راهنمای سفارت رومانی و اخذ ویزای این کشور

راهنمای دریافت ویزای کشور رومانی

جمهوری رومانی کشوری است که در جنوب شرقی قاره اروپا قرار دارد. پایتخت رومانی بخارست بوده و جمعیت این کشور برابر با ۱۹ میلیون را شامل می باشد. رومانی عضو اتحادیه اروپاست و این به معنای آن است که با داشتن ویزای شنگن می توان به خاک آن وارد شد اما در صورتی که ویزای شنگن نداشته باشید نیاز است تا ویزای رومانی را تهیه کنید. الی گشت راهنمای سفارت و ویزای این کشور را در مطلب زیر آماده کرده است که تا با خواندن آن می توانید آدرس و نحوه دریافت ویزای کشور رومانی مطلع شوید؛ با ما با همراه باشید.

ویزای کشور رومانی

سفارت رومانی در ایران

مطالب مرتبط:
بهترین دانشگاه های رومانی برای تحصیل
وجود چنین کاخی در رومانی مایه ی شرمساری است!

کشور رومانی از سال ۲۰۰۷ در لیست کشورهای اتحادیه اروپا قرار گرفت. بنا برقراردادهای کشورهای اروپایی دارنده ویزای شنگن مجوز ورود به رومانی را داراست اما برعکس این امر صدق نمی کند.

ایمیل:    ambrotehran@parsonline.net

کد پستی سفارت رومانی در تهران: ۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱

تلفن سفارت رومانی در ایران: ۷۷۵۲۵۸۱۹-۰۲۱ | ۷۷۵۳۴۶۵۸-۰۲۱ | ۷۷۵۳۹۰۴۱-۰۲۱

فاکس سفارت رومانی: ۷۷۵۰۹۸۴۱-۰۲۱

سایت سفارت رومانی: www.mae.ro/en

آدرس: خیابان بهارستان – خیابان فخرآبادی – پلاک ۲۲

راهنمای دریافت ویزای کشور رومانی

مدارک لازم جهت اخذ ویزای رومانی

  • اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه
  • ۴ قطعه عکس ۴*۳ (جدید،رنگی،تمام رخ، با زمینه روشن)
  • شناسنامه
  • سند مالکیت به نام فرد متقاضی
  • بلیط هواپیما و برگه رزرو هتل
  • گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر برای دارندگان حساب های جاری
  • کپی از قراردادهای سپرده های کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده
  • حداقل مانده موجودی حساب حداقل ۵۰۰۰۰۰۰۰ میلیون تومان می باشد. (بابت هر نفر)
  • دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها

کارت بین المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی

  • برای صاحبان شرکت های خصوصی( مدیر عامل،عضو هیات مدیره …)

کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت

  • برای کارمندان بخش دولتی:

کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی

  • برای کارمندان بخش خصوصی:

گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه تامین اجتماعی (حداقل یک سال قبل از سفر)

  • برای کسبه:

کپی از جواز کسب/ کارت بازرگانی

  • کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی(آمریکا – کانادا – شنگن – سوییس – انگلیس – استرالیا)
  • ضمانت نامه بانکی حداقل ۲۵ میلیون تومان (بابت هر نفر)

تمامی مدارک می بایست به انگیسی ترجمه شود.

رومانی

انواع ویزای کشور رومانی:

  • نوع A

 ویزای ترانزیت فرودگاه : این نوع از ویزا تنها برای حضور در منطقه بین المللی فرودگاه آن کشور بوده تا شما بتوانید از طریق فرودگاه آن کشور به کشور مقصدتان بروید.

  • نوع B

 ویزای ترانزیت : به مدت ۵ روز کاری اعتبار دارد و برای امکان دسترسی به خاک رومانی را فراهم می آورد به بتوانید کارهای مربوط به ترانزیت را انجام دهید.

  • نوع C

ویزای اقامت کوتاه مدت : امکان ورود و اقامت کوتاه مدت خارجی ها در خاک رومانی به مدت ۹۰ روز در یک دوره حداکثر ۶ ماهه از تاریخ ورود را فراهم می کند.ویزای کوتاه مدت کشور رومانی برای اهداف زیر کاربرد دارد:

ماموریت رسمی دولتی، گردشگری، کسب و کار، دیدار خصوصی، حمل و نقل، شرکت در فعالیت های ورزشی، و همچنین رویدادهای فرهنگی، علمی یا دانشگاهی. در مورد دارندگان ویزای اقامت کوتاه مدت، حق اقامت قابل تمدید نیست.

ویزای رومانی
  • نوع D
  • ویزای اقامت بلند مدت : ویزای بلند مدت به منظور اقامت فرد حداکثر در یک دوره ۹۰ روزه می باشد. اما اگر فرد بخواهد بیش از این مدت تعیین شده در کشور رومانی بماند می بایست به طور رسمی به دفتر مهاجرتی رومانی که بخشی از وزارت مدیریت امور داخلی رومانی است درخواست خود را ارائه دهد. اقامت طولانی تر از مدت تعیین شده در ویزای مستلزم لغو ویزا و تعهد به ترک خاک رومانی است. ویزای بلند مدت کشور رومانی برای اهداف زیر کاربرد دارد:فعالیت های اقتصادی، فعالیت های حرفه ای، فعالیت های تجاری (مانند سرمایه گذاری)، فعالیت های مذهبی و یا انسان دوستانه، کار، تحصیل، دیدار با خانواده، و همچنین پژوهش می باشد.
  • ویزای تحصیلی کشور رومانی

فارغ التحصیلان در مقطع کارشناسی جهت ادامه تحصیل در کشور رومانی می بایست درخواست خود را به دولت این کشور ارائه نمایند. بدلیل این که تحصیل در کشور رومانی نیاز به داشتن مدرک زبان تخصصی ندارد گزینه مناسبی محسوب می شود. زبانی که نیاز دارید برای تحصیل در کشور رومانی انگلیسی و فرانسوی می باشد. مدارک تحصیلی کشور رومانی در اتحادیه اروپا و کشورهای انگلستان و آمریکا قابل قبول است ولی وزارت علوم ایران آن را قبول ندارد.

دریافت ویزای رومانی

قوانین ویزای کشور رومانی

  • هزینه دریافت ویزا در زمان ارائه درخواست از متقاضیان بصورت نقدی و به مبلغ ۶۰ یورو و تنها از طریق سفارت دریافت خواهد شد. فرد متقاضی می بایست در زمان مصاحبه برای دریافت ویزای رومانی حضور داشته باشد. این قانون در مورد کودکان زیر سن قانونی هم الزامی است.
  • ویزای افراد درخواست کننده باید دارای یک نمونه امضا باشد و حداقل تا سه ماه پس از اتمام سفر اعتبار داشته باشد. در صورتی که از قبل گذرنامه ای فرد داشته باشد می بایست آن را به سفارت تحویل دهد.
  • حق اقامتی که بر اساس ویزای اقامت کوتاه مدت برای افراد صادر می شود، قابل تمدید نیست.
  • هدف از سفر اشخاص خارجی به رومانی بر اساس ویزای اقامت کوتاه مدت در طول اقامت آنها در خاک رومانی قابل تغییر نیست.
  • ویزای اقامت بلند مدت تنها باید با تصویب وزارت مدیریت امور داخلی و دفتر مهاجرت رومانی صادر شود.
  • تمام متقاضیان ویزای رومانی باید مدرک مسافرتی معتبر خود را که مورد تایید کشور رومانی باشد، و همچنین تمام مدارک مورد نیاز طبق قانون برای تایید هدف از سفر، طول مدت اقامت، امکانات مالی برای اقامت، و همچنین امکان بازگشت اشخاص خارجی به کشور خود و یا ادامه سفر به یک کشور ثالث، پس از پایان اقامت خود در رومانی آنها را ضمیمه فرم درخواست تکمیل و امضا شده خود نمایند.
جاذبه های کشور رومانی

سفارت ایران در رومانی

تلفن سفارت:  ۹۵-۲۱۳۱۲۰۴۹۳-۰۰۴۰

فکس سفارت: ۲۱۳۱۲۰۴۹۶-۰۰۴۰

ایمیل سفارت: iranembassyro@gmail.com

ایمیل کنسول گری: iranconsulate.ro@gmail.com

سایت سفارت ایران در رومانی: www.bucharest.mfa.ir

آدرس: Lascar Catargiu Blvd. Sector  ۱, ۰۱۰۶۶۴, Bucharest – Romania

ساعات کاری سفارت ایران در رومانی: روزهای دوشنبه تا جمعه از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۶:۳۰

طبیعت رومانی

خدمات کنسولی سفارت ایران در رومانی

  • سفارت ایران در کشور رومانی فعالیت هایی نظیر ثبت تولد، ازدواج و طلاق، کارت ملی، دیانت و فوت، گواهی عدم سوء پیشینه، امور حقوقی و قضایی و تایید اسناد را انجام می دهد.
  • انجام کارهایی مثل صدور یا تعویض گذرنامه برای ایرانیان مقیم آن کشور ( مانند درخواست تغییر محل اقامت، مهر خروج مکرر در گذرنامه، استعلام آخرین خروج از کشور، اجازه خروج و صدور گذرنامه جداگانه برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال )
  • فعالیت های اجتماعی نظیر اعزام بیماران، رسیدگی به اختلافات مالی، کسب خبر از ایرانیان مفقود
  • انجام امور تحصیلی دانشجویان مانند معافیت تحصیلی، درج مهر اجالزه خروج دانشجویی، توسعه جذب دانشجوی غیر ایرانی
  • امور ایرانیان شامل جذب نخبگان و سرمایه گذاران ایرانی مقیم خارج از کشور، نحوه خرید غیبت از خدمت سربازی، استعلام، ترجمه، تمدید یا المثنی گواهینامه رانندگی

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد