راهنمای سفارت سوئد و اخذ ویزای این کشور

سفارت سوئد

سوئد، کشوری در شمال اروپا و شبه جریزه اسکاندیناوی است و در خیلی از جهات بهشت گردشگران است. اگر عاشق گشت و گذار در میان طبیعت بکر هستید مطمئنا نمی توانید چشم روی این کشور زیبا ببندید، کشوری که باید هوای تمیز طبیعتش را استشمام کنید و از دیدن چشمه ها و رودخانه های کریستالی و زلالش به وجد بیایید. در سوئد هزاران جنگل بکر و دریاچه باشکوه در انتظارند تا آن ها را کشف کنید. از طرفی جاده ها و حمل و نقل عمومی عالی، شهروندانی مهمان نواز و کمک رسان و غذاهای متحول شده و خوشمزه سوئد را از پرطرفدارترین کشورهای دنیا کرده است. سفر به یکی از مرفه ترین و شادترین کشورهای دنیا با پر از گنجینه های تاریخی و ماجراجویی های هیجان انگیز مطمئنا می تواند یکی از بهترین سفرهای عمرتان باشد. اگر خیال دارید سفری به این کشور ترتیب دهید یکی از کارهایی که در مقدمات سفر باید انجام دهید گرفتن ویزا است. می خواهید بدانید که برای گرفتن این ویزا چه اقداماتی باید انجام دهید؟ در ادامه الی گشت را همراهی کنید تا با راهنمای سفارت سوئد و اخذ ویزای این کشور آشنا شوید.

سوئد

اطلاعات کلی از سفارت سوئد

مطالب مرتبط:
محله های معروف مالمو سوئد
راهنمای سفر به استکهلم

آدرس سفارت سوئد در ایران: تهران، خیابان پاسداران شمالی، بالاتر از خیابان فرمانیه، خیابان بوستان، نبش نسترن، پلاک ۲۷

تلفن تماس سفارت: ۲۳۷۱۲۲۰۰

صندوق پستی: ۴۵۸-۱۹۵۷۵

شماره فکس: ۲۲۲۹۶۴۵۱

ساعات کاری سفارت: روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ تا ۱۶:۳۰ و پنج ‌شنبه‌ ها از ساعت ۸ تا ۱۵

ساعات پاسخگویی تلفنی سفارت:‌ روزهای یکشنبه تا پنج‌ شنبه از ساعت ۹ تا ۱۳ و ۱۴ تا ۱۶

ویزای سوئد

بخش حقوقی و کنسولی سفارت

حتما می دانید که کنسولگری، دفتر نمایندگان دیپلماتیک یک کشور در کشوی دیگر است. شاید بپرسید فرق آن با سفارت چیست؟ اغلب به دفتر اصلی که در پایتخت هر کشور قرار دارد سفارت خانه می گویند و دفترهایی که در شهرهای دیگر هستند کنسولگری نامیده می شوند. نباید انتظار داشته باشید که همه خدماتی که در سفارت خانه ها ارائه می شوند در کنسولگری هم باشند چون معمولا کنسولگری ها کارهای سیاسی نمی کنند،  فقط روی کارهای تجاری و بازرگانی متمرکز هستند.

زمان مراجعه به بخش کنسولی سفارت: برای رفتن به بخش کنسولی سفارت سوئد می توانید در صورتی که وقت قبلی داشته باشید از یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ به بخش کنسولی مراجعه کنید.

زمان مراجعه حضوری برای بخش ویزا: روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ تا ۱۳

ساعات پاسخگویی تلفنی بخش ویزا: روزهای یکشنبه تا پنج ‌شنبه از ساعت ۱۴ تا ۱۶

چطور وقت سفارت سوئد بگیریم؟

اگر قصد درخواست ویزای سوئد داشته باشید باید برای سفارت سوئد وقت بگیرید. برای وقت گرفتن باید اقدام به پر کردن فرم درخواست ویزا به صورت آنلاین کنید. لازم است که به صورت همزمان هزینه سفارت را هم بپردازید، بعد از انجام این اقدامات وقت سفارت را دریافت می کنید. این که وقت سفارت به صورت آنلاین گرفته شود از تاریخ ۱ آگوست سال ۲۰۱۶ متداول شده، برای گرفتن این فرم باید به سایت اداره مهاجرت بروید فرم را کامل، هزینه را پرداخت و وقت مورد نظر خود را انتخاب کنید. اگر می خواهید برای چند نفر وقت بگیرید هر کدام از شما به طور جداگانه وقت رفتن به سفارت را دریافت می کند. قبل از اینکه وقت مورد نظرتان را انتخاب کنید حواستان باشد که این زمان از هر نظر برایتان مناسب باشد چون بعد از تایید نهایی وقت را نمی توانید تغییر دهید و حتی اگر نتوانستید در روز مشخص به سفارت بروید باید دوباره همه این مراحل را از اول انجام دهید و وقت بگیرید.

ویزای سوئد

چه مدارکی برای اخذ ویزای توریستی سوئد نیاز داریم؟

اگر از متقاضیان دریافت ویزای سوئد هستید باید کلیه مدارک اصلی و همینطور مدارک پشتوانه ای که باتوجه به شرایط هر فرد از او درخواست می شود را به سفارت تحویل دهید. لازم است که قبل از اینکه درخواست ویزا را به سفارت ارائه دهید مطمئن شوید که تمام مدارک زیر را تهیه کرده اید. در صورتی درخواست ویزای شما توسط سفارت بررسی می شود که سوئد مقصد اصلی سفرتان باشد و تاریخ سفر را حداکثر سه ماه بعد از زمان مراجعه به سفارت در نظر بگیرید.

  • فرم آنلاین درخواست ویزا را چاپ، تکمیل و امضاء کنید. کسانی که کمتر از ۱۸ سال هستند فرمشان باید توسط سرپرست قانونی به امضاء برسد.
  • پاسپورتی که بعد از خروج از حوزه شنگن حداقل سه ماه اعتبار داشته باشد، در ۱۰ سال گذشته صادر و حداقل دو برگ سفید داشته باشد.
  • یک قطعه عکس تمام رخ که از زمان گرفتن آن حداکثر ۶ ماه گذشته باشد.
  • اگر هزینه را به صورت آنلاین پرداخت نکرده باشید باید حتما رسید بانکی پرداخت در مدارکتان باشد.

نکته: در صورتی که هر کدام از این مدارک ناقص باشد فرم درخواست ویزای شما بررسی نمی شود.

مدت اعتبار ویزای شینگن مولتی

مدارک پشتوانه

یکی از مدارکی که حتما باید همراه داشته باشید اصل مدارک  است. گاهی باید اصل بعضی از مدارک را به سفارت نشان و کپی همان مدرک را به سفارت دهید. همه مدارک را باید به زبان انگلیسی و سوئدی تحویل دهید.

نکته: حتی اگر تمام مدارک شما هم کامل بود به این معنا نیست که حتما با صدور ویزا برای شما موافقت می شود.

  • مدرکی که هدف از سفر را مشخص کند مثلا اینکه سفر شما دیدار از اقوام و دوستان یا سفری تجاری است .
  • مدرکی که ثابت کند در سوئد محل اقامت و پول کافی برای ماندن و برگشت به ایران دارید این مدارک شامل رزرو هتل، گواهی تمکن مالی از بانک، کارت اعتباری بین المللی و .. است.
  • مدرکی که ثابت کند برای این سفر بیمه نامه مسافرتی دارد.
  • مدرکی که سفارت را متقاعد کند که حتما قبل از تمام شدن اعتبار ویزا سوئد را ترک می کنید این مدرک می تواند شامل بلیط هواپیما و یا رزرو بلیط هواپیما باشد.
  1. اشرف السادات اعلم الهدائی

    تلفن جوابگوی سفارت بنظر میاد اشکال داره چون داخل مطلب نمیره . به فرض من شماره یک رو میگیرم برای فارسی اصلا جواب نمیده و قطع میشه .
    راهنمایی کامل میخوام .
    بلیط هواپیما رو حتما باید خریده باشیم ؟

  2. داود

    سلام من به هنر قلم زنی رو نیمه ماهر بلدم و فعالیت میکنم و همچنین گرافیست هستم میخوام بدونم با هنر قلم زنی یا گرافیست میتونم برای کار برم سوئد و اقامت دائم بگیرم ممنون میشم راهنماییم کندی

  3. بهزاد

    سلام ۳۳ سن دارم و مدرک بین المللی جوشکاری برق ارگون تایید شده کشور سوئد
    ایا برای اقامت کاری میتوانم از کشور سوئد تقاضای ویزا داشته باشم

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد