الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • راهنمای سفر
    • راهنمای سفر

      در سفر به کوش آداسی از چه شهرهایی…

      ۱۴۰۱-۱۲-۲۸

      راهنمای سفر

      دریاچه های ایران مقصدی رویایی برای سفر در…

      ۱۴۰۱-۱۲-۲۸

      راهنمای سفر

      خوشمزه ترین غذاها را در این رستوران های…

      ۱۴۰۱-۱۲-۲۷

      راهنمای سفر

      بررسی و معرفی ۱۸ مورد از بهترین کافه…

      ۱۴۰۱-۱۲-۱۳

      راهنمای سفر

      معرفی پایانه های مسافربری تهران و امکانات آن…

      ۱۴۰۱-۱۲-۱۰

  • اخبار
    • اخبار

      یونسکو باغ شاهزاده کرمان را به ۳۵ زبان…

      ۱۴۰۱-۱۱-۱۲

      اخبار

      کاهش نرخ بلیط هواپیما چه زمانی اتفاق می…

      ۱۴۰۱-۱۰-۲۶

      اخبار

      بارش شهابی جوزایی در آذر ماه: این چند…

      ۱۴۰۱-۰۹-۱۰

      اخبار

      الی گشت، بهترین سیستم آنلاین خرید بلیط هواپیما

      ۱۴۰۱-۰۸-۲۵

      اخبار

      نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی ۲۰۲۲؛ برای علاقه مندان…

      ۱۴۰۱-۰۷-۱۹

  • آموزشی
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدیو

صفر تا صد دریافت نامه تمکن مالی برای مهاجرت!

توسط 1400-06-15
1400-06-15
نامه تمکن مالی

نامه تمکن مالی یکی از گزینه هایی است که می تواند برای اخذ اقامت کشورهای اروپایی موثر واقع شود.  اگر شما هم جزو افرادی هستید که به دنبال اخذ اقامت اروپا می باشند، حتما نام اقامت تمکن مالی را نیز شنیده اید که به آن خود حمایتی هم گفته می شود. تمکن مالی تضمین می کند که فرد متقاضی برای سفر به کشور مقصد، از توانایی مالی لازم برخوردار می‌باشد و حتی نیازی به کار کردن در کشور مورد نظر نیز ندارد.

فرد متقاضی برای اثبات تمکن مالی خود باید مدارک و مستندات کافی را ارائه دهد تا اخذ اقامت او با موفقیت انجام شود. در واقع شما به یک نامه از سوی بانک نیاز دارید تا اطلاعاتی را در رابطه با موجودی حساب تان برای انواع ویزا‌های توریستی، تحصیلی یا کاری ارائه کند را  تمکن مالی شما را تایید نماید و در نهایت باید این نامه را در اختیار سفارت قرار دهید. در این مقاله قصد داریم شما را با نامه تمکن مالی و روش دریافت آن آشنا کنیم.

برای خرید ارزان ترین بلیط هواپیما داخلی و خارجی اینجا کلیک کنید:

رزرو آنلاین بلیط هواپیمانامه تمکن مالی چیست و چه کاربردی دارد؟

بسیاری از افراد ممکن است به دلایل گوناگونی به دنبال دریافت ویزا کشورهای اروپایی باشند. ویزا می تواند به صورت توریستی، کاری یا تحصیلی باشد که هر یک از این موارد قوانین خاص خود را دارند. بدون شک مسئله اقتصاد یکی از مهم ترین فاکتورها برای سفر به کشور دیگر می باشد و شما باید از پس هزینه های خود در کشور موردنظرتان بر بیایید. اگر می خواهید ویزا تحصیلی کشوری را دریافت کنید، در قدم اول باید ثابت کنید که توانایی پرداخت هزینه تمام دوره تحصیلی، اقامت، خورد و خوراک و سایر هزینه ها را دارید.

برای این کار به نامه تمکن مالی نیاز دارید که از سوی بانک صادر می شود. در واقع، این نامه گواهی می دهد که فرد متقاضی از وضعیت مالی و اقتصادی خوبی برخوردار است و هدف او مهاجرت نیست و پس از مدت زمان تعیین شده  به کشور خود باز خواهد گشت. تمامی این موارد به وسیله نامه تمکن مالی اثبات می‌شود و داشتن آن الزامی است.

نامه تمکن مالیبا مراحل دریافت نامه تمکن مالی آشنا شوید

اگر از وضعیت حساب مالی تان اطمینان دارید باید بگوییم که فرآیند دریافت نامه تمکن مالی بسیار ساده است و پیچیدگی خاصی ندارد. برای دریافت گواهی تمکن مالی یا همان گواهی خود حمایتی، کافی است به شعبه بانکی که حساب اصلی شما در آنجاست مراجعه کنید و درخواست گواهی بدهید. برای این کار به مدارکی از جمله، شناسنامه، کارت ملی، پاسپورت و وکالت نامه نیاز دارید و همچنین باید فرم درخواست صدور گواهی تمکن مالی را تکمیل کرده و به همراه داشته باشید. نامه مورد نظر از طرف بانک به های فارسی و انگلیسی صادر شده و اطلاعات لازم در آن درج می‌ شود.

 فراموش نکنید که هنگام دریافت گواهی تمکن مالی از بانک، به موارد زیر توجه کنید:

  • گواهی مورد نظر حتما در سربرگ مخصوص بانک صادر شده باشد.
  • گواهی بانک باید به نام شخص متقاضی باشد. در صورتی که متقاضی متاهل باشد، بانک می تواند گواهی را به نام همسرش هم صادر نماید.
  • یکی از مهم ترین نکات، درج اطلاعاتی از جمله آدرس پستی بانک، شماره تماس بانک و آدرس ایمیل بانک در گواهی می باشد. در این شرایط سفارت می تواند در صورت نیاز برای تایید اطلاعات مندرج، با بانک مربوطه تماس برقرار کند.
  • شماره حساب شما باید به صورت دقیق در نامه درج شده باشد.
  • تاریخ افتتاح حساب یکی از مواردی است که سفارت به آن توجه می‌کند. دقت کنید که باید حداقل ۶ ماه از تاریخ افتتاح حساب تان گذشته باشید.
  • موجودی حساب در روزی که گواهی صادر می شود، به صورت دقیق درج شود.
  • با توجه به قوانین کشور مقصد، باید میانگین موجودی شما طی سه یا شش ماه گذشته نیز در گواهی درج شود.

نکات کلیدی برای برای دریافت نامه تمکن مالی

  • حواستان باشد که حساب خود را شش ماه پیش از صدور درخواست ویزا شارژ کنید زیرا میانگین موجودی حساب شما طی شش ماه گذشته، در پذیرش یا ریجکت شدن درخواست‌تان بسیار موثر می باشد. بنابراین بهتر است موجودی حساب مورد نظر را به مدت شش ماه شارژ کنید و آن را برداشت نکنید تا میانگین بالایی داشته باشید. هر چه این مبلغ بیشتر باشد، شانس شما برای دریافت ویزا کشور مورد نظر افزایش می یابد.
  • نامه تمکن مالی حتما باید به زبان بین المللی یعنی زبان انگلیسی باشد و هم چنین باید مهر رسمی بانک در آن موجود باشد.
  • واحد پولی درج شده در نامه باید به ریال و همچنین مطابق با ارز رسمی کشور مقصد درج شده باشد. البته در بیشتر موارد واحد پولی دلار برای اکثر کشورها قابل قبول می باشد.

گردش حسابراست گو باشید!

  • دقت داشته باشید که به هیچ عنوان ادعای داشتن مبلغی بیش از موجودی تان را نکنید. اگر مبلغ اعلام شده با مبلغی که در نامه تمکن مالی ذکر شده مطابقت نداشته باشد، به دلیل عدم صداقت با مسئولین صدور ویزا، با درخواست شما مخالفت خواهد شد. پیشنهاد ما این است که حتی مبلغی کمتر از موجودی حسابتان را در پروفایل خود درج کنید. با این روش مسئولان سفارت از تمکن مالی شما اطمینان حاصل می کنند.
  • فاصله زمانی بین صدور تمکن مالی و درخواست ویزا شما نباید طولانی باشد.
  • اگر بانک مورد نظر نامه تمکن مالی را به زبان فارسی صادر کرد، باید آن را به کمک دارالترجمه‌های رسمی دولتی به زبان انگلیسی ترجمه نمایید. دقت کنید ترجمه این مدارک باید توسط مترجم‌های دارای مدرک قانونی از قوه قضائیه انجام شود. نامه ترجمه شده باید دارای مهر رسمی قوه قضائیه ایران باشد. فراموش نکنید که اصل نامه به زبان فارسی را هم در پرونده خود قرار دهید.
  • گواهی تمکن مالی بر خلاف نامه گردش حساب، تک برگی می باشد و شامل تراکنش‌های مالی افراد نمی شود. در نظر داشته باشید که بانک مربوطه هیچ مسئولیتی در قبال تمکن مالی متقاضی در قبل یا بعد از بازه زمانی تعیین شده ندارد.

تمکن مالی با گردش حساب چه فرقی دارد؟

اگر تصمیم دارید برای دریافت ویزا کشورهای اروپایی اقدام کنید، باید مدارک مورد نیاز را به درستی و به دقت بررسی کنید. بسیاری از کشورها برای صدور ویزا، نیاز به نامه تمکن مالی دارند اما کشورهایی هم هستند که از شما گردش حساب می‌خواهند. گردش حساب در واقع پرینتی از حساب شما می باشد که با توجه به درخواست سفارت و متقاضی می‌تواند تعداد برگ های متفاوتی داشته باشد و شامل تاریخ شروع و پایان متفاوتی باشد. در صورتی که نامه تمکن مالی یک برگه است که صرفا میزان توانایی مالی متقاضی را مشخص می‌کند. میزان موجودی حساب در گواهی تمکن مالی و گردش حساب ذکر می شود اما گردش حساب شما در نامه تمکن درج نخواهد شد. هردو این نامه ها می‌توانند به زبان فارسی و انگلیسی صادر شوند اما برای تحویل به سفارت حتما باید به زبان انگلیسی باشند.

نامه تمکن مالیاز ارائه گواهی جعلی بپرهیزید!

متاسفانه بسیاری از افراد این موضوع را بسیار پیش پا افتاده در نظر می گیرند و در فکر دور زدن سفارت هستند! فراموش نکنید که تمام مدرک ارائه شده از جانب شما به راحتی برای سفارت قابل استعلام هستند. آماده کردن نامه تمکن مالی جعلی ریسک بسیار بالایی دارد و باید عواقب آن را بپذیرید. از پیامد های اینکار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پیگیری قانونی و قضایی
  • رد شدن درخواست ویزا و از بین رفتن زمان و هزینه ای که صرف کرده اید
  • بلاک شدن فرد متقاضی به مدت ۵ تا ۱۰ سال از درخواست ویزای مجدد
  • ذهنیت منفی و بی اعتمادی سفارت نسبت به سابقه شما

جمع بندی نکات نهایی

  1. به طور کلی نیازی نیست موجودی شما بیشتر از مبلغ مورد نیاز باشد اما برای اطمینان بیشتر پیشنهاد می کنیم موجودی تان کمی بیشتر باشد.
  2. شما می توانید مبلغ مورد نیاز را یک روز قبل از دریافت گواهی تمکن به حساب واریز کنید. اما بهتر است حسابتان را از ۶ ماه قبل شارژ کنید.
  3. شما می توانید از روز بعد دریافت نامه تمکن، از حساب خود برداشت کنید اما توصیه می شود تا زمان صدور ویزا  به موجودی حساب تان دست نزنید.
  4. معمولا بانک های خصوصی راحت تر اقدام به صدور گواهی تمکن می نمایند.
  5. بسیاری از دانشگاه ها و سفارتخانه ها نیازی به ارائه پرینت مبالغ ورودی و خروجی حساب ندارند و آن را الزامی نمی دانند.
  6. شما می توانید گواهی تمکن مالی را از حسابی کسی غیر از فرد متقاضی مانند پدر یا مادرتان دریافت کنید به این شرط که از صاحب حساب تعهدنامه محضری داشته باشید.
  7. بهتر است گواهی تمکن مالی را از بانک های شناخته شده دریافت کنید.
  8. در صورت درخواست ویزا تحصیلی، ارائه اسکن گواهی از طریق ایمیل به دانشگاه کافی است.
  9. تاریخ اعتبار نامه تمکن مالی با توجه به دانشگاه مورد نظر متفاوت می باشد و در بیشتر مواقع تا شش ماه قابل قبول هستند.
  10. مدارکی از جمله سند خانه، ماشین، زمین و غیره برای دریافت گواهی تمکن قابل قبول نیستند و برای این کار فقط به پول نقد نیاز دارید.
  11. اگر موفق به دریافت بورسیه تحصیلی شده اید، از ارائه گواهی تمکن برابر مبلغ بورسیه معاف خواهید شد! به عنوان مثال اگر دانشگاه درخواست گواهی  ۹۰۰۰ یورویی دارد و میزان بورسیه تحصیلی شما  ۵۰۰۰ یورو می باشد، فقط کافیست گواهی ۴۰۰۰ یورویی آماده کنید. قابل توجه است که افراد مشمول ” فول فاند ”  از ارائه گواهی تمکن مالی معاف می باشند!

مدیریت امور مالی

نتیجه گیری

این روزها بسیاری از افراد به فکر اخذ ویزاهای توریستی، تحصیلی و کاری هستند و تصمیم دارند برای اهداف گوناگون به کشور دیگری سفر کنند. برای این کار به نامه تمکن مالی نیاز دارید تا کشور مقصد از توانایی مالی شما برای تامین مخارج تان در طول اقامت در کشور مورد نظر، اطمینان حاصل کند. برای دریافت گواهی تمکن مالی باید به بانک معتبری که در آن حساب دارید مراجعه کنید و مدارک مورد نیاز را تحویل دهید. دقت کنید که هر کشور قوانین مخصوص به خود را دارد. بنابراین پیش از هر اقدامی حتما مقررات موجود را بررسی کنید.

سفرنکات سفرهزینه های سفر
۱ نظرات
مطلب قبلی
۸ مورد از زیبا ترین معماری فرودگاه ها در جهان
مطلب بعدی
سنتورینی ایران کجاست؟

مطالب مرتبط

چند مکان دنج برای این که سیزده به...

ویژه برنامه نوروزی عید تا عید در بزرگ...

معرفی تالاب ها و دریاچه های صورتی ایران

کلیساهای معروف ایران از دیدنی ترین جاذبه های...

معرفی هتل کنراد استانبول، ۵ ستاره ای لوکس

سوغات سنندج، از خوراکی های خوشمزه تا صنایع...

اوج هیجان در ترسناک ترین ترن هوایی های...

قشنگ ترین عکس ها را در چشم اندازهای...

صرف لذیذ ترین غذاها در رستوران های ستاره...

تاریخی ترین و معروف ترین کلیساهای استانبول را...

۱ نظرات

صادق علی 1401-02-21 - 8:13 ب.ظ

افغانستان

پاسخ

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • در سفر به کوش آداسی از چه شهرهایی می توان دیدن کرد؟

    1401-12-28
  • دریاچه های ایران مقصدی رویایی برای سفر در فصل بهار

    1401-12-28
  • خوشمزه ترین غذاها را در این رستوران های جاده چالوس امتحان کنید!

    1401-12-27
  • چند مکان دنج برای این که سیزده به در ۱۴۰۲ در خانه نمانیم!

    1401-12-15
  • ویژه برنامه نوروزی عید تا عید در بزرگ ترین مرکز خرید ایران

    1401-12-27

مطالب برتر

  • خطرناکترین کشورها در سال ۲۰۲۱

    1399-10-25
  • نحوه ایجاد یک پکیج یا بروشور مسافرتی تاثیرگذار

    1398-07-15
  • چطور از فرودگاه بوردو فرانسه به مرکز شهر برویم؟

    1397-03-01
  • بهبود شرایط با بکارگیری درست آموزش و رهبری

    1395-10-28
  • معرفی هتل ۴ ستاره اطلس در وارنا

    1397-02-29
  • آیا معنای پرچم کشورهای مختلف را می دانید؟

    1399-02-27

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Pinterest

سفر و گردشگری

  • از سرگیری خدمات خطوط هوایی KLM در تهران

  • معرفی هتل تاورن بیچ پوکت | ۵ ستاره

  • همه چیز درباره بزرگترین کشور جهان !

مطالب جذاب

  • ۱۰ غذایی که در هیچ جا جز آمریکای جنوبی پیدا نمی کنید!

  • با بوکاپ، رنگارنگ ترین محله در آفریقای جنوبی آشنا شوید!

  • معرفی هتل هیلتون گاردن این رم ایرپورت | ۴ ستاره

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • صفحه اصلی
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

معرفی هتل مریوت ریو | ۵ ستاره

چه شهرهایی در ایران فرودگاه دارند؟

راهنمای سفر به جزیره لاوان؛ مروارید پنهان...