راهنمای دریافت ویزای چین

شرایط دریافت ویزای چین

چین کشوری که در شرق قاره آسیا واقع است و پکن پایتخت آن می باشد. این کشور با توجه به جاذبه هایی که در خود جای داده، شرایط اقتصادی که دارد و همچنین دانشگاه های متعدد خود سالانه افراد زیادی هستند که قصد سفر به سمت آن را دارند. چین جز آن دسته از مقاصدی است که بنابر هر دلیلی که بخواهید به سمت آن سفر کنید می بایست ویزای مربوط به آن را دریافت کنید. ما در این مطلب از مجله ی گردشگری الی گشت قصد داریم تا درباره انواع ویزای چین و همچنین شرایط و مدارک لازم برای دریافت هر کدام اطلاعات لازم را خدمتتان را ارائه دهیم.

ویزای چین

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای چین

مطالب مرتبط:
راهنمای دریافت ویزای هند
راهنمای دریافت ویزای تایلند
راهنمای دریافت ویزای کویت
  • کپی صفحات اول و همسر و فرزندان و توضیحات شناسنامه
  • دو قطعه عکس رنگی ۶×۴ تمام رخ با زمینه سفید ( بدون عینک )
  • پاسپورت با حداقل ۶ ماه و ۱۰ روز اعتبار
  • جهت دریافت ویزای این کشور افرادی که تاریخ صدور پاسپورت آنها از تاریخ اول ژانویه ۲۰۱۵ به بعد باشد بایستی پاسپورت قبلی خود را همراه داشته و به سفارت تحویل دهند، در صورتی که برای اولین بار پاسپورت دریافت کرده اند و یا پاسپورت قبلی آنها مفقود شده است، بایستی مراتب را به آژانس مربوطه و یا سفارت اعلام کنند. در غیر این صورت پروسه اخذ ویزا تا ۲ ماه ممکن است به تعویق بیافتد.

آدرس سفارت چین

نشانی:   تهران، خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١۵
تلفن سفارت: ۱-۲۲۲۹۱۲۴۰ (۰۲۱)
تلفن بخش کنسولی: ۲۲۸۰۲۷۷۲
ساعت کار سفارت: روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه؛ صبح‌ها از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲:۳۰ و بعد از ظهرها از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰
ساعت کار بخش کنسولی: روزهای فرد صبح‌ها از ساعت ۸:۴۵ تا ۱۲:۱۵ و بعد از ظهرها ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰
وب‌سایت سفارت چین:  ir.chineseembassy.org
ایمیل: [email protected]
راهنمای ویزای چین

انواع ویزای چین

ویزای نوع  C مناسب برای خدمه کشتی، ماشین های باربری و … می باشد.
ویزای نوع  D این نوع از ویزای برای کسانی که قصد اقامت در چین را دارند صادر می شود.
ویزای نوع  F به منظور مبادلات، بازدید، تورهای تحصیلی و سایر فعالیت های غیر تجاری صادر می شود.
ویزای نوع  G افرادی که قصد ترانزیت از کشور چین را دارند.
ویزای J1 مناسب برای روزنامه نگاران سازمان های خبری خارجی که زمان بیشتر از ۱۸۰ را می خواهند در این کشور بمانند.
ویزای  J2 مناسب برای روزنامه نگاران سازمان های خبری خارجی که زمان کمتر از ۱۸۰ را می خواهند در این کشور بمانند.
ویزای  L    به منظور اهداف توریستی صادر میشود.
ویزای  M برای کسانی که قصد تجارت در چین را دارند صادر می شود.
ویزای  Q1 مناسب برای کسانی که قصد دیدار عزیزانشان را دارند.
ویزای Q2 این نوع ویزا برای افرادی که قصد دیدار دوستان یا خانواده خود را که به عنوان یک فرد خارجی تابعیت چین را گرفته اند صادر خواهد شد.
ویزای R برای کسانی که استعداد و توانایی خاصی دارند و چین به آن فرد نیاز دارد.
ویزای    S افرادی که قصد بازدید از همسر،فرزند،والدین و یا … که به عنوان یک فرد خارجی در این کشور کار یا تحصیل میکنند را دارند باید نسبت به اخذ این نوع ویزا اقدام کنند.اعتبار این ویزا بیش از ۱۸۰ روز است.
ویزای X1   به منظور تحصیل برای مدت زمان بیش از ۱۸۰ روز
ویزای    X2 به منظور تحصیل برای مدت زمان کمتر از ۱۸۰ روز
 ویزای کاری یا  z این نوع ویزای برای افرادی صادر میشود که قصد کار در چین را دارند.
شرایط ویزای چین

ویزای توریستی چین

برای ورود به چین می‌توان از تاریخ صدور تا قبل از تاریخ انقضای درج شده در ویزا (۲۴ مانده به پایان اعتبار ویزا به وقت پکن) اقدام کرد. به طور معمول صدور هر یک از انواع ویزای چین به مدت چهار روز کاری طول می‌کشد. البته این پروسه برای ویزای اکسپرس (فوری) دو تا سه روز کاری است.
البته لازم به ذکر است بررسی، تایید و اخذ ویزای توریستی چین حدود ۷ روز کاری به طول می انجامد.

هزینه ویزای توریستی چین

  • گروهی عادی: ۹۰ دلار
  • انفرادی عادی: ۱۲۰ دلار
  • انفرادی فوری: ۱۵۰ دلار
5

ویزای گروهی چین

ویزای گروهی چین، توسط آژانس های مسافرتی گرفته می شود. روال کاری این نوع ویزا به این صورت است که آژانس های مسافرتی چینی برای آژانس ایرانی دعوتنامه ارسال می کنند و آژانس مسافرتی ایرانی این دعوتنامه را به همراه ۲ قطعه عکس و نامه تمکن مالی با حداقل موجودی ۱۲میلیون تومان معادل  ۳۰۰۰دلار آمریکا از بانک (ترجیحا با مهر برجسته) را جهت اخذ ویزای چین به سفارت چین تحویل می‌دهد.

  • اعتبار این ویزا ۱ ماه بوده و می‌توان با آن ۱۴ روز در کشور چین اقامت داشت.
4

ویزای کار چین

برای کسانی که ویزای کار چین را می خواهند می بایست از دولت چین مجوز کار یا مجوز استخدام را داشته باشند. حداکثر اجازه اقامت موقت با ویزای کار در کشور چین پنج سال است و دارنده ویزای Z باید ظرف ۹۰ روز پس از صدور ویزا وارد چین شود و طی ۳۰ روز از زمان ورود در دفتر امنیت عمومی ثبت نام کند. در این دفتر مجوز اقامت جایگزین ویزای Z می‌شود.

مراحل صدور ویزای چین

به منظور دریافت ویزای چین متقاضیان می بایست شخصا به سفارت چین در تهران بروند. سفارت چین نیازی به گرفتن وقت قبلی ندارد و متقاضیان ویزا می‌ توانند با در دست داشتن مدارک به سفارت مراجعه و در صورت کامل بودن مدارک ویزای خود را پس از چهار روز دریافت کنند.

shanghai

اعتبار ویزای چین تا چه مدتی است؟

اعتبار ویزای چین در واقع از لحظه ی صدور تا ۲۴ ساعت قبل از پایان اعتبار آن است و کلا اعتبار ویزا به این معنی است ویزا تا چه مدتی اعتبار دارد. بنابراین به محض پایان اعتبار ویزایتان موظفید که خاک چین را ترک کنید، در غیر این صورت به شما جریمه و یا مجارت های دیگری تعلق می گیرد و دلیل آن هم نقض قانون این کشور است.

اگر زمانی به چین سفر کردید و تمایل داشتید مدت طولانی تری در این کشور بمانید یعنی مدتی بیشتر از حد مجاز ویزا، باید قبل از این که مدت ویزایتان تمام شود، نسبت به تمدید آن اقدام کنید.

hotel

بایدها و نبایدها درباره ویزای چین

  • درخواست ویزای توریستی چین بسیار راحت است و برای اخذ آن نیازی به مصاحبه نیست و این به آن معناست که شما می توانید شخص دیگری را برای اخذ آن مامور کنید.
  • اگر چه که نیازی به خود شخص و حضور او در سفارت نیست، با این حال گاهی ممکن است شخص برای امضا و… خواسته شود. در این شرایط شخص موطف است که به محل رجوع کند.
  • برای تحویل مدارک مورد نیاز، حتما باید خود و یا شخص دیگری حضوری این کار را انجام دهد و نمی توانید آن را با پست ارسال کنید.
  • همه ی هزینه هایی که سفارت می گیرد فقط از طریق بانک شهر است و به هیچ وجه پول نقد و یا چک مورد قبول نیست.
  • هر وجهی که شما به حساب سفارت واریز کنید، غیر قابل استرداد است.
  • مانند همه ی سفارت های دیگر، سفارت چین هم قوانین خاص خود را دارد از جمله این که شما نمی توانید هر گونه اشیا تیز، کیف دستی و حتی موبایل را به همراه تان داخل سفارت ببرید.
  • در صورتی که بخواهید ویزایی بیشتر از ۶ ماه داشته باشید، قبل از آن لازم است تا آزمایش های پزشکی انجام دهید.

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد

code