راهنمای سفارت لهستان و اخذ ویزای این کشور

ویزا و سفارت لهستان

اگر قصد سفر به لهستان دارید و نمی دانید چه وقت به سفارت لهستان مراجعه کنید یا برای گرفتن ویزای لهستان به چه چیزهایی نیاز است و شرایط لازم چیست و سفارت این کشور در کدام نقطه شهر است، اطلاعات مورد نیاز و چگونگی مراجعه و مدارک مورد نیاز و… به همه ی این پرسش ها و سوالات احتمالی دیگر الی گشت در این بخش پاسخ می دهد تا از نحوه دریافت ویزای لهستان اطلاع پیدا کنید و با ویزا و سفارت لهستان آشنا شوید.

لهستان

درباره لهستان

مطالب مرتبط:
۳ دقیقه از امروزتان را در ورشو لهستان بگذرانید
تعطیلات در لهستان + ویدیو

لهستان کشوری اروپایی در مرکز این قاره است، شصت و نهمین کشور بزرگ قاره اروپا هم محسوب می شود. ورشو پایتخت این کشور است از مهم‌ ترین شهرهای آن ووچ، کراکوف، وروتسلاو و گدانسک است. این کشور هشتمین کشور در اروپا و در اتحادیه اروپا ششم است. سفر لهستان از طریق ویزای شینگن امکان پذیر است. سفارت این کشور در کشور ما در تهران است که جهت گرفتن ویزای لهستان باید به آن جا مراجعه کرد. در ویزا و سفارت لهستان اطلاعات تماس این سفارت را ببینید.

رودخانه ای در لهستان

اطلاعات تماس و آدرس سفارت جمهوری لهستان

آدرس و محل سفارت جمهوری لهستان و اطلاعات تماس آن از این قرار است:

تهران، بلوار آفریقا، خیابان پیروز، پلاک ۲، سفارت جمهوری لهستان در ایران

همچنین می توانید موقعیت سفارت جمهوری لهستان در تهران روی نقشه پیدا کنید.

تلفن سفارت جمهوری لهستان در تهران: ۴-۸۸۷۸۷۲۶۲

فکس سفارت جمهوری لهستان در تهران: ۸۸۷۸۸۷۷۴

آدرس سایت سفارت جمهوری لهستان: سایت رسمی سفارت جمهوری لهستان در تهران

و در آدرس زیر فرم درخواست روادید را می توانید دریافت کنید.

https://secure.e-konsulat.gov.pl/Default.aspx

در ادامه در ویزا و سفارت لهستان روز و ساعت کار این سفارت را ببینید.

پارکی در لهستان

روز و ساعت کار سفارت جمهوری لهستان در تهران

سفارت جمهوری لهستان همه روزه به جز جمعه و شنبه در روزهای کاری یک شنبه تا پنج‌ شنبه از ساعت ۰۹:۰۰ تا ۱۵:۰۰ آماده ارائه خدمات و پاسخگویی به مراجعین و متقاضیان در خواست ویزای این کشور است. همچنین فعالیت و ارائه خدمات بخش کنسولی سفارت جمهوری لهستان در روزهای یک شنبه‌ تا پنج‌ شنبه‌، ساعت ۰۹:۰۰ صبح تا ساعت ۱۳:۰۰ بعد از ظهر است. جهت ارائه و تحویل مدارک ویزا باید در روزهای یک شنبه تا پنج شنبه از ساعت ۱۰:۰۰ صبح به سفارت جمهوری لهستان بخش کنسولی مراجعه کرد. و جهت مصاحبه که البته وقت آن قبلا تعیین شده است از ساعت ۱۰:۰۰ صبح تا ساعت ۱۲:۰۰ ظهر، به سفارت جمهوری لهستان باید مراجعه کرد. در ویزا و سفارت لهستان مدارک لازم را جهت دریافت ویزای لهستان خواهیم گفت.

طبیعت لهستان

مدارک و شرایط مورد نیاز

شرایط و مدارک مورد نیاز جهت در خواست و دریافت ویزای شینگن برای کشور لهستان به این صورت است که جهت دریافت ویزای باید فقط شناسنامه و کارت ملی تاییدیه کامل از امور خارجه و دادگستری داشته باشند، و سایر مدارک ترجمه عادی آن کافی است. همچنین هر یک از اعضای خانواده و هر شخص باید فرم جداگانه داشته و مدارک کامل و جدا را تحویل دهند.  ترجمه‌ ی مدارک همه باید به انگلیسی باشد.

بد نیست بدانید که برای دریافت ویزا توریستی، داشتن دعوتنامه الزامی نیست و تنها با رزرو هتل می شود برای آن اقدام کرد. اشخاص بالای ۱۲ سال سن برای ارائه و تحویل مدارک شخصا باید خود مراجعه کرده و در محل سفارت حضور داشته باشند. دریافت فرم درخواست فقط از طریق سایت امکان پذیر است و نباید حضوری مراجعه کرد. همچنین هر فرد مراجع کننده فقط یک بار می تواند فرم را تکمیل کند و پس از ثبت فرم تغییر و جابجایی و کنسلی امکان پذیر نمی باشد. اما اگر می خواهید در وقت خود تغییر ایجاد کنید از وقت قبلی باید ۲۴ ساعت گذشته باشد تا دوباره بتوانید فرم دریافت کرده و تکمیل کنید.

آثار تاریخی لهستان

هزینه پرداختی برای ویزای جمهوری لهستان

بزرگسالان مبلغ ۶۰ یورو باید پرداخت کنند.

کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال مبلغ ۳۵ یورو است.

برای کودکان کمتر از ۶ سال بدو ن پرداخت هزینه و رایگان است.

جاذبه های لهستان

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی جمهوری لهستان

  • پر کردن فرم ‌های تقاضای ویزا
  • در این فرم ها باید تمام قسمت ها پر شود و شخص باید آن را امضاء کند. اطلاعات فرم شامل موارد زیر است:
  • نام و نام خانوادگی پدر
  • نام و نام خانوادگی مادر
  • نام و نام خانوادگی همسر
  • تاریخ تولد
  • محل تولد
  • ارائه یک قطعه عکس تمام رخ و زمینه سفید که جدید گرفته شده با اندازه ۳/۵ در ۴/۵ سانتی‌متر، از تاریخ عکس جدید نباید ۶ ماه بیشتر گذشته باشد.
  • شخص متقاضی باید رو به دوربین بوده و زمینه عکس هم روشن باشد.
  • تمام چهره تا شانه فرد مشخص باشد.
  • چشم‌ها باز باشد و نباید با مو پوشیده باشند.
  • عکس باعینک با شیشه روشن و بدون انعکاس نور باشد.
  • پوشش سر مورد قبول است اما چانه و پیشانی و گونه‌ها مشخص باشد.
  • پاسپورت دارای اعتبار که امضا دارنده ی آن در آن باشد.
شهرهای لهستان
  • کپی گذرنامه صفحات ۱ تا ۵ گذرنامه جدید
  • کپی گذرنامه از صفحات ۱ الی ۱۰ گذرنامه قدیمی
  • کپی ویزاهای قبلی
  • کپی کارت شناسایی یا شناسنامه از کلیه صفحات
  • مدارک برای اثبات رابطه و نسبت متقاضیان روادید با یکدیگر
  • شناسنامه کارت شناسایی خانوادگی
  • گواهی تولد
  • گواهی ازدواج
  • کارت تحصیلی
  •  بلیط برگشت
  • کپی رزرو بلیط
پایتخت لهستان
  • ارائه اصل بلیط بعد از صدور قطعی ویزا
  •  کپی آخرین تغییرات در شرکت در صورتی که شما شخصا فعالیت بازرگانی دارید و همچنین کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی، کپی موافقت نامه تاسیس شرکت، نام، آدرس و شماره تلفن و تاییدیه پرداخت هزینه‌ های اقامت و مدرکی که  اثبات کننده توانایی و اعتبار مالی شرکت باشد.
  • گواهی معرفی از شرکت با ذکر آدرس، شماره تلفن، نام و مشخصات شرکت و شغل و سمت در شرکت، سابقه همکاری، نوع فعالیت در شرکت، مدت اقامت، نحوه پرداخت هزینه‌ها، فیش حقوقی رسمی با تایید سازمان تامین اجتماعی برای کارمندان شرکت ها.
  • گواهی و تاییدیه از مدرسه یا دانشگاه و ارائه کارت دانشجویی و کپی آن برای محصلان و دانشجویان.
  • همچنین از دیگر مدارک مورد نیاز بیمه پزشکی مسافر است که پوشش بیمه ای آن مبلغ ۳۰۰۰۰ یورو یا ۵۰۰۰۰ دلار آمریکا باشد.
  • اجازه رسمی پدر و مادر یا سرپرست قانونی برای افراد زیر سن قانونی.
  • کلیه امضاها باید در یک دفتر خانه رسمی مورد تایید قانونی انجام شود و تایید قانونی را دارا باشد.

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد