بدانید این است که تمامی شهروندان ایرانی ملزم به دریافت ویزا هستند و هیچ فرقی هم ندارد که بخواهند به صورت زمینی به این کشور بروند یا هوایی! اما برای دریافت ویزای تایلند لازم است تا اطلاعاتی درباره مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تایلند و همینطور شرایط دریافت و آدرس محل سفارت این کشور در ایران داشته باشید. ما در این مطلب از مجله ی گردشگری الی گشت سعی کرده ایم تا راهنمای کاملی از دریافت ویزای تایلند را خدمت شما ارائه دهیم.

راهنمای دریافت ویزای تایلند
مطالب مرتبط:
معروف ترین و بهترین جزایر تایلند
راهنمای دریافت سیم کارت تایلند
بهترین زمان سفر به شهرهای مختلف تایلند

با توجه به مردم مهمان نواز و امکانات گردشگری خوبی که کشور تایلند دارد در بین ایرانی ها  جز مقاصد محبوب و پرطرفدار می باشد. توجه داشته باشید که کشور تایلند جزو مقصدهایی است که گردشگران ایرانی پیش از سفر به آن نیاز به اخذ ویزا نیاز دارند و برای این کار باید به سفارت تایلند در تهران مراجعه کنند.

لازم به ذکر است که بگوییم آژانس مسافرتی الی گشت برای کسانی که قصد سفر به تایلند را دارند، ویزای توریستی تایلند را ارائه می کند. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید با مشاوران سفر ما در الی گشت تماس ۸۵۴۰-۰۲۱بگیرید.

خرید آنلاین پرواز تایلند

رزرو آنلاین تور تایلند

رزرو آنلاین هتل در تایلند

آدرس سفارت تایلند در ایران

نشانی:تهران، بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال، پلاک چهار

 

تلفن:۷۷۵۳۱۴۳۳ و ۷۷۵۳۷۷۰۸ (۰۲۱)
شماره‌های داخلی بخش ویزا:۱۰۷، ۱۰۹ و ۱۲۰
نمابر:۷۵۳۲۰۲۲
ساعت کار سفارت:همه روزه به جز جمعه‌ها و شنبه‌ها از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۶:۳۰ بعد از ظهر
پست الکترونیک:[email protected]
وب‌ سایت:www.thaiembassy-tehran.org
ارتباط با بخش کنسولی:به منظور برقراری ارتباط با بخش کنسول گری سفارت تایلند می توانید به آدرس پست الکترونیکی [email protected] ایمیل درخواست، پرسش یا هر گونه پیشنهادی که دارید را ارسال نمایید.
دریافت ویزای تایلند

انواع ویزای تایلند

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری (کاری)
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای مهاجرتی
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای پزشکی
  • ویزای نمایشگاهی
ویزای تایلند

هزینه های مربوط به دریافت انواع ویزای تایلند

ویزای توریستی یکبار ورود۳۵ یورو
ویزای توریستی دوبار ورود۷۰ یور
ویزاهای تجاری، تحصیلی و غیره (یکبار ورود)۶۰ یورو
ویزاهای تجاری، تحصیلی و غیره (چندبار ورود)
۱۴۰ یورو
ویزای ترانزیت۲۵ یورو
هزینه تائید مدارک۱۵ یورو
هزینه ویزای تایلند

مدارک لازم برای دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی

  • یک قطعه عکس ۳×۴ که به فرم ویزا پیوست شده باشد.
  • یک قطعه عکس یک شکل جدید ۴*۳ که به فرم ویزا چسبانده شده باشد.
  • اصل گذرنامه که حداقل ۶ ماه از زمان صدور آن گذشته باشد.
  • کپی شناسنامه، گذرنامه و کارت ملی (هر دو در یک برگه A4)
  • کپی بلیط هواپیما
  • نامه ضمانت آژانس مسافرتی (در صورتی ‌که از طریق آژانس برای دریافت ویزا اقدام شود)
  • یک برگ فرم ویزا که به طور کامل و با جزئیات به زبان انگلیسی تایپ شده باشد. متقاضی باید شخصا” صحت مندرجات فرم را تایید و امضاء نماید.
تایلند

ویزای تجاری

  • یک قطعه عکس ۳×۴ رنگی، تمام رخ و بدون عینک که به فرم ویزا پیوست شده باشد.
  • اصل گذرنامه که حداقل ۶ ماه از زمان صدور آن گذشته باشد.
  • کپی شناسنامه، گذرنامه و کارت ملی (هر دو در یک برگه A4)
  • یک نسخه کپی از صفحه اول شناسنامه
  • ارائه دعوت نامه معتبر از شرکت تجاری مربوطه در تایلند
  • کد اقتصادی شرکت مربوطه در تایلند
  • تکمیل یک برگ فرم صدور ویزا ( فرم ویزا حتما تایپ شده باشد.)
سفر به تایلند

بایدها و نبایدهای لازم درباره پاسپورت

در هنگام درخواست ویزا پاسپورت شما باید شرایط زیر را دشته باشد:

  • در هنگام درخواست ویزا پاسپورت شما باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
  • پاسپورت نباید پارگی داشته باشد و همه صفحات آن باید سالم باشد.
  • از آنجاییکه ویزای شما باید در پاسپورت چسبانده شود، پاسپورت باید حداقل یک صفحه ویزای سفید داشته باشد.
  • اگر تاریخ ۲۹ فوریه در پاسپورت آمده باشد (تاریخ صدور/ انقضا یا تاریخ تولد) باید کیبیسه بودن یا نبودن سال را چک کنید.
  • اگر هر گونه مهر، علامت یا نوشته نا آشنای تایلندی در پاسپورت خود دیدید از سفارت بخواهید تا شما را راهنمایی کنند.
  • اگر در پاسپورت شما مهر اخراج وجود دارد با سفارت صحبت کنید.
ویزای تایلند

قوانین مربوط به ویزای کاری تایلند

مطابق با قوانین دولت تایلند، افراد خارجی که مایل به کار در این کشور هستند، می بایست درخواست ویزای غیر مهاجرتی نوع ب (یک بار ورود) با اعتبار سه ماهه را از سفارت تایلند دریافت نمایند. متقاضی با داشتن ویزای مذکور می تواند جهت درخواست مجوز کار مناسب و تمدید اقامت از مقامات تایلندی ذیربط دریافت نمایند. این اقدام به منظور جلوگیری از ورود افراد خارجی که قصد ورود به تایلند جهت کار ، بدون مجوز کار و نپرداختن مالیات و عوارض را دارند، صورت می گیرد.

تلاش جهت اخذ ویزای غیر مهاجرتی نوع ب چندبار ورود با اعتبار یک سال برای خارجی های شاغل در تایلند که بتوانند با ویزای مربوطه هر سه ماه از تایلند خارج شوند، غیرقانونی و برخلاف مقررات می باشد.

ویزای کاری در تایلند

بایدها و نبایدها درباره ویزای تایلند

  • لازم است که به هنگام ارائه درخواست ویزای تایلند فرد متقاضی حتما حضور داشته باشد.
  • ویزای توریستی تایلند تنها سه ماه اعتبار دارد و در این مدت تنها ۳۰ روز می توانید که در این کشور اقامت داشته باشید.
  • ویزای تایلند از طرف سفارت تایلند به صورت عادی و در مدت زمان چهار روز کاری صادر می گردد.
  • اگر بنابر هر دلیلی خواستید که بیشتر از مدت زمان مشخص شده بر روی ویزای تایلند خود در این کشور بمانید می بایست برای تمدید یا تغییر نوع ویزایتان به اداره ی مهاجرت تایلند مراجعه نمایید.
  • اگر در زمان اقامت در تایلند، از مدت زمان ویزای تایلند شما باقی مانده و تصمیم دارید تا به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ ورود مجدد به تایلند را بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت تایلند مراجعه کنید.
  • حتی اگر یکروز بیشتر از مدت زمانی که ویزای شما مشخص نموده در این کشور بمانید غیر قانونی محسوب می شود و باید به اداره مهاجرت و دولت این کشور پاسخگو باشید.

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد