الی گشت
  • مجله گردشگری الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر

از سرگیری پرواز تهران به اربیل عراق پس از شش ماه

توسط تیم خبری الی گشت 1398-07-13
نوشته شده توسط تیم خبری الی گشت 1398-07-13
از سرگیری پرواز تهران به اربیل عراق پس از شش ماه
1,1K

پروازهای تهران به اربیل عراق پس از ۶ ماه مجددا از سر گرفته شد

چندین ماه پیش بود که خبر لغو پروازهای ایران به اربیل عراق در تمامی خبرگزاری های داخلی و خارجی مربوط اعلام گردید. روز گذشته که برابر با روز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ بود، بعد از گذشت ۶ ماه از تعلیق پروازهای هوایی بین تهران و فرودگاه بین المللی اربیل این خبر در محافل مربوطه ی خبری اعلام شد که بار دیگر پروازهای بین تهران و اربیل برقرار گردیده است و مسافرانی که می خواهند به این شهر سفر کنند، می توانند هر هفته دو بار از تهران به اقلیم کردستان در کشور عراق سفر کنند. برای اطلاع از مشروح این خبر و بررسی آن در ادامه با ما در الی گشت همراه باشید.

پرواز ایران و کردستان عراق
مطالب مرتبط:
راهنمای سفارت عراق و اخذ ویزای این کشور
معرفی شرکت هواپیمایی عراق ایرویز

آقای عبدالله صالح، مدیرکل دفتر روابط منطقه ی کردستان عراق با ایران در گفتگو با خبرنگاران خبرگزاری های مختلف در اربیل عراق با اشاره به روابط محکم و البته دیرینه بین مردم کردستان عراق و ایران اعلام نمود که: من به عنوان مدیرکل روابط منطقه ی کردستان عراق با ایران از نقش ایران برای وساطت بین اربیل و بغداد در راستای لغو ممنوعیت پروازهای بین المللی به فرودگاه های کردستان عراق تشکر می نمایم.

آقای صالح در ادامه ی این صحبت ها با اشاره به این موضوع که قرار بوده است که به دلیل فرا رسیدن عید نوروز باستانی ایرانیان، پروازهای تهران به اربیل و بالعکس میسر شود، شروع این پروازهای بین المللی تهران به اربیل با تاخیر صورت صورت پذیرفت.

عبدالله صالح در این زمینه اظهار کرد که: امروز ( روز جمعه که مصادف با ۷ اردیبهشت سال ۱۳۹۷ و ۲۷ آپریل سال ۲۰۱۸) پروازهای شرکت هواپیمایی ماهان ایر ایران به مقصد تهران و اربیل مجددا ازسرگرفته خواهد شد.

فرودگاه اربیل

با اعلام این خبر از طرف آقای صالح، اتفاق پیش رو بسیار مورد استقبال مردم منطقه ی کردستان عراق و به خصوص در اربیل قرار گرفت زیرا که تعداد زیادی از مردم اقلیم کردستان عراق برای سفر، درمان و دید و بازدید با اقوام و خویشان خود،… و رسیدگی به دیگر مسائل خود نیاز به سفر به کشور ایران را دارند.

در آخر این گفتگو آقای عبدالله صالح این موضوع را تصریح نمود که انجام این پروازها از تهران به اربیل و یا بالعکس، گامی بسیار مهم و تعیین کننده در راستای توسعه ی روابط اقتصادی و علی الخصوص در زمینه ی گردشگری و تجارت هوایی بین دو منطقه ی کردستان عراق و ایران می باشد.

پرواز تهران به اربیل عراق

اما در ادامه برایتان خواهیم گفت که ۶ ماه پیش چه گذشت که پروازهای تهران و اربیل کنسل شدند.

مهرماه سال گذشته بود که آقای تالار فائق، مدیر فرودگاه بین المللی اربیل عراق اعلام کرد که پروازهای وردوی و خروجی به این فرودگاه از روز جمعه ۷ مهر ۱۳۹۶ از ساعت ۶ بعد از ظهر به وقت محلی لغو خواهد شد و تا اطلاع ثانوی هیچ گونه پروازی انجام نخواهد شد.

در آن زمان به علت بروز برخی از اختلافات این تصمیم گرفته شد تا تکلیف این فرودگاه و پروازها به اقلیم کردستان عراق مشخص گردد.

با این که در همان زمان این پیشنهاد داده شد که در این زمینه تجدید نظر و بازبینی صورت گیرد ولی فرودگاه بین المللی اربیل با حضور ناظران عراقی پروازهای خود را لغو نمود.

البته این تصمیم درباره ی دو فرودگاه این اقلیم یعنی هم فرودگاه بین المللی اربیل و هم فرودگاه بین المللی سلیمانیه انجام پذیرفت.

در همین حال و در پی اتخاذ این تصمیم، خطوط هوایی قطر ایرویز نیز از لغو همه ی پروازهای این شرکت به اقلیم کردستان عراق از فردای اعلام آن خبر داد.

درباره ی لغو این پروازها این نکته را باید بگوییم که که شرکت خطوط هوایی فلای دبی امارات نیز، قبلا اعلام کرده بود که به طور موقت پروازهایش را به اربیل در راستای خواسته ی دولت عراق به حالت تعلیق در می آورد.

فرودگاه هابی اقلیم کردستان

این شرکت اماراتی پروازهای خود را از ۳۰ سپتامبر به حالت تعلیق در آورد. در ادامه ی واکنش ها به این تصمیم مسئولین اقلیم کردستان و دولت عراق نیز کنسول گری کشور ترکیه در اربیل نیز قبلا اعلام کرده بودند که از روز جمعه، تمامی پروازها یشان را از ترکیه به اربیل و سلیمانیه که در اقلیم کردستان عراق واقع شده است و متعاقبا نیز مسیر بالعکس از این اقلیم به سمت شهرهای کشور ترکیه را متوقف خواهند کرد.

در ادامه ی واکنش های کشورهای مختلف و همچنین شرکت های هواپیمایی، شرکت هواپیمایی الشرق الاوسط که متعلق به کشور لبنان است نیز در مدت کوتاهی اعلام کرد که پروازهایش به سمت اقلیم کردستان عراق را لغو کرده خواهد نمود.

بر اساس گزارشات رسیده پس از ابلاغ این تصمیم توسط این شرکت در ادامه این شرکت هواپیمایی اعلام کرد که این شرکت همچنین پروازی از سمت اربیل به لبنان نیز تا اطلاع ثانوی به هیچ عنوان نخواهد داشت.

در همین رابطه نیز سازمان هواپیمایی کشور عراق هم به تمامی شرکت‌ های هواپیمایی خارجی که به داخل مرزهای این کشور پرواز داشته اند ابلاغ کرده است که باید کلیه ی پروازها به منطقه ی کردستان را از روز جمعه، ۷ مهر سال ۱۳۹۶ لغو نمایند.

بر اساس این گزارش، این اقدام پس از هشدار پرواز ممنوع در اقلیم کردستان، اجرایی شده است. دادگاه عالی فدرال دولت عراق در پی اتخاذ این تصمیم، تمام پروازهای بین المللی را به مقصد اقلیم کردستان به دو فرودگاه اربیل و سلیمانیه که در دو شهر به همین نام قرار دارند را ممنوع اعلام نمودند.

عراق
۰ نظرات
تیم خبری الی گشت

مطلب قبلی
بنای داش کسن، اژدهایی خفته در خاک
مطلب بعدی
برای شما که ذوق هنری دارید: گالری هنر ونکوور

مطالب مرتبط

گردشگری در خط مقدم بحران – فریاد بی...

برگزاری مسترکلاس پایه و پیشرفته لیفت صورت با...

داروهای غیر مجاز در سفر به تایلند را...

نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی

معتبرترین پاسپورت های جهان برای چه کشورهایی است؟

کم جمعیت ترین کشورهای جهان

احداث مجموعه فرهنگی شمس تبریزی در خوی

طولانی ‌ترین پرواز بدون توقف جهان؛ از نیویورک...

پرده برداری از دنیای انیمیشن| خود را در...

حفاظت از محیط زیست در طبیعت گردی های...

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • هر گردشگر عاشق عکاسی باید این مکان ها را در آنتالیا ببیند

    1404-04-19
  • معرفی مراکز خرید مسکو همراه با نقشه

    1404-04-19
  • خانه زیبای استاد شجریان در گلمکان

    1404-04-19
  • هر آنچه باید درباره سفر شیراز به آنتالیا بدانید

    1404-04-18
  • تور غذایی در روسیه | با معروف ترین غذاهای روسیه آشنا شوید

    1404-04-17

مطالب برتر

  • هتل دورا استانبول

    1397-08-03
  • کشور هند بیشترین تعداد خلبان زن در دنیا را دارد!

    1397-08-26
  • زیبایی های دنیا را لمس کنید + ویدئو

    1398-07-22
  • شهر تاریخی یزد ثبت جهانی شد

    1398-07-22
  • شیفته ی این مناطق رمانتیک اروپا می شوید!

    1398-07-16
  • باورنکردنی است! مردم این شهر می خواهند که ارواح آن بازگردند!

    1397-09-20

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • هتل چمران شیراز، مرتفع ترین هتل در شهر حافظ

  • دبی در ماه رمضان چگونه است؟

  • کافه چیل اوت دبی؛ اولین کافه یخی در خاورمیانه !

مطالب جذاب

  • قطعه‌ای از بهشت در کاستاریکا + ویدیو

  • معرفی هتل کرینتیا در سنت پترزبورگ + تصویر

  • آشنایی با جاذبه های زمستانی کشورهای اطراف ایران

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

افزایش چشمگیر سفر ایرانیان به گرجستان

از توکیو به پاریس بروید بدون ترک...

ماشین های بدون راننده تا کجا پیش...