الی گشت
  • مجله گردشگری الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر

وقتی مردان لباس هایشان از گل باشد، کلکته در هند!+ تصویر

توسط تیم خبری الی گشت 1402-12-07
نوشته شده توسط تیم خبری الی گشت 1402-12-07
کلکته در هند
1,5K
فهرست مطالب پنهان
بازار گل کلکته در هند

بازار گل کلکته در هند

کلکته شهر پر هیاهوی هندی، شهری که در ذهن خیلی از ماها به عنوان هندی ترین شهر هند شناخته می شود و به دیدنی های فریبنده و مردم گرم و دوست داشتنی اش مشهور است. کلکته همان جایی است که بسیاری از ما آن را با فیلم های هندی قدیمی اش می شناسیم، جایی که به رنگ ها و نقش و نگارهای متنوعش معروف است و یکی از شادترین مردمان را دارد. چند وقت پیش مجله ی معتبر نشنال جئوگرافیک به سراغ این شهر رفت تا از زندگی روزانه ی مردم آن در این شهر بیشتر جستجو کند و ما هم یک سوژه ی خیلی خوب و متفاوت را درباره ی کلکته در هند برایتان آماده کرده ایم. سوژه ای که گلفروش های خیابانی را در کلکته در هند نشان می دهد آن هم در حالی که خودشان کالاهای فروشی شان را بر تن کرده اند! با الی گشت همراه باشید.

کلکته در هند
مطالب مرتبط:
همه چیز درباره فستیوال هولی، جشن رنگ هندوستان
مرداب های کرالا، بهشت بی مانند هند+ تصویر
معروف ترین شهرهای هند کدام هستند!

در تصویر بالا می توانید تصویر مردی را در یکی از خیابان های کلکته در هند ببینید که در واقع یک گلفروشی سیار است! این مرد در کناره ی رود هوگلی قرار دارد و روی سر او می توانید تاجی از آشوکا را ببینید. بقیه ی داستان را از زبان یکی از توریست ها بشنوید.

چندین سال پیش برای انجام کاری به کلکته در هند رفتم. از آن جایی که یک روز از اقامتم را تقریبا بیکار بودم تصمیم گرفتم تا سری به خیابان بزنم و از بازار گل کلکته در هند که تا آن زمان تعریف آن را زیاد شنیده بودم دیدن کنم. این بازار گل یکی از بزرگ ترین بازارهای گل عمده فروشان در قاره ی آسیا است و در آن می توان دکه های بزرگ و کوچک گل فروشی که قدمتی یکصد ساله دارند را دید. هر روز چیزی حدود ۲۰۰۰ نفر به این دکه های گل فروشی می روند تا کار کنند و هر روز صبح هم کامیونی از گل های فصلی به این دکه ها می رود تا گل های مورد نیاز آن ها را تامین کند.

بازار گل کلکته در هند

اتمسفر این بازار دیوانه کننده و از طرفی دوست داشتنی بود، دیدن این که همه چقدر برای زندگی تلاش می کنند… اما بیشتر از همه چیز، غرق در شیوه ی گل فروشان برای حمل کردن و فروختن گل هایشان شدم. آن ها همگی مرد بودند ولی لباس هایشان از گل که حس لطافت به آن ها می داد! یکی از پسرها که اصلا انگار لباسش از سر تا پا گل بود… دیدن این مناظر به اندازه ای برایم حیرت آور بود که وقتی به آلمان کشورم برگشتم، دو سال بعد برای گرفتن پرتره های خاص به کلکته در هند سفر کردم.

مفهوم گل در هند

گل در هند به معنی همه چیز است چرا که آن ها در همه چیز این جانداران زیبا و خوشبو را استفاده می کنند از فستیوال های مختلف گرفته تا مراسم و جشن های خانوادگی و حتی آیین های مذهبی شان. تنوع این گل ها هم بسیار زیاد است از رنگ های بسیار روشن گرفته تا تیره ی تیره، انواع رزها از رز قرمز تا رزر سفید و آبی، رزهای چند رنگ رزهای مایل به زرد، یاسمین های خوشبو و… با این حال تصمیم گرفتم تا در سفر به کلکته در هند به جای این که بخواهم از این گل ها عکس بگیرم از مردانی که آن ها را حمل می کنند عکس بگیرم.

البته پوشیدن این گل ها بر سر فقط مختص آقایان نیست و شما می توانید خانم هایی را ببینید که این کار را انجام می دهند، ولی آن ها دوست نداشتند تا از آن ها عکسی گرفته شود و به همین دلیل در این مطلب فقط گل فروشان مرد نشان داده شده اند.

در تصویر دوم در بالا می توانید یکی دیگر از گلفروشان کلکته در هند را ببینید. این فرد کولویندر نام داشت و لباسی از گل های همیشه بهار نارنجی رنگ بر تن دارد. آنها سخت مشغول کار کردن بودند با این حال من از آن ها خواستم تا چند لحظه ای از وقتشان را در اختیار من قرار دهند، آن ها هم با کمال میل مهربانانه قبول کردند.

گلفروشان در کلکته در هند

همه ی این افراد به زبان بنگالی صحبت می کنند و از آن جایی که بعضی از آن ها غیر قانونی کار می کردند، جلب اعتمادشان واقعا کار سختی بود. اما بعد از چند روز توانستم آن ها را قانع کنم تا با من صحبت کنند، یکی از آن ها هم هندی و هم بنگالی صحبت می کرد و به کمک او توانستیم تا وارد عمق بازار گل در کلکته در هند شویم.

این بازار به اندازه ای شلوغ و پر تردد و قدیمی است که واقعا نمی توان هیچ عکس تمیزی از آن گرفت بنابراین تصمیم گرفتم تا از مردان کنار رود هوگلی که یک انشعاب از گنگ است عکس بگیرم. در این عکس ها می توانید ترکیبی از نور خورشید با دود را ببینید، به همین دلیل مجبور شدم تا به مقدار خیلی کم از فیلترهای عکاسی برای کم کردن آن ها استفاده کنم. در طول ۸ روز تقریبا توانستم از ۵۵ گل فروش عکس بگیرم و گرفتن هر کدام از این عکس ها بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به دلایل مختلف زمان گرفت، آن هم در زیر آفتاب سوزان کلکته. یکی از هدف های من از این کار این بود تا بتوانم باورهای اشتباهی که درباره ی مردم هند وجود دارد را از بین ببرم، بسیاری از مردم فکر می کنند که هندی ها آدم های فقیر و بیچاره  ای اند که هیچ تلاشی برای بهتر شدن زندگی شان نمی کنند در حالی که کاملا این قضیه برعکس است.

مالیک عکاس آلمان در کلکته

اگر فرصت این را داشته باشید تا به کلکته در هند بروید می توانید این گل فروش ها را بیشتر در کناره های رود هوگلی پیدا کنید.

منبع: nationalgeographic.com

هندکلکته
۰ نظرات
تیم خبری الی گشت

مطلب قبلی
معرفی هتل ۴ ستاره کراون پلازا در کپنهاگ
مطلب بعدی
کوتاه ترین مسیرهای پروازی جهان

مطالب مرتبط

معرفی نزدیک ترین فرودگاه به کوش آداسی برای...

هیجان انگیزترین تفریحات مسکو را بشناسید

زندگی در مشهد | آیا مشهد جای خوبی...

راهنمای گام به گام سفر به آنتالیا از...

سفر یک روزه به اطراف تهران | ۳۶...

بهترین جاذبه های مسکو برای سفر اولی ها

راهنمای جامع سفر به مسکو

لیست بهترین هتل‌های کوش آداسی | از ۵...

معرفی بهترین تفریحات کوش آداسی

۲۳ جاذبه‌ای که نباید در کوش آداسی از...

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • معرفی نزدیک ترین فرودگاه به کوش آداسی برای مسافران ایرانی

    1404-04-11
  • هیجان انگیزترین تفریحات مسکو را بشناسید

    1404-04-11
  • گردشگری در خط مقدم بحران – فریاد بی صدای آژانس های مسافرتی در میانه جنگ

    1404-04-10
  • زندگی در مشهد | آیا مشهد جای خوبی برای زندگی است؟

    1404-04-10
  • راهنمای گام به گام سفر به آنتالیا از تهران

    1404-04-10

مطالب برتر

  • چه چیزهایی برزیل را معروف کرده‌اند؟

    1403-04-21
  • اتحادیه اروپا ایران ایر را از لیست سیاه خود حذف می کند

    1395-03-29
  • در این هتل های بالی اقامتی رویایی داشته باشید

    1398-07-17
  • معرفی فرودگاه بین المللی تفلیس به همراه ویدیو

    1401-10-27
  • رازهای ناگفته قلعه مرزوقی: سفری به اعماق تاریخ بندرلنگه

    1403-01-30
  • راهنمای سفر به چیانگ مای در تایلند

    1398-01-24

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • معرفی هتل ایروان دلوکس ایروان | ۳ ستاره

  • معرفی هتل پورت بسفروس استانبول | ۴ ستاره

  • نکاتی که در سفر با اتوبوس باید رعایت کنید

مطالب جذاب

  • نشان دادن بازخوردهای منفی، مجاز یا غیرمجاز؟!

  • رشت، آمیزه ای از فرهنگ و طبیعت

  • پارک قیطریه از بهترین بوستان های شمالی پایتخت

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

روستای ایستا در طالقان، جایی رمزآلود که...

با این روش ها، شلوغی صف های...

معرفی بهترین مراکز خرید جهان