alexaa

راهنمای سفارت آفریقای جنوبی و اخذ ویزای این کشور

ویزای آفریقای جنوبی

امروزه بسیاری از گردشگران در سراسر جهان و به طور خاص تر در کشور خودمان ایران، قصد سفر به کشور آفریقای جنوبی را دارند و نظرشان برای بازدید از جاذبه های بی شمار این کشور مدرن آفریقایی جلب شده است، اما برای کسب ویزا و روادید این کشور به چه اطلاعات و مدارکی نیاز هست؟ درباره ی سفارت این کشور در ایران چقدر اطلاعات دارید؟ در ادامه با ما در الی گشت همراه باشید تا به اتفاق هم راهنمای سفارت آفریقای جنوبی و اخذ ویزای این کشور را مرور کنیم.

جاذبه های طبیعی آفریقای جنوبی
مطالب مرتبط:
۱۲ غذای وسوسه کننده آفریقای جنوبی
۱۵ دلیل برای سفر به آفریقای جنوبی

در جنوب قاره ی آفریقا و سواحل اقیانوس اطلس و هند، کشور جمهور آفریقای جنوبی قرار دارد. این کشور دارای ۳ پایتخت به نام های کیپ تاون، بلوم فونتین و پرتوریا است که البته خاطر نشان می کنیم که مشهورترین و پرجمعیت ترین شهر این کشور که نماد این کشور نیز محسوب می شود،  شهر ژوهانسبورگ است. در آفریقای جنوبی ۱۱ زبان رسمی برای هر منطقه ای وجود دارد که زبان انگلیسی، زبان رایج، ۹ زبان از ریشه ی بانتو، ۲ زبان از ریشه ی اروپایی و در آخر هم زبان آفرینکس است که ریشه ی هلندی دارد. این کشور با نامبیا، بوتسوانا، سوازیلند، موزامبیک و لسوتو همسایه است.

پلیس سواره آفریقای جنوبی

اطلاعات کلی از سفارت آفریقای جنوبی

نشانی سفارت: تهران، خیابان ولیعصر، باغ فردوس، خیابان یکتا، پلاک ۵

شماره تلفن سفارت: ۲۲۷۰۲۸۶-۹

شماره تلفن بخش ویزا و کنسول: ۲۲۷۱۹۵۱۶

سایت سفارت: www.southafricanembassy.ir

روزهای کاری سفارت: از ساعت ۹ صبح تا ساعت ۱۲ روزهای دوشنبه الی جمعه، به جز روزهایی که شامل تعطیلات سفارت می شود.

استرداد گذر نامه: برای این دو منظور تنها با هماهنگی قبلی و فقط در روزهای پنج شنبه از ساعت ۹ تا ساعت ۱۲ ظهر می توانید به سفارت مراجعه کنید.

انواع ویزای آفریقای جنوبی

  • ویزای ملاقات با بستگان و خانواده
  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کار
حیات وحش کشور آفریقای جنوبی

مدارک لازم برای درخواست ویزای آفریقای جنوبی

  • فرم تقاضانامه که به طور کامل و با حروف بزرگ لاتین تایپ شده و یا با خودکار مشکی خوانا پر شده باشد.
  • ۲ قطعه عکس ۴ × ۳ یک شکل و جدید که نهایت تا ۶ ماه پیش گرفته شده باشد. در پشت عکس ها پشت نویسی کامل که شامل: نام و نام خانوادگی با حروف لاتین و بزرگ  و تاریخ تولد به تقویم میلادی با اعداد لاتین نوشته شده باشد.
  • کپی بلیط به همراه برگه رزرواسیون که در آن تاریخ ورود و خروج به آفریقای جنوبی مشخص شده باشد. توجه داشته باشید که تاریخ رفت، حداقل به مدت ۵ روز کاری بعد از تاریخ تحویل مدارک باید باشد.
  • نامه ای به زبان انگلیسی که بر روی سربرگ رسمی محل کار و یا موسسات آموزشی که متقاضی در آن مشغول است که در آن اطلاعاتی همچون؛ نام ونام خانوادگی، شماره گذرنامه، تاریخ شروع به کار، طول مدت استخدام و یا تحصیل و عنوان و سمت شغلی به همراه میزان حقوق، تاریخ شروع و همچنین تاریخ اتمام مرخصی و یا حتی ماموریت و قصد سفر ، در آن ذکر شده باشد. توجه داشته باشید که کارفرما باید حتما در پای نامه ی مذکور، امضا زده باشد.
جاذبه های شهری آفریقای جنوبی
  • اصل گذرنامه ی امضا شده متقاضی که حداقل ۱ ماه پس از خاتمه سفر معتبر باشد و حداقل ۲ صفحه ی خالی داشته باشد.
  • کپی گذرنامه، از صفحات ۲ و۳ به همراه تمامی روادیدهای قبلی آفریقای جنوبی. اگر گذرنامه ی شما دارای بخش توضیحات است، حتما از آن کپی برای سفارت تهیه بفرمایید.
  • هر یک از متقاضیان سفر به آفریقای جنوبی باید منحصرا دارای یک گذرنامه ی انفرادی باشد.
  • افرادی که دارای سنی زیر ۱۸ سال هستند، اگر قصد سفر با والدین، یکی از آن ها و یا تنهایی را دارد، باید رضایت نامه ی کتبی محضری به همراه خود داشته باشد.
  • صورت حساب بانکی و یا فیش حقوقی ۳ ماه اخیر قبل از مسافرت که به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد.
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده ی افراد، ۳۰میلیون تومان باشد.
نمایی از شهر کیپ تاون

دریافت ویزای توریستی آفریقای جنوبی

ویزای توریستی آفریقای جنوبی برای ورود به این کشور به منظور گردش و تفریح و اقامت گردشگران و خارجیان، به دو صورت عادی و فوری صادر می شود. در سطر های بالاتر، مدارک عمومی برای دریافت این ویزا را برای شما بازگو کردیم. در ادامه برای شما شرایط و مدارک اختصاصی برای دریافت این ویزا را توضیح خواهیم داد.

جاذبه های زیست محیطی آفریقای جنوبی

مدارک اختصاصی

  • ارائه دعوتنامه و مدارک مربوط به وضعیت اقامتی شخص میزبان که به تایید اداره ی پلیس آفریقای جنوبی نیز رسیده باشد و به منظور ملاقات با خانواده و بستگان باشد.و
  • به همراه داشتن بلیط و تاییدیه ی هتل های واقع در هر یک از شهرهایی که قصد اقامت در آن ها را به منظور اقامت توریستی و طول مدت اقمتتان، در آن ها را دارید.
  • اگر از طرف شرکتی دعوت شده اید، به همراه داشتن دعوت نامه به همراه مدارک اقامتی که توسط پلیس آفریقای جنوبی تایید شده باشد برای صدور ویزای تجاری شما لازم است.
نمایی از شهر ژوهانسبورگ

هزینه صدور ویزا

برای دریافت ویزای آفریقای جنوبی شما باید در سفارت مبلغ ۱٫۵۰۰٫۰۰۰ هزار تومان را در محل سفات برای هر نفر بپردازید.

ترجیح بر آن است که مبلغ هزینه ی روادید به صورت نقدی پرداخت شود اما در غیر این صورت، ایران چک هم پذیرفته می شود.

این نکته را به خاطر داشته باشید که این مبلغ تحت هیچ عنوانی عودت و پس داده نمی شود و کاملا غیر قابل استرداد است.

جاذبه های تاریخی آفریقای جنوبی

این نکات را در هنگام اقدام برای ویزای آفریقای جنوبی به خاطر داشته باشید

  • مدت زمان لازم برای بررسی و رسیدگی به تقاضای شما حداقل یک هفته و حداکثر در صورت تایید مدارک شما، ۳ ماه طول خواهد کشید.
  • اصل پاسپورت شما تا زمان تصمیم گیری سفارت در مود تقاضای شما در سفارت باقی خواهد ماند.
  • ویزای آفریقای جنوبی را تنها حتما از خود سفارت دریافت کنید و از هیچ کدام از رابطان ویزا استفاده نکنید.
  • حضور شخص متقاضی به هنگام تحویل مدارک در سفارت الزامی است.
  • حضور تمامی مسافرین و متقاضیان سفر به آفریقای جنوبی برای انگشت نگاری در سفارت این کشور الزامی است.
  • سفارت آفریقای جنوبی در روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل است.

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد