الی گشت
  • مجله گردشگری الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر

مجوز کانال های تلگرام به کجا رسید

توسط تیم خبری الی گشت 1395-09-25
نوشته شده توسط تیم خبری الی گشت 1395-09-25
Telegram channels
1,2K

سرانجام مجوز کانال ها و گروه های مجازی

چندی پیش بود که خبر مجوز به کانال های تلگرامی که بالای ۵۰۰۰ نفر عضو دارند، دهان به دهان چرخید و شائبات و ابهامات زیادی را برای چگونگی پیاده سازی این مجوزها به وجود آورد.

حال به تازگی رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه ‌های دیجیتال وزارت ارشاد از آماده شدن زیرساخت لازم برای اجرای مصوبه شورایعالی فضای مجازی در احراز هویت دارندگان کانال‌های تلگرامی خبر داد.

سیدمرتضی موسویان رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در درباره اقدامات صورت گرفته برای اجرای مصوبه شورای عالی فضای مجازی در مورد بررسی صلاحیت ادمین‌های کانال‌های تلگرامی با بیش از ۵۰۰۰ عضو، گفت: ما از قبل بستری را به نام samandehi.ir داشتیم که تا ۱۰ روز دیگر برای ثبت اعتبار ادمین این کانال ها فعالیت خود را آغاز می کند. البته در حال حاضر این سامانه برای شبکه اجتماعی اینستاگرام آماده شده است. با  الی گشت همراه باشید:

مطالب مرتبط:
ناامن‌ترین ابزار ارتباطی دنیای مجازی را بشناسید
اینترنت با کودکان چه می کند؟
Telegram channels

 

وی افزود: برای شبکه اجتماعی تلگرام هم، یک «ربات» در حال نوشتن است تا فردی که اظهار می‌کند کانالی متعلق به اوست، ما اعتبار او را مورد سنجش قرار دهیم. ما اصرار داریم کسی به جایی به صورت فیزیکی مراجعه نکند و همه کارها از طریق سامانه انجام شود. تاکید می‌کنم که این کار، به معنای ثبت اعتبار است نه صدور مجوز؛ در واقع ما هویت دارنده کانال را ثبت می‌کنیم و از او، زمینه فعالیت کانالش را پرس و جو می کنیم که بعد بتوانیم آن را معرفی کنیم.

موسویان گفت: ما در این خصوص، بحث ‌های تشویقی را هم دنبال کرده و دستگاه‌های ذی‌ربط همه متفق ‌القول هستند که کانال ‌های برتر را تشویق و حمایت کنیم. به عقیده شخص من، مصوبه شورای عالی فضای مجازی، یک مصوبه بسیار خوب است اما در اجرای آن همه باید یاری رسانده و مهمتر از همه، این خود مردم هستند که باید به ما کمک کنند. ما کدی به نام «شامد» (شناسه الکترونیکی محتوای دیجیتال) به کانال تلگرامی ثبت شده می‌دهیم.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه شامدی که به هر کانال اختصاص می‌یابد، در واقع یک کد یونیک است که کار اعتبارسنجی کانال را انجام خواهد داد، ادامه داد: «با این کد، وقتی شما روی پروفایل کانال کلیک می‌کنید، به سامانه‌ای که ما تهیه کرده‌، راهنمایی می‌شوید و آنجا مشخصات دارنده کانال را می‌بینید. در این صورت حقوق مالکیت معنوی‌ و مادی فردی که زحمتی را در آن کانال می‌کشد، حفظ می شود.»

وی با بیان اینکه این انتظار می رود که از این طرح استقبال شود چرا که ما بدون نیاز به مراجعه افراد، کار ثبت کانال‌های آنها را انجام می‌دهیم و این کار به صورت خوداظهاری انجام می‌شود، در عین حال تاکید کرد: اما مطابقی مصوبه شورای عالی فضای مجازی، هویت کسانی که ۵۰۰۰ فالوئر در کانال‌ شان دارند، الزاماً باید به ثبت برسد. اما کانال‌هایی هم که کمتر از این تعداد فالوئر دارند، می‌توانند کانالشان را ثبت کرده و هیچ گونه مانعی برای این کار نیست.

این مقام مسوول در وزارت ارشاد یادآور شد: چنانچه ادمین‌های آن دسته از کانال‌ های تلگرامی که ۵۰۰۰ فالوئر و بیشتر، عضو دارند، کانالشان را ثبت نکرده و کد شامد نگیرند، غیرقانونی تلقی می شوند. البته بحث‌های سلبی در این باره و احیاناً برخورد با آنها، بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی‌ نیست اما به هر حال وقتی غیرقانونی تلقی شوند، به معنای این است که ضابطین قضایی این حق را دارند که جلوی فعالیت آنها را بگیرند.

موسویان در پاسخ به این سوال که آیا برای این به گفته شما «احراز هویت دارنده کانال» نیازی به استعلام از دستگاه یا ارگان خاصی وجود دارد؟، گفت: استعلام خاصی انجام نگرفته و این کار، فقط یک احراز هویت است و برای این کار هم، ما مشخصات فرد را از سازان ثبت احوال گرفته و نیز می‌بایست شماره تلفنی را هم که متعلق به خودش است، به ما بدهد تا ما با استعلامی که از اپراتور مربوطه و از طریق دیتابیس آن می‌گیریم، برایمان مشخص شود که شماره تلفنی که کانال را با آن رجیستر کرده، متعلق به خود آن فرد است. همین کافی است.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه در همین روزهای اخیر و بعد از اعلام مصوبه مربوطه از طریق شورای عالی فضای مجازی برخی کانال‌های تلگرامی در مطالبی که بارگذاری می‌کنند، براین ادعا هستند که مجوز فعالیتشان را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده‌اند، تا این لحظه چه تعداد کانال تلگرامی به ثبت رسیده‌اند؟، گفت: در مورد کانال‌های تلگرامی، ما هنوز فرایند مربوطه را آغاز نکرده و همانطور که پیشتر هم گفتم، حدود ۱۰ روز دیگر این پروسه آغاز می شود.

۰ نظرات
تیم خبری الی گشت

مطلب قبلی
خلیج آبی موریس، بهشتی دست نخورده
مطلب بعدی
۵ روش عجیب حمل و نقل در دنیا

مطالب مرتبط

از شرجی جنوب تا خنکای قفقاز | مسیر...

چگونه با کمترین هزینه از اصفهان به وان...

اگر فقط یک‌بار به آنتالیا سفر می کنی،...

فرار از روزمرگی تهران با سفر به باکو

با جاذبه های وان در ترکیه آشنا شوید!

معرفی کامل فرودگاه امام خمینی، راه های دسترسی...

راهنمای سفر از تهران به وان | مسیر...

راهنمای سفر از بندرعباس به استانبول | فاصله...

روش های سفر از تبریز به ایروان

راهنمای سفر از بندرعباس به وان

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • اگه شیرینی های آنتالیا رو نخوردی، یعنی اصل سفر رو از دست دادی!

    1404-02-23
  • بهترین تفریحات ایروان که باید امتحان کنید!

    1404-02-23
  • از شرجی جنوب تا خنکای قفقاز | مسیر شگفت انگیز بندرعباس به ایروان

    1404-02-23
  • لیست غذاهای محلی باکو برای عاشقان شکم گردی

    1404-02-22
  • چگونه با کمترین هزینه از اصفهان به وان برویم؟

    1404-02-22

مطالب برتر

  • گشتی در بازارهای گل تهران + آدرس دقیق

    1403-02-23
  • کاخ ثابت پاسال، بزرگترین و گرانترین خانه تهران به مسجد تبدیل می شود

    1398-07-22
  • در برج شانگهای روی ابرها بروید به همراه ویدیو

    1403-10-23
  • معرفی هتل شرایتون آنکارا + تصویر

    1398-07-07
  • معرفی ۷ گجت کاربردی برای سفرهای جاده ای

    1398-07-16
  • گنجینه های اسرارآمیز وارنا گلد (بخش اول)

    1395-10-06

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • معرفی کافه کتاب های تهران

  • آلوده ترین قسمت فرودگاه کجاست؟

  • معرفی هتل رادیسون بلو دبی دیره کریک | ۴ ستاره

مطالب جذاب

  • تقابل زیبای سنت‌ها و تکنولوژی در ژاپن + ویدئو

  • نکاتی که برای سفر به مکزیک باید بدانید

  • زیبایی دل انگیز جاذبه‌های تاریخی بوداپست + ویدئو

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

گذر برکت | بزرگ ترین خیابان غذا...

با خوردن این نودل مرگبار، ناشنوا می...

بهترین سوغاتی های کرمانشاه