الی گشت
  • مجله گردشگری الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر

یک ساعته از تهران به دره خوش آب و هوای امام زاده داوود برسید!

توسط تیم خبری الی گشت 1398-07-15
نوشته شده توسط تیم خبری الی گشت 1398-07-15
امام زاده
1,7K
فهرست مطالب پنهان
امام زاده داوود

امام زاده داوود

از سال های دور امام زاده داوود با مسیر صعب العبورش شهرت یافت. از سال هایی که باید با قاطر می رفتند تا امروز که یک ساعته به امام زاده داوود می رسیم، خانواده ها برای زیارت و گذراندن یک روز شاد در دل طبیعت به بازدید آن می روند. بقعه مبارک ایشان در میان دره ای سرسبز میان کوهستان در نزدیکی شهر تهران قرار دارد. بنابر این اگر قصد دارید تعطیلات نوروز را در تهران بگذرانید با الی گشت همراه شوید تا اطلاعات کاملی از امام زاده داوود کسب کرده و علاوه بر استفاده از بعد معنوی این بقعه مبارک از طبیعت زیبای آن نیز بهره مند شوید.

امام زاده داوود

درباره امام زاده داوود

مطالب مرتبط:
محله کن، قطب گردشگری شهر تهران شد
ارگ انار قلعه ای تاریخی در کرمان

درباره نسب امام زاده داوود دو نظر مختلف وجود دارد. اما بر اساس هر دو آن ها نسب ایشان، نسل یازدهم امام حسن مجتبی (ع) است. در دره های نزدیک آن نیز چندین امام زاده وجود دارد که محلی ها می گویند متعلق به پدر و برادران ایشان است. طبق گفته ها امام زاده داوود همراه با برخی دیگر از اقوامش، همراه با امام رضا (ع)، امام هشتم شیعیان به ایران آمد و در این سفر به شهادت رسید.

درباره تاریخ تولد و علت شهادت امام زاده داوود اطلاعات دقیقی در دست نیست اما با توجه به این که ایشان نسل یازدهم امام حس مجتبی (ع) است و با در نظر گرفتن میانگین سنی آن زمان تاریخ تولد ایشان را ۴۴۰ هجری قمری تخمین می زنند، چند سال بعد از تولد ایشان جنبش سادات علوی روی داد که گویی حضرت در حال پیوستن به این جنبش از جاده کوهستانی به شمال ایران  بوده است که  همراه با غلامش به دست خلفای عباسی مورد اصابت شمشیر قرار گرفت و به شهادت رسیدند.

مسیر

ساخت بقعه امام زاده داوود

بقعه قدیمی در دوران صفویان بنا شد که متاسفانه سال ها پیش بر اثر سیل از بین رفت و تنها یک بقعه هشت ضلعی از آن به جا مانده است.  پس از آن بقعه ای که امروز می بینیم در زمان قاجار ساخته شد. یک شعر روی سر در آن حک شده که نام فتحعلی شاه در آن آمده است.  در روزنامه خاطرات عزیز السلطنه به توصیف امام زاده پرداخته شده است و از بنایی با شیروانی سبز رنگ یاد شده که امروزه اثری از آن نیست.

اهالی تهران قدیم معمولا چند روز را برای زیارت از این بقعه اختصاص می دادند وشب قبل از حرکت را در فرحزاد سپری می کردند که آب و هوایی بسیار مطبوع داشت. صبح روز بعد با قاطر به سمت امام زاده رهسپار می شدند. زیارت  از امام زاده داوود در دوران قاجار به یکی از عادت های تهرانی ها تبدیل شد. ناصر الدین شاه هم برای زیارت از امام زاده شبه ۱۷ محرم سال ۱۳۰۶ قمری را در فرحزاد سپری کرد و پس از آن در شهرستانک قصری ساخت تا در آن اقامت کند.

بقعه امام زاده

راه رسیدن به امام زاده داوود

استفاده از جاده کن-سولقون امروزه آسان ترین راه برای رسیدن به بقعه است مسیر جاده از کنار رودخانه کن می گذرد و مناظر زیبایی را پیش رو خواهید داشت. از میدان دوم شهران تا پارکینگ ۲۵ کیلومتر جاده پرپیچ و خم کوهستانی در پیش خواهید داشت که حدود ۴۵ دقیقه طول خواهد کشید. پس از آن ۱۵ دقیقه پیاده روی در پیش دارید. از میدان آزادی و شهران وسیله نقلیه عمومی برای رسیدن به امامزاده داود(ع) وجود دارد.

راه رسیدن

مسیر دیگر حرکت از رودخانه فرحزاد است که تا ۴ ساعت پیاده روی با شیب ملایم و پس از آن ۲ ساعت کوهنوردی در پیش خواهید داشت. مسیر دیگر برای کوهنوردان است که از ایستگاه هفت توچال حرکت کرده و از قله شاه نشین به امام زاده داوود بیایند. البته این دو مسیر مختص کوهنوردان است و در تنها در روزهایی که هوا مناسب است قابل استفاده است. در نقشه زیر می توانید محل دقیق قرار گرفتن بقعه مبارک امام زاده داوود را ببینید.

محیط امام زاده

امروزه نیز به خاطر آب و هوای خنک و عالی منطقه اقامت در مسافرخانه های آن بسیار رایج است. در منطقه علاوه بر مسافرخانه ها و رستوران های بسیار رودخانه سولقان نیز عبور می کند که اطرافش محل مناسبی برای پیکنیک است. در اطراف آن چندین آبشار زیبا نیز وجود دارد.

متاسفانه توجه کمتری به آبشار زیبای امام زاده داوود می شود. مسیر خاصی برای بازدید از آن وجود ندارد. اگر قصد رفتن و دیدن ابشار را دارید به سمت دره عمیق جنوب امام زاده بروید. بهار فصل رویش و زیبایی منطقه است چشمه ساران فراوان در منظقه جاری شده و گل های کوهستانی می رویند. هرچند در فصل تابستان اغلب آن ها خشک شده و تنها رودخانه سولقان در میان دره جاری خواهد بود.

آبشار

آزاد راه در حال احداث تهران شمال از این منطقه عبور می کند و متاسفانه آسیب هایی زیست محیطی به آن وارد کرده است. امیدواریم این آسیب ها کم تر از تاثیرات مثبت طرح باشد. شهرستانک طبیعتی زیبا و بی نظیر دارد و معروف به آشیانه خورشید است چرا که زمان تابش خورشید در آن طولانی است و گیاهان رنگارنگ در آن روییده است.

اگر مسیر قله توچال را برای رسیدن به امام زاده داوود انتخاب کنید از شهرستانک عبور خواهید کرد و می توانید از بقایای کاخ ناصر الدین شاه نیز دیدن کنید تا چند سال پیش بقایای کاغذ دیواری های رنگ روغنی قصر را که به سفارش ناصر الدین شاه از آلمان آورده بودند ببینید. حتی درهای بزرگ اصطبل را که به آن اوروسی می گفتند و با شیشه های رنگی تزیین شده بود را هم می شمردید. ولی امروزه از این قصر چیزی جز ویرانه باقی نمانده است.

کاخ ناصر الدین شاه

در نزدیکی امام زاده یک بازار نیز به راه است که می توانید زمانی را برای گشت و گذار در آن اختصاص دهید. درون بازار تقریبا هر چیزی که فکرش را بکنید پیدا خواهید کرد. انواع خوراکی ها مانند سوهان داغ، لباس، اسباب بازی و … قیمت این بازار نیز به دلیل دور بودنش از شهر کم تر است. در میان بازارچه نیز چندین رستوران سنتی وجود دارند که می توانید در آن ها نان داغ، کباب داغ نوش جان کنید.

شهربازیی نیز با ۶۰ کارمند و چشم اندازی عالی بعداز بازار ساخته شده که فعالیتش را از سال ۱۳۶۱ آغاز کرده است. در حال حاضر شهربازی دارای استخر توپ، سینما ۵ بعدی، آکروجت، سالتو، تاب برقی، قطار کودک، صندلی پرنده، کشتی کودک و کشتی بزرگسال می باشد.

ایرانگردیتهران
۱ نظرات
تیم خبری الی گشت

مطلب قبلی
طولانی ترین باندهای فرودگاه جهان
مطلب بعدی
اشتباهاتی که همه در سفر انجام می دهند از زبان آنتونی باردن

مطالب مرتبط

مسیر تبریز تا وان با هواپیما، قطار یا...

صدای گذشتگان؛ تاریخچه زبان ترکی در آینه زمان

راهنمای کامل سفر از تبریز به آنتالیا |...

قسطنطنیه کجاست و امروزه چه نامیده می‌شود؟

همه چیز درباره زندگی در باکو – از...

نقشه مترو تهران | آخرین آپدیت ساعت حرکت...

استانبول کجا خرید کنیم؟ راهنمای محلی مراکز خرید...

شهربازی ویالند | تجربه ای خانوادگی برای همه...

مسیر شیراز به باکو با ماشین، اتوبوس یا...

اگه تا حالا ایروان نرفتی این راهنمای سفر...

۱ نظرات

خلیل 1397-07-19 - 0:14 ق.ظ

تلفن ویلاهای اجاره ای رامیخاستم اگرامکان سکونت خانوادگی هست البته

پاسخ

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • تقویم جشنواره ها و فستیوال های وان ترکیه

    1404-03-04
  • مسیر تبریز تا وان با هواپیما، قطار یا ماشین؟ مقایسه کامل

    1404-03-03
  • صدای گذشتگان؛ تاریخچه زبان ترکی در آینه زمان

    1404-03-03
  • آشنایی با فرودگاه مهرآباد تهران – امکانات، ترمینال ها و پروازها

    1404-03-03
  • راهنمای کامل سفر از تبریز به آنتالیا | هوایی و زمینی

    1404-03-01

مطالب برتر

  • اگر کره زمین مغز داشت، حتماً‌ اینجا قرار می‌گرفت

    1398-07-21
  • معرفی گران ترین هتل های جهان

    1399-08-17
  • جاذبه ای به جا مانده از جنگ جهانی اول

    1395-12-21
  • سفرهای جذاب نشنال جئوگرافیک و جی ادونچرز

    1395-07-03
  • رنگ این دریاچه هر لحظه تغییر می کند!

    1396-02-27
  • کلوسئوم در فهرست عجایب هفتگانه جدید جهان!

    1402-12-01

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • پردرآمدتری مشاغل در صنعت هوانوردی کدامند؟

  • معرفی کوچکترین کلیساهای ایران در جهان

  • شهری که به دنبال جمعیتی ست تا به آنها خانه و شغل دهد

مطالب جذاب

  • شگفت ‌انگیزترین پارک‌ های ملی جهان

  • همه چیز در مورد مسجد سلیمانیه استانبول

  • معرفی هواپیمایی سنگاپور | قسمت اول

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

رنسانس اروپا را در روستای ورکانه همدان...

تکه یخ شناور بزرگ در کانادا که...

چگونه از فرودگاه آتاتورک تا هتل برویم؟