مهاجرت به نیوزیلند، چطور و چگونه؟

از شرایط اخذ ویزای کاری در نیوزیلند بشنوید

شاید شنیدن نام نیوزیلند شما را یاد فیلم هایی همچون ارباب حلقه ها و یا هابیت ها بندازد. اما باید از رویاپردازی و تخیلات بیرون آمد و جدی تر از همیشه مهاجرت خود را دنبال کنید. اما چه چیزی شما را به این کشور می کشاند؟

از آب و هوای دلپذیرش گرفته تا تنوع فرهنگی و رشد روز افزون اقتصادی، همه و همه باعث شده این کشور، پتانسیلی بالا برای کار و تحصیل داشته باشد. در ادامه با الی گشت همراه باشید تا خودتان را برای جهشی بلندپروازانه به نیوزیلند آماده کنید.

ویزای نیوزیلند
مطالب مرتبط:
چطور ویزای اسپانیا بگیریم؟
راهنمای سفارت مراکش و اخذ ویزای این کشور

این کشور در نیم‌کره جنوبی در نزدیکی استرالیا و قطب جنوب قرار دارد و از دو جزیره اصلی، جزیره شمالی و جزیره جنوبی، و حدود ۶۰۰ جزیره کوچک‌تر تشکیل شده است. علی‌رغم اینکه کشوری دور افتاده است، نیوزیلند به عنوان یکی از قوی‌ترین اقتصادهای جهان، رتبه‌ی نهم در شاخص توسعه انسانی و سوم در شاخص آزادی اقتصادی دارد و مقصدی عالی برای علاقه‌مندان به مهاجرت خارج از اروپا است.

نیوزیلند یکی از جهانی‌ترین اقتصادهای دنیا را دارد. این کشور به شدت به تجارت محصولات کشاورزی به کشورهای استرالیا، اتحادیه‌ی اروپا، آمریکا، کره جنوبی، ژاپن، چین و کانادا وابسته است. همچنین، به دلیل اینکه برای روابط بین‌المللی خود اهمیت بسیاری زیادی قائل می‌شود، نسبت به تغییرات اقتصادی و رکود اقتصادی جهانی نیز بسیار آسیب‌پذیر است؛ بنابراین اگر به نیوزیلند مهاجرت می‌کنید، باید انتظار داشته باشید که شرایط اقتصادی سراسر جهان بر روی شرایط زندگی شما تأثیرگذار باشد.

برخی از بزرگ‌ترین صنایع نیوزیلند عبارت‌اند از:

کشاورزی و جنگلداری
ساخت و ساز
آموزش
مهندسی
خدمات بهداشتی و درمانی

اطلاعات مربوط به دستمزدها

طبعا بسته به اینکه در چه منطقه‌ای از کشور با چه سطحی از تخصص و در چه زمینه‌ای مشغول به کار می‌شوید حقوق شما متفاوت خواهد بود.

حداقل دستمزد هر ساعت برای یک هفته کاری ۱۵/۷۵ دلار یا ۶۳۰ دلار است. به طور کلی می‌توان گفت که پرداختی بخش دولتی بهتر است و متوسط دستمزد در هر ساعت تقریبا ۳۹ دلار است و در مقابل متوسط دستمزد ​​بخش خصوصی ۲۷/۸۲ دلار است.

البته، مشاغل زیادی با درآمد بسیار بالاتر در کشور وجود دارد. قضات، مدیران و برخی از متخصصان در بخش بهداشت و درمان می‌توانند چیزی بین ۳۰۰,۰۰۰ تا ۱ میلیون دلار درآمد داشته باشند.

به این ترتیب، تحصیل و مهاجرت به این کشور بدون شک درآمد بالا را برای شما تضمین می‌کند، به ویژه اگر در حرفه‌هایی مهارت دارید که در لیست نیازمندی‌های شغلی طولانی مدت نیوزیلند قرار دارند.

مخارج زندگی

با مهاجرت به کشور نیوزیلند از هزینه نسبتا پایین زندگی نسبت به سایر کشورها لذت خواهید برد. هر چیزی که برای داشتن یک زندگی خوب مهم است، از جمله مسکن و حمل و نقل آسان بسیار ارزان‌تر از برخی از کشورهای دیگر از جمله انگلستان است. به عنوان مثال، اجاره یک آپارتمان بزرگ در مرکز لندن، تقریبا ۲,۲۸۶ پوند در ماه است، در حالی که اجاره یک آپارتمان به همان اندازه در منطقه‌ای گران‌قیمت در شهر اوکلند فقط ۱۶۸۶ پوند هزینه خواهد داشت. هزینه‌های ماهانه زندگی و رفت و آمد نیز بسیار ارزان‌تر از نقاط دیگر است.

ویزای کاری

قاعدتا برای مهاجرت و کار در نیوزیلند به ویزای این کشور نیاز دارید. اما برای گرفتن ویزا، در بیشتر مواقع، ابتدا نیاز به یک پیشنهاد کاری دارید. داشتن پیشنهاد کار همیشه یک پیش شرط نیست، اما انواع مختلفی از ویزا وجود دارد که پیشنهاد کاری برای آن‌ها ضروری نیست. اما، به هر حال، پیشنهاد کاری مطمئنا به پیشرفت کار دریافت ویزا کمک می‌کند.

شادترین مردم جهان- نیوزیلند

انواع ویزاهای کاری نیوزیلند عبارت‌اند از:

ویزای نیازمندی‌های شغلی دراز مدت نیوزیلند

این نوع از ویزا برای افرادی مناسب است که در یکی از حرفه‌هایی مهارت دارند که در لیست نیازمندی‌های شغلی دراز مدت کشور قرار دارد. این لیست شامل بسیاری از حرفه‌ها در بخش‌های ساخت و ساز، سلامت و … است.

برای اینکه واجد شرایط دریافت این ویزا به حساب بیایید حتما باید دارای یک پیشنهاد کاری، تجربه کار و مدرک تحصیلی باشید. همچنین، ۳۰ ماه قبل از دریافت اقامت دائم باید در نیوزیلند مشغول به کار شوید.

ویزای مهارت‌های ضروری

این ویزا برای افراد متخصصی است که در یکی از مهارت‌های موجود در لیست کمبود مهارت‌های ضروری تخصص دارند. این فهرست شامل حرفه‌های تخصصی در بخش کشاورزی و جنگلداری مانند مزرعه‌داران مرغداران، برخی از حرفه‌ها در بخش‌های ساخت و ساز و مهندسی از جمله نقشه برداران و مهندسان و در بخش گردشگری است.

برای اینکه واجد شرایط دریافت این ویزا باشید باید پیشنهاد کار داشته باشید، اما برای اینکه یک پیشنهاد کاری معتبر باشد، کارفرمایان باید پیش از استخدام شما اطمینان حاصل کنند که هیچ شهروند نیوزیلندی برای انجام این کار در دسترس نباشد.

ویزای اقامت دائم مهاجرین متخصص

این نوع از ویزا برای افراد متخصصی است که قادر به ارائه پیشنهاد کاری نبوده‌اند. تنها در صورتی واجد شرایط این نوع ویزا هستید که حرفه شما در فهرست مهارت‌های مورد نیاز نیوزیلند قرار گرفته باشد و تجربه و مدرک تحصیلی شما به پیشرفت اقتصاد کشور کمک کند.

برای اخذ این ویزا، ابتدا باید از طریق وب‌سایت مهاجرت نیوزلند خود درخواست خود را ارائه دهید و منتظر پاسخ بمانید.

ویزای کاری سیلور فرن

این ویزا برای جوانان متخصص ۲۰ تا ۳۵ ساله است. برای اینکه واجد شرایط این ویزا باشید باید شرایط یا تجربه کاری مناسب داشته باشید و بتوانید ثابت کنید که واقعا علاقه‌مند به کمک به ارتقا شرایط اقتصادی کشور باشید. در هر سال تنها ۳۰۰ مورد از این ویزا صادر می‌شود. روند ارائه این ویزا در نوامبر هر سال شروع می‌شود و با پر شدن ظرفیت بسته می‌شود.

آیا قصد مهاجرت به نیوزیلند کشوری در همسایگی استرالیا دارید؟ یا کشوری چون کانادا در قاره آمریکا را ترجیح می‌دهید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

  1. علیرضا

    سلاام به شما
    سوالی داشتم …من فارغ التحصیل رشته مدیریت از دانشگاه تهران هستم … الانم سرباز هستم …متولد ۷۲ هم هستم …
    می خواستم بدونم میشه تو رشته فایننس تو نیوزلند ادامه تحصیل داد …!!!!
    میشه بگین از کجا باید شروع کنم .!! یا از کجا میشه اطلاعات بیشتری به دست آورد ….
    پیشاپیش ممنونم …

  2. جعفر صبوری

    سلام اینجانب جعفر صبوری ۴۵ ساله با ۱۵ سال سابقه پبمانکاری در زمینه ساختمان دارای مدرک مهندسی عمران متقاضی دریافت ویزا و اقامت در نیوزیلند میباشم ممنون میشوم کمک و راهنمایی فرمایید.
    ضمنا هزینه های مربوط را میتوانم تامین کنم.

  3. زهرا داداشی

    سلام خدمت شماما یک خانواده چهار نفره هستیم علاقه مند به کشور نیوزیلند واقامت در این کشور جهت ارامش خود وپیشرفت معیشت زندگی در ضمن کمک به پیشرفت وارتقا اقتصادی ان کشور میباشیم

  4. Esmaeil

    سلام.وقتبخیر
    بنده اسماعیل پاداشی مرداد۱۳۹۷ وارد سن ۲۶ سالگی میشوم از مازندران و شهر قائمشهر،دارای مدرک کارشناسی معماری از دانشگاه غیرانتفاهی با معدل ۱۶/۵ و در حال گذراندن دوره آیلتس هستم،مقاله ندارم ولی اگر در مقطع ارشد معماری برای کشور نیوزلند تاثیر داشته باشد میگیرم.من برای حوزه اسکاندیناوی کشور نروژ میخواستم اقدام کنم البته بدلیل فیری بودن دانشگاه که ظاهرا سخت ویزا میدهند و ۳سال اخیر به ندرت و خیلی کم شده و همچنین هزینه یکسال زندگی مشکلی نیست اما شهریه دانشگاه اضافه شود اذیت کننده است در نیوزلند.
    و همچنین ویزای کاری چطور؟
    لطفا راهنمایی دیتیلی بفرمایید.سپاس

  5. حمید

    سلام
    من و همسرم هر دو کارمند بانک هستیم ۴۳ ساله
    و دارای یک فرزند ۶ ساله

    ایا میتونیم جهت مهاجرت به نیوزلند اقدام کنیم و چه راهی بهتر جواب میده ؟؟؟

    • تیم خبری الی گشت
      تیم خبری الی گشت

      سلام دوست عزیز
      پاسخ به این سوال از حیطه مجله ی گردشگری الی گشت خارج بوده و بهتر است برای بدست آوردن اطلاعات بروز و دقیق با سفارت نیوزلند تماس بگیرید یا حضوری تشریف ببرید؛ و یا اینکه با دفاتر مهاجرتی تماس حاصل فرمایید.
      تلفن: ۰۲۱۲۶۱۲۲۱۷۵
      آدرس: تهران، خیابان اقدسیه، خیابان موحدی دانش ، خیابان گلستان شمالی ، کوچه سوسن، کوچه پارک دوم، پلاک ۱

  6. بدیع

    با سلام بنده ۳۷ سال سن دارم و آیا با مدارک و سوابق زیر میتوانم اقامت نیوزلند را بگیرم مهندسی صنایع. کاردانی مکانیک. مدرک بین الملی برق صنعتی و ۱۵ سال سابقه در ذوب اهن اصفهان

  7. فرزانه

    با سلام ،من متقاضی شهروندی نیوزیلند هستم،در هند دندانپزشکی خوندم و برای تخصص و اقامت میخوام برم نیوزیلند،میشه منو راهنمایی کنید که ۱۰۰ امتیاز لازم چیه برای اخذ اقامت و اینکه من باید چه جور ویزایی بگیرم ?

  8. سیاوش

    سلام خدمت مشاورین محترم الی گشت
    من ۳۰ سال دارم و مدرک تحصیلی دیپلم تخصص خاصی هم ندارم ایا میتونم فقط برای کار کردن اقدام کنم؟ و بعد از یه مدت اقامت همسر و فرزندم رو بگیرم؟

  9. حميد رضا

    با عرض سلام و خسته نباشید ، من و همسرم هر دو کارمندیم من با سابقه کار ۲۵ سال (متولد ۱۳۴۳) و کارشناس ارشد رشته علوم تربیتی از دانشگاه علامه طباطبایی تهران و همسرم با ۲۰ سال سابقه (متولد ۱۳۵۱) کارشناس ارشد مدیریت سازمانهای ورزشی از دانشگاه تهران می باشد بدون فرزند آیا می تونیم برای مهاجرت به کشور نیوزلند اقدام کنیم؟

    • تیم خبری الی گشت
      تیم خبری الی گشت

      سلام دوست عزیز
      پاسخ به این سوال از حیطه مجله ی گردشگری الی گشت خارج بوده و بهتر است برای بدست آوردن اطلاعات بروز و دقیق با سفارت نیوزلند تماس بگیرید یا حضوری تشریف ببرید؛ و یا اینکه با دفاتر مهاجرتی تماس حاصل فرمایید.
      تلفن: ۰۲۱۲۶۱۲۲۱۷۵
      آدرس: تهران، خیابان اقدسیه، خیابان موحدی دانش ، خیابان گلستان شمالی ، کوچه سوسن، کوچه پارک دوم، پلاک ۱

  10. امیر

    با درود و ادب
    بنده و همسرم هردو فوق لیسانس کشاورزی.زراعت و بیوتکنولوژی هستیم بایک فرزندسال اول ابتدایی
    ا۵ و ۱۰سال سابقه کاروبیمه که۵سال ان دولتی هستیم
    درحال گذارندن دوره زبان انگلیسی و بندهمایان تامه قوی با دوژورنال خوب وداشتن اقوام در نیوزلندکه استاد دانشگاهند.از چند کشور آفریقایی و دو اروپایی تماس برای ویزای کار یا تحصیلی دکترا تواما داشته ام
    لطف میکنید اگر در موردمشخصا نیوزلند و یا استرلیا یا هلند وکانادا راهنمایی بفرمایید جهت اقامت.سپاس

  11. Hassan

    سلام
    آیا با ارائه یک ایده در بخش فنی و مهندسی ، و تحقیق در این رابطه می توانم اجازه اقامت در این کشور را کسب کنم؟
    در صورت مثبت بودن جواب سوال بالا ، چقدر هزینه برای این سفر نیاز دارم ؟

  12. مجید

    سلام خدمت شما من ۳۰سالمه لیسانس مکانیک و آیلتس ۶.۵دارم و سابقه کار ۵سال دارم واجد شرایط کدوم یکی از ویزا هستم لطف میکنید رهنمای کنید منو

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد