alexaa

راهنمای سفارت مکزیک و اخذ ویزای این کشور

ویزای مکزیک

مکزیک یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری دنیاست و در سال بیش از ۲۰ میلیون گردشگر خارجی دارد. این کشور به آثار تمدن های ازتک ها و مایاها و ریزورت های ساحلی معروف است و با جاذبه های گردشگری متنوع اش هر گردشگری را راضی می کند. با اینکه امروز مقاصد جذاب زیادی برای گردشگری و کوله گردی وجود دارد اما مکزیک آنقدر جذاب است که می تواند ماه ها کوله گردان را سرگرم کند. مکزیک در آمریکای شمالی قرار گرفته و قبل از سفر به این کشور باید ویزا دریافت کنید. درخواست ویزای مکزیک نیاز به مدارکی دارد و در ادامه درباره ویزای مکزیک بیشتر حرف می زنیم، الی گشت را همراهی کنید.

ویزای مکزیک

کمی درباره مکزیک

مطالب مرتبط:
همه چیز درباره کاکائو، هدیه خوش طعم مکزیک به دنیا
معرفی ۵ مورد از عجیب ترین موزه های مکزیک

مکزیک در میان دیگر کشورهای قاره آمریکا بیشترین آثار را در لیست یونسکو دارد و پر از جاذبه های خارق العاده برای بازدید است، کشوری لبریز از تاریخ و فرهنگ از ویرانه های باستانی و سواحل خیره کننده گرفته تا موزه ها و شهرهای رنگارنگ. این کشور آنقدر جاذبه های هیجان انگیزی دارد که انتخاب بهترین جاذبه ها برای بازدید واقعا چالش برانگیز است! حالا می توان درک کرد که چرا هر سال بیش از ۲۰ میلیون گردشگر به این سرزمین گرم و جذاب می روند. شاید کشف سایت های باستان شناسی همیشه برایتان آرزویی بزرگ بوده در این صورت به ویرانه های باستانی مایا بروید، شاید هیچ چیز به اندازه جزایر استوایی و رویایی شما را راضی نمی کند، و شاید هم بگویید آرزویتان کشف دنیای زیر آب و جنگل های انبوه است؛ مکزیک همه ی این جاذبه ها را در خود جای داده است.

کمی درباره مکزیک

صدور ویزای مکزیک چه مراحلی دارد؟

برای دریافت ویزای مکزیک اول از همه باید وقت بگیرید چون در صورتی می توانید درخواست ویزا دهید که از قبل وقت گرفته باشبد. سوالی که اینجا پیش می آید این است که برای وقت گرفتن باید چه کرد؟ کافیست به سیستم Maxitel بروید! در اینجا می توانید بدون هیچ هزینه ای وقت بگیرید. نکته مهم این است که اگر کارتان عجله ای است و درخواست وقت فوری دارید به درخواست تان ترتیب اثر داده نمی شود و باید مطابق با همان وقتی که سیستم به شما می دهد اقدام کنید. در روز تعیین شده به همراه مدارک مورد نظر برای تحویل مدارک و همینطور مصاحبه به سفارت مکزیک بروید. حتما قبل از رفتن به سفارت مدارک را بدون هیچ عیب و نقصی تهیه کنید چون در صورتی که یکی از مدارک ناقص باشد مصاحبه کنسل می شود.

برای ویزای مکزیک چه مدارکی لازم است؟

  • تکمیل فرم درخواست ویزا: این فرم را باید دانلود و تکمیل کنید. برای افراد زیر ۱۸ سال این فرم باید به امضای والدین برسد.
  • اصل پاسپورت: این پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد و از صفحه ی اول آن کپی تهیه کنید
  • عکس رنگی جدید با زمینه سفید
  • ارائه ی اصل و کپی مدارک زیر که به زبان انگلیسی و یا اسپانیایی ترجمه شده باشند.
  • نامه اشتغال به کار: در این نامه باید اطلاعاتی مثل سمت، حقوق، مدت زمان استخدام و جواز کسب و ثبت شرکت وجود داشته باشد.
  • فیش حقوقی: این فیش باید مربوط به سه ماه گذشته باشد.
  • گردش حساب شش ماه گذشته: به این فیش نامه ‌ای از بانک را هم ضمیمه کنید که در آن اطلاعات تاریخ افتتاح حساب و مانده آن وجود داشته باشد.
  • سند خانه و … (در صورت ممکن)؛
فرم درخواست ویزای شینگن مولتی
  • برای وابستگان مالی، باید برای اثبات روابط خانوادگی شناسنامه ارائه شود. فرزندانی که بالای ۲۵ سال سن دارند باید مدارک مالی مجزا داشته باشند.
  • دعوت‌نامه: یکی از مدارکی که باید به همراه داشته باشید دعوت نامه است که البته باید دارای شرایطی باشد تا مورد قبول واقع شود:
  • این دعوت نامه در صورتی اعتبار دارد که برای سفرهای رسمی و کاری باشد نه برای سفرهای شخصی و گردشگری.
  • این دعوت نامه باید حتما از شرکتی خصوصی یا دولتی مورد قبول دولت مکزیک فرستاده شده باشد.
  • دعوت نامه در صورتی اعتبار دارد که روی کاغذ سربرگ شرکت فرستاده شده باشد.
  • دعوت نامه ای مورد قبول است که شامل اطلاعات تماس و نشانی، اطلاعات شخص متقاضی، هدف، مکان و مدت زمان سفر و فرد یا شرکت مسئول برای پرداخت مخارج متقاضی باشد.
  • دعوت نامه باید امضاء شده باشد و کپی کارت شناسایی صاحب امضاء هم همراه آن باشد.
دانستنی هایی درباره ویزای مکزیک

نکات ویزای مکزیک

اگر دارای اقامت دائم و یا ویزای معتبر کشورهای بریتانیا، آمریکا، کانادا، ژاپن و دیگر کشورهای حوزه ی شینگن باشید برای سفرهای گردشگری، کاری و ترانزیتی احتیاج به درخواست ویزای مکزیک ندارید. اگر این شرایط را دارید باید در هنگام سفر به مکزیک مدارک زیر را جهت ارائه در اختیار داشته باشید:

  • پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • ویزای معتبر یا اقامت دائم کشورهای گفته شده
  • تکمیل شده فرم FMM (این فرم در لحظه ورود یا در طول پرواز به مسافر داده می‌شود)
  • بلیط برگشت یا پرواز بعدی و رزرو هتل
  • ارائه ی مدرکی که هدف شما از سفر را مشخص کند.
  • ارائه ی مدرکی که وضعیت مالی تان را مشخص کند.

هزینه صدرو ویزای مکزیک چقدر است؟

هنگامی که برای درخواست ویزای مکزیک به سفارت می روید اطلاعات مربوط به وجه در اختیارتان قرار می گیرد. بر طبق اطلاعاتی که در سایت سفارت نوشته شده هزینه ی کنسولی برای درخواست ویزا ۳۶ دلار است. این مبلغ حتی در صورتی عدم قبولی در مصاحبه هم پس داده نمی شود. ویزای مکزیک حداقل در ۱۰ روز کاری صادر می شود و می توانید برای گرفتن این ویزا روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۳ تا ۴:۳۰ عصر به سفارت بروید.

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد