راهنمای سفارت شیلی و اخذ ویزای این کشور

ویزای شیلی

شیلی کشوری که در بین رشته کوه های آند و اقیانوس آرام قرار گرفته و با ۴۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی، مملوء از جاذبه های طبیعی ست که در میان آن ها خشک ترین بیابان دنیا، یخچال های طبیعی تماشایی و آتشفشان های جذاب تماشایی ترین جاذبه های توریستی این کشورند. اینجا یکی از متنوع ترین چشم اندازهای دنیا را دارد پس بی جهت نیست که در سال های اخیر محبوبیت اش روز به روز بیشتر و بیشتر شده به خصوص در میان طبیعت دوستان و تشنگان ماجراجویی. مطمئنا کشوری تا این حد رویایی خیلی ها را به تب و تاب سفر می اندازد اما برای سفر به شیلی باید ویزا تهیه کرد، چگونه؟ سفارت شیلی در ایران کجاست؟ برای گرفتن ویزای شیلی چه مدارکی نیاز است؟ با خواندن این پست به جواب تمام این سوال ها می رسید پس الی گشت را همراهی کنید.

طبیعت زیبای شیلی
مطالب مرتبط:
آنچه از تاریخ شیلی باید بدانید
بهترین مسیرهای طبیعت گردی در شیلی

شیلی از کشورهای زیبای آمریکای جنوبی است که طبیعت دوستان زیادی را به خود جذب می کند. اگر به دنبال منطقه ای بکر برای سفر می گردید شیلی می تواند انتظارتان را برآورده کند. شاید بعد از تصمیم به سفر دغدغه گرفتن ویزا ذهنتان را مشغول کرده باشد و ندانید برای گرفتن ویزای شیلی چه مراحلی را باید بگذرانید. برای گرفتن ویزای شیلی باید به سفارت شیلی بروید، به تازگی فعالیت سفارت شیلی دوباره در تهران شروع شده است. اما قبل از این کار بازدید از سایت سفارت شیلی ضروری است. در این سایت باید مشخص کنید که چه نوع ویزایی می خواهید، نگاهی به مدارک مورد نیاز بیندازید و آن ها را تهیه کنید. این نکته را حتما رعایت کنید که فرم ها به نام خودتان و با زبان انگلیسی پر شوند. بعد از اینکه درخواست تان را در سایت ثبت کردید زمانی لازم است تا درخواست شما رسیدگی، تایید و به کنسولگری فرستاده شود.

پاسپورت شیلی

اطلاعات کلی درباره سفارت شیلی در تهران

نشانی: خیابان شریعتی، خیابان خزر شمالی، کوچه هرمز، پلاک ۴

تلفن: ۲۶۶۴۳۹۰۰ و ۲۶۶۴۳۷۰۰ (۰۲۱)

نمابر: ۲۶۶۴۳۸۲۶ (۰۲۱)

ایمیل: teheran@consulado.gob.cl

وب‌سایت: chile.gob.cl

ویزای شیلی

برای دریافت ویزای شیلی چه مدارکی لازم است؟

  • پاسپورت: این پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار دشاته باشد.
  • فرم پر شده ی درخواست ویزا: این فرم باید حتما تایپ شده باشد و آدرس دقیق و تلفن ثابت متقاضی بر روی آن ثبت شده باشد.
  • عکس ۳×۴
  • دعوت‌نامه رسمی: حتما باید کپی کارت شناسایی و پاسپورت دعوت‌کننده و همینطور آدرس و تلفن او وجود داشته باشد.
  • نامه ای از هدف سفرتان: این مدرک که باید حتما به زبان انگلیسی یا اسپانیایی باشد فقط در صورتی نیاز است که دعوت نامه نداشته باشید
  • پذیرش رسمی از دانشگاه: این مدرک برای وقتی است که خواهان ویزای تحصیلی هستید.
  • گواهی عدم سوپیشینه : مدیران ارشد و کسانی که در دانشگاه ها و موسسات کار می کنند نیازی به این گواهی ندارند.
  • کپی از صفحه اول پاسپورت
  • بلیط پرواز
  • رزرو هتل
  • سندی که نشان دهد تمکن مالی دارید: این سند باید به تایید بانک برسد و مهر داشته باشد.
  • گواهی اشتغال به تحصیل یا کار
مدارک ویزای شیلی

نکات مهم درباره ویزای شیلی

  • برای دریافت ویزای توریستی شیلی باید ۹۱ دلار هزینه کنید. این هزینه را وقتی پرداخت می کنید که با درخواست ویزای شما موافقت شود، از طرفی، تمامی هزینه ها به دلار و به صورت نقدی ست.
  • دقت کنید که مدارک کامل باشد چون در غیر این صورت به درخواست شما ترتیب اثر داده نمی شود.
  • حداکثر دو ماه قبل از سفر باید درخواست ویزا را ارائه دهید. بعد از درخواست، حدود ۲۰ روز کاری طول می کشد تا ویزا به دستتان برسد.
  • فرم ویزا را در کامپیوتر پر و در آخر آن را امضا کنید.
  • پاسپورت باید دارای دو صفحه خالی باشد.
  • عکسی که ارائه داده اید باید جدید و حداکثر برای یک سال اخیر باشد.
  • با توجه به نوع ویزایی که درخواست داده اید شاید نیاز به مدارک دیگری هم باشد.
  • اگر تقاضای ویزای تحصیلی داشته باشید باید مدرک دیپلم شما به زبان اسپانیایی یا انگلیسی ترجمه و به تایید وزارت مربوطه برسد.
نکات مهم درباره ویزای شیلی

جاذبه های شیلی را بهتر بشناسید

شیلی در غرب سواحل آمریکای جنوبی مناظر خیره کننده ای از قله های بلند آند، سواحل بی انتها، جنگل های انبوه و معتدل و آتشفشان های باستانی را در خود جای داده و مملوء از پارک های ملی و مناطق محافظت شده است که خیلی از آن ها در بین کوله گردان، طبیعت گردان و کوهنوردان معروفند. درسته بیشتر طبیعت گردان، شیلی را با جاذبه های طبیعی خارق العاده اش می شناسند اما نمی توان حرف از شیلی زد و جاذبه های فرهنگی اش را نادیده گرفت؛ در سانتیاگو پایتخت پر هیاهوی این کشور موزه ها و گالری های جذاب هنری را می بینید که هر کدام دنیایی از آثار تاریخی اند. شاید در میان جاذبه های شیلی هیچ چیز به اندازه ی مجسمه های سنگی ایستر عجیب نباشد، مجسمه هایی که ردیف در کنار ساحل ایستاده اند و انگار در حال بازگو کردن داستان گذشتگان برای اهالی زمان امروزند.

عجایب شیلی

بدون شک سانتیاگو فقط پایتخت تجاری و مالی شیلی نیست و با داشتن این همه موزه، گالری، رستوران، هتل و مراکز خرید شایسته ی عنوان مرکز تفریحی و فرهنگی کشور هم هست. این شهر با موقعیت مرکزی اش قطب حمل و نقل اصلی کشور به شمار می رود و بیشتر گردشگران ماجراجویی در کوه های آند و طبیعت خارق العاده شیلی را از این شهر شروع می کنند. گردشگران باهوش تر می دانند که باید برای شناخت این شهر زمان بیشتری وقت بگذارند، شهری که در سال ۱۵۴۱ تاسیس شده و جای چندان شلوغی هم نیست پس می توان با خیال راحت از جاذبه هایی مثل مرکز فرهنگی هنری، موزه ملی هنرهای زیبا، تپه سان کریستوبال و … دیدن کرد. در شیلی جاذبه ای هست که درست چشم اندازهای رویایی مناطق آلپی اروپا را دارد: منطقه دریاچه، منطقه ای که ۳۳۰ کیلومتر را در بر گرفته و شایسته ی گشت و گذار است. دقیقا مثل دامنه کوه های آلپ، دامنه رشته کوه های آند هم مملوء از مزارع حاصلخیزی است که در احاطه ی کوه های آتشفشانی، جنگل های انبوه و دریاچه های عمیق قرار گرفته اند.

  1. مهتاب

    سلام
    آیا برای اخذ ویزای تحصیلی شیلی در صورتی که نامه پذیرش را داشته باشیم نیازی به ترجمه مدارک تحصیلی رسمی برای ارائه به سفارت هست؟ چون من میخوام بعد از اخذ ویزا مدارک تحصیلیم را آزاد کنم
    ممنون

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد