alexaa

راهنمای سفارت دانمارک و اخذ ویزای این کشور

سفارت دانمارک

جاذبه های دانمارک دیگر بر کسی پوشیده نیست. این کشور اروپایی و اسکاندیناوی پر از سواحل باشکوه، قلعه های اسرار آمیز و جادویی و جنگل های انبوست که با آب و هوای معتدل و مردم دوست داشتنی ای که دارد یکی از بهترین جاها برای سفر و گشت و گذار است. کشوری تا این حد زیبا حتما شما را وسوسه می کند تا سفری به آن ترتیب دهید و زیبایی هایش را از نزدیک کشف کنید. برای ایرانی ها سفر به دانمارک نیاز به گرفتن ویزا دارد پس اگر قصد سفر به این کشور را داشته باشید حتما گرفتن ویزا به یکی از دغدغه هایتان تبدیل شده است و دلتان می خواهید بدانید برای دریافت این ویزا باید چطور اقدام کنید و نیاز به چه مدارکی دارید. کافیست این پست را تا انتها بخوانید تا اطلاعات کافی برای دریافت ویزای دانمارک را به دست آورید، الی گشت را همراهی کنید تا با راهنمای سفر به دانمارک و اخذ ویزای این کشور آشنا شوید.

دانمارک

اطلاعات کلی از سفارت دانمارک

مطالب مرتبط:
غول های دیده شده در جنگل‌های دانمارک! + تصویر
دانمارک را در یک دقیقه بگردید + ویدیو

آدرس: تهران، خیابان دکتر شریعتی، بالاتر از پل صدر، کوچه هدایت، کوچه دشتی، شماره ۱۰

تلفن: ۲۸۱۵۵۰۰۰

فکس: ۲۲۶۴۰۰۰۷

ساعت کاری: اگر می خواهید مراجعه حضوری به سفارت داشته باشید باید بدانید که زمان محدودی در اختیارتان است و فقط می توانیداز دوشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ به سفارت دانمارک بروید.

زمان تماس تلفنی: اگر سوالی از کارکنان سفارت داشتید می توانید در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ با سفارت تماس بگیرید تا به پاسخ سوال های خود برسید.

نکته ای که باید درباره دریافت ویزای دانمارک بدانید این است که بیشتر کارهای ویزای دانمارک به غیر از سفارت توسط «شرکت کارگزاری سفارت دانمارک» انجام می شود که در ادامه با این شرکت هم بیشتر آشنا می شوید.

دانمارک

اطلاعات کلی درباره شرکت کارگزاری سفارت دانمارک

آدرس: تهران، خیابان شهید بهشتی، پس از تقاطع سهروردی، شماره ۱۴۵، ساختمان نگین پرواز، طبقه‌ ی دوم

تلفن: ۸۸۱۷۸۸۲۹

فکس: ۸۸۷۵۰۷۴۵

چگونه می توان وقت سفارت دانمارک گرفت؟

همه کارهای مربوط به ویزا و مصاحبه را می توانید در کارگزاری سفارت دانمارک انجام دهید. قبل از اینکه به طور حضوری به این محل بروید باید وقت بگیرید. تنها کاری که برای وقت گرفتن لازمه این است که به این کارگزاری زنگ بزنید. هر چند که برای درخواست وقت برای دریافت ویزاهای دیگر کشورها می توانستید این وقت را به صورت اینترنتی بگیرید.

چگونه ویزای دانمارک بگیریم؟

اگر می خواهید برای دیدن خانواده به این کشور بروید و ویزای دیدار خانواده می خواهید باید حتما از شخصی که در کشور دانمارک اقامت دارد دعوت نامه داشته باشید. اگر قصد گرفتن ویزای تجاری دارید باید دعوت نامه و شماره تماس شرکت دعوت کننده، به سفارت فرستاده شود. قبل از هر چیز باید اقدام به پر کردن فرم های درخواست ویزا کنید این کار را هم می توانید با مراجعه به سفارت دانمارک و کارگزاری آن انجام دهید و هم می توانید با رفتن به سایت سفارت، فرم های مربوط را دانلود کنید.

ویزا

برای دریافت ویزای دانمارک چه مدارکی لازم است؟

برای گرفتن ویزای دانمارک باید یک سری مدارک ارائه دهید که در زیر درباره این مدارک توضیح می دهیم:

  • اصل شناسنامه و کپی هه صفحات آن. حتما باید ترجمه به زبان انگلیسی شناسنامه را هم در اختیار داشته باشید.
  • اگر قصد دارد به دیدن همسر در دانمارک بروید باید اصل ترجمه رسمی سند و کپی رنگی سند را ارائه دهید.
  • باید مدارکی مثل شناسنامه های والدین را ارائه دهید تا نسبت خانوادگی تان با فردی که برایتان دعوت نامه فرستاده مشخص شود.
  • فرم درخواست ویزا. این فرم را باید صحیح و با دقت پر کرده باشید و هیچ اطلاعات اشتباهی در آن نباشد.
  • یک قطعه عکس رنگی ۴/۵x۳/۵ سانتی‌متر . این عکس باید در ماه های اخیر گرفته شده باشد و زمینه اش هم روشن است.
  • دعوت نامه معرفی از دانمارک.
  • کپی پاسپورت دانمارکی معرف.
  • اگر شاغل و یا دانشجو هستید باید گواهی کار یا اشتغال به تحصیل را به زبان انگلیس ارائه دهید.
  • پرینت گردش مالی سه ماه گذشته که در زیر آن مهر بانک مربوطه زده شده باشد.
  • اگر قبلا هم به دانمارک سفری داشته اید باید اصل پاسپورت های قبلی و کپی ویزاهای قبلی را همراه مدارک دیگر داشته باشید.
  • اصل و کپی بیمه مسافرتی. این بیمه باید حداقل ۳۰هزار یورو را پوشش دهد.
  • باید بر روی یک پاکت پستی که اندازه متوسطی دارد نام و نشانی کامل خود را بنویسید و کدپستی و تمبر بزنید.

هزینه درخواست ویزا چقدر است؟

درخواست ویزا برای بزرگسالان ۷۰ دلار و برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال ۴۰ دلار است. برای کودکانی که کمتر از ۶ سال سن دارند درخواست ویزا کاملا رایگان است.

پاسپورت

توصیه های امنیتی

در رفتن به سفارت دانمارک این توصیه های امنیتی را رعایت کنید. برای اینکه مشکل خاصی در سفارت و کارهای اداری اتفاق نیفتد باید قبل از رفتن به سفارت نکات زیر را رعایت کنید تا بدون هیچ مشکلی ویزا برایتان صادر شود:

  • از هیچ وسیله و تجهیزات الکتریکی نمی توانید استفاده کنید.
  • بردن هر گونه سلاح گرم یا سرد به داخل سفارت ممنوع است.
  • حمل وسایلی مثل شوکر، اسپری و دیگر ابزارهای دفاعی به سفارت ممنوع است.
  • مواد سمی، اسیدی و آتش زا را نباید به داخل سفارت ببرید.
  • اجازه بردن چمدان های بزرگ و کیف هایی که بررسی آن ها سخت است را به داخل سفارت ندارید.
  • بردن هر نوع ماده غذایی به داخل سفارت ممنوع است.
  • هیچ باتری و ذخیره ساز الکترونیکی را نمی توانید به سفارت ببرید.

در سفارت دانمارک هیچ جایی برای نگهداری وسایل شما وجود ندارد پس لازم است که از قبل،  وسایلی که ورود آن ها به داخل سفارت ممنوع است را همراه خود به ساختمان سفارت نبرید.

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد