راهنمای سفارت چین و اخذ ویزای این کشور

سفارت چین

چین سرزمین اژدها، سرزمین اسرار و شگفتی ها و سومین کشور بزرگ دنیا است که بر خلاف مدرنیزه بودنش، هنوز هم آداب و رسوم و سنت هایش را به مانند قبل حفظ کرده است. این کشور با جاذبه های طبیعی  و دیدنی های تاریخی فراوانی که دارد باعث شده تا گردشگران زیادی جذب آن شوند اما پیش نیاز سفر به چین داشتن ویزای آن از سفارت چین است. با الی گشت همراه شوید تا ببینیم مراحل گرفتن ویزا در سفارت چین به چه شکل است.

سفارت چین

اطلاعات کلی از سفارت چین

مطالب مرتبط:
راهنمای سفر به چین
هزینه های سفر به پکن

آدرس: تهران، خیابان شهید موید دانش (اقدسیه)، مقابل آتش نشانی

تلفن تماس سفارت: ۲۲۲۹۱۲۴۰- ۲۲۲۹۱۲۴۱

ساعت کاری: روزهای یکشنبه، سه شنبه و پنجشنبه از ساعت ۸:۴۵ صبح تا ۱۲:۱۵ ظهر و بعد از ظهرها از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰٫

انواع ویزای چین

ویزای چین انواع مختلفی دارد که در زیر به آن ها اشاره شده است:

  • ویزای تجاری: ویزای تجاری چین با علامت M به شما ۳ ماه اجازه می دهد تا بتوانیدب رای مقاصد تجارتی در این کشور بمانید.
  • ویزای تجاری F نوع دیگری از ویزاهای تجاری است که البته باید با یکی از اهداف بازدید، سخنرانی، تجارت، تحقیق، مبادلات در امور علمی یا فناوری و یا فرهنگ، یا مطالعه پیشرفته یا به قصد کارآموزی باشد. اعتبار این ویزا حداکثر ۶ ماه است.
  • ویزای دانشجویی (X) برای مطالعه و یا کارآموزی صادر می شود و مدت اعتبار آن بیشتر از ۶ ماه هم می تواند باشد.
  • ویزای کار که ویزای کار که همان ویزای نوع Z است برای برنامه های تجاری و کاری است.
  • ویزای خدمه C که برای خدمه ی وسایل حمل و نقلی و… مقثل خدمه، قطار و کشتی و … است.
  • ویزای ترانزیت G که در واقع به این منظور است که شما بتوانید از راه چین به یک کشور سومی بروید.
  • ویزای اقامت دائم که ویزای نوع D است.
  • ویزای توریستی که در ای نوشتار مد نظر ما است و همان طور که از اسم آن معلوم است برای سفر به چین به هدف گردشگری و توریستی، ملاقات با خانواده و یا امور شخصی دیگر است.
اخذ ویزا از سفارت چین

اعتبار ویزای چین تا چه مدتی است؟

اعتبار ویزای چین در واقع از لحظه ی صدور تا ۲۴ ساعت قبل از پایان اعتبار آن است و کلا اعتبار ویزا به این معنی است ویزا تا چه مدتی اعتبار دارد. بنابراین به محض پایان اعتبار ویزایتان موظفید که خاک چین را ترک کنید، در غیر این صورت به شما جریمه و یا مجارت های دیگری تعلق می گیرد و دلیل آن هم نقض قانون این کشور است.

اگر زمانی به چین سفر کردید و تمایل داشتید مدت طولانی تری در این کشور بمانید یعنی مدتی بیشتر از حد مجاز ویزا، باید قبل از این که مدت ویزایتان تمام شود، نسبت به تمدید آن اقدام کنید.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا

  • اصل گذرنامه با مدت اعتبار ۶ ماه

دقت داشته باشید که پاسپورتتان باید ۳ صفحه ی خالی داشته باشد.

  • اخذ فرم درخواست ویزا و کامل کردن آن
  • دو قطعه عکس رنگی که هم جدید باشد و هم مشخصات گفته شده را داشته باشد، عکس از روبرو، تمام رخ و با اندازه ۳۳*۴۸ میلی متر باشد.
مدارک مورد نیاز سفارت چین

نکاتی که قبل در مورد اخذ ویزا از سفارت چین باید بدانید:

  • درخواست ویزای توریستی چین بسیار راحت است و برای اخذ آن نیازی به مصاحبه نیست و این به آن معناست که شما می توانید شخص دیگری را برای اخذ آن مامور کنید.
  • اگر چه که نیازی به خود شخص و حضور او در سفارت نیست، با این حال گاهی ممکن است شخص برای امضا و… خواسته شود. در این شرایط شخص موطف است که به محل رجوع کند.
  • برای تحویل مدارک مورد نیاز، حتما باید خود و یا شخص دیگری حضوری این کار را انجام دهد و نمی توانید آن را با پست ارسال کنید.
  • همه ی هزینه هایی که سفارت می گیرد فقط از طریق بانک شهر است و به هیچ وجه پول نقد و یا چک مورد قبول نیست.
  • هر وجهی که شما به حساب سفارت واریز کنید، غیر قابل استرداد است.
  • مانند همه ی سفارت های دیگر، سفارت چین هم قوانین خاص خود را دارد از جمله این که شما نمی توانید هر گونه اشیا تیز، کیف دستی و حتی موبایل را به همراه تان داخل سفارت ببرید.
  • در صورتی که بخواهید ویزایی بیشتر از ۶ ماه داشته باشید، قبل از آن لازم است تا آزمایش های پزشکی انجام دهید.

نظر خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد