ووکو دبی

Voco Dubai

Plot 49 Sheikh Zayed Road - Trade Centre District - Dubai P.O.Box 9940
87
5
220
4
691
3
1980
2
6040
1
عالی
8.9
4779 نظر
عالی 4779 نظر
8.9 4779 نظر
Plot 49 Sheikh Zayed Road - Trade Centre District - Dubai P.O.Box 9940

مشخصات ووکو دبی

درباره هتل : هتل ووکو دبی (Voco Dubai) یکی از هتل‌های لوکس و محبوب در شهر دبی، امارات متحده عربی است. این هتل در قلب منطقه تجاری دبی و در خیابان معروف شیخ زاید واقع شده است. هتل ووکو با طراحی مدرن و امکانات رفاهی متنوع، تجربه‌ای منحصر به فرد از اقامت را برای مهمانان خود فراهم می‌کند. موقعیت مکانی استراتژیک این هتل، دسترسی آسان به مراکز تجاری، خرید و جاذبه‌های گردشگری دبی را امکان‌پذیر می‌سازد.
توضیحات اتاق : هتل ووکو دبی دارای انواع اتاق‌ها و سوئیت‌های مجهز و مدرن است که به گونه‌ای طراحی شده‌اند تا راحتی و آرامش مهمانان را تضمین کنند. اتاق‌ها با دکوراسیونی شیک و امکاناتی همچون اینترنت بی‌سیم رایگان، تلویزیون صفحه‌تخت، تهویه مطبوع و مینی‌بار مجهز شده‌اند. همچنین، برخی از اتاق‌ها دارای چشم‌انداز زیبا به شهر دبی و برج خلیفه می‌باشند که تجربه‌ای بی‌نظیر از اقامت در این شهر را به مهمانان ارائه می‌دهند.
توضیحات منطقه : منطقه‌ای که هتل ووکو دبی در آن واقع شده، یکی از مناطق پرطرفدار و پرجنب‌وجوش دبی است. خیابان شیخ زاید به عنوان یکی از مهم‌ترین شریان‌های ارتباطی دبی، میزبان بسیاری از مراکز تجاری، اداری و تفریحی است. این منطقه به دلیل نزدیکی به جاذبه‌های مهم گردشگری و مراکز خرید بزرگ، همواره مورد توجه گردشگران و مسافران تجاری قرار دارد.
اتاق های هتل :اتاق ها دارای آشپزخانه و حمام هستند و تهویه هوا دمای مناسب را تضمین می کند. اتاق ها دارای یک تخت دونفره یا یک تختخواب بزرگ هستند. برای مهمانان جوان تر می توان تختخواب کودک درخواست کرد. همچنین یک صندوق امانات و یک میز یا با هزینه اضافی یک مینی بار وجود دارد. امکانات اضافی شامل یخچال ، مینی یخچال و ایستگاه چای / قهوه است. یک مجموعه اتو برای راحتی مهمانان ارائه شده است. تلفن ، تلویزیون و وای فای نیز ارائه شده است. دمپایی موجود است. حمام ها مجهز به دوش و وان، سشوار و حوله هستند. هتل دارای اتاق های خانوادگی ، 208 اتاق غیر سیگاری و 1 اتاق استعمال دخانیات است.
ورزش/سرگرمی :مجتمع استخر روباز شامل یک فضای شنا برای کودکان است و برای ورزش یا استراحت بسیار مناسب است. استفاده از نوشیدنی های تازه در نوارکناره استخر و استراحت در جکوزی آرامش بخش مجموعه بسیارلذتبخش است. یک استراحت کوتاه یا یک بعد از ظهر کامل در تراس آفتاب ، دارای سالن های آفتابی و سایه بان ، بسیارلذت بخش است . امکانات و خدمات تفریحی متنوعی وجود دارد که می توان از آن جمله به سالن ورزشی ، یوگا ، آبگرم ، سونا ، حمام بخار ، سالن زیبایی و ماساژ اشره کرد. باشگاه بچه ها و یک کلاب تفریحی نیز گزینه هایی برای سرگرمی هستند.
پرداخت در هتل :کارت های اعتباری مورد پذیرش در هتل: امریکن اکسپرس و ویزا می باشند.
نظرات مثبت مسافران : - موقعیت مکانی عالی و دسترسی آسان به جاذبه‌های دبی - اتاق‌های مدرن با دکوراسیون شیک و چشم‌انداز زیبا - کیفیت بالای غذاها و تنوع رستوران‌ها - امکانات رفاهی کامل شامل استخر و اسپا - خدمات حرفه‌ای و دوستانه کارکنان هتل - نزدیکی به ایستگاه مترو و سهولت در رفت‌وآمد
نظرات منفی مسافران : - قیمت بالای برخی از خدمات و امکانات - شلوغی منطقه در ساعات اوج - محدودیت در انتخاب غذاهای محلی در منوی رستوران‌ها

نظرات مسافران در مورد ووکو دبی

همه

سفر کاری

زوج

خانوادگی

سفر کاری

همه
سفر کاری
زوج
خانوادگی
سفر کاری

بهتر است بدانید

Great view
Great room
Clean hotel facilities
Great location
Friendly service
Nice building
Good internet service
Comfortable beds
Great amenities
Tasty breakfast
Fantastic service

بررسی نقاط قوت

موقعیت
Amazing transport linksAmazing citySuperb location
خدمات
Fantastic check in servicePhone call locallyRose petals Happy
اتاق
Superb suitePhenomenal viewsSuperb bathroom
امکانات
Vacuumed propertyFabulous executive suiteLuxurious lobby
صبحانه
Wonderful buffet breakfastDelicious breakfastSumptuous breakfast buffet
استخر
Swiming pool is smallSwimming pool so smallOvercrowded rooftop pool
راحتی
Peaceful stay.Spacious storage spaceGreat pillows
نظافت
Vacuumed propertyClean everythingClean premises

Amazing transport linksAmazing citySuperb locationFantastic check in servicePhone call locallyRose petals HappySuperb suitePhenomenal views

جستجو در هتل های امارات متحده عربی

اطلاعات مفید درباره ووکو دبی

  • ورورد به هتل :

    ساعت 2 بعدازظهر
  • خروج از هتل :

    ساعت 12 ظهر
  • سال ساخت هتل :

    2007
همه 87%
سفر کاری 87%
زوج 91%
خانوادگی 90%
سفر کاری 89%