الی گشت
  • مجله گردشگری الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر

تا اطلاع ثانوی ورود به قله ی دماوند ممنوع شد!

توسط شیما پاژخ 1398-07-14
نوشته شده توسط شیما پاژخ 1398-07-14
تا اطلاع ثانوی ورود به دماوند ممنوع شد!
1,3K

ممنوعیت ورود به دماوند

بر اساس اخباری که در این چند روزه منتشر شده است، ورود به قله ی دماوند تا اطلاع ثانوی برای همه ی افراد اعم از عموم ممنوع می باشد. مدیر کل حفاظت محیط زیست استان مازندران با اعلام این خبر به خبرگزاری ها، اعلام نمود که به دلایلی که در طی مطلب آن ها را ذکر خواهیم کرد، ورود عموم و اغیار، تا اطلاع ثانوی به این قله ممنوع است. در ادامه با ما در الی گشت همراه باشید تا به تفصیل برای شما به بیان خبر ممنوعیت ورود به دماوند می نماییم.

دماوند
مطالب مرتبط:
۵ مهر «روز جهانی گردشگری»: فرصتی برای توسعه پایدار صنعت توریسم
اعلام بازدید رایگان موزه ها در روز جهانی جهانگردی
کوالالامپور پایتخت کتاب جهان در سال ۲۰۲۰

در راستای خبر ممنوعیت ورود به دماوند تا اطلاع ثانوی، آقای حسینعلی ابراهیمی مدیر کل حفاظت محیط ‌زیست استان مازندران اعلام کردند که این تصمیم در پی عدم همکاری سازمان ‌های مسئول برای ساماندهی این قله و ورودبه آن اتخاذ شده است و به همین علت، به عرصه ی طبیعت ملی دماوند از ارتفاع ۴۵۰۰ متر تا قله ممنوع اعلام شده است.

آقای حسینعلی ابراهیمی در خصوص ممنوعیت ورود به دماوند در خصوص گردشگران و کوهنوردان بیان نمودند که این حکم با دستور استاندار مازندران و کار گروه استانی حفاظت و مدیریت دماوند داده شده است و باید بدانید که بنای این جلسات را ما از سال گذشته تشکیل داده ایم.

، آقای حسینعلی ابراهیمی مدیر کل حفاظت محیط ‌زیست استان مازندران

وی در ادامه افزود که: متاسفانه از گذشته برای ساماندهی دماوند برنامه ‌ای توسط سازمان‌ های مختلف اجرا نمی ‌شود و روند ساماندهی بعد از تشکیل این کارگروه هم بسیار آهسته بوده است. ابراهیمی در ادامه ی خبر ممنوعیت ورود به دماوند با بیان این که مدیریت چندگانه ‌ای برای قله ی دماوند اعمال می ‌شد، خاطرنشان نمود که: ریاست کارگروه این کار را سازمان حفاظت محیط ‌زیست برعهده گرفته بود و قرار بود با خطرات مختلفی که قله ی دماوند را تهدید می ‌کند سایر دستگاه‌ ها مقابله نمایند.

متاسفانه اقدام موثری از سایر دستگاه‌ ها برای این تصمیم تا به حال دیده نشده است و به همین خاطر از این رو در طی نامه‌ ای از طرف معاون عمرانی استاندار درخواست کرده ایم تا از ورود به محوطه ی طبیعی ملی قله دماوند با توجه به عملکرد نامناسب دستگاه‌ های مختلف جلوگیری شود تا دستگاه‌ ها نیز در ساماندهی این قله مشارکت بیشتری داشته باشند.

ممنوعیت ورود به دماوند

مدیر کل حفاظت محیط ‌زیست استان مازندران در ادامه ی سخنان خود درباره ی ممنوعیت ورود به دماوند تصریح نمودند که تا زمانی که در خصوص قله ی دماوند ساماندهی به صورت قانونی، مدون و مشخصی ایجاد نشود؛ ممنوعیت ورود به عرصه ی ملی قله دماوند برای همه ی اشخاص وجود خواهد داشت.

به عقیده ی ابراهیمی فعالیت‌ ها در این عرصه باید سامان ‌دهی و نظم دهی شوند و در نهایت ایشان ابراز امیدواری کردند که دستگاه‌ های بهره‌ بردار از این قله با آن ‌ها همکاری لازم را داشته باشند. آقای ابراهیمی درباره ی ممنوعیت ورود به دماوند با بیان این مطلب که نمی‌ توان فقط از عرصه ی ملی قله ی دماوند بهره ‌برداری نمود و در عوض هیچ اقدامی هم برای آن انجام نداد، به خبرگزاری ها اعلام نمودند که: متاسفانه هم‌ اکنون که ما در حال برگزاری این نشست هستیم، عده ای به بهره ‌برداری نا مناسب و نادرستی از قله ی دماوند فکر می کنند.

گل های دماوند

همه باید توجه کنند که دماوند یک نعمت بزرگ برای همه ی ما است و این که فقط برای حمل کوهنوردان در این منطقه از چند دستگاه نیسان وانت و حیواناتی همچون قاطر استفاده شود به معنای ایجاد شغل برای جوامع بومی و محلی در این منطقه نیست.

وی در ادامه ی سخنانش درباره ی ممنوعیت ورود به دماوند تاکید نمود که به گفته ی مدیر کل حفاظت محیط ‌زیست استان مازندران باید قله ی دماوند در مجموع برای جوامع محلی با حفظ عرصه ی طبیعی، به یک مرکز ایجاد درآمد پایدار و اشتغال تبدیل شود. وی در ادامه ی اعلام جزئیات خبر ممنوعیت ورود به دماوند افزود که: متاسفانه اینگونه که امروزه از قله ی دماوند بهره برداری نادرست می شود در آینده ای نه چندان دور بی ‌شک آینده ی قله ی دماوند را به خطر خواهد افتاد. ایشان از دلایل به خطر افتادن این عرصه ی طبیعی ملی، به تغییر کاربری اراضی، وجود دام مازاد، برداشت گیاهان دارویی و علفی به صورت بی‌ ضابطه اشاره نمود.

ایرانگردی
۰ نظرات
شیما پاژخ

مطلب قبلی
در سفر به بالی هتل های جنگلی را برای اقامت انتخاب کنید!
مطلب بعدی
دریاچه لاک پشت تفلیس جایی که هیچ لاک پشتی در آن نیست!

مطالب مرتبط

گردشگری در خط مقدم بحران – فریاد بی...

برگزاری مسترکلاس پایه و پیشرفته لیفت صورت با...

داروهای غیر مجاز در سفر به تایلند را...

نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی

معتبرترین پاسپورت های جهان برای چه کشورهایی است؟

کم جمعیت ترین کشورهای جهان

احداث مجموعه فرهنگی شمس تبریزی در خوی

طولانی ‌ترین پرواز بدون توقف جهان؛ از نیویورک...

پرده برداری از دنیای انیمیشن| خود را در...

حفاظت از محیط زیست در طبیعت گردی های...

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • اگر عاشق عکاسی هستید، این لوکیشن ها در وان را از دست ندهید

    1404-04-24
  • در باکو کجا برویم؟ لیست کامل جاذبه های باکو

    1404-04-23
  • راهنمای کامل سفر به باکو از صفر تا صد

    1404-04-22
  • قبل از مهاجرت به تهران، این واقعیت ها را بدانید

    1404-04-21
  • هر گردشگر عاشق عکاسی باید این مکان ها را در آنتالیا ببیند

    1404-04-21

مطالب برتر

  • بهترین دانشگاه های کانادا برای تحصیل

    1398-07-14
  • معرفی فرودگاه بین المللی مسقط در عمان

    1398-07-01
  • شنا در این سواحل ممنوع!

    1399-01-31
  • فستیوال مرد سوزان، عجیب ترین جشنواره سالیانه آمریکا

    1399-09-08
  • رازهای استخدام را از زبان کارآفرینان نخبه بشنوید

    1396-01-20
  • به چه نقاطی از اروپا بدون بچه سفر کنیم؟

    1398-07-21

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • معرفی هتل تایتانیک داون تاون بیوقلو استانبول | ۴ ستاره

  • تجربه چشیدن طعم متفاوت غذاهای مجارستانی!

  • معرفی هتل دیپلمات فلورانس | ۴ ستاره

مطالب جذاب

  • چرا گردشگران عاشق اسپانیا هستند؟

  • قوانین و مقررات ایرلاین ماوی گوک

  • آشنایی با معروف ترین کتاب های گردشگری ایرانی و خارجی

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

حضور گردشگران خارجی در عزاداری محرم در...

ثبت ژئوپارک طبس در یونسکو

کشف رازآلود ۲ خمره ی سفالی تاریخی...