الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • راهنمای سفر
    • راهنمای سفر

      قلعه الموت، جایی برای تماشای تاریخ و طبیعت

      ۱۴۰۲-۰۳-۱۳

      راهنمای سفر

      بازار اردبیل ، گذر از دالان تاریخ

      ۱۴۰۲-۰۳-۱۳

      راهنمای سفر

      ۱۰ تا هتل دوستدار حیوانات در آنتالیا

      ۱۴۰۲-۰۳-۱۳

      راهنمای سفر

      ۱۰ تا از بهترین هتل های منطقه لارا…

      ۱۴۰۲-۰۳-۱۳

      راهنمای سفر

      راهنمای دریافت ویزای تایلند

      ۱۴۰۲-۰۳-۱۳

  • اخبار
    • اخبار

      همه چیر درباره سیم کارت مخصوص توریست های…

      ۱۴۰۲-۰۲-۳۱

      اخبار

      شرایط دریافت ویزای عمان برای ایرانی ها در…

      ۱۴۰۲-۰۲-۲۵

      اخبار

      برگزاری جشنواره گل های لاله در کرج، تهران…

      ۱۴۰۲-۰۲-۲۰

      اخبار

      برگزاری مراسم گلاب گیری کاشان در اردیبهشت ماه

      ۱۴۰۲-۰۲-۱۸

      اخبار

      طرح لغو ویزای ایران و روسیه از ۱۴۰۲…

      ۱۴۰۲-۰۲-۰۶

  • آموزشی
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدیو

چطور می توانید هواپیمای شخصی بسازید؟

توسط 1398-07-16
1398-07-16
838

نحوه ساخت هواپیما توسط خودتان

در جهان امروز هواپیما ها و جت های بسیاری ساخته می شود که کاربری های متعددی دارند. شاید تقریبا نیمی از مردم جهان برای سفر و جابه جایی بلیط هواپیماهای مسافربری را خریداری کنند. همچنین هواپیماهای کوچک و تک نفره ای وجود دارد که بسیاری از خلبان ها و افرادی که عاشق پرواز هستند به سراغ آن ها می روند. این هواپیماهای کوچک در بسیاری از فرودگاه های محلی به راحتی به پرواز در می آیند. شرکت های بسیاری بزرگی در جهان برای ساخت هواپیما وجود دارد که برای نمونه می توان به شرکت بوئینگ اشاره کرد. اما اگر بخواهید برای خودتان هواپیما بسازید چطور؟ باید چه کارهایی انجام بدهید؟ آیا کسانی در دنیا وجود دارند که تاکنون این کار را انجام داده باشند؟ مجله الی گشت شما را با سازنده های هواپیماهای شخصی و نحوه ساخت هواپیما توسط خودتان آشنا می نماید.

نحوه ساخت هواپیما توسط خودتان
مطالب مرتبط:
سازمان ایمنی هوایی آمار سوانح هواپیمایی ۲۰۱۸ را منتشر کرد
متفاوت ترین رنگ آمیزی های بدنه هواپیما
هواپیماهای آزمایشی که تاکنون در مورد آن ها نشنیده اید

اگر می خواهید که در آسمان ها با هواپیمایی که خودتان طراحی کرده اید و ساخته اید، پرواز کنید، این مطلب را تا انتها بخوانید. در اینجا نحوه ساخت هواپیما توسط خودتان را به شما آموزش می دهیم. برای انجام این کار، راه سخت و دشواری را در پیش دارید اما بدانید که انجام چنین کاری ناممکن نیست.

در این راه می توانید از ابزارهای ارزان کمک بگیرید. همچنین با مشورت با خلبان های کار کشته و ماهر  البته کسانی که تاکنون چنین کاری را انجام داده اند، می توانید راه را برای یادگیری نحوه ساخت هواپیما توسط خودتان آسان تر نمایید.

هواپیمایی که خودتان طراحی کرده اید

ابتدا هواپیمای مجازی خود را بسازید

ابتدا برای اینکه با روند پروژه ساخت هواپیمای خود آشنا شوید، می توانید از نرم افزارهای مختلفی که در این زمینه وارد بازار شده است، کمک بگیرید. برای اینکه ایده های خود را تست کنید، ابتدا برنامه X-Plane را بر روی سیستم خود نصب کنید. برنامه های مشابه بسیاری را همانند این برنامه پیدا خواهید کرد. این برنامه به شما اجازه می دهد که هواپیمای خود را در دنیای مجازی طراحی کنید و سپس به شما اجازه می دهد که آن را در یک فضای حقیقی به پرواز در آورید و در مجموع عملکرد پرواز آن را به صورت واقع بینانه بررسی کنید. طرح هواپیمای خانگی دیوید رز (David Rose) از برنامه ای استفاده کرده بود که به او اجازه می داد با برنامه اتوکد و طراحی هواپیما به نام (the CAD program AirplanePDQ) کار کند. این برنامه را با پرداخت هزینه ای به مبلغ ۱۹۸ دلار می توانید خریداری کنید. او می گوید که با کمک دو نرم افزار گفته شده در بالای متن و ترکیب آن دو می تواند کارها و پروژه هایی با مبلغ ۳۰۰۰۰ دلار را به راحتی انجام دهد و هر چه می خواهد طراحی نماید.

ابتدا هواپیمای مجازی خود را بسازید

ساختار اصلی هواپیما را طراحی نمایید

برای نحوه ساخت هواپیما توسط خودتان و طراحی ساختار بدنه آن و اینکه عملکرد حرکت هواپیما را درک کنید، به شما توصیه می کنیم که ابتدا به سراغ کتاب ها بروید. کتاب های بسیاری در این مورد نوشته و چاپ شده است. کتاب طراحی هواپیماهای مدرن (Modern Aircraft Design) نوشته مارتین هولمن (Martin Hollmann) را حتما بخوانید. نسخه انگلیسی آن را می توانید از سایت های مشهور خارجی تهیه کنید. هولمن همچنین کلاس های طراحی بسیاری را برای پرواز و مشاوره ساخت ساختار اصلی هواپیما برای پرواز برگزار می کند. برای آشنایی با نحوه ساخت هواپیما توسط خودتان و انواع مدل های هواپیماهای بدون سرنشین خانگی می توانید از این کتاب ها و کلاس ها کمک بگیرید

کمک بگیرید

انجمن های هوایی پرتجربه ای در مناطق مختلف جهان و در کشورهای مختلف وجود دارد که می توانید برای یادگیری نحوه ساخت هواپیما توسط خودتان از آن ها کمک بگیرید. انجمن ها و سازمان های علاقه مند به هوانوردی نیز برای کمک به شما بهترین انجمن ها هستند. دیدن افراد آشنا و محلی همانند خودتان می تواند تشویقی برای انجام چنین کار بزرگی باشد. دیدن این افراد می تواند به شما انگیزه مثبت دهد. می توانید در مورد مسائل فنی از این افراد مشاوره بگیرید و حتی اگر در جایی از پروژه به کمک نیاز داشتید، از آن ها کمک بگیرید. متعجب خواهید شد اگر در حین روند پروژه ببینید که بسیاری از افراد علاقه مند به داوطلب شدن برای کمک به شما هستند و حتی وقت و زمان خود را برای ساخت هواپیمای شما صرف می کنند.

ساختار هواپیما را طراحی نمایید

مشغول به کار شوید

در نهایت برای اینکه نحوه ساخت هواپیما توسط خودتان را به انتها برسانید باید دست به کار شوید. تنها نشستن و صحبت یا مشورت با خلبان ها و افراد مشاور کافی نیست. روند ساخت یک هواپیمای تک سرنشین و کوچک بسیار طولانی و زمان بر است. کسانی که شروع به ساخت هواپیما برای خودشان می کنند، باید به مدت حداقل ۲ سال انرژی بگذارند. صرف انرژی زیاد و زمان طولانی برای این کار، می تواند گاهی خسته کننده باشد اما لازم است. حتی شاید مجبور باشید که جمعه و روزهای تعطیلتان را هم مشغول به کار شوید. هول من (Hollmann) یکی از سازندگان هواپیمای کوچک و شخصی می گوید: “و تمام این صحبت ها راجع به زمانی که باید بگذارید تنها زمانی است که تمام روند کار و پروژه را به درستی طی کرده باشید”. برای اینکه با نحوه ساخت هواپیما توسط خودتان بیشتر آشنا شوید و در طول مسیر طولانی آن اشتباه نکنید، بی گدار به آب نزنید. در طول روند پروژه همواره همه مسائل را دوباره و دوباره بررسی کنید.

روند ساخت یک هواپیمای تک سرنشین

اگر دلتان نمی خواهد که ابتدا از روی یک طرح اولیه و پلان هواپیمایتان را بسازید، چه باید انجام دهید؟ در این صورت  بهتر است که یک بدنه آماده خریداری کنید. آن چه مد نظرتان است را می توانید از تولیدکنندگان قطعات هواپیما و مونتاژ کنندگان خریداری کنید. بعضی از تولید کنندگان حتی به شما اجازه می دهند که به دیدن کارخانه آن ها بروید و با کمک و راهنمایی کارمندانشان، آنچه که لازم دارید را جمع آوری کنید. باید بدانید که برای آماده سازی و نحوه ساخت هواپیما توسط خودتان به چه وسایلی نیاز دارید. با انجام این کار و رفتن به سراغ مونتاژ کاران، در واقع از مزیت جلو انداختن زمان ساخت هواپیمایتان بهره مند می شوید. چرا که با این کار به طور بالقوه زمان ساخت را از ماه ها به هفته ها کاهش خواهید داد.

دومین شیوه ساخت هواپیما

در نزدیکی محل سکونت خود بگردید

قبل از اینکه مستقیما به سراغ شرکت مورد نظر بروید، مطمئن شوید که هواپیمایی که قصد ساخت آن را دارید، برای شما مناسب است یا خیر. کمی مطالعه کنید. مدل های مختلف هواپیمایی موجود را بخوانید. طرح های موفق تر دارای انجمن های آنلاین فعالی هستند که سازندگان آن ها می توانند تخصص خود را با شما به اشتراک بگذارند. اندی چیاوتا (Andy Chiavetta)، رییس خلبانان و سرپرست خدمه هواپیمایی رنو می گوید: “تصمیم خود را فقط بر اساس یک بدنه هواپیمای شبیه به آنچه که مد نظرتان دارید، نگیرید. بلکه حتما با افرادی که آن ها را رانده اند نیز، صحبت کنید”.

مصالح ساخت هواپیما

سه نوع مصالح اصلی در نحوه ساخت هواپیما توسط خودتان و برای هواپیماهای خانگی وجود دارد: چوب، فلز و کامپوزیت. هر کدام از این متریال ها و مواد، مزایای خود را دارد و نیازمند ابعاد متفاوتی است. این متریال ها را کاملا بشناسید تا بهترین بهترین اشکال و احجام را از آن ها در بیاورید. همچنین با بالابردن اطلاعات خود راجع به متریالی که انتخاب کرده اید، راحت تر می توانید بدنه هواپیما و دیگر قسمت های آن را بسازید. هر ساله، کنفرانس عظیم EAA AirVenture در اوشکوش (Oshkosh)، ویسک (Wisc)، برگزار می شود. در این برنامه و همایش، کارگاه های آموزشی بسیاری برگزار می شود که در آن پیمانکاران می توانند با روش های مختلف و تکنیک های جدید در این راستا آشنا شوند.

قسمت های اصلی هواپیما

با پروژه های کوچک شروع کنید

تولیدکنندگانی همانند هواپیمایی ون (Van’s Aircraft) قطعات کیت و لازم را به فروش می رسانند. برای نحوه ساخت هواپیما توسط خودتان باید مجموعه ای از قسمت های اصلی هواپیما مانند دم هواپیما و بدنه هواپیما را از این شرکت ها خریداری کنید. با این کار نه تنها در زمان خود صرفه جویی کرده اید بلکه هزاران دلار پول نیز پس انداز نموده اید. اگر در جریان ساخت هواپیما از دم هواپیما و شکل بدنه خود راضی نبودید می توانید دوباره آن قطعه را به شرکت مورد نظر ارجاع داده و قطعه دیگری بگیرید. همیشه گزینه های تعویض را هم مد نظر داشته باشید. قدمی بزرگ در همان ابتدا بر ندارید. هر چند از مدل هواپیمای خود مطمئن هستید اما در عمل ممکن است به مشکل برخورد کنید. پس منعطف باشید و قبل از خرید هر قطعه، موضوع تعویض را با شرکت ارائه دهنده کیت های قطعات هواپیمایی در میان بگذارید.

مصالح ساخت هواپیما

واقع بین باشید

حتی اگر عضو گروهی برای ساخت هواپیما هستید یا در برنامه نحوه ساخت هواپیما توسط خودتان با عده دیگری مشارکت دارید، باید تعهدی جدی به این جریان داشته باشید. احداث یک هواپیما که بتواند پرواز کند، نیاز به تعهد جدی افراد گروه دارد. اندی چیاوتا (Andy Chiavetta) در این مورد می گوید کیت های بسیاری برای ساخت هواپیما به افراد مختلف فروخته شده است اما ساخت هیچ یک از این هواپیماها به پایان نرسیده و همچنان در گاراژ افراد خاک می خورند.

منبع: popularmechanics.com

صنعت هواپیماییگردشگری: صنعت هوانوردی
۵ نظرات
مطلب قبلی
افزایش قابل توجه گردشگران خارجی در آذربایجان شرقی
مطلب بعدی
آداب و رسوم عجیب ازدواج در سراسر جهان!

مطالب مرتبط

مراکز خرید اردبیل، مکانی برای خرید هنرهای دستی...

بهترین برندها برای خرید در استانبول کدام اند؟

بهترین هتل های اردبیل برای اقامتی راحت و...

چرا خانه تاریخی صادقی در اردبیل شهرت زیادی...

معرفی هتل کریستال پرستیژ الیت آنتالیا، ۵ ستاره...

دیدنی ها و جاذبه های پوکت تایلند که...

بهترین زمان سفر به برزیل از نظر آب...

معرفی فرودگاه اردبیل

چرا باید قبل از مرگ به برزیل سفر...

روستای هجیج جاذبه ای شگفت انگیز در دل...

۵ نظرات

امیر 1399-10-01 - 2:51 ب.ظ

سلام و خسته نباشید؛
میخواستم بدونم ۳ کاناله بودن یا ۵ کاناله بودن هلیکوپتر کنترلی سایما آرسی علاوه بر قیمت بر مورد دیگری تاثیر گذار هست؟ تفاوت کانال باعث چی میشه؟

پاسخ
شبیر احمد 1400-02-13 - 1:03 ب.ظ

این سایت بی نظیر است فقط همین وبس

پاسخ
havapeima 1400-05-01 - 8:00 ب.ظ

قسمت اصلی نیروی ایرودینامیک هواپیما دستساز در کدوم قسمت قرار میگیرد راهنمایی کنید لطفا؟

پاسخ
خلبان 1400-07-03 - 8:39 ب.ظ

میشه توضیح درباره ساخت هواپیما بدید که مثلاً چه چیز هایی میخواد یا مثلاً موتور رو اونجا بزارید یا باله رو ببرید…

پاسخ
مقیمی 1400-10-22 - 3:55 ب.ظ

سلام حتما بگید متورهواپیمارو کجا می فروشن

پاسخ

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • قلعه الموت، جایی برای تماشای تاریخ و طبیعت

    1402-03-13
  • مراکز خرید اردبیل، مکانی برای خرید هنرهای دستی هم میهنان ترک

    1402-03-13
  • بازار اردبیل ، گذر از دالان تاریخ

    1402-03-13
  • ۱۰ تا هتل دوستدار حیوانات در آنتالیا

    1402-03-13
  • ۱۰ تا از بهترین هتل های منطقه لارا آنتالیا

    1402-03-13

مطالب برتر

  • غار یخی چما، بزرگترین منبع آب شیرین ایران + تصویر

    1398-07-21
  • سفر به شهرهای ماورائی خاورمیانه

    1399-05-04
  • ۴ خیابان معروف در مادرید

    1398-07-16
  • سفر به تاریخ در کاخ موزه های تهران

    1398-07-16
  • اپلیکیشنی کاربردی برای ثبت اطلاعات شخصی

    1398-07-13
  • پمپ آدرنالین در جنوب آسیا!

    1396-05-10

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Pinterest

سفر و گردشگری

  • معرفی هتل هرمس آتن | ۳ ستاره

  • با معابد تایلند آشنا شوید

  • گردشگری مجازی، دور دنیا با یک کلیک

مطالب جذاب

  • ۸ کار جالبی که در آگرا می‌توانید انجام دهید

  • معرفی هتل پالم بیچ لارناکا | ۴ ستاره

  • ۱۵ دلیل برای سفر به ایلام

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • صفحه اصلی
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

معرفی هتل کرون پالاس تفلیس | ۴...

معرفی هتل مجلل درویشی مشهد

۱۰ نکته برای یک سفر پاییزی دلنشین...