الی گشت
  • مجله گردشگری الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر

صربستان در انتظار ورود نخستین گروه گردشگران ایرانی

توسط تیم خبری الی گشت 1398-07-15
نوشته شده توسط تیم خبری الی گشت 1398-07-15
صربستان
782
صربستان

ایران و صربستان به لحاظ فرهنگی و آداب و رسوم به هم نزدیک هستند و علاقه مندان به زبان و فرهنگ ایرانی در بین مردم صربستان بسیار هستند که گروههای گردشگری این امکان را برای آشنایی بیشتر دو کشور با امکانات یکدیگر جهت همکاری های تجاری و اقتصادی فراهم می کند.
در چهاردهمین نشست کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری صربستان که دسامبر سال گذشته در تهران برگزار شد، یادداشت تفاهم همکاری بین دو کشور در هشت بند و برای یک دوره پنج ساله توسط «مسعود سلطانی فر» معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران و «راسیم لیاییچ» معاون نخست وزیر و وزیر تجارت، گردشگری و ارتباطات صربستان به امضا رسید.
هر چند گردشگران زیادی از صربستان از طریق آژانس های گردشگری مختلف یا توسط رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در بلگراد از نقاط مختلف تاریخی، فرهنگی و مراکز تفریحی ایران دیدن کرده اند ولی امضای یادداشت تفاهم نامه همکاری های گردشگری فرصتی برای گسترش این همکاری ها است.
به دنبال تلاش سفارت جمهوری اسلامی ایران در بلگراد و همچنین ‘راسیم لیاییچ ‘ معاون نخست وزیر و وزیر گردشگری، تجارت و ارتباطات صربستان، هفته جاری صربستان میزبان نخستین گروه گردشگران ایرانی متشکل از حدود ۳۰۰ گردشگر خواهد بود.
این گروه با هواپیمای چارتر بصورت مستقیم از تهران به مقصد بلگراد حرکت کرده و از طرف نمایندگان وزارت گردشگری صربستان و همچنین سفارت کشورمان در بلگراد مورد استقبال قرار خواهند گرفت.
وزارت گردشگری صربستان قرار است برای خیر مقدم به گردشگران ایرانی، مراسم ویژه ای را در بلگراد برگزار کند.

معاون نخست وزیر صربستان در نشست اخیر با اشاره به امضای یادداشت تفاهم نامه همکاری های گردشگری با ایران در اجلاس کمیسیون مشترک در تهران گفته بود که اکنون تمام شرایط برای همکاری های گردشگری بین صربستان و ایران فراهم است.
وی گفته بود که گردشگران ایرانی می توانند مناظر گردشگری، فرهنگی، تاریخی و مذهبی فراوانی را در صربستان بازدید کنند.
ایزدی، دبیر اول سفارت جمهوری اسلامی ایران نیز در این دیدار، امکانات فرهنگی و گردشگری دو کشور را گسترده خواند و با بیان اینکه همکاری های گردشگری در جهت منافع ایران و صربستان است، گفت که گردشگران ایرانی و صربستانی می توانند از آثار تاریخی، فرهنگی و تاریخی دو کشور دیدن کنند.
سازمان هوایی مسافرتی صربستان نیز در رابطه با سفر گروهی متشکل از حدود ۳۰۰ گردشگر ایرانی به صربستان اعلام کرد که این سازمان هوایی مجوز نشست هواپیمای چارتر از شرکت هواپیمایی ایران قشم را صادر کرده که قرار است ۱۷ مارس ( پنجشنبه ۲۷ اسفند) در فرودگاه نیکولا تسلا بلگراد فرود آید.
فرود نخستین هواپیمای شرکت هوایی ایرانی در فرودگاه بین المللی نیکولا تسلا بلگراد می تواند شروعی برای برقراری مستمر خط هوایی مستقیم بین بلگراد و تهران باشد که صربستان و ایران در تلاش برای عملی شدن این اقدام هستند.
صربستان و ایران در زمینه های مختلف از جمله، اقتصادی، فرهنگی و ورزشی همکاری خوبی دارند و لغو تحریم ها پس از اجرایی شدن برجام این فرصت را برای گسترش همکاری های دو جانبه بوجود آورده و سفر مقامات بلند دو کشور در سال گذشته میلادی به تهران و بلگراد تاییدی بر این امر است.

صربستان
۰ نظرات
تیم خبری الی گشت

مطلب قبلی
۶ خیابانی که از شهرت جهانی برخوردارند، کدام ها هستند؟
مطلب بعدی
روندهای جدید در سفرهای تشویقی

مطالب مرتبط

گردشگری در خط مقدم بحران – فریاد بی...

برگزاری مسترکلاس پایه و پیشرفته لیفت صورت با...

داروهای غیر مجاز در سفر به تایلند را...

نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی

معتبرترین پاسپورت های جهان برای چه کشورهایی است؟

کم جمعیت ترین کشورهای جهان

احداث مجموعه فرهنگی شمس تبریزی در خوی

طولانی ‌ترین پرواز بدون توقف جهان؛ از نیویورک...

پرده برداری از دنیای انیمیشن| خود را در...

حفاظت از محیط زیست در طبیعت گردی های...

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • گردشگری در خط مقدم بحران – فریاد بی صدای آژانس های مسافرتی در میانه جنگ

    1404-04-10
  • زندگی در مشهد | آیا مشهد جای خوبی برای زندگی است؟

    1404-04-10
  • راهنمای گام به گام سفر به آنتالیا از تهران

    1404-04-10
  • تقویم هیجان انگیز جشنواره‌ های آنتالیا در طول سال

    1404-04-09
  • سفر یک روزه به اطراف تهران | ۳۶ پیشنهاد جذاب

    1404-04-09

مطالب برتر

  • راهنمای سفر به جنوب اسپانیا

    1398-02-02
  • تجربه ای خوشمزه در رستوران های ژاپن به همراه ویدیو

    1401-07-28
  • توریست ها هنوز این کشورها را کشف نکرده اند

    1398-07-22
  • از فستیوال خرید در استانبول جا نمانید!

    1402-04-27
  • این نکات مدیریتی را به خاطر بسپارید

    1395-12-24
  • معرفی هتل ۴ ستاره استیگن برگر در آوگسبورگ

    1397-02-16

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • نخستین گردشگران تاریخ چه کسانی بوده اند؟

  • معرفی هتل کایرو تورین | ۳ ستاره

  • گردش در منچستر انگلیس به همراه ویدیو

مطالب جذاب

  • کمپینگ؛ معنای متفاوتی از سفر (بخش اول)

  • تنگه تامرادی | بکر ترین دره زاگرس

  • همه چیز در مورد فرودگاه آنکارا

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

باقی مانده ای از زندگی سلجوقیان در...

آغاز به کار نمایشگاه بین المللی گردشگری...

بزرگترین دهکده گردشگری ساحلی در عسلویه افتتاح...