الی گشت
  • مجله گردشگری الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر

دریاچه عجیبی که ناگهان ناپدید می شود!

توسط تیم خبری الی گشت 1398-07-22
نوشته شده توسط تیم خبری الی گشت 1398-07-22
1,3K

لوگاریما، دریاچه ای که ناگهان ناپدید می شود

وقتی در دنیای واقعی چیزی به طور اسرار آمیز ناپدید شود همیشه پشت آن یک دلیل علمی وجود دارد درست مثل دریاچه لوگاریما که در کنار جاده ای در چند کیلومتری شهر «بالی کاسل» ایرلند قرار دارد. دریاچه ای که در عرض چند ساعت می تواند ناپدید و دوباره ظاهر شود به همین دلیل است که به آن دریاچه ی ناپدید می گویند. در ادامه با الی گشت همراه باشید تا درباره این دریاچه عجیب بیشتر بدانید.

دریاچه لوگاریما
مطالب مرتبط:
آسمان را در آینه این دریاچه نگاه کنید!
رنگ این دریاچه هر لحظه تغییر می کند!

در کنار جاده ای که به شهر «بالی کاسل» ایرلند منتهی می شود دریاچه ای عجیب به اسم «لوگاریما» جای گرفته است، دریاچه ای که گاهی هست و گاهی نیست. آب این دریاچه می تواند چنان خشک شود که هیچ کس نفهمد زمانی اینجا آبی در جریان بوده است. راز ناپدید شدن این دریاچه این است که دریاچه بر روی بستر گچی روزنه دار قرار گرفته است. گاهی به خصوص در فصل های بارانی، روزنه های این گودال با رسوباتی مسدود می شود و این گودال پر از آب می شود این زمانی است که همه در اینجا دریاچه می بینند. وقتی این روزنه ها مسدود نباشد همه آب ها با سرعت زیادی به زیر زمین کشیده می شوند به طوری که اگر کسی در اینجا دریاچه ندیده باشد هیچ وقت نمی تواند حدس بزند که در اینجا زمانی دریاچه ای وجود داشته است.

دریاچه عجیب ایرلند

در طول فصل های بارانی آب زمین های اطراف، گودال لوگاریما را پر از آب می کند اگر روزنه های بستر دریاچه باز باشد آب به سرعت به زیر زمین می رود و اگر روزنه ها بسته باشد آب آنقدر آنجا می ماند تا روزنه ها باز شوند! این پدیده این دریاچه را تبدیل به یکی از منحصربفرد ترین دریاچه های دنیا کرده است. جالب است که جاده قدیمی شهر «بالی کاسل» دقیقا از وسط این دریاچه می گذشت! و دلیل آن هم شاید این بود که در زمان ساخت جاده در دریاچه آبی نبوده و کسانی که این جاده را ساخته بودند هیچ وقت نمی دانستند که در اینجا ممکن است زمانی دریاچه ای ایجاد شود! بعد از ساخت جاده، این مسیر گاهی زیر آب بود و عبور از آن بسیار خطرناک! در هنگام بارندگی های سنگین ساکنان شهر «بالی کاسل» که می دانستند این دریاچه پر از آب است برای مدت های طولانی سفرهای خود را به تاخیر می انداختند چون گذر از جاده سخت و خطرناک بود. در ۱۸۹۸ در این دریاچه اتفاق وحشتناکی رخ داد، سرهنگی برای رسیدن به قطار ساعت ۳ بعدازظهر «بالی کاسل»، کالسکه ای کرایه کرد و به سمت این شهر رفت. وقتی به اینجا رسید دریاچه پر از آب بود آن ها مردد بودند که از دریاچه بگذرند یا نه اما راننده کالسکه در لحظه آخر نتوانست عمق آب را به درستی تشخیص بدهد به داخل آب رفت و این باعث شد که دو اسب، راننده کالسکه و سرهنگ در این دریاچه غرق شوند.

دریاچه لوگاریما در ایرلند

این شد که جاده جدیدی دقیقا در همان محل قبلی ساخته شد، جاده به دریاچه که می رسد به اندازه حداکثر سطح دریاچه ارتفاع پیدا می کند و از روی آن گذر می کند. برای ایمنی بیشتر یک دیوار سنگی کوچک هم در دو طرف جاده ی روی دریاچه کشیده شده است. دیدن تصاویر این دریاچه زمانی که پر از آب است و خشک شده خیلی جالب است. وقتی دریاچه خشک است باورتان نمی شود که تا چندی بعد این گودال دوباره پر از آب می شود و ظاهری رویایی به خود می گیرد.

دریاچه ناپدید

منبع: odditycentral.com

ایرلند
۰ نظرات
تیم خبری الی گشت

مطلب قبلی
هندوستان از نمای نزدیک به همراه ویدیو
مطلب بعدی
کوه مصنوعی دبی + تصاویر

مطالب مرتبط

راهنمای جامع سفر به مسکو

لیست بهترین هتل‌های کوش آداسی | از ۵...

معرفی بهترین تفریحات کوش آداسی

۲۳ جاذبه‌ای که نباید در کوش آداسی از...

بندرعباس تا آنتالیا – نقشه سفر، هزینه ها...

لیست بهترین رستوران های کوش آداسی – از...

سفری ارزان و جذاب از شیراز به چابهار

مسجد اورتاکوی، مسجدی روی موج های بسفر

کدام رستوران های مسکو محبوب گردشگران هستند؟

معرفی کامل بازارهای مشهد از مراکز خرید تا...

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • راهنمای جامع سفر به مسکو

    1404-03-22
  • لیست بهترین هتل‌های کوش آداسی | از ۵ ستاره تا ۳ ستاره

    1404-03-20
  • شهر فریمان را بیشتر بشناسید

    1404-03-18
  • معرفی بهترین تفریحات کوش آداسی

    1404-03-18
  • ۲۳ جاذبه‌ای که نباید در کوش آداسی از دست بدی

    1404-03-18

مطالب برتر

  • جزایر استوایی ، مقاصدی رویایی برای سفر های لوکس اروپایی

    1402-08-01
  • ماجرای کشتی رافائل که به تایتانیک ایران مشهور است!

    1398-07-13
  • معرفی هتل پولمن بانکوک جی در تایلند + تصویر

    1396-06-06
  • رونمایی از وقف‌نامه حمام و مسجد علیقلی آقا

    1398-07-15
  • فری شاپ در فرودگاه چیست؟

    1402-02-04
  • دیدنی های حیرت انگیزی که تنها در مونیخ می توان یافت

    1398-07-15

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • دره هفت غار، جایی خوش آب‌وهوا برای طبیعت گردی در نیشابور

  • معرفی هتل تایتانیک لزینس کارتال استانبول | ۵ ستاره

  • نحوه ثبت نام نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۰

مطالب جذاب

  • معرفی هتل بلوارد سیدنی | ۴ ستاره

  • همه چیز درباره هتلهای all

  • تصاویری زیبا از «جشن نوروز» در کشورهای مختلف دنیا

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

۶ شهر زیبای دنیا که قبل از...

انگیزه برای سفر با این ۷ راه!

با مارماریس، بهشت ترکیه آشنا شوید