الی گشت
  • مجله گردشگری الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر

بازار بزرگ چینی ها در خیابان پتالینگ کوالالامپور

توسط شیما پاژخ 1398-07-15
نوشته شده توسط شیما پاژخ 1398-07-15
خیابان پتالینگ در کوالالامپور
1,5K
فهرست مطالب پنهان
خیابان پتالینگ در کوالالامپور | Petaling Street in Kuala Lumpur
راهنمای استفاده از مترو کوالالامپور برای رفتن به خیابان پتالینگ

خیابان پتالینگ در کوالالامپور | Petaling Street in Kuala Lumpur

یکی از شاخصه ها و جاذبه های معروف کشورهای آسیای شرقی، بازارها و مراکز خریدی هستند که یا بر روی دریاچه ها و به صورت شناور شکل گرفته اند و یا بازارهای زمینی هستند که در کوچه ها و یا حتی در کل یک خیابان به وجود آمده اند. کشور مالزی و پایتخت معروف و جذابش هم از این ویژگی مستثنی نیستند و پر هستند از بازارهای سنتی و جالب که دیگر برای خودشان یک پا جاذبه ی معروف و اساسی شده اند. خیابان پتالینگ در کوالالامپور یکی از مناطقی در این شهر است که یکی از معروف ترین بازارها در این شهر را دارد. به این خیابان محله ی چینی ها هم می گویند و در آن پر است از غرفه ها و مغازه های مختلف برای فروش کالاهای متنوع. در ادامه با ما در الی گشت همراه باشید تا به اتفاق یکدیگر، خیابان پتالینگ در کوالالامپور را بشناسیم و مورد بررسی قرار دهیم.

در کنار شناخت جاذبه هایی همچون خیابان پتالینگ شما به این نیاز دارید که برای سفر به کوالالامپور، ی اطلاعاتی ریزتر و دقیق تر به دست بیاورید. به همین خاطر توصیه می کنیم که مطلب راهنمای سفر به کوالالامپور را به صورت دقیق مطالعه کنید زیرا در ما در این مطلب هرگونه اطلاعات ضروری که شما در سفر به این شهر نیاز دارید را کشب خواهید کرد.

خیابان پتالینگ در کوالالامپور | Petaling Street in Kuala Lumpur

از ۰ تا ۱۰۰ خیابان پتالینگ در کوالالامپور!

مطالب مرتبط:
معرفی کامل شهر کوالالامپور در مالزی
با جاذبه های رایگان کوالالامپور آشنا شوید + آدرس
در کجای کوالالامپور هتل بگیریم بهتر است؟

یکی از اهداف هر گردشگری در سفر این است که به بازارهای مختلف برود. هر مسافری هم که پا به بازار و یا حتی مرکز خریدی می گذارد حداقل ۲ تا هدف مشخص دارد!

اولین قصد هر کسی خرید کردن آن هم از نوع مقرون به صرفه است و در درجه ی بعدی بازدید از بازار و جایی که به آن پا گذاشته.

خیابان پتالینگ در کوالالامپور که در خود بازاری به همین نام را دارد، دقیقا جایی است که هر دوی این اهداف را برای هر کسی تامین می کند.

در کوالالامپور این خیابان و بازارش را اگر بخواهند معرفی کنند از آن به عنوان یکی از پر جنب و جوش ترین مناطق این شهر یاد می کنند.

به نظر می رسد که این گفته از خیابان پتالینگ بهترین توصیفی است که از آن وجود دارد و حق مطلب را به درستی و کاملی درباره ی آن ادا می کند!

در هر قسمت این خیابان فروشگاه ها و مغازه های مختلفی وجود دارد که از شیر مرغ تا جان آدمیزاد را در آن ها می فروشند.

در بیش از ۱۰۰ مغازه و فروشگاهی که در این خیابان قرار گرفته؛ کالاهایی همچون منسوجات، سوغاتی های مختلف مالزیایی و حتی چینی، وسیله های دست ساز، خوراکی های سنتی، وسایل تزئینی، کیف و کفش، لباس های زنانه، مردان و بچه گانه، غرفه های مواد غذایی و بسیاری از دیگر وسایل به فروش می رسد.

خرید آنلاین پرواز کوالالامپور

رزرو آنلاین هتل در کوالالامپور

خرید آنلاین تور کوالالامپور

جشن در خیابان پتالینگ

به خیابان پتالینگ در کوالالامپور محله ی چینی های این شهر هم می گویند و علتش هم این است که چینی های مقیم این شهر در این خیابان به دور هم جمع شده اند.

به همین علت هم بیشتر کالاهایی که در این خیابان پیدا می کنید ممکن است چینی باشند.

از ویژگی ها این خیابان به جز کالاهای ارزان قیمت و متنوعش این است که محیطی کاملا رنگارنگ و زنده دارد و هر قسمت از آن یادآور یک طیف از رنگ های زیبا و دیدنی است.

در خیابان پتالینگ در کوالالامپور علاوه بر غذاخوری ها و مغازه های رنگارنگ و معروفش جاذبه های گردشگری مختلف دیگری هم وجود دارد.

در این خیابان می توانید از جاذبه ای همچون گوآن دی که عبادتگاهی مخصوص است و در سال ۱۸۸۸ میلادی ساخته شده است، بازدید نمایید. البته به جز گوآن دی، جاهای دیگری برای بازدید شما وجود دارند.

خیابان پتالینگ یکی از شلوغ ترین خیابان های شهر کوالالامپور است که تقریبا همیشه در آن ترافیک وجود دارد و این مورد امروزه دیگر تبدیل به یکی از خصوصیت های این خیابان شده است.

یک فروشگاه لوازم تزئینی خانگی در پتالینگ

در این خیابان یک فیلم سینمایی که عنوان اولین فیلم کمدی سینمای مالزی را ساختند که نسخه ی اولیه ی آن در سال ۱۹۰۸ میلادی فیلم برداری شده بوده است. نام این فیلم، Petaling Street Warriors است که در سال ۲۰۱۱ یک نسخه ی جدید با همین نام مجددا از آن ساخته شد.

نام خیابان پتالینگ به زبان ماندارین مرسوم امروزی به شکل 茨厂街 نوشته می شود که در سر در ورود این خیابان و در وسط تابلوی ورودی آن را مشاهده خواهید کرد.

این خیابان مسقف است و در بالای سر شما سقفی تقریبا سبز رنگ و شیشه ای قرار دارد.

مغازه های موجود در این خیابان از ساعت ۹ صبح تا پاسی از شب باز هستند.

زاویه ای دیگر در خیابان پتالینگ

چرا به خیابان پتالینگ، محله ی چینی ها می گویند؟

یکی از سوالاتی که ممکن است برای شما درباره ی این خیابان پیش بیاید این است که اصلا چطور پای چینی ها به این خیابان باز شد و آن ها این خیابان را به نام خود کردند؟

اگر به منابع تاریخی مالزی رجوع کنید خواهید دید که قبل از این که شهر کوالالامپور روند رشد و پیشرفت خود را شروع کند، چینی هایی که برای استخراج و تجارت کالاهایی همچون قلع و کار در معادن این کشور به آن سفر کردند در طول یک سری اتفاقات و در جریان رشد این شهر در کوالالامپور و دیگر مناطق نزدیک به آن ماندگار شدند و از آن جایی که از خصوصیت بارز چینی ها این است که در هر جایی که می روند همگی به دور هم در یک خیابان زندگی کنند و کسب و کارهای سنتی و مخصوص به خود را راه بیاندازند، در این خیابان به دور هم جمع شدند و جامعه ای از چینی های مقیم کوالالامپور را در خیابان پتالینگ به وجود آوردند.

با این که خیابان پتالینگ به محله ی چینی ها معروف شده است اما با این حال، در آن فروشندگان و صاحب مغازگانی که اهل بنگلادش، هند و یا حتی مالزیایی باشند نیز حضور دارند و اقدام به خرید و فروش کالاهای مختلف در این خیابان می نمایند و کی و کار خودشان را دارند.

خیابان پتالینگ در کوالالامپور به عنوان یکی از آثار تاریخی شهر کشور مالزی امروزه به ثبت رسیده است.

غرفه های فروش غذا در پتالینگ

نکات طلایی و کاربردی برای شما در زمان خرید از خیابان پتالینگ

خیابان پتالینگ یکی از اصلی ترین مراکز در شهر کوالالامپور است که در آن کالاهای غیر اصل و یا به اصطلاح های کپی از برندهای معروف و البته گران دنیا را به فروش می رسانند.

البته درباره ی این اجناس باید این نکته را هم بگوییم که به قدری شبیه به نسخه ی اصلی و مارکدار خود هستند که اگر خریداری زیاد با نشانه های کالای اصل آشنا نباشد ممکن است بهای یک کالای مارکدار را برای آن بپردازد!

در این بازار تا جایی که می توانید چانه بزنید زیرا با این که کالاهایی که در این خیابان به فروش می رسد ارزان تر از همه جا هستند اما باز هم برای چانه زدن و تخفیف گرفتن برای شما جا دارند.

در زمینه ی چانه زدن در خیابان پتالینگ باید حقیقیتی را به شما بگوییم که گاهی قیمت ها بین ۱۵ تا ۳۵ درصد بیشتر از چیزی که به فروش می روند، قیمت گذاری می شوند و این فقط به این خاطر است که پس از چانه زدن فروشندگان سود خود را کرده باشند!

این نصیحت را از ما در زمینه ی خرید از پتالینگ در خاطر داشته باشید که اگر پس از مذاکره و چانه زدن با یک فروشنده به نتیجه نرسیدید، اصلا مشکلی نیست زیرا فروشنده ای دیگر با همان کالا در قسمت دیگری از این بازار در انتظار شما است.

مغازه های خیابان پتالینگ

در خیابان پتالینگ در کوالالامپور پیش می آید که یک کالا را با شکل و کیفیت یکسان در مغازه های مختلف در این بازار اما با قیمت های مختلف ببینید.

به همین خاطر این مسئله ی کلیدی را در خاطر خود داشته باشید که در هنگام خرید کردن در این خیابان، زمانی خرید کالایی را برای خود قطعی و نهایی نمایید که از چند جای دیگر و فورشنده ی دیگر قیمت گرفته باشید.

لُپ کلام! زمانی خرید خود را نهایی نمایید که از حداقل ۲ جا قیمت داشته باشید.

از لحاظ میانگین قیمت، کالاهایی که در خیابان پتالینگ کوالالامپور به فروش می رسند از دیگر بازارها و مراکز خرید معمولا ارزان تر هستند و رنج قیمتی بسیار مناسب تری نسبت به خیلی از جاهای دیگر دارند ولی با این حال در این جا چانه نزنید، یک مقداری ضرر کرده اید!

قبل ترها خیابان پتالینگ در کوالالامپور جایی بود که به فروش کالاهای قاچاقی و علی الخصوص لباس هایی که به صورت قاچاق وارد مالزی شده بودند به همراه CD و DVD فیلم هایی که همچنان بر روی صحنه ی سینماها در حال نمایش بودند و یا کلا از دور خارج شده بوده اند، می پرداختند ولی امروزه دیگر اصلا خبری از کالاهای قاچاق و یا خارج از عرف قانون در این خیابان نیست و در صورت بروز تخلف، همچین مواردی با برخورد جدی پلیس مالزی مواجه می شوند.

به جای این کالاها امروزه دیگر انواع و اقسام کالاهای مختلف در این خیابان به فروش می رسند که برای توریست ها و گردشگران جالب توجه هستند.

پتالینگ در شب

ویژگی غذاهایی که در خیابان پتالینگ

یکی از جاذبه هایی که در خیابان پتالینگ وجود دارد، رستوران هایی هستند که در آن موجود است.

در دو طرف این خیابان و کنار مغازه های پر شده از اجناس مختلف آن پر است از غرفه ها و رستوران هایی که غذاهای مختلف سرو می کنند. از ویژگی اغذیه فروشی های موجود در این خیابان این است که گویی از هر ملیتی در این خیابان یک نمانیده ی غذایی وجود دارد!

در یک نگاه کلی باید بگوییم که در این خیابان بیش از ۱۰۰ ها رستوران و غرفه های فروش مواد غذایی مالزیایی، چینی، هندی، بنگالی و دیگر سبک های آشپزی وجود دارد.

غذاهایی که در این خیابان به فروش می رسند معمولا از آسام لاکسا که نوعی سوپ نودل است و در شبه جزیره ی مالایا بسیار مورد علاقه ی مالزیایی ها و ساکنین این شبه جزیره است، ماهی سرخ شده، اسنک های سرخ شده، رشته ی فرنگی کاری و حتی غذاهای فست فودی و کلی غذای دیگر هستند.

البته همانطور که گفتیم در این خیابان رستوران هایی که غذاهای فست فودی ارائه می نمایند، نیز برای کسانی که طرفدار غذاهای فست فودی هستند نیز وجود دارد.

از معروف ترین این رستوران ها می توانیم به یکی از شعب رستوران های بین المللی و زنجیره ای مک دونالد اشاره نماییم.

غذاهای خیابان پتالینگ

مسیرهای دسترسی به خیابان پتالینگ

از لحاظ مکانی این خیابان و درست روبروی مجتمع تجاری کوتارایا و بازار مرکزی شهر کوالالامپور قرار گرفته است.

بالاتر اشاره کردیم که یکی از ویژگی هایی که این خیابان دارد این است که همیشه ی خدا در آن ترافیک وجود دارد.

به همین خاطر به نظر می رسد که برای رفتن به این خیابان از ماشین و یا تاکسی استفاده نکنید و به جای آن از مترو استفاده نمایید از لحاظ زمانی و حتی از لحاظ هزینه ای به صرفه تر است.

مسیرهای دسترسی به خیابان پتالینگ

مترو

از طریق متور می توانید از ۴ جهت در شهر کوالالمپور و ایستگا ههای مترو برای رفتن به خیابان پتالینگ در کوالالامپور اقدام کنید که در ادامه برای شما به صورت کامل هر کدام را توضیح خواهیم داد.

راهنمای استفاده از مترو کوالالامپور برای رفتن به خیابان پتالینگ

شمال غربی

از شمال غربی و از سمت ایستگاه پلازا رایکات ال آر تی (Plaza Rakyat LRT Station) می توانید با توجه به علائم و تابلوهای راهنما، ایستگاه خود را به سمت مرداکا ام آر تی (Merdeka MRT station) عوض کرده و به سمت خیابان پتالینگ بروید.

جنوب

از سمت جنوب هم باید در ایستگاه مسجد جامع ال آر تی (Masjid Jamek LRT station) ایستگاه خود را عوض کنید و بعد در ایستگاه مرداکا (Merdeka MRT station) پیاده شوید.

شمال شرقی

از سمت شمال شرقی باید به ایستگاه پسارا سِنی ال آر تی (Pasar Seni LRT/MRT Station) بروید و از آن جا خط خود را به سمت کی تی ام کوالالامپور (KTM Kuala Lumpur) عوض کنید و سپس در ایستگاه مرداکا ام آر تی (Merdeka MRT station) پیاده شوید.

شمال

از سمت شمال هم می توانید از ایستگاه مترو ماهاراجلا مونوریل (Maharajalela Monorail station) به سمت این خیابان بروید و در ایسشگاه مرداکا (Merdeka MRT station) پیاده شوید.

مترو
  • آدرس:

Jalan Petaling, City Centre, 50000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

مالزیکوالالامپور
۰ نظرات
شیما پاژخ

مطلب قبلی
مجموعه دیدنی قلعه سرخ یا لال کیلا در دهلی
مطلب بعدی
معرفی سریع ترین سایت خرید بلیط قطار رجا

مطالب مرتبط

از شرجی جنوب تا خنکای قفقاز | مسیر...

چگونه با کمترین هزینه از اصفهان به وان...

اگر فقط یک‌بار به آنتالیا سفر می کنی،...

فرار از روزمرگی تهران با سفر به باکو

با جاذبه های وان در ترکیه آشنا شوید!

معرفی کامل فرودگاه امام خمینی، راه های دسترسی...

راهنمای سفر از تهران به وان | مسیر...

راهنمای سفر از بندرعباس به استانبول | فاصله...

روش های سفر از تبریز به ایروان

راهنمای سفر از بندرعباس به وان

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • اگه شیرینی های آنتالیا رو نخوردی، یعنی اصل سفر رو از دست دادی!

    1404-02-23
  • بهترین تفریحات ایروان که باید امتحان کنید!

    1404-02-23
  • از شرجی جنوب تا خنکای قفقاز | مسیر شگفت انگیز بندرعباس به ایروان

    1404-02-23
  • لیست غذاهای محلی باکو برای عاشقان شکم گردی

    1404-02-22
  • چگونه با کمترین هزینه از اصفهان به وان برویم؟

    1404-02-22

مطالب برتر

  • معرفی شرکت هواپیمایی آفریقای جنوبی

    1398-01-04
  • معرفی هتل توسان در کوش آداسی + تصویر

    1398-07-21
  • هتل های نزدیک به محل برگزاری مراسم بزرگداشت مولانا

    1401-09-28
  • خوشمزه ترین نان هایی که باید در آلمان امتحان کنید!

    1398-07-13
  • به‌صرفه‌ترین هتل‌ها در  چند شهر اروپایی

    1398-07-15
  • پاتایا یا پوکت، کدام یک بهتر است؟

    1398-07-13

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • بهترین هتل های ۵ ستاره وارنا

  • معرفی هتل مانترا پاراماتا سیدنی | ۴ ستاره

  • کرنیش ابوظبی جایی که آسمان و دریا به یکدیگر می‌پیوندند

مطالب جذاب

  • چطور از فرودگاه شنزن چین به مرکز شهر برویم؟

  • با لری پیچ، بنیانگذار گوگل آشنا شوید

  • معرفی فرودگاه بین المللی سالونیک

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

آشنایی با بهترین مناطق برای خوردن غذاهای...

زیباترین مقاصد گردشگری خلیج کوتور در مونته...

سفری فراموش نشدنی به سرزمین ماجراجویی، بلغارستان