الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • راهنمای سفر
    • راهنمای سفر

      ویلاجیو مال، مشهورترین مرکز خرید دوحه قطر

      ۱۴۰۲-۰۶-۲۸

      راهنمای سفر

      هتل رویال تاور کریس، ۴ ستاره اقتصادی در…

      ۱۴۰۲-۰۶-۲۸

      راهنمای سفر

      مکانی مهیج بنام پارک آبی قطر در دوحه

      ۱۴۰۲-۰۶-۳۰

      راهنمای سفر

      علت جذابیت استادیوم های دوحه قطر

      ۱۴۰۲-۰۶-۳۰

      راهنمای سفر

      شهرستان خواف با تاریخی چند هزار ساله

      ۱۴۰۲-۰۶-۲۹

  • اخبار
    • اخبار

      ثبت جهانی کاروانسراهای ایران در یونسکو

      ۱۴۰۲-۰۶-۲۸

      اخبار

      آتش سوزی در یونان گردشگران را فراری داد!

      ۱۴۰۲-۰۵-۱۰

      اخبار

      اولین قطار هوایی با خط مغناطیسی معلق در…

      ۱۴۰۲-۰۴-۲۹

      اخبار

      رصدخانه ایران در مراغه، اولین خانه ستاره‌ شناسان…

      ۱۴۰۲-۰۴-۲۸

      اخبار

      رفع ممنوعیت استفاده از موبایل در هواپیما در…

      ۱۴۰۲-۰۴-۲۵

  • آموزشی
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدیو

برگزاری چهارمین کارگاه سفر و گردشگری با خودروی شخصی

توسط تیم خبری الی گشت 1398-07-16
1398-07-16
کارگاه سفر سعدآباد
620

چهارمین کارگاه سفر و گردشگری با خودروی شخصی

تیم خبری الی گشت به اطلاع علاقمندان به سفر و گردشگری می رساند که پس از برگزاری موفق سه دوره کارگاه سفر و گردشگری، چهارمین دوره این کارگاه با محوریت «سفر با خودروی شخصی» در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد برگزار خواهد شد. این کارگاه در روز ۱۰ دی ماه سال جاری در موزه برادران امیدوار واقع در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد برگزار خواهد شد. با الی گشت همراه باشید تا در مورد این کارگاه و نحوه ثبت نام در آن بیشتر بدانیم.

کارگاه سفر و گردشگری
مطالب مرتبط:
سفر به تاریخ در کاخ موزه های تهران
تکنولوژی هایی برای راحتی در سفر

چهارمین کارگاه سفر و گردشگری مورزه برادران امیدوار با محوریت موضوع «سفر با خودروی شخصی» در سالن سینمای کاخ موزه ملت واقع در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد برگزار می شود. ثبت نام در این کارگاه رایگان است و علاقمندان به سفر و گردشگری می توانند پس از هماهنگی در این کارگاه شرکت کنند. رئوس مطالب مطرح شده در این کارگاه عبارتند از: جهانگردی با خودرو، مقدمات و تجهیزات سفر، دریافت روادید، مسیر و مسیریابی، نرم افزارها و سخت افزارهای مورد نیاز و مرور خاطرات سفر.

این کارگاه با اجرای حسین علی محمدی یکی از جهانگردان ایرانی برگزار می شود که در طول ۱۰ سال اخیر به بیش از ۶۵ کشور جهان سفر کرده و مسافتی بیش از ۱۱۰ هزار کیلومتر را در خارج از مرزهای ایران با خودروی شخصی پیموده است.  پس از پایان دوره چهاارجلسه ای، یادبود شرکت در این دوره ممهور به مهر موزه و امضای برادران امیدوار به شرکت کنندگان اهدا خواهد شد.

موزه برادران امیدوار

اگر به سفر و گردشگری و به ویژه سفر با خودروی شخصی علاقمند هستید شرکت در این کارگاه می تواند نکات مفید و کاربردی زیادی را به شما بیاموزد. این کارگاه در روز دهم دی ماه سال جاری از ساعت ۱۰ الی ۱۲ به صورت رایگان برگزار خواهد شد. علاقمندان به شرکت در چهارمین کارگاه سفر و گردشگری موزه برادران امیدوار می توانند جهت ثبت نام با شماره تلفن ٠٢١٢٢٣٣٩۵٠٣ تماس بگیرند و در روز یاد شده به نشانی میدان تجریش، خیابان شهید فلاحی، خیابان شهید طاهری، مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد، کاخ موزه ملت مراجعه کنند. آدرس دقیق مجموعه سعدآباد را می توانید در نقشه مشاهده کنید.

برادران امیدوار (عیسی امیدوار و عبدلله امیدوار) دو برادر جهانگرد، مستندساز و پژوهشگر هستند که از سال ۱۳۳۳ (۱۹۵۴ میلادی) سفر ماجراجویانه و پژوهشگرانه خود را با دو دستگاه موتورسیکلت آغاز کردند. مرحله اول سفرهای این دو برادر هفت سال به طول انجامید و به کشورهای افغانستان، پاکستان، هند، تبت و سپس آسیای جنوب شرقی و استرالیا سفر کردند. سپس با عبور از اقیانوس اطلس وارد اروپا شدند. مرحله دوم سفر جهانگردی برادران امیدوار با خودرو آغاز شد و این دوره سفر نیز سه سال به درازا کشید. این دو برادر در طول سفرهای پژوهشگرانه خود دستاوردهای باارزشی گردآوری کردند. آثار اهدایی این دوبرادر در موزه برادران امیدوار واقع در مجموعه تاریخی فرهنگی سعدآباد در معرض نمایش عموم قرار گذاشته می شود. در این موزه عکس ها، فیلم ها و همچنین اشیا جمع آوری شده از قاره های آفریقا،آسیا، آمریکا و استرالیا قرار دارد که اولین موزه انسان شناسی در ایران محسوب می شود.

اهمیت سفرها و جهانگردی این دو برادر از این جهت است که آن ها در زمانی سفرهای خود را آغاز کردند که این نوع سفر با دشواری های زیادی همراه بود. نخستین جهانگردان ایرانی، نخستین مسافر قطب جنوب (عبدلله امیدوار) و نخستین مسافر آسیایی که هم به قطب شمال و هم به قطب جنوب سفر کرده (عبدلله امیدوار) از عناوین کسب شده توسط این دو برادر هستند.

سفر برادران امیدوار

مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد به مجموعه عمارت ها و کاخ هایی گفته می شود که در دربند، شمالی ترین  و خوش آب و هواترین منطقه تهران در زمینی به مساحت ۱۱۰ هکتار بنا شده است. موزه برادران امیدوار، نخستین موزه انسان شناسی و جهانگردی است که در سال ۱۳۸۲ با تلاش های سازمان میراث فرهنگی افتتاح شد. این موزه در یکی از کاخ های زیبای مجموعه سعدآباد قرار دارد. بنای اصلی این ساختمان قدیمی و با ارزش مربوط به دوران احمدشاه قاجار است که به عنوان کالسکه خانه سلطنتی مورد استفاده سورچی ها قرار می گرفته است. این بنای زیبا پس از تعمیرات و بازسازی به موزه برادران امیدوار تبدیل شد. برخی از اشیا دیدنی موجود در این موزه عبارتند از: ابزارالات شکار انسان های بومی آفریقایی، اسکیمو، آمازون و …ظروف سفالین فرهنگ اینکایی، حیوانات تاکسیدرمی شده، فسیل و سنگواره های مختلف و تعداد زیادی عکس از مراحل مختلف سفر.

اخبار ایرانایرانگردیخبرسفرفرهنگ و هنر
۰ نظرات
تیم خبری الی گشت

مطلب قبلی
غول های دیده شده در جنگل‌های دانمارک! + تصویر
مطلب بعدی
رییس سازمان میراث فرهنگی: تغییر سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه مشکلی را حل نمی کند.

مطالب مرتبط

ثبت جهانی کاروانسراهای ایران در یونسکو

آتش سوزی در یونان گردشگران را فراری داد!

اولین قطار هوایی با خط مغناطیسی معلق در...

رصدخانه ایران در مراغه، اولین خانه ستاره‌ شناسان...

رفع ممنوعیت استفاده از موبایل در هواپیما در...

استعلام ممنوع ‌الخروجی چگونه است؟ و دلایل آن...

 کشور مالزی میزبان برنامه‌ های روز جهانی گردشگری...

لغو ویزای عمان برای ایرانی ها در سال...

همه چیر درباره سیم کارت مخصوص توریست های...

برگزاری جشنواره گل های لاله در کرج، تهران...

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • ویلاجیو مال، مشهورترین مرکز خرید دوحه قطر

    1402-06-28
  • هتل رویال تاور کریس، ۴ ستاره اقتصادی در منطقه کمر آنتالیا

    1402-06-28
  • ییلاق هالیدشت گیلان، خوش آب و هوا ترین منطقه شهرستان املش

    1402-06-30
  • معرفی هتل پریمیر این دوحه اجوکیشن سیتی، ۳ ستاره اقتصادی دوحه

    1402-06-30
  • راهنمای کامل دریافت ارز مسافرتی در سال ۱۴۰۲

    1402-06-30

مطالب برتر

  • دریاچه ارواح در ایران واقعا وجود دارد؟

    1398-07-16
  • اینجا کانبرا است! پایتخت تماشایی استرالیا به همراه ویدیو

    1401-08-30
  • معرفی مناطق آزاد تجاری ایران

    1399-02-30
  • شهرهای باستانی چین با تاریخ هزاران ساله

    1398-07-21
  • از فراز کوهسنگی مشهد را ببینید!

    1398-07-14
  • ساخت هواپیمای مافوق صوت بوئینگ با سرعتی ۵ برابر سرعت صوت!

    1398-07-16

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Pinterest

سفر و گردشگری

  • روستای هجیج جاذبه ای شگفت انگیز در دل کوه های کرمانشاه

  • ۱۰ خیابان دیدنی در شهر زیبای بارسلونا

  • صنایع دستی شیراز؛ میراث کهن و ماندگاری از فرهنگ اصیل ایرانی

مطالب جذاب

  • اچیمیادزین، کلیسایی که نماد ارمنستان شد+ تصویر

  • معرفی هتل ۴ ستاره رز ریحان بای روتانا در دبی

  • چه کیسه خوابی استاندارد است؟

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • صفحه اصلی
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

همایش بین المللی «گردشگری بیابان لوت» در...

عوامل اصلی آلودگی هوا چیست؟

تجربه ی پرواز با اولین هواپیمای عمود...