هتل آفتاب شرق

Aftab e Shargh Hotel

کیش، میر مهنا، ابتدای بلوار جاسک
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
معمولی
6.6
87 نظر
معمولی 87 نظر
6.6 87 نظر
کیش، میر مهنا، ابتدای بلوار جاسک

مشخصات هتل آفتاب شرق

توضیحات اتاق : هتل آفتاب شرق دارای انواع اتاق‌ها و سوئیت‌ها است که با توجه به نیاز و بودجه مهمانان طراحی شده‌اند. تمامی اتاق‌ها مجهز به امکاناتی نظیر تهویه مطبوع، تلویزیون صفحه تخت، مینی‌بار و اینترنت بی‌سیم رایگان هستند. دکوراسیون داخلی اتاق‌ها به‌روز و با استفاده از رنگ‌های آرامش‌بخش طراحی شده است تا مهمانان احساس راحتی و آرامش کنند. برخی از اتاق‌ها نیز دارای بالکن اختصاصی با چشم‌انداز زیبای جزیره هستند.
موقعیت هتل : هتل آفتاب شرق در ابتدای بلوار جاسک، در منطقه میر مهنا واقع شده است. این موقعیت مکانی به مهمانان این امکان را می‌دهد که به راحتی به مراکز خرید، رستوران‌ها و جاذبه‌های گردشگری کیش دسترسی داشته باشند. از جمله جاذبه‌های نزدیک به هتل می‌توان به پارک دلفین‌ها، بازار مروارید و ساحل مرجان اشاره کرد. همچنین، فرودگاه بین‌المللی کیش تنها چند دقیقه با ماشین با هتل فاصله دارد.
امکانات هتل : هتل آفتاب شرق با ارائه امکانات رفاهی متعدد، سعی در جلب رضایت مهمانان خود دارد. این امکانات شامل استخر روباز، سالن بدنسازی مجهز، سونا و جکوزی، و خدمات ماساژ می‌باشد. همچنین، هتل خدماتی نظیر پذیرش 24 ساعته، ترانسفر فرودگاهی، و خدمات اتاق را نیز ارائه می‌دهد. برای تسهیل در رفت‌وآمد مهمانان، امکان کرایه خودرو و دوچرخه نیز در هتل فراهم شده است.
پذیرایی و غذا : هتل آفتاب شرق دارای یک رستوران با منوی متنوع از غذاهای ایرانی و بین‌المللی است که برای صبحانه، ناهار و شام آماده ارائه خدمات به مهمانان می‌باشد. صبحانه‌های هتل به صورت بوفه سرو می‌شود و شامل انواع غذاها و نوشیدنی‌های تازه است. در کنار رستوران، کافه‌ای نیز در هتل وجود دارد که با ارائه انواع نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های سبک، فضایی مناسب برای استراحت و گفت‌وگو فراهم می‌کند.
نظرات مثبت : - موقعیت مکانی عالی - خدمات دوستانه و حرفه‌ای - تمیزی و نظافت اتاق‌ها - تنوع غذایی در رستوران
نظرات منفی : - امکانات قدیمی استخر - نیاز به بهبود در خدمات اینترنت - محدودیت پارکینگ برای مهمانان

جستجو در هتل های ایران

اطلاعات مفید درباره هتل آفتاب شرق

  • ورورد به هتل :

    ساعت 2 بعدازظهر
  • خروج از هتل :

    ساعت 12 ظهر