الی گشت
  • مجله گردشگری الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر

مشهورترین فانوس های دریایی در جهان | بخش دوم

توسط پویان آقاسی 1397-07-23
نوشته شده توسط پویان آقاسی 1397-07-23
مشهورترین فانوس های دریایی در جهان
1,6K
فهرست مطالب پنهان
مشهورترین فانوس های دریایی در جهان

مشهورترین فانوس های دریایی در جهان 

در بخش اول این مطلب در مورد اهمیت فانوس های دریایی در طول قرن ها که در مورد شرایط آب و هوایی مانند مه و طوفان به کشتی ها هشدار می داده اند و همچنین در صورت لزوم برای کمک به هماهنگ کردن ماموریت های جستجو و نجات مورد استفاده قرار می گرفته اند توضیح داده شد. از طرف دیگر ۵ مورد از ۱۰ فانوس های معروف دنیا شامل فانوس کیپ هاتراس، فانوس کولزبرگ، فانوس سومیوشی، فانوس سان ژوان دل سالوامنتو و فانوس آمدی را با هم بررسی کرده و در خصوص تاریخچه آن ها اطلاعاتی را دریافت کردیم. در ادامه با الی گشت همراه باشید تا ۵ مورد دیگر از مشهورترین فانوس های دریایی در جهان را با یکدیگر بررسی نماییم.

مشهورترین فانوس های دریایی در جهان

فانوس سایکوننگ | Cikoneng Lighthouse

مطالب مرتبط:
مشهورترین فانوس های دریایی جهان | بخش اول
فانوس هایی که جهت قبرستان را نشان می دهند!
در جشن نور یی پنگ، در تورهای پاییزه تایلند شرکت کنید

یکی دیگر از بلندترین فانوس های دریایی جهان فانوس سایکوننگ در اندونزی است. این فانوس دریایی در Tanjung Cikoneng در استان Banten در غرب جاوا واقع شده است. این فانوس دریایی به زمان خود بسیار بلند بوده و ارتفاع آن به ۶۰ متر می رسد که به عنوان دومین فانوس دریایی اندونزی از نظر قدمت و یکی از مشهورترین فانوس های دریایی در جهان به حساب می آید. فانوس اصلی سایکوننگ در سال ۱۸۰۶ توسط دولت استعماری هلند در اندونزی ساخته شد. زمانی که آتشفشان کاراکاتوا (Krakatoa) در سال ۱۸۸۳ فوران کرد، سونامی عظیمی که در اثر این فوران به وجود آمد و امواج آن تا ۳۰ متر ارتفاع داشتند فانوس سایکوننگ را به طور کامل نابود کرد. این فانوسی که در حال حاضر وجود دارد ۲ سال بعد از آن حادثه مجدد ساخته شد. امروزه فانوس دریایی سایکوننگ یکی از معدود فانوس های دریایی در اندونزی است که امکان دسترسی آسان برای بازدید کنندگان و گردشگران وجود دارد. با این حال در امتداد تنگه Sunda از فانوس دریایی، آتشفشان کاراکاتوا همچنان فعال است و از همان روز که در سال ۱۸۸۳ خود را از بین برد به سرعت در حال سر برآوردن از داخل اقیانوس می باشد.

فانوس سایکوننگ اندونزی

فانوس دریایی جزیره سمبرو | Sambro Island Lighthouse

قدیمی ترین فانوس دریایی کانادا و همچنین قدیمی ترین سازه زیبا در شمال آمریکا، فانوس جزیره سمبرو می باشد که در ورودی بندر هالیفاکس (Halifax) نزدیک شهر سمبرو در شهرداری هالیفاکس، Nova Scotia و کشور کانادا واقع شده است. برای بیش از ۲۰۰ سال، فانوس دریایی جزیره سمبرو کشتی های بزرگ را به بندر هالیفاکس هدایت کرده است و این فانوس مقادیر بسیار زیادی از اتفاقات تاریخ را با خود پیوست زده است. در طی جنگ انقلابیون آمریکا در سال ۱۸۱۲، مهاجمین آمریکایی درگیری خونینی را با کشتی های جنگی انگلیسی انجام داده و حتی تعداد کمی از فانوس های دریایی جزیره سمبرو را نیز گرفتند. در سال ۱۸۹۵ Joshua Slocum ماجراجوی آمریکایی – کانادایی در سفر دریایی انفرادی خود به سراسر جهان، به جزیره سمبرو نیز عزیمت کرد.

فانوس جزیره سمبرو

در هر دو جنگ جهانی قایق های U-Boats آلمانی تعدادی از کشتی های تجاری و غیر تجاری متفقین را در نزدیکی این فانوس دریایی سرنگون کردند. فانوس دریایی ساحل جزیره سمبرو در سال های ۱۷۵۸ تا ۵۹ و در طول ۷ سال جنگ مابین بریتانیا و فرانسه ساخته شده است. از اواخر دهه ۱۷۰۰ تا سال های ۱۸۷۰ از توپ ها به عنوان هشدار دهنده ای به کشتی ها در دریای مه آلود استفاده می شده است. در سال ۱۹۰۶ فانوس دریایی گسترش یافته و دو سال بعد راه راه های سفید و قرمز بر روی آن شکل گرفت تا در زمانی که برف می بارد نیز قابل رویت باشد. در سال ۱۹۸۸ فانوس دریایی جزیره سمبرو به طور کامل به صورت اتوماتیک عمل می کرد و اکنون این جزیره خالی از سکنه می باشد. با این حال این ایستگاه نوری و فانوس دریایی جزیره سمبرو به عنوان یکی از مشهورترین فانوس های دریایی در جهان توجه گردشگران را به سوی خود جلب می کند مخصوصا کسانی که می خواهند بیش از ۲۵۰ سال تاریخ را در این منطقه بیابند.

فانوس دریایی کیپ ریس | Cape Race Lighthouse

یکی دیگر از مشهورترین فانوس های دریایی در جهان و کانادا، فانوس کیپ ریس است که در جنوب شرقی نیوفاندلند (Newfoundland) واقع شده است. این ایستگاه نوری از سال ۱۸۵۶ ساخته شده و نور آن کشتی های اروپایی را که از خط ساحلی نیوفاندلند عبور می کردند راهنمایی کرده است. در نهایت، کیپ ریس اولین نقطه ای بود که کشتی ها در شمال آمریکا به آن می رسیدند. فانوس دریایی کیپ ریس در سال ۱۸۵۶ ساخته شد اما این فانوسی که در حال حاضر وجود دارد در سال ۱۹۰۷ جایگزین قبلی گردید. فانوس اصلی را می توانید در جلوی موزه علم و صنعت در شهر اتاوا (Ottawa) پیدا کنید. ایستگاه Marconi کیپ ریس که در این ایستگاه نوری واقع شده است، شهرتش به دلیل دریافت پیام کمک از طرف کشتی تایتانیک از طریق رادیوی بی سیم در آن روز سرنوشت ساز در آپریل ۱۹۱۲ است. در طول چند ساعت این ایستگاه پیام های رادیویی متعددی را برای تمامی کشتی هایی که می توانستند به محل تایتانیک در حال غرق شدن رفته فرستاد تا به بازماندگان و نجات یافتگان آن کمک کنند. همچنین وظیفه انتقال خبر به کانادایی ها و آمریکایی ها را بر عهده داشت.

فانوس دریایی کیپ ریس

تاکنون کیپ ریس یک مرکز ارتباطی مهم بوده است، این مرکز همچنین یک مرکز تلگراف بود که بعد ها به مرکز بی سیم تبدیل شد. این نقطه پیوند اصلی تلگراف بین سنت جونز و نیویورک بوده است و هنگامی که نخستین کابل های آتلانتیک در دهه ۱۸۶۰ کشیده شد، این محل به عنوان یک ارتباط مهم بین آمریکا و اروپا قرار گرفت زیرا خطوط تلگراف از نیوفاندلند به ایرلند کشیده شده بود. در سال ۱۹۰۴ زمانی که ایستگاه Marconi در حال ساخت بود تکنولوژی نسبتا جدید رادیویی بی سیم در آن مورد استفاده قرار گرفت. این ایستگاه تا سال ۱۹۶۵ و زمانی که بازنشسته شد از طریق امواج رادیویی با کشتی ها در ارتباط بود. امروزه یک نمونه از ایستگاه به عنوان موزه در محل ایستگاه نوری قرار داشته و بازدیدکنندگان می توانند از آن دیدن نمایند. این ایستگاه روشنایی همچنان به کشتی ها در طول خط ساحلی کمک نموده و نقش مهمی در حمل و نقل دریایی آتلانتیک دارد و همچنین مردم می توانند در مورد تاریخ شگفت انگیز این فانوس به عنوان یکی از مشهورترین فانوس های دریایی در جهان و تاریخچه تلگراف و ارتباطات رادیویی اطلاعات بیشتری کسب کنند.

فانوس دریایی اسلتنس | Slettnes Lighthouse

شمالی ترین فانوس دریایی جهان، فانوس دریایی اسلتنس است که در Reserve Nature در نزدیکی روستای Gamvik در منطقه فینمارک (Finnmark) در کشور نروژ واقع شده است. این فانوس دریایی در اقیانوس اطلس و دریای بارنتز در نزدیکی مرزهای روسیه و فنلاند قرار گرفته است. نخستین فانوس دریایی در سال ۱۹۰۵ ساخته شد اما در سال ۱۹۴۴ که نیروهای آلمانی در جنگ جهانی دوم از این منطقه عقب کشیدند و نیروهای شوروی در حمله به نازی ها در شمال شرقی نروژ به سر می بردند فانوس دریایی تخریب شد. فانوس اسلتنس بعد از جنگ و در سال ۱۹۴۸ مجددا بازسازی شده و به بهره برداری رسید و تا به امروز مجهز و فعال بوده و کشتی ها را در آب های قطبی هدایت می کند. در اطراف این فانوس که یکی از مشهورترین فانوس های دریایی در جهان است یک منطقه حفاظت شده برای پرندگان وجود دارد که بازدید کنندگان می توانند علاوه بر لذت بردن از مناظر طبیعت از این پرندگان دیدن نمایند.

فانوس دریایی اسلتنس

فانوس دریایی کیپ گواردافو | Cape Guardafui Lighthouse

در سومالی فانوس های دریایی بسیاری وجود دارد که برای هدایت کشتی ها به بسیاری از بندرهای سومالی استفاده می شده است. در میان جنگ و هرج و مرجی که از سال ۱۹۹۱ کشور را درگیر خود کرده است اکثر فانوس های دریایی رها شده اند به جز آن هایی که در منطقه جمهوری خواه قرار دارند. یکی از قابل توجه ترین این فانوس ها کیپ گواردافو است. این فانوس دریایی در ناحیه شاخ آفریقا و در منطقه مستقل Puntlande واقع شده است. این نقطه شرقی ترین بخش از قاره آفریقا است که خلیج عدن را به اقیانوس هند متصل می کند. فانوس کیپ گواردافو در اوایل قرن بیستم توسط مقامات ایتالیایی ساخته شده است. در ماه مه سال ۱۹۴۱ این فانوس دریایی و روستای ایتالیایی نزدیک Tuhom توسط کماندو های بریتانیایی و به کمک نیروی دریایی هندوستان هدف حمله و تیراندازی قرار گرفت. این اتفاق در اوایل سال های جنگ جهانی دوم رخ داد، زمانی که بریتانیایی ها سعی می کردند این منطقه را از اختیار ایتالیایی ها خارج کرده تا رفت و آمد از خلیج عدن را تسهیل کنند و این یک ماموریت موفق برای کماندوهای بریتانیایی بود. تصویر این فانوس که جزء مشهورترین فانوس های دریایی در جهان است بر روی تعدادی از تمبرهای پستی ایتالیایی منطقه سومالی در سال های ۱۹۳۲ الی ۳۴ قرار گرفته است. این فانوس دریایی در طول قرن بیستم مورد استفاده قرار گرفت اما اکنون بدون استفاده شده است. فانوس دریایی ساختمانی است که در چندین صده به شکل های مختلف در سراسر جهان ساخته شده است و با تغییر زمان ساختار آن نیز تغییر کرده است.

فانوس دریایی کیپ گواردافو

منبع: www.wanderwisdom.com

۰ نظرات
پویان آقاسی

مطلب قبلی
معرفی هتل داسیت تای دبی | ۵ ستاره
مطلب بعدی
مصاحبه با یک مهماندار هواپیما – قسمت اول

مطالب مرتبط

اگه تا حالا ایروان نرفتی این راهنمای سفر...

از شرجی جنوب تا خنکای قفقاز | مسیر...

چگونه با کمترین هزینه از اصفهان به وان...

اگر فقط یک‌بار به آنتالیا سفر می کنی،...

فرار از روزمرگی تهران با سفر به باکو

با جاذبه های وان در ترکیه آشنا شوید!

معرفی کامل فرودگاه امام خمینی، راه های دسترسی...

راهنمای سفر از تهران به وان | مسیر...

راهنمای سفر از بندرعباس به استانبول | فاصله...

روش های سفر از تبریز به ایروان

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • رد پای یه پرنسس گمشده؛ وقتی کارتون بچگیم منو کشوند روسیه

    1404-02-24
  • اگه تا حالا ایروان نرفتی این راهنمای سفر به کارت میاد!

    1404-02-24
  • اگه شیرینی های آنتالیا رو نخوردی، یعنی اصل سفر رو از دست دادی!

    1404-02-23
  • بهترین تفریحات ایروان که باید امتحان کنید!

    1404-02-23
  • از شرجی جنوب تا خنکای قفقاز | مسیر شگفت انگیز بندرعباس به ایروان

    1404-02-23

مطالب برتر

  • سونامی هتل های اروپایی در شهر های ایران

    1398-07-15
  • تصاویر هواپیما بر روی اسناد کشف شده۳ هزارساله!

    1398-07-16
  • دریاچه ای با قلب تپنده یک هیولا در نیوزلند

    1398-07-15
  • کاشف السلطنه پدر چای ایرانی و موزه چای ایران

    1403-05-20
  • یک روز پر از آدرنالین در هلیوم پارک ایران مال

    1403-01-06
  • سفر ارزان به روسیه: جاذبه های رایگان سنت پترزبورگ

    1403-06-19

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • بهترین هتل های فوتبالی دنیا (قسمت اول)

  • معرفی هتل بای ویو ادن ملبورن | ۳ ستاره

  • داستان شکست شرکت هواپیمایی روتز ایر کانادا

مطالب جذاب

  • مشهورترین جاذبه های گردشگری پاریس

  • معرفی هتل آنکارا پلازا ترکیه | ۴ ستاره

  • ۱۰ مقصد داخلی جذاب برای سفر پاییزی که باید به آنجا بروید!

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

جواهرهای پنهان توریستی دنیا

۱۰ جاذبه ی ارمنستان که حیرت زده...

تجربه طعم ها در آذربایجان