الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر
  • گردشگری

سن پترزبورگ، دریچه ای گشوده به اروپا

1395-07-28
دیدنی های سنت پترزبورگ
1,4K
دیدنی های سنت پترزبورگ

سن پترزبورگ شهری تاریخی که روزگاران پر فراز و نشیبی را از سر گذرانده است.

گذر ایام چیزهای زیادی را به این شهر اضافه کرده است که این روزها برگ برنده این شهر برای جذب توریست به حساب می آید. این شهر، رویایی است و در سرزمینی که خود مهد زیبایی های طبیعی و تاریخی است چون نگینی فاخر می درخشد و چشم هر بیننده ای را به خود جلب می کند. در این مطلب با الی گشت همراه باشید تا بخشی از شگفتی های این شهر را برای تان روایت کنیم.

مطالب مرتبط:
سنت پترزبورگ، پنجره‌ای رو به اروپا
کلیسای ناجی خون ریخته شده “سنت پترزبورگ”

زمانی که در سال ۱۷۰۳ پتر کبیر ساخت شهر سن‌پترزبورگ را آغاز کرد در واقع قصد داشت از طریق این شهر پنجره ای برای روسیه رو به اروپا باز کند. او تمام وزارتخاته ‌ها و دوایر دولتی را از مسکو به سن پترزبورگ منتقل کرد. به دلیل همین ارزش، نبوغ و شکوه روس و دوران تزار را می توان در جای جای سن‌ پترزبورگ مشاهده کرد.

حتی تاریخ معاصر روسیه از جمله اولین انقلاب روسیه در سال ۱۹۰۵ و در نهایت انقلاب سوسیالیستی در اکتبر همان سال (۱۹۱۷)و به انقلاب کبیر اکتبر شهرت دارد، با وقایع شهر سن پترزبورگ آمیخته است.

سن پترزبورگ از معماری شگفت انگیزی برخوردار است. سومین موزه بزرگ جهان یعنی آرمیتاژ در این شهر شما را با انبوهی از آثار هنری و نبوغ بشری شگفت‌ زده می کند. کلیسای جامع «سنت‌اسحاق»، با قدمتی حدود ۲۰۰ سال ، بزرگ‌ترین کلیسای سنت پترزبورگ و چهارمین کلیسای بزرگ جهان به شمار می رود.

آزاد احمدی کارشناس سفر و برنامه ‌ریز تورهای ترکیبی مسکو و سن ‌پترزبورگ در این باره می گوید: «تورهای سن‌پترزبورگ شامل ۴ شب اقامت در شهر، ۴ گشت نیمروز، ۳ وعده نهار و ۱ وعده شام می شود.»

مسافران در این مدت فرصت دارند تا از موزه آرمیتاژ، کلیسای جامع کازان، ناو جنگی آورورا، مجسمه پتر و خیابان نوسکی دیدن کنند. همچنین گشت پترهوف، بازدید از باغ‌های تابستانی پترکبیر و فواره‌های باغ و شهر پوشکین و دهکده تزارها از برنامه‌ های به یادماندنی این شهر می باشد.

با سه شب اقامت در مسکو می‌توان در چهار گشت نیم ‌روزی دیدنی‌ های این شهر از جمله کاخ کرملین، تپه وارابیف (بام مسکو یا تپه گنجشک‌ ها)، باغ الکساندر، میدان سرخ، گشت متروی مسکو، سرباز گمنام و مجسمه پوشکین و بازدید از شوی روسی را در برنامه سفر گنجاند.

هتل Astoria  در سن ‌‌پترزبورگ همان جایی است که هیتلر ضیافتی به مناسبت فتح این شهر برپا کرد. در بزرگ ‌ترین موزه روسیه یعنی آرمیتاژ نزدیک به ۷۰ گربه زندگی می‌کنند و بدین طریق از گنجینه‌ های موزه در برابر جوندگان محافظت می نمایند. این سنت به سال ۱۷۴۵ و فرمان ملکه الیزابت دختر پتر کبیر باز می‌گردد. علاوه بر این، این موزه دارای ۱۴ مایل مسیر مرمرین می باشد.

از مسکو با هواپیما ۱.۵ ساعت تا این شهر راه است و با قطارهای تمیز و کارآمد این مسیر را ۴ ساعته طی می شود.

در اوایل خرداد سفر به سن ‌پترزبورگ و شب زنده داری در شب ‌های سفید این شهر، خاطره انگیزترین سفرها را برای تان رقم خواهد زد. شب‌ های سفید در حقیقت یک پدیده طبیعی است طوری که به دلیل طولانی بودن روزها در مناطق نزدیک به قطب شمال، چهره آسمان تا پاسی از شب روشن نگه داشته می شود.

سن ‌پترزبورگ به عنوان پایتخت تاریخی روسیه، مرکز فرهنگی و علمی این کشور نیز به حساب می آید. در این شهر بیش از ۲۰۰ موزه وجود دارد. نخستین دانشگاه روسیه، نخستین موزه هنری و نخستین آکادمی علوم نیز در این شهر قرار دارد. شاعران و نویسندگان بزرگ روسی چون داستایوفسکی، پوشکین، چخوف و دانشمندانی چون مندلیف و لامانوسوف دراین شهر زندگی کرده اند.

جالب است بدانید که بیف ‌استراگانف غذای روسی که این روزها در فهرست غذاهای رسمی ما قرار دارد در این شهر طرفدارانی دارد. در پایان قرن نوزدهم در شهر ادسا آشپزی به نام الکساندر استراگانف، خوراک خوشمزه ‌ای از بیف (یا همان گوشت گوساله)، پیاز و خامه درست کرد و به ‌عنوان غذای اختصاصی خود، نام فامیلش را بر آن گذاشت.

روسیهسنت پترزبورگ
۰ نظرات 0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappTelegramEmail
مطلب قبلی
ورسای، بزرگترین کاخ سلطنتی دنیا
مطلب بعدی
۱۰ مقصد فراموش شده جنوب هند

مطالب مرتبط

آزادبر؛ روستایی خوش آب و هوا برای یک...

روستای وارنگه رود؛ بهشتی پنهان در دل البرز

۱۶ تا از دیدنی ترین جاذبه های کوالالامپور

تجربه مسافران تور کوالالامپور؛ نظرات واقعی کاربران

راهنمای خرید سوغات در کوالالامپور

چطور ارزان ترین تور کوالالامپور را پیدا کنیم؟

مقایسه جامع تور کوالالامپور با تور سنگاپور و...

غذاهای محلی و تجربه های خاص در تور...

۱۰ نکته طلایی برای رزرو هتل بدون اشتباه...

مقایسه تور کیش و قشم | کدام برای...

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • امکان خرید ارز مسافرتی به‌صورت آنلاین فعال شد!

    1404-09-12
  • روستای سیاوشان آشتیان | روستایی سرسبز در دل استان مرکزی

    1404-09-12
  • مسجد رنگونی های آبادان | یکی از متفاوت ترین بناهای مذهبی ایران

    1404-09-11
  • جنگل رزکه کجاست؟ تجربه‌ای متفاوت در دل جنگل های مازندران

    1404-09-10
  • موزه مردم شناسی آلاشت؛ جاذبه‌ای تاریخی برای عاشقان فرهنگ و هنر

    1404-09-09

مطالب برتر

  • نکات سفر به بلغارستان

    1397-03-01
  • دیدنی های بروجرد عروس زاگرس ایران

    1399-08-17
  • توصیه هایی مختصر و مفید جهت حفظ سلامتی در سفر

    1395-01-23
  • معرفی مقاصدی که هتل با خدمات UALL دارند!

    1402-06-02
  • ۸ کلیسای غیر طبیعی نروژ که از چوب ساخته شده اند! + تصویر

    1396-06-20
  • بازدید از قلعه دره سی در شهرستان کلیبر

    1403-01-07

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • گردشگری
رزرو تور کیش

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • چطور از فرودگاه پراگ به مرکز شهر برویم؟

  • خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای هندی

  • فرودگاه بین المللی کانسای ژاپن

مطالب جذاب

  • معرفی زیباترین مکان های سوئد

  • آشنایی با ۸ مورد از زیباترین کتابخانه های جهان

  • «آشنایی با محله تیانزیفانگ» شانگهای، پاتوق نقاشان و هنرمندان

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر
  • گردشگری

بیشتر بخوانیدx

عادت‌های جالب مردم سریلانکا

میدان لارگو دو کارمو لیسبون، بنایی شوم...

با بانکوک باستانی و مدرن بیشتر از...