الی گشت
  • مجله گردشگری الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • راهنمای سفر

عاشقان سفر از تجارب و آرزوهایشان می گویند!

توسط تیم خبری الی گشت 1395-12-25
نوشته شده توسط تیم خبری الی گشت 1395-12-25
عاشقان سفر
1,K
فهرست مطالب پنهان
سفر فقط بودن در یک مکان نیست.

سفر فقط بودن در یک مکان نیست.

این کار چیزی بالاتر از تعداد مهرهای پاسپورت ‌تان است. سفر یعنی تجربه کردن فرهنگ های جدید ، کاوش نعمت ‌های موجود در طبیعت و اینکه، کیلومتر ها از کنج راحتی تان فاصله بگیرید.

با این اوصاف، لذت بخش است  که حساب ماجراجویی ‌هایمان را داشته باشیم تا قدردان این مسیر طولانی‌ که آمده ایم باشیم. با الی گشت همراه باشید تا از ماجراجویی تعدادی از عاشقان سفر بشنویم.

مطالب مرتبط:
با سفر جذابیت خود را بیشتر کنید
چطور تعطیلات خوبی در سفر بگذرانیم؟

عاشقان سفر

جیمز کی (James Kay)- سردبیر مجله (lonelyplanet.com)

تعداد کشورهایی که بازدید کرده ام: ۴۷

کشورهای مورد علاقه : کاستاریکا، نیوزلند، هند

چرا سفر می کنم… با سفر ذهنم آزاد و رها می شود. با بودن در محیطی همیشگی ، گویی مغز در حالت خلبان خودکار قرار می گیرد. فکر می کنم مغز ما به این صورت طراحی شده است. مطمئنا سفر، تنها راه اینکه خودمان را به حالت خلبان دستی برگردانیم، نباشد اما می تواند لذت بخش ترین روش باشد.

بهترین بخش سفر در سال ۲۰۱۶:  گشت زدن در میان جزایرکوچک در بوهوسلن (Bohuslän) در غرب سوئد، در رقابتی سخت کمی بالاتر از سایر مکان‌هایی که دیده ام، در صدر لیستم قرار می گیرد. حقیقتا عاشق فضای پر از آرامش این منطقه هستم که از ساحل گوتنبرگ (Gothenburg ) شروع و تا مرز نروژ ادامه دارد. اینجا یک نمایش باشکوه از ردیف دهکده های ماهیگیری به علاوه پاتوق های تابستانی- همچون لیسکیل (Lysekil) اسموگن (Smögen) و فجل باکا (Fjällbacka ) – است که احساس و نمایی منحصر به فرد را با گردشگران سهیم می شود؛ کلبه های چوبی قرمز ، سنگ های گرانیتی صورتی و دریای عمیق آبی از جمله این زیبایی هاست.

در نزدیکی مرز ، می توانید با یک قایق به جزیره عاری از ماشین کوستر (Koster) بروید که در مرکز کوسترهاوت (Kosterhavet) ، تنها پارک ملی دریایی سوئد است. من در غروب به تور کایاک مجمع الجزایر ملحق شدم ، زمانی بی نظیر از روز که مناسب برای کاوش در جزیره های کوچک و خلیج های مخفی است، که هیچ صدایی جز پارو زدن در آب زلال نقره ای و صدای گاه به گاه بال مرغان دریایی در مسیر رفتن به لانه، مزاحم این لحظات نخواهد شد.

مقصد بعدی در لیست آرزوها: نامبیا، ماداگاسکار، آلاسکا

عاشقان سفر

اورلا توماس (Orla Thomas) – سردبیر مقاله اصلی مجله لونلی پلنت تراولر (Lonely Planet Traveller)

تعداد کشورهایی که بازدید کرده ام : ۳۴

کشورهای مورد علاقه: ایالات متحده ، اسپانیا، ژاپن

چرا سفر می کنم…وقتی از خانه دور می شوی، از علامت های جاده گرفته تا خوراکی هایی که مردم می خرند،  ناگهان همه چیز پر از جذابیت می شود. اینکه هر روز برای تان یک سلسله از ماجراجویی های ریز و درشت  باشد، فوق العاده سرگرم کننده است.

بهترین بخش سفر در سال ۲۰۱۶: من از مرکز کشور لتونی ؛ ریگا در اوج سرمای زمستان بازدید کردم، زمانی که خیابان ذ‌های سنگ فرش شده اش از برف پوشیده شده بود. به راستی هوای بسیار سردی بود، اما در یک بعدازظهر، بهترین مکان را برای گرم شدن، در شهر یافتم، یک رستوران سنتی  به نام فلکلابز آلا پاگرابز که در زیرزمین قرار دارد و هر هفته میزبان برگزاری موسیقی زنده است.

مقاصد بعدی در لیست آرزوها: اتریش و کنیا

عاشقان سفر

جما گراهام- سردبیر مقاصد گردشگری در اروپای شمالی

تعداد کشورهایی که بازدید کرده ام: ۲۵

کشورهای موردعلاقه :نروژ، لیتوانی و روآندا

چرا سفر می کنم…سفر برای من بهترین راه رهایی از استرس زندگی در یک شهر پرازدحام است. مقاصد گردشگری محبوبم، مکان هایی است که در آن توسط طبیعت احاطه شوم و لازم نیست که این طبیعت در یک سرزمین پرت و دور افتاده باشد ( هرچند این‌گونه مکان‌ ها بیشتر ماجراجویانه به نظر می رسند). سفر برای من می تواند یک سفرکوتاه یک روزه به اطراف شهر باشد که از خانه تا آنجا تنها چند ساعت با قطار فاصله است.

بهترین بخش سفر در سال ۲۰۱۶:  من تجربه سافاری هوایی در یک هواپیمای شش نفره بر فراز کلاهک یخی گرینلندی (Greenlandic) را بهترین تجربه تمام عمرم به حساب می آورم. روز قبل از این کوه یخ بالا رفته بودم و تحت تاثیر وسعت آن که تحولی در نگرشم ایجاد کرده بود، قرار گرفتم، اما مشاهده این زیبایی از بالا حقیقتا نفس گیر است. این وسعت سفید دندانه دار بی انتها، فراتر از افق ها امتداد پیدا کرده است، برای کیلومترها ادامه دارد و تنها وقفه در میان آن، دریاچه های ناشی از یخ ذوب شده با آبی زلال و به شفافیت کریستال است. با نگاه کردن به پایین،  در یک لحظه هم حس یک موجود غول پیکر و هم یک موجود کوچک کم اهمیت را داشتم. بعد از تجربه مکانی این چنین در دوردست ها، پیاده شدن از هواپیما در شهر پر از ازدحام هیثرو(Heathrow) بسیار برای گروه تکان دهنده بود.

مقصد بعدی در لیست آرزوها: ژاپن ، کانادا، ایران

۰ نظرات
تیم خبری الی گشت

مطلب قبلی
طعم غذاهای مالزی را هیچ کجا پیدا نمی‌کنید!
مطلب بعدی
آب و هوای کوش آداسی در عید چگونه است؟

مطالب مرتبط

اگر عاشق عکاسی هستید، این لوکیشن ها در...

در باکو کجا برویم؟ لیست کامل جاذبه های...

راهنمای کامل سفر به باکو از صفر تا...

معرفی مراکز خرید مسکو همراه با نقشه

هر آنچه باید درباره سفر شیراز به آنتالیا...

تور غذایی در روسیه | با معروف ترین...

روسیه از نگاه فرهنگ: کشوری با آیین های...

سفر از اصفهان به آنتالیا؛ راهنمای کامل و...

سفر یک روزه به اطراف تهران | ۴۳...

معرفی نزدیک ترین فرودگاه به کوش آداسی برای...

نظر بدهید لغو پاسخ

نام ، ایمیل و وب سایت من را برای دفعه بعدی که نظر می دهم در این مرورگر ذخیره کنید.

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

مطالب اخیر

  • اگر عاشق عکاسی هستید، این لوکیشن ها در وان را از دست ندهید

    1404-04-24
  • در باکو کجا برویم؟ لیست کامل جاذبه های باکو

    1404-04-23
  • راهنمای کامل سفر به باکو از صفر تا صد

    1404-04-22
  • قبل از مهاجرت به تهران، این واقعیت ها را بدانید

    1404-04-21
  • هر گردشگر عاشق عکاسی باید این مکان ها را در آنتالیا ببیند

    1404-04-21

مطالب برتر

  • سفرنامه دهلی، آگرا و جیپور از زبان الی گشت

    1402-07-24
  • معرفی بوئر هتل ونیز | ۵ ستاره

    1397-10-19
  • زیباترین فرودگاه های جهان

    1396-10-06
  • معرفی فرودگاه چیانگ مای

    1398-07-15
  • کدام شهرهای ایران مترو دارند؟

    1399-02-23
  • ییلاقی مملو از جاذبه های طبیعی به نام روستای لاویج

    1402-02-05

دسته بندی ها

  • آموزشی
  • اخبار
  • راهنمای سفر
  • رسانه
  • گردشگری

درباره مجله گردشگری الی گشت

الی گشت لوگو

مجله گردشگری الی گشت، منبع اخبار و مقالات گردشگری، راهنمای سفر، توریسم اخبار گردشگری بین الملل و بروزترین مطالب در زمینه سفرهای داخلی و خارجی

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Instagram Telegram

سفر و گردشگری

  • معرفی بهترین هاستل‌ ها در آرژانتین

  • با گران قیمت ترین بالگردهای جهان آشنا شوید + تصویر

  • با این ترفندهای پروازی، چمدانتان را اول از همه تحویل بگیرید!

مطالب جذاب

  • جشن آذرگان چیست و در آن چه می گذرد؟

  • یک روز در کنار افراد معروف جهان در موزه مادام توسو استانبول

  • با شهر میلان، پایتخت مد جهان آشنا شوید

استفاده از مطالب مجله گردشگری و توریستی الی گشت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت الی گشت میباشد.

الی گشت
  • الی گشت
    • بلیط هواپیما
    • رزرو هتل
    • تور مسافرتی
    • پکیج مسافرتی
    • بلیط قطار
    • بیمه مسافرتی
  • اخبار
    • اخبار الی گشت
    • اخبار ایران
    • اخبار جهان
  • سفر
  • گردشگری
    • صنعت گردشگری
    • صنعت هوانوردی
    • صنعت هتلداری
  • آموزش
    • مدیریت
    • بازاریابی
    • تجارب موفق
  • رسانه
    • عکس
    • ویدئو

بیشتر بخوانیدx

زیباترین پدیده های طبیعی دنیا را دیده...

در ماه اردیبهشت به کجای هند سفر...

باغ گیاه شناسی باتومی، بهشتی در دنیای...