الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر
  • گردشگری

لهستانی ها درباره ما چه می گویند؟(بخش اول)

1395-07-25
گردشگری ایران
1,2K
گردشگری ایران
فهرست مطالب پنهان
تبلیغات همیشه نقش مهمی در شکل گرفتن تصویر یک کشور در نگاه عمومی و جهانی داشته است.

تبلیغات همیشه نقش مهمی در شکل گرفتن تصویر یک کشور در نگاه عمومی و جهانی داشته است.

عوامل بسیار زیادی از گذشته و گذشته های دور باعث شده است که دید جهانیان نسبت به کشور عزیزمان ایران دید خوبی نباشد. اما هر کس که به این سرا بیاید خود به چشم می بیند که ایران عزیز ما پر از جاذبه و شگفتی است و از میهمانان و گردشگران خود با روی باز و مهربانی فراوان برخورد می کند. یک گردشگر اهل لهستان گواه این امر است. او پس از سفر به ایران، اطلاعات جالب و متفاوتی از تجربه سفرش به ایران نوشته است که در زیر به برخی از آن ها اشاره می کنیم. در ادامه با الی گشت همراه باشید.

مطالب مرتبط:
ایران، محبوب گردشگران جهانی
دریاچه ها و تالاب های شگفت انگیز ایران 

فرهنگی به اسم ” تعارف “

از نظر این گردشگر لهستانی که  Marysia نام دارد، ابتدایی ترین چیزی که مسافران خارجی باید در مورد فرهنگ ایرانیان بدانند، موضوع تعارف است. تعارف، فرهنگی جالب و گیج کننده برای گردشگران خارجی است که در ابتدای کار باید خیلی به آن دقت داشته باشید. او در این باره می گوید: «در ایران شما باید در موقعیت های مختلفی مثل تاکسی، رستوران و . . . برای پرداخت پولتان اصرار کنید! یعنی هنگامی که قصد پرداخت هزینه چیزی را دارید کسی که باید آن را دریافت کند، وانمود می کند که پول را نمی خواهد و در اینجا که اصرارهای شما باید آغاز شود. اگر کسی برای شام دعوت تان کرد یا پیشنهاد کمک برای کاری یا رساندن شما به جایی را داد، ابتدا باید از واقعی بودن آن، اطمینان حاصل کنید و اگر دیدید فقط تعارف است باید آن پیشنهاد را رد کنید. حتی پیشنهاد چای پس از شام! با اینکه تعارف چیز بسیار پیچیده ای بود اما آن را سریع یاد گرفتم و به یکی از بهترین بخش های سفرم به ایران تبدیل شد.»

 هیچهایک  یا رایگان سواری

نظر Marysia درباره هیچهایک نیز بسیار جالب است. او می گوید: «پیاده روی در جاده ها یکی از دردسرساز ترین کارها برای جهانگردانی است که بدون وسیله سفر می کنند، اما در ایران ساده ترین چیز است! ایرانیان بهترین مردمان جهان اند و همیشه دوست دارند به شما کمک کنند، به خصوص زمانی که با یک توریست طرف باشند. در ایران هیچگاه برای سوار شدن به اتومبیل  بیش از ۵ دقیقه منتظر نمی مانید. با آن ها حتی می توانید ۱۰۰ کیلومتر راه را همسفر شوید و وقتی قصد پیاده شدن دارید شما را حتی به خوردن غذا و اقامت هم دعوت می کنند. شاید خیلی ها نگاه دیگری به ایران ها داشته باشند اما واقعیت این است که آن ها بسیار خوب و حتی گاهی فوق العاده اند. اگر پول کم آوردید پلیس به شما کمک خواهد کرد. حتی یک بار وقتی داشتم از اتوبوسی پیاده شوم راننده می خواست پولی در کیفم بگذارد. با اینکه ایرانیان هنوز با درک موضوع هیچهایک مشکلاتی داشتند اما در کل ایرانیان عالی هستند.»

مساله واحد پول!

بحث واحد پول کشورمان کمی برای این گردشگر لهستانی درسرساز شده بود طوری که طبق گفته های او «واحد پول گیج کننده ترین چیز در ایران است! واحد پول رسمی این کشور، ریال است اما همه با تومان پول جابه جا می کنند! من اصلا با ریاضی و اعداد مشکلی ندارم و تبدیل پول ایران به فرانک آسان بود اما یک تومان برابر است با ده ریال و این دوباره مساله ساز می شود! برای من سوال این است که چرا واحد پولی که ۸۰ سال پیش جایگزین شده هنوز هم مورد استفاده است. من یادم می آید که در سال ۱۹۹۵ واحد پول لهستان تغییر کرد. چند ماه اول هنوز مادربزرگم با همان واحد قبلی کار می کرد اما بعد از آن کم کم به واحد جدید عادت کرد. اما در ایران انگار هنوز عادت نکرده اند.»

ایرانگردیلهستان
۱ نظرات 0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappTelegramEmail
مطلب قبلی
با ۶ نوع کمپینگ سفر آشنا شوید (بخش دوم)
مطلب بعدی
۱۰ مکان زیبا در بحرین که ارزش دیدن دارد (بخش اول)

مطالب مرتبط

آزادبر؛ روستایی خوش آب و هوا برای یک...

روستای وارنگه رود؛ بهشتی پنهان در دل البرز

۱۶ تا از دیدنی ترین جاذبه های کوالالامپور

تجربه مسافران تور کوالالامپور؛ نظرات واقعی کاربران

راهنمای خرید سوغات در کوالالامپور

چطور ارزان ترین تور کوالالامپور را پیدا کنیم؟

مقایسه جامع تور کوالالامپور با تور سنگاپور و...

غذاهای محلی و تجربه های خاص در تور...

۱۰ نکته طلایی برای رزرو هتل بدون اشتباه...

مقایسه تور کیش و قشم | کدام برای...

۱ نظرات

حمیدرضا 1395-07-26 - 4:04 ب.ظ

بسیاز زیبا بود ممنون

پاسخ

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • دشت آزو کجاست؟ مسیر دسترسی، جاذبه‌ها و تصاویر

    1404-09-13
  • امکان خرید ارز مسافرتی به‌صورت آنلاین فعال شد!

    1404-09-12
  • روستای سیاوشان آشتیان | روستایی سرسبز در دل استان مرکزی

    1404-09-12
  • مسجد رنگونی های آبادان | یکی از متفاوت ترین بناهای مذهبی ایران

    1404-09-11
  • جنگل رزکه کجاست؟ تجربه‌ای متفاوت در دل جنگل های مازندران

    1404-09-10

مطالب برتر

  • در عجیب ترین مزرعه دنیا کادیلاک کاشته می شود! + تصویر

    1397-04-16
  • ماجرای عجیب مردی که ۴ بار مورد اصابت صاعقه قرار گرفت!

    1397-02-18
  • فرهنگ مردم باکو از نگاه یک مسافر ایرانی

    1404-03-08
  • دریاچه گل پل | مکانی سراسر از آرامش در قائمشهر

    1403-11-19
  • کشورهای مرفه جهان

    1395-08-04
  • تنریف؛ دلچسب ترین منطقه جزایر قناری در اسپانیا

    1400-06-02

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • گردشگری
رزرو تور کیش

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • معرفی فرودگاه بین المللی استروپ، مالمو سوئد

  • ایرلاین های پنج ستاره دنیا، کدامها هستند؟

  • غار الهه نمک جزیره هرمز | مکانی که نباید از دست بدهید

مطالب جذاب

  • جواهرده کجاست؟ چگونه به آنجا برویم؟

  • تنها مومیایی زنده ی دنیا!

  • همه چیز درباره فستیوال جهانی تومارولند دبی ۲۰۲۲

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر
  • گردشگری

بیشتر بخوانیدx

آشنایی با حمام قلعه در همدان

ناگفته هایی از روسیه

معماری شگفت انگیز آبراه های باستانی در...