همه چیز درباره ویزای بلغارستان

چطور ویزای بلغارستان بگیریم؟

بلغارستان از آن دست کشورهایی است که به محض ورود به آن، می فهمید که قدم در یک سرزمین متفاوت از هر آنجا که تا به حال دیده اید، گذاشته اید و بنابراین سفر به این کشور به همه ی عزیزان توصیه می شود. در صورتی که قصد خرید تور بلغارستان و سفر به این کشور زیبای اوراسیایی را دارید، باید ویزای توریستی بلغارستان را دریافت کنید که با شرایطی همراه است. ویزاهای مختلفی برای سفر به این کشور وجود دارد که در این مطلب از الی گشت، مقصود ما ویزای توریستی است. در ادامه با ما همراه باشید تا با شرایط و چگونگی اخذ این ویزا آشنا شوید:

ویزای توریستی بلغارستان
مطالب مرتبط:
این غذاها فقط در بلغارستان پیدا می شوند
بهترین رستوران های بلغارستان

همانطور که می دانید مانند هر کشور دیگری، ویزای بلغارستان هم انواعی دارد که شامل ویزای عادی، ویزای توریستی، ویزای بازرگانی، ویزای تحصیلی و ویزای ترانزیت می شود.

برای اخذ ویزای توریستی کشور بلغارستان باید پاسپورتی با حداقل ۶ ماه عتبار داشته باشید و در کنار آن، باید بلیط رفت و برگشت به ایران هم داشته باشید و بتوانید ثایبت کنید که استطاعت مالی در طول سفر را دارید.

ویزای بلغارستان

به چه مدارکی برای اخذ ویزای بلغارستان نیاز داریم؟

  • اصل پاسپورت با ۶ ماه اعتبار
  • یک عکس زمینه سفید ۴*۳ که شبیه چهره ی فعلی تان باشد
  • پر کردن فرم مشخصات
  • کپی از تمام صفحه های شناسنامه و کارت کلی به صورت پشت و رو
  • گواهی بانکی به مدت حداقل ۶ ماه و ارائه ی مدرکی که نشان دهد در حسابتان حداقل ۷ میلیون تومان موجود است
  • در صورتیکه در گذشته ویزای درخواست داده اید که رد شده است، باید تمام مدارکی که دلیل ریجکت شدن آن را ارائه کنید
  • گواهی اشتغال به کار و یا تحصیل
  • چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ ۵۰۰۰۰۰۰ تومان. دقت کنید که این چک باید از طرف کسی باشد که همراه شما به سفر نمی آید.

سفارت بلغارستان در شهر تهران قرار دارد و آدرس آن به شرح زیر است:

تهران، خیابان ولیعصر، خیابان توانیر، خیابان نظامی گنجوی، شماره ۴۰

روز های کاری: یک شنبه تا پنج شنبه از ساعت ۹ الی ۱۱

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد